- Köszönetek: 0
Tánc
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Idhren, Mil, Lau, Narb, Ring (akit kihagytam, azt is)
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Nem egész két hét múlva itt a szalagavatóm, és az osztálytánchoz kéne nekem olyan csilingelős érmécskés hastáncoskendő, vagy olyasmi. Ha esetleg valaki tudna kölcsönadni, légyszi írjon egy privit itt!
Előre is hálás vagyok, elég fontos lenne... köszöntemszépen,
Galc
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Kincső
- Nem elérhető
keshu írta:
Milendoria írta: Na, gyerekek, lesz ez a tánckurzus? Ugye lesz?
léééciii
Legyen de tényleg mi van vele? mindjárt itt van 15.-e...
nekem pl. nem jó az időpont bár igazság szerint kb. egyik szombat sem jó nyárig... (esetleg még január-február körül el tudok lógni egyet, de vizsga előtt egy héttel semmiképp)
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- keshu
- Nem elérhető
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
amúgy tervezem majd egy nagyobb kopogás összerakásást, de ahhoz idő is kellene, meg energia (meg oylan tudás, amivel még én nem rendelkezem )
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
- Narbeleth
- Nem elérhető
- Narbeleth
- Nem elérhető
Idhren írta:
Vewy írta: Engem pedig pont valami kalapostánc-féle érdekelne Persze farsangra, mert a LEP-es táncok ugye tematikájukban korlátozottak Én amúgy LEP-es táncra vizsgaidőszak miatt sajnos nem érek rá
Akallabethre se?
Hű! Tényleg! Az kéne!
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Idhren
- Nem elérhető
- Esgal
- Nem elérhető
milc: ez a kopogós mennyire nehéz? én kopogtam anno valamicskét, és dec 18tól próbálni is ráérek... szóval, szívesen beszállnék, ha lehet.
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Vewy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Celebrom
- Nem elérhető
- Milendoria
- Nem elérhető
akallabeth-ről viszont személy szerint kb semmit nem tudok, gondolom akkor maradna a helyemen Lau... nem tudom mennyire tudok szétszakadni, de jó lenne még egy új minimum... (ez így kevés)
- Idhren
- Nem elérhető
Kéne vmi LEPre!!!
Újat nagyon én nem vállalnék.(Más nevében nem nyilatkozom )
De mit szólnátok a Kapolcsi műsor felelvenítéséhez?
Abból lehetne szemezgetni.
Én a Világtáncot, és Akallabethet szivesen felturbóznám.
Erre járók, mit szóltok hozzá?
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Milendoria
- Nem elérhető
léééciii
- Gandalf
- Nem elérhető
- Ladislas
- Nem elérhető
Új tánchétvége: dec. 15-16-dika... (szombat- vasárnap)
Akik már jelentkeztek, csak akkor írjanak ismét, ha nem jó! A többieknek meg szóljatok, és hírdessétek!
Üdv : Lad
Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!!
- Idhren
- Nem elérhető
- Minerva
- Nem elérhető
- Ladislas
- Nem elérhető
Tessék jelentkezni... még szerdáig ha lehet!
Egyenlőre úgy tűnik nincs rá igény, egy pár emberen kívül.
-persze számos ember csak lusta idenézni, visszarni, stb., egyébként érdekelné, ez is lehet, de nincs kedvem emberek után futkosni, hogy ugyanmá, mi lenne ha???
Szedjétek össze egymást!
Üdv: Lad
Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!!
- Narbeleth
- Nem elérhető
- Milendoria
- Nem elérhető
viszont 27.-e tanítási nap....
- keshu
- Nem elérhető
- Idhren
- Nem elérhető
De azt lehet már tudni, hogy valósan kik lesznek a tanárok, mert néhányan úgy tudom nem tudják vállalni. Amúgy a tanárok gyakorlatilag kiteszik az aktívan táncolók nagy részét
Remélem azért összegyűlünk
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Ladislas
- Nem elérhető
Az ŐsziTáncKurzust nem szerveztem idáig, mivel eléggé el voltam havazva. 2 napos lesz, látástól mikulásig (közte ebédszünettel). Balett, Kortárs tech, Kontakt partnering és impro, Flamenco, Ír sztepp, Társas... Azt hiszem ez a felhozatal.
Időpontja okt. 27-28.
10-11ig Balett
11-13ig Kortárs és kontakt
ebédszünet
14:00-14:45ig Ír sztepp light
14:45-15:30ig Ír sztepp hard (haladó)
15:30-16:45ig Flamenco
16:45-18:00ig Társastánc
Kurzus ára: 6500Ft/fő
Kurzus 15fő felett indul, tehát tessék jelentkezni! Egyéb esetben nem lesz... (akik meg jelentkeztek, azoktól meg sorry!) Ja, és a tanárok nem számítanak bele a 15 főbe...
Még mindig igaz, hogy lesz heti rendszerességgel kortárstánc, kontakt-partnering. Én tartom a Goliban. Kedd-csütörtök 6-fél8ig. Első óra jövőhéten lesz, okt-16-án. Októberben három alkalommal, ki lehet próbálni. 2700Ft/fő. Novembertől normálisan havi 8 alkalom 5500Ft/fő. Szeretettel várok mindenkit. Kérdezni priviben, vagy e-mailen.
Üdv: Lad
- Cueddo
- Nem elérhető
Kedves KÖMF Gálaesten fellépők!
Ezen a héten még két meghallgatás lesz.
Az egyik HOLNAP, szeptember 25-én. Kezdés: 18.30. Helyszín: Kazy IV. emelet. Ott leszek már korábban (próbán), keressetek a termekben, vagy csörgessetek meg nyugodtan.
Az utolsó utáni meghallgatás pedig most pénteken, azaz szeptember 28-án lesz a Kazy IV. emeletén (Kazinczy u. 23., ELTE PPK).
Kezdés: 14.00. Arra kérek minden fellépőt, hogy jöjjön kettőre, hogy ne legyen torlódás.
15.45-ig fog tartani, mert akkor a Synithos miatt be kell fejezni.
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Cueddo
- Nem elérhető
A határidő lassacskán lejár, de
még mindig lehet jelentkezni a Gálaestre fellépőnek, mert még van hely!
( cueddo@gmail.com , 20/3869112)
A jelentkezési határidőt meghosszabbítottam szeptember 21 -ig.
Aki még nem jelentkezett, de szeretne:
Ha szeptember 21-ig megszületik az ötlet, és olyan formába ömlik egy-egy produkció, hogy kiderül róla, hogy micsoda - és hogy 100%, hogy KÖMFig elkészül jóra - akkor bátran állítsatok be vele meghallgatásra!
Csak előtte kérek egy emilt, hogy jöttök
Különösen bátorítanám a színdarabokat, jeleneteket, a harci bemutatókat, ill. a táncokat, mert ezekből még kifejezetten kevesen vannak!
A meghallgatás kezdete 21-én 13.30-ra várható, de ezen még mindenképp pontosítok, legkésőbb jövő szerdán .
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Gandalf
- Nem elérhető
Értelemszerűen a már előadott produkcióknak nem tartunk meghallgatást, csak a teljesen újaknak!
Lesz egynapos belépő is csak a Gálaestre, így lehetőség lesz rokonoknak, ismerősöknek, barátoknak is bemutatni, mit tudtok (ha nem zavarja őket a monori helyszín és a késői időpont, de egy éjszakát ott is alhatnak)!
- Gandalf
- Nem elérhető
A monori suli Színháztermében lesz a Gálaest. A színpad fából van, kb. 4*6 méteres, elől van egy széles falépcsője, bal oldalt (a nézőtérről bal) egy pici és keskeny lépcső, és két függönye van: egy az elején, egy hátulján a fal mentén (kézzel összehúzhatós függönyök). Hangosításról és világításról az MTT gondoskodik, mert az nincsen (számoljatok az MTT-s technikával). A Gálaest a KÖMF része, és okt. 20-án (szombat) 20 órakor kezdődik.
Ne várjatok a jelentkezéssel, amíg teljesen kész lesz a produkciótok, már most jelentkezzetek!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.