Tánc

Több
16 éve 6 hónapja #358106 Írta: Sen
Sen válaszolt a következő témában: Tánc
ma sajnos nem tudok jönni :oops:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 6 hónapja #358097 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Tánc
Tehát akkor:
HOLNAP IS LESZ ÓRA
3-tól. Gyertek! Jó lesz!

OLYANOK IS NYUGODTAN JÖJJENEK, AKIK NEM VOLTAK MÚLT ÓRÁN!!!

Stílusgyakorlatok lesznek, ha minden igaz! :) Kéne nekem zenelejátszó eszköz megint!
Visítson aki tud hozni! (Priviben adok telszámot, vagy küldjön privit)

TALÁLKOZÓ: Délután 3kor ELTE PPK. 4. emelet - üvegezett rész a lift és a lépcsősor találkozásánál.

Csóközön!

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 7 hónapja #357782 Írta: Narbeleth
Nagyon fontos kérés: valaki hozzon holnapra vagy CD lejátszót vagy hangfalat! Aki tud ilyet hozni, az szóljon rám legyen szíves lehetőleg telefonon, ha nem megy, priviben!

Több
16 éve 7 hónapja #357775 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Tánc

Narbeleth írta:

Laurelen írta: én is mennék :) (bármég nem 100% ez a hét, de szeretnék)

majd feltörjük a takarítónénik szekrényét, azt hiszem az emeleti női mosdóban van egy....

:) Gyere...csak... Lau neked mit tanítok? Inkább fordítva kéne :roll:

hülyevagy.
jelenleg messze-messzejobban benne vagy a táncban mint én.
és hiányzik:)

elméletben 2ig van rajzórám és odaérek. gyakorlatban a francsetudja, úgyhogy nem merem 100%ra ígérni magam.

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
16 éve 7 hónapja #357727 Írta: Narbeleth

Laurelen írta: én is mennék :) (bármég nem 100% ez a hét, de szeretnék)

majd feltörjük a takarítónénik szekrényét, azt hiszem az emeleti női mosdóban van egy....

:) Gyere...csak... Lau neked mit tanítok? Inkább fordítva kéne :roll:

Több
16 éve 7 hónapja #357685 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Tánc
émmégnemtom
de tetszik az ötlet...

(szóval, Narb, ne lepődj meg ha ott leszek... :D )

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
16 éve 7 hónapja #357662 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Tánc
Igyekszem odaérni, de biztosra nem ígérem.

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Több
16 éve 7 hónapja #357626 Írta: Vewy
Vewy válaszolt a következő témában: Tánc
énis!

Több
16 éve 7 hónapja #357618 Írta: Laurelen
én is mennék :) (bármég nem 100% ez a hét, de szeretnék)

Több
16 éve 7 hónapja #357596 Írta: Sen
Én is jövök én is jövök! :P

Több
16 éve 7 hónapja #357563 Írta: Lyona
Lyona válaszolt a következő témában: Tánc
Juhú, jön Miss Zselékocka is! Vagyis én. Mert az jó. És asszem addig kitalálom, hogyan vigyek felmosót oda :?

Nem szenvedek őrültségben... Minden percét élvezem!

Több
16 éve 7 hónapja #357531 Írta: Narbeleth
Jogos és releváns kérdés, tudtam, hogy kihagytam a gépelésből valamit.

PÉNTEK

azon túl pedig a színithos kezdetéig tart. Ha nem lesz színithosz nem maradunk ott jövő hétig :P .

Több
16 éve 7 hónapja #357530 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Tánc
Namost ez hétfő vagy péntek végülis? :P

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
16 éve 7 hónapja #357527 Írta: Narbeleth
Noshát akkor:

JÖVŐ HÉTEN LESZ AZ ELSŐ TÁNCÓRA, AMIT ÉN TARTOK MAJD!!!

Paraméterek a következőek:
-3 óra Kazinczy utcai PPK épület
-Színithoszos nemtomhányas negyedik emeleti terem.

Amit hozz magaddal:
-Kényelmes ruha, amibe beleizzadhatsz (és nem reccsen ki, ha megmozdulsz :) )
-Nem lyukas zokni, amit boldogan koszolhatsz

Koncepció:
Testtudaterősítés . Azaz jöjjenek bátran az olyanok is, sőt elsősorban olyanok, akiknek úgy gondolják magukról, hogy úgy mozognak, mint "egy kéthetes zselékocka" /by Rodarthgergő. :wink:
Tehát olyan ember is bátran jöjjön, akinek új, hogy megkülönböztesse a bal és a jobb lábát :wink: De a negatív önbecsülés nem követelmény :) csak a félelmeket akartam eloszlatni.

Azoknak, akik rendelkeznek táncos múlttal:
-Alapvetően nem fogok különösebb technikát tanítani (nem is tudnék) és nem lesz edzés jellegű, tehát nem fogok megfelelni a "high level" igényeknek. 8)

JELENTKEZZETEK LÉGYSZI ELŐRE VALAMILYEN FORMÁBAN. Az lehet privi, sms, telefon, msn vagy itt.

Kérdéssel, kéréssel, nyavallyal ugyanitt.

Thanks!
(Már megvan az első két óra óravázlata 8) )

Több
16 éve 7 hónapja #357494 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Tánc
Mint falábú szekció, nekem a péntek jobb

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
16 éve 7 hónapja #357488 Írta: Sen
Engem is érdekelne és nekem inkább a hétfő lenne jó!

Több
16 éve 7 hónapja - 16 éve 7 hónapja #357481 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Tánc
Engem is érdekelne. Nekem a hétfő valamivel jobb, de végülis mindegy.

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Több
16 éve 7 hónapja #357303 Írta: keshu
keshu válaszolt a következő témában: Tánc
Engem érdekelne, de csak pénteken lenne jó.

"A haldoklás magánügy. Ne hörögjünk!"

Több
16 éve 7 hónapja #357282 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Tánc
Én is , de tartok tőle nem lesz jó időpontban.

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"

Több
16 éve 7 hónapja #357234 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Tánc
:(

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
16 éve 7 hónapja #357147 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Tánc
hmm, hát én se leszek még táncos :)
de azért kifaggatom őket h kritizáljanak már meg, mert elviekben főleg ezért mentem el:)

Narb: szívesen mennék, csak... érettségi :/

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Több
16 éve 7 hónapja #357145 Írta: Laurelen
most kaptam mail a shannonosoktól, engem nem vettek fel. kicsit csalódott vagyok, de alapvetően megértem őket. csak gondoltam tajékoztatlak titeket:)
pusz

Több
16 éve 7 hónapja #357139 Írta: Narbeleth

Laurelen írta:

Narbeleth írta: Én épp most akartam :)
De szerdán csápoljatok, hogy mi lett :) *drukkol*

:bounce:
Más: Ismét hiperaktív korszakomat élem. Ennek függvényében:
Hétfőn fél 3tól vagy Pénteken délután megláttjukmikor szeretnék tartani átmozgató-testtudaterősítő-táncjellegű órákat ha van rá igény. Egy-két órára gondoltam, heti egy alkalommal.
Kérésem ill. kérdésem:
-Kit érdekelne a dolog?
-Hétfő vagy péntek?
-Egy helyszín is kéne :)

Természetesen ingyen és bérmentve, tiszta lelkesedésből és szeretetből8) , meg mert az utóbbi időben tele lettem ötletekkel.

További kérésekkel, kérdésekkel lehet engem keresni priviben! :)

én ráérek:D
termet sztem bérelni kéne, valami suli tortnaterme esetleg vagy ilyesmi, az nem olyan drága...

Van ötleted rá hogy hol?

Amúgy már megírtam az első két óravázlatot. Szóval GYERTEEEEK!

A falábfaragó tanfolyam munkatársai (azaz gyeeeeertek kezdők is gyeeeeerteeeek)

Több
16 éve 7 hónapja #357135 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Tánc
Szisztok, engem is érdekelne, ha hétfőn van :) (péntek továbbra is meló, hogyazajóédes*@!$&)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
16 éve 7 hónapja #357122 Írta: Vewy
Vewy válaszolt a következő témában: Tánc
ha igen, akkor péntek! :)

Több
16 éve 7 hónapja #356993 Írta: Laurelen

Narbeleth írta: Én épp most akartam :)

Hétfőn fél 3tól vagy Pénteken délután megláttjukmikor szeretnék tartani átmozgató-testtudaterősítő-táncjellegű órákat ha van rá igény. Egy-két órára gondoltam, heti egy alkalommal.
Kérésem ill. kérdésem:
-Kit érdekelne a dolog?
-Hétfő vagy péntek?

Természetesen ingyen és bérmentve, tiszta lelkesedésből és szeretetből8) , meg mert az utóbbi időben tele lettem ötletekkel.

én ráérek:D
termet sztem bérelni kéne, valami suli tortnaterme esetleg vagy ilyesmi, az nem olyan drága...

Több
16 éve 7 hónapja #356981 Írta: Narbeleth
Én épp most akartam :)

Kérésem ill. kérdésem:
-Kit érdekelne a dolog?
-Hétfő vagy péntek?

Több
16 éve 7 hónapja #356909 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Tánc
hát, én igyekezetem ellenére szintén kicsit belezavarodtam a saját részbe, úgyhogy nem sikerült a maximum nekem sem, viszont utána amiket közösen csináltunk a koreográfus csajszival, az sztem jó volt :) és tényleg nagyon aranyosak, meg jófejek voltak... majd meglátjuk, szerdáig szólnak hogy mi lesz :)
összesen mondjuk voltunk 11-en és rajtunk kívül senki nem írtáncot vitt, és Launak állítólag mondták h arra szükség lenne mert kevés van belőlük, szóval... majd kiderül :)
Idhren: kösszii :) meg Hannák is, hogy érdeklődött :)

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Több
16 éve 7 hónapja #356880 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Tánc
Drukkolok nektek! :szorítszorítszorít:
:)

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
16 éve 7 hónapja #356878 Írta: Laurelen

Eruntale/Hanna írta: meg szabad kérdezni, hogy ment a válogatás?

a magam részéről, piszkosul felkészületlen voltam, sajnos nem tudtam ráhangolódni, rápörögni és kihozni magamból a legjobbat. Egyébként a válogató társaság (3 táncos, egy zenész ill. egy szervező) nagyon kedves és türelmes volt. Összeségében jó élmény volt, bár eredményt nem tudok.
Milendoria sms-ben pozítívan nyilatkozott :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.728 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére