Tánc

Több
16 éve 10 hónapja #353629 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Tánc

Milendoria írta: kicsi? egy próbát megér... mit veszthetsz vele? ;) én elmegyek, bár megírtam előre hogy nem szeretném ha felvennének, én csak táncolnék ha lehet :D

De miért nem szeretnéd hogy felvennének?

Hát technikailag kicsi...

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 10 hónapja #353627 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Tánc
kicsi? egy próbát megér... mit veszthetsz vele? ;) én elmegyek, bár megírtam előre hogy nem szeretném ha felvennének, én csak táncolnék ha lehet :D

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 10 hónapja #353626 Írta: Narbeleth

Milendoria írta: táncosok? tiétek a világ!

a shannon.hu írta: A Shannon.hu válogatást tart táncosoknak!

A Shannon.hu 2000-ben, ismert zenészek részvételével alakult zenekar. Célja a világzene műfajának megismertetése és megszerettetése a hazai és közép-európai közönséggel. Szenvedélyes és dinamikus előadásmódját a népzenei (kelta, magyar és balkáni) és a klasszikus elemek jelenléte, a jazz és a modern rock hangzás-és ritmusvilágának ötvözése teszi egyedivé, s ez a sodrás mára izgalmas, stílusát tekintve presztízsértékű produkcióvá forrt. A Shannon.hu 2005 óta saját tánckarral járja hazánkat és a környező országokat, amely a zenekar zenéjének ihletésére egyedi műfajt hozott létre: a világtáncot. Ebben az új, látványos és egyszerre kifinomult művészi táncnyelvben megtalálhatók a balett, a jazztánc, a magyar néptánc, valamint az ír tánc és az amerikai sztepp elemei, melyek olykor tisztán, önmagukban, olykor pedig stilizálva, a hangulatok és történetek sodrásában összefonódva jelenítik meg: a Zenét. A Shannon.hu egész estés színpadi show-jához keres táncosokat az alábbi műfajokban: néptánc, ír tánc, balett, amerikai sztepp, jazz/art jazz, kortárs tánc. Előnyt jelent a több műfajban való képzettség, a biztos balett alapok, a színpadi gyakorlat.

A produkcióról vizuális információ a tanc.hu képgalériában.

Jelentkezési határidő: február 10.
Válogatás: február 15-től
Jelentkezés Laszip Dávid produkciós vezetőnél, a david@shannon.hu címen.
Bővebb információ: www.shannon.hu

Vááááh! Roppant csábító, de kicsi vagyok én még ehhez. :oops: :roll:

Több
16 éve 10 hónapja #353577 Írta: Milendoria
táncosok? tiétek a világ!

a shannon.hu írta: A Shannon.hu válogatást tart táncosoknak!

A Shannon.hu 2000-ben, ismert zenészek részvételével alakult zenekar. Célja a világzene műfajának megismertetése és megszerettetése a hazai és közép-európai közönséggel. Szenvedélyes és dinamikus előadásmódját a népzenei (kelta, magyar és balkáni) és a klasszikus elemek jelenléte, a jazz és a modern rock hangzás-és ritmusvilágának ötvözése teszi egyedivé, s ez a sodrás mára izgalmas, stílusát tekintve presztízsértékű produkcióvá forrt. A Shannon.hu 2005 óta saját tánckarral járja hazánkat és a környező országokat, amely a zenekar zenéjének ihletésére egyedi műfajt hozott létre: a világtáncot. Ebben az új, látványos és egyszerre kifinomult művészi táncnyelvben megtalálhatók a balett, a jazztánc, a magyar néptánc, valamint az ír tánc és az amerikai sztepp elemei, melyek olykor tisztán, önmagukban, olykor pedig stilizálva, a hangulatok és történetek sodrásában összefonódva jelenítik meg: a Zenét. A Shannon.hu egész estés színpadi show-jához keres táncosokat az alábbi műfajokban: néptánc, ír tánc, balett, amerikai sztepp, jazz/art jazz, kortárs tánc. Előnyt jelent a több műfajban való képzettség, a biztos balett alapok, a színpadi gyakorlat.

A produkcióról vizuális információ a tanc.hu képgalériában.

Jelentkezési határidő: február 10.
Válogatás: február 15-től
Jelentkezés Laszip Dávid produkciós vezetőnél, a david@shannon.hu címen.
Bővebb információ: www.shannon.hu

Több
16 éve 11 hónapja #353373 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Tánc
Citromailre írtam:
felhasználónév: keringomtt
jelszó: keringomtt

a szám is fenn van, de minél előbb írjatok! (ide vagy a citromailre)

27-iéig mindenki jelezzen vissza valahogy!!
De inkább hamarabb, mert úgy tudunk pontos koreoban gondolkodni!
És a ti neveteket meg a párotok nevét is írjátok oda!

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
16 éve 11 hónapja #353127 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Tánc
Ja persze, mert te vezettél szinte mindíg. :D :D

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"

Több
16 éve 11 hónapja #353125 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Tánc

Celebrom írta: Szegény naív Inczy még nem tudja milyen botlábú vagyok, de ha nincs ló...... :D

Naaa nincs is botlábad! :D
Én idén kihagyom, hacsak nincs olyan lehetőség, ami csak febr 10 utáni próbát igényel. :( Pedig nagyon élveztem tavaly.

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
16 éve 11 hónapja #353123 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Tánc
Szegény naív Inczy még nem tudja milyen botlábú vagyok, de ha nincs ló...... :D .Én febr 5,6,7 nem vagyok itthon ezt most csak jelezném.

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"

Több
16 éve 11 hónapja #353114 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Tánc

Ringbearer írta: amint tudok írok a koncepcióról, zenéről, próbáról azoknak akik eddig
jelentkeztek! ugyanis így kb 20-an leszünk így is megint, több emberrel nem megy!

akkor mostmár nem lehet jelentkezni? :P (mert én csak azért nem írtam, mert még nincs párom táncra.) (keringőzni tudok.)

need more brainz. yourz. now.

Több
16 éve 11 hónapja #353113 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Tánc
Én akkor tehát szereztem magamnak pasit, Celebrommal jönnék táncolni.
Tessék felírni. 8)
Várom a próbaidőpontokat. 8)

Feel the sunshine 8)

Több
16 éve 11 hónapja #353111 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Tánc
Én is szeretnék keringőzni, de pasi-ügyben hasonló problémákkal küszködök. Meg attól is függ, hogy jók lesznek-e a próbaidőpontok. :wink:

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Több
16 éve 11 hónapja #353110 Írta: Ringbearer
amint tudok írok a koncepcióról, zenéről, próbáról azoknak akik eddig
jelentkeztek! ugyanis így kb 20-an leszünk így is megint, több emberrel nem megy!

Több
16 éve 11 hónapja #353065 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Tánc
Én is szeretnék keringőzni! Csak sajnos táncoslábú pasim nem nagyon van hozzá :P (viszont keringőzni asszem még mindig tudok szalagavató óta :) )

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
16 éve 11 hónapja #353037 Írta: Brandir
Brandir válaszolt a következő témában: Tánc
énisénis
Mármint nem pasit kerítek én is, hanem jelentkezünk családilag.

"Égig az a fa ér, amelyikről elhisszük."
S.P.Q.L

Több
16 éve 11 hónapja #353035 Írta: Milendoria
énisénis
majd kerítek pasit :D

Több
16 éve 11 hónapja - 16 éve 10 hónapja #353024 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Tánc
update: mégsem, mert utazom.

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
16 éve 11 hónapja #353011 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Tánc

Ringbearer írta: Valszeg úgy lesz, hogy minél hamarabb felrakom az időpontokat, hogy majd ahhoz tudjatok igazodni! :wink:
([size=9:loo4dr5n]Max. ha valakinek nagyon nem jó, akkor visítson, de egyébként jó lenne ha a meghirdetett időpontok jók lennének... )[/size]
Amúgy teljesen be vagyok zsongva, nem bírtam aludni se...

beszippantott téged is!!!! MUHAHAAHAH

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
16 éve 11 hónapja #353007 Írta: Vewy
Vewy válaszolt a következő témában: Tánc
Jelentkez...

Több
16 éve 11 hónapja #352988 Írta: Ringbearer
Valszeg úgy lesz, hogy minél hamarabb felrakom az időpontokat, hogy majd ahhoz tudjatok igazodni! :wink:
([size=9:1j3qiqyw]Max. ha valakinek nagyon nem jó, akkor visítson, de egyébként jó lenne ha a meghirdetett időpontok jók lennének... )[/size]
Amúgy teljesen be vagyok zsongva, nem bírtam aludni se...

Több
16 éve 11 hónapja #352985 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Tánc

Narbeleth írta: :D Nem nagy falat. Esgal, mintha nem te ordítoztál volna tavaly helyettem : :lol:
Na. Ma felhívott jól Ring. Érdekel a koncepicója és ha jan.31-én még lesz kedvem élni, akkooor... primitivity-keringő induuuuuul :lol:

(Dávid, ha olvasod, vedd fenyegetésnek :wink: )

Hja kérem, először a koreográfia, utána a fegyelmezés, arról meg nem is mondtam semmit ;)

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
16 éve 11 hónapja #352977 Írta: Narbeleth
:D Nem nagy falat. Esgal, mintha nem te ordítoztál volna tavaly helyettem : :lol:
Na. Ma felhívott jól Ring. Érdekel a koncepicója és ha jan.31-én még lesz kedvem élni, akkooor... primitivity-keringő induuuuuul :lol:

(Dávid, ha olvasod, vedd fenyegetésnek :wink: )

Több
16 éve 11 hónapja #352975 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Tánc
Ring, én is mennék keringőzni!! pasit majd vadászok:)

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
16 éve 11 hónapja #352966 Írta: Inczy
Tuti jövök, majd szedek magam mellé vmi pasit. De felírhatsz!

Ring for president. 8)

Feel the sunshine 8)

Több
16 éve 11 hónapja #352957 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Tánc
Ittis jelentkez!
Meg segédkez.
:wink:

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
16 éve 11 hónapja #352955 Írta: Ringbearer
No, lenne egy kis keringő ötletecske. 8)
Párral jelentkezzetek, ha nincs más lehet lány-lány is!
Én 30-áig vizsgázom (lehetőleg utána már nem!!!) csak utána tudok
próbát tartani. A 3 próbás táncnak kéne megvalósulnia, szóval... lehetőleg
olyan emberek jelentkezzenek, akik múlt évben táncoltak vagy tudnak
keringőzni!

Több
16 éve 11 hónapja #352949 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Tánc
Szerintem is csak olyasmire van kapacitás és lehetőség amit Gillz is leírt.

Ha keringő lesz, az egyszerűbb és jobb, mert tavaly sok ember megtanulta (végre) az alaplépéseket a tavalyi nyitótánc próbái alatt, ezért azt már nem kell újra megtanítani, legfeljebb feleleveníteni.

Emellett a keringő olyan tánc amibe be lehet vonni a közénséget.

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
16 éve 11 hónapja #352927 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Tánc

Inczy írta: Narb? :bociszemek: :wink:

2 marathoni próba alatt összerakjuk. :D És a végén mindenki akar táncolni. Szal kezdjük el!! 8)

ha a tavalyiból indulunk ki, akkor az első probléma az alaplépések megtanulása. utána az alapok újratanítása. utána az, h a társaság fele képtelen megjegyezni a koreográfiát. meg egyszerre mozogni. meg odafigyelni.

szal erre két próba talán már táncolni tudó párokkal elég lehet, de szvsz velük is kevés ahhoz, h normálisan működő nyitótánc legyen.

szdejetek össze mondjuk négy táncolni tudó párt, velük csináljatok koreográfiát, a maradék táncolni kívánó ember a felénél kapcsolódhat a koreográfia-nélküliségbe, és megmutathatja az alaplépéseket, amiket megtanult a két maratoni próba alatt. :twisted:

need more brainz. yourz. now.

Több
16 éve 11 hónapja #352923 Írta: Inczy
Narb? :bociszemek: :wink:

2 marathoni próba alatt összerakjuk. :D És a végén mindenki akar táncolni. Szal kezdjük el!! 8)

Feel the sunshine 8)

Több
16 éve 11 hónapja #352883 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Tánc

Esgal írta: Bálnyitó táncról volna szó, ezért a keringő v. egyéb páros javallott - viszont épp ezért nem kell túlbonyolítani. Tipp: a szám egy részétől közönség bevonása, egyszerű mozdulatok, lassú zene, stb... én szívesen megcsinálnám, de főszervezőként nem vállalhatom magamra. Nyugi, mert egyébként nem nagy falat ;)

Műsornyitó tánc nem kell külön, a műsor kezdő- és végszámát értelemszerűen a felajánlásokból választjuk majd ki. Ezen nem kell külön agyalni.

Maga a tánc megalkotása valóban nem nagy falat, de te is tudod, mibe kerül 20 embert összeszervezni minimum 5 alkalommal :P
De meglássuk. Amúgy nagyon nem vagyok menő a témában, mert társastánc tudásom nulla, de keringőztem már többször, és emlékszem a részletekre.

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
16 éve 11 hónapja #352863 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Tánc
Bálnyitó táncról volna szó, ezért a keringő v. egyéb páros javallott - viszont épp ezért nem kell túlbonyolítani. Tipp: a szám egy részétől közönség bevonása, egyszerű mozdulatok, lassú zene, stb... én szívesen megcsinálnám, de főszervezőként nem vállalhatom magamra. Nyugi, mert egyébként nem nagy falat ;)

Műsornyitó tánc nem kell külön, a műsor kezdő- és végszámát értelemszerűen a felajánlásokból választjuk majd ki. Ezen nem kell külön agyalni.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.852 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére