Tánc

Több
20 éve 3 hete #223130 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Tánc
Ring, én nagyon valószínű hogy megyek, de tényleg annyi a jegy? És úgy tudom, hogy elvileg 21.-én du. 3-kor kezdődik. Szóval szólj ha mész jegyet venni! [size=9:25csw0oo]És léci kövi tánra hozd el a CD-t!!! [/size]

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 3 hete #223129 Írta: Míriel
Míriel válaszolt a következő témában: Tánc
Khmm...
A Riverdance-re már 10 alatt nem kapsz jegyet :?

Sajnos most szerdán se tudok dancelni menni, merthogy Hocico-koncertre megyek 8-ra...

Úgy érzem, tele van a szám földdel.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 3 hete #223012 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Tánc

Ringbearer írta: biztos tudjátok, hogy lesz Riverdance előadás nov. 20 és 21.én.
Nos, sikerült összeszednem egy jegyre pénzt (6900 ft), és 21.-ei előadásra el szeretnék menni, de egyedül azért nem olyan buli, valakit érdekelne esetleg?

Elvben igen, de azt se tudom még mikor van az a nov. 21. :) Egyáltalán milyen napra esik? Meg még függ szülőktől, anyagiaktól, stb.

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 3 hete #223010 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Tánc
biztos tudjátok, hogy lesz Riverdance előadás nov. 20 és 21.én.
Nos, sikerült összeszednem egy jegyre pénzt (6900 ft), és 21.-ei előadásra el szeretnék menni, de egyedül azért nem olyan buli, valakit érdekelne esetleg?

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 3 hete #222279 Írta: Kincső

Laurelen írta:

Kincső írta: Tudom, jókor jut eszembe, de ha vki aki jön tudna hozni zenét a 'baby rill'-re az jó lenne mert nekem (még) nincs... :roll: A 'light jig' pont rámegy egy Enya-számra. 8)

bármilyen 4/4-s zene jó a baby-reelhez!

Ja hogy reel-nek kell írni! :D
Az az igazság, hogy úgy tűnik én ehhez még kevés vagyok, hogy találjak egy megfelelő tempót (megjegyzem a jig-es számnál is úgy emlékeztem hogy gyorsabb, és csigalassú volt ahhoz, hogy táncolni lehessen rá...), de majd igyekszem, de remélem jövő hétre már lesz CD-m is.

Szóval, sajnálom, hogy aki mondta hogy jön az se tudott végül.
Jövő héten, azaz október 20-án, szerdán ugyanaz a menetrend: jelentkezni nálam priviben/e-mailben keddig, sms-ben akár még szerdán is [size=9:29ykzfnh](bár azt csak 1/4 5 - 1/2 5 körül tudom meg, mert suliba nem viszek telcsit és akkor érek haza drámaszakkörről)[/size]
Tali nektek 16:40-16:45 Boráros tér, HÉV, 16:47-es vagy 16:54-es HÉV-vel gyertek el, a 3. megállónál (Szt. Imre tér) kell leszállni, és ha megmondjátok melyik HÉV-vel jöttök, akkor ott leszek a megállóban (de a 2.-nál valszeg mindenképp :) ). :wink: Onnan már elkalauzollak Titeket.
Bárki jöhet, aki gyakorlásra vágyik. :wink:

Több
20 éve 3 hete #222223 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Tánc

Kincső írta: Tudom, jókor jut eszembe, de ha vki aki jön tudna hozni zenét a 'baby rill'-re az jó lenne mert nekem (még) nincs... :roll: A 'light jig' pont rámegy egy Enya-számra. 8)

bármilyen 4/4-s zene jó a baby-reelhez!

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
20 éve 3 hete #222222 Írta: Laurelen

Nólindir írta: Nem lesz tánc...? Hát... hüpp.

Na, boszitáncra meg majd kitalálunk valamit. Én jelenleg beteg vagyok és tanulok a ^@#&% negyedéves vizsgákra... :(

überoff:

lehet roszzul vagyok informálva, legutóbb még azt mondták (eszter, betty) hogy nem vannak negyedéves vizsgák. :hein:

Több
20 éve 4 hete #222039 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: Tánc
Nem lesz tánc...? Hát... hüpp.

Na, boszitáncra meg majd kitalálunk valamit. Én jelenleg beteg vagyok és tanulok a ^@#&% negyedéves vizsgákra... :(

argh

Több
20 éve 4 hete #222006 Írta: Kincső
Tudom, jókor jut eszembe, de ha vki aki jön tudna hozni zenét a 'baby rill'-re az jó lenne mert nekem (még) nincs... :roll: A 'light jig' pont rámegy egy Enya-számra. 8)

Több
20 éve 4 hete #221907 Írta: Míriel
Elfelejtettem a Legfontosabbat:

Boldog szülinapot, Nólitünc és Angwentünc

:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

Több
20 éve 4 hete #221764 Írta: Kincső
Aki jön szerdán tánctermezni!
Tali nektek 16:40-16:45 körül a Boráros téren a HÉV-nél. A 16:47-es vagy a 15:54-es HÉV-vel el kéne gyertek. Ha elindult a HÉV, jó lenne, ha dobnátok egy sms-t vagy megcsörgetnétek, hogy tudjam, melyikhez menjek. A Szt. Imre téren kell leszállni, ez a 3. megálló. Én ott leszek a megállóban, és a továbbiakban kalauzollak titeket. :wink:
Kérném, hogy aki jön, az szóljon előtte vagy kedd estig (ne éjfélig, estig :wink: ) itt, priviben vagy e-mailben, vagy küldjön egy sms-t.
Bármi van, a számom továbbra is 06/30 520 6447. [size=9:ymw6rs8e](megj.: Pannonosok és Vodafonosok hívásra ne számítsanak, csak smsre, mert a hívás nagyon drága és a telefonszámlával kapcsolatban különféle... hm... "díjazások" lettek errefelé kilátásba helyezve...)[/size]

Több
20 éve 4 hete #221762 Írta: Laurelen

Ladislas írta: Na!
Szóval ez a tánc egyenlőre le lett fújva, amíg nincs elég időnk heti 1 próbát legalább összehozni. Valószínű táborra azért összehozzuk, nem adom fel teljesen 8) . Addig is, LEPre be kéne fejezni akkor a kapolcsi táncot.....
Ja, és majd valamikor, ha lesz időtök tüncök, a boszitáncot is. :roll:
[size=9:2fl0esu5]off: Lau: Lehet, hogy másoknak ilyen a kanapéjuk, de ez az anyag akkor sem néz ki rosszul :wink: . on[/size]

szvsz, inkább ne a kapolcsi toszt, lehet valami hasonlót...vagyolyasmi.

Több
20 éve 4 hete #221693 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Tánc
MírC: szerintem vedd át az én szerepemet a kapolcsi toszokban, ami van... Hisz igaz, hazaérek lepre, de gyakorolni nem lesz időm.
Pusz: hugi

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
20 éve 4 hete #221681 Írta: Míriel

Ladislas írta: Na!
Szóval ez a tánc egyenlőre le lett fújva, amíg nincs elég időnk heti 1 próbát legalább összehozni. Valószínű táborra azért összehozzuk, nem adom fel teljesen 8) . Addig is, LEPre be kéne fejezni akkor a kapolcsi táncot.....
Ja, és majd valamikor, ha lesz időtök tüncök, a boszitáncot is. :roll:
[size=9:85bfh5x8]off: Lau: Lehet, hogy másoknak ilyen a kanapéjuk, de ez az anyag akkor sem néz ki rosszul :wink: . on[/size]

Hú! És én... velem mi lesz? /me semmi kapolcsi toszban nincs benne :cry:

Több
20 éve 4 hete - 19 éve 11 hónapja #221581 Írta: Laurelen
*törölve by L'Elfy* míriel ha erre jársz légy oly szíves megsemmisíteni ezt,tünc!

Több
20 éve 1 hónapja #221085 Írta: Kincső

Míriel írta: Százezer üdvözlet!

Kincső, én mennék jövő 7en. Hol s mikor találkozzunk? Boráros?

Puszi: topicgazdi

Te? Nekem jó... :)
Boráros tér, HÉV-nél, szvsz 16:40-16:45-kor kéne talizni (7 percenként jár, a 16:47-essel v. 16:54-essel kéne gyertek), kérdés kimenjek-e elétek a Borárosra, vagy tudtok egyedül 3 megállót jönni a HÉV-vel (Szt.Imre térig, mint mondtam), és akkor a HÉV-megállóba mennék elétek. (Azért többesszám mert remélem más is jön még :wink: ) Így elsőre kitapasztaljuk mennyi idő az út, aztán meglátjuk, hogyha előbb érünk oda későbbre vihetjük a taliidőpontot. :wink:

Több
20 éve 1 hónapja #221067 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Tánc
Jó hír, hogy van munkám november 1-től :D
Rossz hír viszont, hogy hétköznap nem fogok ráérni, mert 6-7-ig fogok dolgozni Budaörsön és Törökbálinton. Úgyhogy tánc nekem csak hétvégén lesz jó :(

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
20 éve 1 hónapja #220991 Írta: Míriel
Százezer üdvözlet!

Kincső, én mennék jövő 7en. Hol s mikor találkozzunk? Boráros?

Puszi: topicgazdi

Több
20 éve 1 hónapja #220962 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: Tánc
Míriel ki ne töröld!!!

Aeglos, már 2-szer beírtam (csak mindig idő előtt törlésre került... :roll: ), hogy a DVD-d Angwennél van!

argh

Több
20 éve 1 hónapja #220883 Írta: Kincső
Ring: mail ment. :wink:

Szóval, ha valaki nem vette volna észre a szerkesztést, tőlem már holnap is gyakorolhatunk abban a bizonyos teremben, feltéve h. legalább 1 ember dob 1 sms-t (30/520-6447). :wink:

Több
20 éve 1 hónapja #220878 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Tánc
Kezdő Ronanesek!
valaki sürgönyösen el tudná küldeni a tánclépésket, priviben?
vagy mailben?
ezer köszönet aki elküldi! :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 1 hónapja - 20 éve 1 hónapja #220872 Írta: Kincső
Tüncök! Táncterem!

A termet, amit mondtam, kizárólag szerdán fél 6-tól fél 7-ig kaphatjuk meg (előbb nem, mert vkik vannak előtte is, de a fél 7-et nem kell mp-re pontosan érteni, csak a takarítókkal egyezzünk meg).
Tudnivalók róla:
:arrow: ez egy zenei tagozatos ált. isk. tükrös táncterme, és ha jól emlékszem amikor oda jártam akkor linóleum volt, de az 4 éve volt
:arrow: megközelíthetőség: Boráros térről HÉV-vel a Szt. Imre térig kb. 8-10 perc, onnan 2 percre van a buszvégállomás, ahonnan az 52-es busszal 10 megálló, ami hivatalos menetidő szerint 11 perc, de jobb ha 15-öt számolunk, 10 percenként jár a busz, és a megállótól pár perc maga a suli. Szóval a Boráros tértől a menetidő kb. 30-45 perc között lehet szvsz.

Tehát, kérdésem a kezdőtüncökhöz lenne, hogy ki jönne, elsőre jövő szerdán, azaz október 13-án? Vagy felőlem ha valaki megdob egy sms-sel (30/520-6447) akkor akár holnap is. :wink:
(Majd megkérdezhetjük a nem-MTT-s csoporttársainkat is, ha gondoljátok.)

Pussz:
Kincső

Több
20 éve 1 hónapja #220783 Írta: Laurelen

Míriel írta: Jah, drága Lad, a blend-es toszt nem tudtam megnyitni, kérlek, hozd el, hogy meghallgathassam!

javaslat: ülj le mielőtt elkezded hallgatni.

überoff vége.

Több
20 éve 1 hónapja #220782 Írta: Míriel
Ott leszek!

Puszi: Én

Jah, drága Lad, a blend-es toszt nem tudtam megnyitni, kérlek, hozd el, hogy meghallgathassam!

Több
20 éve 1 hónapja #220706 Írta: Ladislas
Ladislas válaszolt a következő témában: Tánc
Na!
Szóval pénteken, fél háromkor a flórián téren (1es megálló) találkozunk. Remélem sokan el tudtok jönni.
Ha valakinek ez nem jó, akkor szombat 2-6ig jó nekem, van terem, s ha elég ember- értsd 3-4tünc- összegyűl akkor, akkor is tarthatunk egy próbát.
Üdv: Lad

Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!! :evil:

Több
20 éve 1 hónapja #220660 Írta: Luthin
Luthin válaszolt a következő témában: Tánc

Esgallal és Luthinnal megbeszéltük

:roll: ööö...ezt mikor beszéltük meg? Na mindegy, elvileg lehetséges a dolog...tényleg megbeszéltük, mert akkor még lyukasabb az agyam, mint amennyire eddig hittem! :wink:

Amíg nem élem át,le sem írhatom!
Amíg nem találkoztam vele,nem szerethetem!
Amíg nem éltem,nem halhatok meg nélküle!

Több
20 éve 1 hónapja #220591 Írta: Míriel
Százezer üdvözlet!

A szombatok általában jók, de most végig kéne látogatnom rokonságot, és az meg csak hétvégén vala jó.

Több
20 éve 1 hónapja #219709 Írta: Míriel
Százezer üdvözlet!

Nem akarok veszekedni, és tudom, hogy szűkösek az anyagi forrásaink, de ha megnézzük, a tüncök gyakorlatilag mindig minden rendezvényen letesznek vmit az asztalra, és eddig gyakorlatilag semmi viszonzást nem kaptunk érte. Hozzáteszem, az énekkar sem. Ez már régi ügy, de még emléxem, hogy Batti olyasfélén tanakodott, mint a Star Trek-esek klubszobája. Az nekünk remek mód megfelelne...

Amúgy a Tmaválasztás kérdése azért nem kérdés, mivelhogy Tolkiennél(v. nál) egy helyütt szerepel konkrét táncleírás, a körbehopp, hogy az milyen szilaj tánc. Luthin táncáról sem ír semmi konkrétat (hozzáteszem, nem is kell). Azért, Brisa, ne aggódj, nem fogunk hivatalos rendezvényen elektro-darkgothindustrialnoisejrockvisualkei zenére ropni :wink:

Hát nem tudom, jó 5let ez a megbeszélés, de őszintén szólva egy kicsit zavar, hogy az eddig egységes tüncfrontot ilyen ostobaságok, mint az alapító tagok kiléte, meg egyéb marhaságok, ennyire megosztják. Ha kell, nem leszek alapítótag, de ne foglalkozzunk már ennyit az ilyen bürokratikus szócsépléssel. Felesleges időpocsékolás, és csak öljük az idegsejtjeinket, amiket nem tudunk újratermelni.

Ami szerintem sokkal fontosabb kérdés, az a Beren-Lúthien ügy, vagyis egy egész estés táncprojekt, egy önálló tüncülés...

Több
20 éve 1 hónapja - 20 éve 1 hónapja #219694 Írta: Laurelen

Míriel fenti hozzászólása írta: Hát nem tudom, jó 5let ez a megbeszélés, de őszintén szólva egy kicsit zavar, hogy az eddig egységes tüncfrontot ilyen ostobaságok, mint az alapító tagok kiléte, meg egyéb marhaságok, ennyire megosztják. Ha kell, nem leszek alapítótag, de ne foglalkozzunk már ennyit az ilyen bürokratikus szócsépléssel. Felesleges időpocsékolás, és csak öljük az idegsejtjeinket, amiket nem tudunk újratermelni.

köszönöm, ez itt a lényeg! ha mégegyszer meghallom az alapítótag kifejezést kettétöröm a stepcipőm (beismerem viszont hogy teljes egészében az én hibám, hogy ez a kérdés felmerült, hogy felhatalmaztam magam hogy csak úgy neveket írjak le, nem figyelve oda rátok. nem fog többet előfordulni.). mindazonáltal támogatom finc javaslatát, hogy tartsunk(időspórolásként egy próbával egybekötött)rövid megbeszélést végiggondolást. ki hogy ér rá az elkövetkező hónapokban, hogy lehet rá számítani, és egyéb drasztikus kérdések, mint helyszín stb...
hogy mikor azt két héten belül kiötöljük!

tünc

Több
20 éve 1 hónapja #219438 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Tánc
Lau, gyönyörű válasz volt, minden elismerésem! :D
Rakjatok össze egy kis szöveget, hogy mi a célotok, tervetek, kik és hogyan léphetnek be stb.
Kell még egy választott koordinátor és egy név a csoportnak. No és persze az alapítótagok, amelyek között 5 MTT-tag is van. (Polgári nevek is kellenek!)

Ha megvan a doksi, küldjétek el a vezetoseg@tolkien.hu -ra.

Brisa

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.704 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére