Tánc

Több
17 éve 9 hónapja #315361 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: Tánc
Bocsánat, bocsánat..úgy látszik ne teljesen vagyok helyzetem magaslatán...
Nekem csüt egész nap jó, péntek délelőtt...esetleg vmikor a hétvégén is talán..Mondjátok meg, h nektek mikor jó, de lécci priviben, mert utálni fognak minket... 8)
Pussz, én...

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 9 hónapja #315347 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Tánc
bocsánat közben teljesen elvesztem itt az információengetegben
szóval

KALAPOS TÁNC
kb 2 óra alatt megtanultam videóról a koreográfiát, tehát nem nagyon nehéz
de: kéne egy olyan időpont, amikor kb 3-4 órán keresztül nyúzhatnám az agyatokat, és ezenkívül lesz még két ismétlő próba hogy biztosan profin menjen...
tőlem lehetünk 12-en is csakhogy nem lehet tudni hogy mekkora a hely a helyszínen és milyen székek vannak, és ez a tánc szempontjából nagyon fontos elem! mihelyst kitalálok valami megoldást, (ez még febr elején bekövetkezik), azonnal és haladéktalanul értesítek mindenkit! addig is tegyétek szabaddá február 2. hétvégéjén mondjuk a vsnap délelőttöt , és addigra mindent pontosan kitalálok, lefixálok, azt is hogy ki hányan lehetünk, meg hogy hogyan férünk el...

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 9 hónapja #315334 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Tánc
Akkor most a kalapos dologgal mi leszen? Csak azért kérdem, mert egyrészt nem vagyok felírva, másrészt tizediknek csápoltam.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
17 éve 9 hónapja - 17 éve 9 hónapja #315332 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Tánc
Továbbá: Igaza van Idhrennek, olyan időpont úgy sem lesz, ami mindenkinek jó, úgyhogy MOST PÉNTEKEN meg kéne tartani az első órát. Jelenleg a kérdés a helyszín és az időpont, ha születik megállapodás, szólni fogok, minél hamarabb.

Hangsúlyoznám, hogy ez NEM AZT JELENTI, hogy mindig pénteken lesz, sőt feltehetőleg a hétközbeni próba NEM pénteken lesz. Várom a javaslatokat, hogy mikor!

Továbbá sikerült megegyezni Gillzzel az alapötleteket tekintve, akit érdekel, az keressen meg MSN-en, mert úgy látszik sokakat érdekel a téma és szeretném, ha nem tudna mindenki mindent, mire előadjuk... mármint azok, akik nem táncolnak.
Köszi!

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!

Több
17 éve 9 hónapja #315328 Írta: Narbeleth

sebcsaba írta:

Narbeleth írta:

Felagund írta: Helynek viszont bedobnám az ELTE TTK Déli tömbjének Arénáját.

Áááááá!!! Az rohadt messze van :oops:

Wazz, gyerekek, Csengersima , az van messze. TTK villamossal 15 perc az oktogontól.

Más. Tudom hogy kívülről mit ugatok bele, de mint fizető vendég, elmondom a véleményem. Keringőt keringőzenére. Semmi bajom a Linkinparkkal, felőlem annyit keringőzhettek rá egész este amennyit akartok, de ha nyitótáncnak keringőt válaszottatok akkor legalább megfelelő zenét találjatok hozzá. És igenis vannak jó klasszikus keringőzenék, nem kell betojni tőlük.

Uff, beszóltam.

Már megbocsáss Szürke, de nekem 3 óra oda-vissza, és mivel 11kor elmegy az utolsó buszom, ezért nekem rohadtul nem mindegy, hogy hol lesz próba és tekintve, hogy én vagyok az egyik koreográfus, mondjuk ott kéne legyek a próbákon... már bocs...
Tudom, hogy hol van a TTK épülete, mert oda járok... xorry...

Több
17 éve 9 hónapja #315326 Írta: Narbeleth
Ádám, hidd el, hogy vannak már ötleteink, ha érdekel szívesen elmesélem, de nem a fórumon, mert akkor baromira nagy meglepetés lesz...

Több
17 éve 9 hónapja #315312 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Tánc
Megosztom én is véleményemet a nyitókeringőről.

Ha tradicionális vonalon halad a gondolatmenet, akkor BÁL, nyitókeringő, klasszikus zenére, frakkban és fehér szépségekben. AZ utóbbi ponttal van itt gond, elsősorban anyagi.

Ütős nyitókeringőt szeretne mindenki, mi, szervezők is, hát vagy megjelenésben és koreográfiában formabontó, nagy ötlettel, de klasszikus zenére táncolt; vagy ugyanez kevésbé kreatívan, keringősebben, de modern háromnegyedre-hatnyolcadra.

Az innovatív koreográfiát innovatív zenére viszont nem támogatom a bált nyitó tánc szerepére. Ennek más a célja-eredménye, mint hogy felkeltse a lelkesedést a már egy ideje ücsörgőkben a keringeni vágyásra.
Azt szeretném, ha ez utóbbi lenne a nyitótánc hatása, nem pedig csöndes áhítat.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
17 éve 9 hónapja #315291 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Tánc
Iru: mikor? :D

need more brainz. yourz. now.

Több
17 éve 9 hónapja #315288 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: Tánc
Helloka!
Nos, én sem akarok vészmadárkodni, de azért megrágtam oda vissza, hogy hogyan férhetne el ez a nyitókeringő..Még ha azt meg is tesszük, hogy ugye a színpad előtti részt már felszabaditjuk, és a székek el lesznek tolva, azt figyelembe kell venni, hogy sajnos, vagy nem sajnos, de a nagyteremben van 2*2 oszlop, ami szépíti és megosztja a teret...ami khmm..lehet, hogy be fog zavarni a keringőnél...
Nem lehetünk biztosak benne, de én félek, h ezekbe a 24 ember bele fog ütközni...
..Nem szeretném, ha a tökéletesen begyakorolt koreográfiával ott állnátok az utolsó pillanatban, és az első lépésnél egyik pár nekivágódna az oszlopnak...

Ezért javasolnék egy dolgot: szivesen elmennék Narbbal és Gillzel, vagy legalább az egyikőjükkel, hogy megnézzék a nagyterem kialakítását, és szemügyre vegyék, hogy hogyan tudják beledolgozni a koreográfiát.

Lécci, Narb, Gillz, jelezzetek vissza..

Puszi,
én...

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
17 éve 9 hónapja #315278 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Tánc

Gandalf írta: Nem akarok vészmadárkodni (Láthspell :lol: ), de a színjátszós próbákból következtetve elég valószínűtlen, hogy 12 embernek egyetlen időpont is összejöjjön közös próbára... :roll:

Ráadásul ez 2x12, azaz 24 ember :roll:
Jó volna pedig még a jövőhéten egy alapozó óra, mert jövő utáni hét ugye tárgyfelvételi hét... Nem sok dolgot kell csinálni, de ahhoz ott kell lenni. De azért igyekszem sietni vel, és akkor free time.

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
17 éve 9 hónapja #315262 Írta: Vewy
Vewy válaszolt a következő témában: Tánc
Most nemazé, mer' én ott szoktam lenni, de az ELTE nem rossz ötlet, szép nagy aula, és szerintem 4-6 villamos mellett semmi sincs messze.
Nekem is amúgy jövő hét péntekig van vizsgám, aznap már jó.

8)

Több
17 éve 9 hónapja #315250 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Tánc
De klasszikus és kalsszikus közt is van különbség. Ha már kalsszikusra akkor legalább ne olyanra amit minden második szalagavtón ellőnek.
Mondjuk az LP nekem se tecc mint keringőzene, de a koreográfusokra bízom a választást:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 9 hónapja #315237 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Tánc

sebcsaba írta: Wazz, gyerekek, Csengersima , az van messze.

ez jó :lol:

tényleg keringőzzetek klasszikus keringőre (befogtam)

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 9 hónapja #315234 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: Tánc

Narbeleth írta:

Felagund írta: Helynek viszont bedobnám az ELTE TTK Déli tömbjének Arénáját.

Wazz, gyerekek, Csengersima , az van messze. TTK villamossal 15 perc az oktogontól.

Más. Tudom hogy kívülről mit ugatok bele, de mint fizető vendég, elmondom a véleményem. Keringőt keringőzenére. Semmi bajom a Linkinparkkal, felőlem annyit keringőzhettek rá egész este amennyit akartok, de ha nyitótáncnak keringőt válaszottatok akkor legalább megfelelő zenét találjatok hozzá. És igenis vannak jó klasszikus keringőzenék, nem kell betojni tőlük.

Uff, beszóltam.

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
17 éve 9 hónapja #315222 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Tánc
Nem akarok gonosz lenni de aki keringőzni akar az igenis áldozzon rá hetente legalább egy estét, egy hónapról van szó nem egy évről amikor le kell mondani más programot... (az óra és a munka az persze más,arról nem lehet lógni)

akinek nem jó a hétköznap este az a hétvégéjét tegye szabaddá, de akkor annak otthon többet kell gyakorolni...

Különben úgy fog kinézni a cucc mint a szalagavatómon, bár annak a hangulata nagyon ott volt:DD De azért más elrontani 40 pár között és már 12 pár között...

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 9 hónapja #315214 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Tánc
Nem akarok vészmadárkodni (Láthspell :lol: ), de a színjátszós próbákból következtetve elég valószínűtlen, hogy 12 embernek egyetlen időpont is összejöjjön közös próbára... :roll:

Több
17 éve 9 hónapja #315209 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Tánc
A most péntek jó, amúgy nem , m énis koleszos vok.

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"

Több
17 éve 9 hónapja #315205 Írta: Narbeleth

Ringbearer írta: Van egy gyönyörű francia számom, az a címe, hogy Je fais de toi mon essentiel, ha elküldöm valakinek akkor feltölti nekem? És akkor meg tudom mutatni...

Ha elküldöd nekem MSN-en, akkor megcsinálom.

Amúgy: A péntek most csak ideiglenes lenne, egyébként egy lenne hétköznap a koleszosok miatt és egy hétvégén, mindenki jön oda, ahova ráér, de aki mindkettőre ráér, az legyen szíves jönni mindkettőre!

Akkor ezek szerint most péntek sztornó...

Több
17 éve 9 hónapja #315204 Írta: Narbeleth

Felagund írta:

Eglarcarien írta:

Idhren írta: Sztem egy jövőhét péntek elég jól hagzik, nem?
[size=9:iv9bll4h]Mármint ha a vizsgázókat is megvárjuk. Én az utolsó vizsgát csütörtökre tudom.
És tudom, fogjam be... :oops: [/size]

hétfőt és pénteket neeee, könyörgök! *szépennéz* [size=9:iv9bll4h]e két napon du. 5 és hét között nekünk Cuéval esélytelen :oops: [/size]

És hozzá nekem se... :roll:

Helynek viszont bedobnám az ELTE TTK Déli tömbjének Arénáját. Kb 50×50 m, csak az asztalokat kell széttologatni, és áram is van. Este hét után nincs már ott senki, és az épület 10-ig nyitva van. No?

Battyányban mennyi a hely? Kincső, nem tudod?

Több
17 éve 9 hónapja #315159 Írta: Idhren

Ringbearer írta: Van egy gyönyörű francia számom, az a címe, hogy Je fais de toi mon essentiel, ha elküldöm valakinek akkor feltölti nekem? És akkor meg tudom mutatni...

[size=9:2llwjqpy]Tudom, ismétlem magam :oops:
Ha el tudod küldeni a gmail-es címre, akkor minenki le tudja szedni.
10 megáig kompatibilis :wink: [/size]

Több
17 éve 9 hónapja #315156 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Tánc
Lusta vagyok visszaolvasni, de a NIGHTFALL-t (Blind Guardian) felvetettétek már? A világ legállatibb keringője, szvsz.

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
17 éve 9 hónapja #315153 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Tánc

Eglarcarien írta:

[size=9:15f6ytwl]Mármint ha a vizsgázókat is megvárjuk. Én az utolsó vizsgát csütörtökre tudom.

hétfőt és pénteket neeee, könyörgök! *szépennéz* [size=9:15f6ytwl]e két napon du. 5 és hét között nekünk Cuéval esélytelen :oops: [/size]

És hozzá nekem se... :roll:

Helynek viszont bedobnám az ELTE TTK Déli tömbjének Arénáját. Kb 50×50 m, csak az asztalokat kell széttologatni, és áram is van. Este hét után nincs már ott senki, és az épület 10-ig nyitva van. No?

Our knees do not bend easily

Több
17 éve 9 hónapja #315137 Írta: Eglarcarien
Eglarcarien válaszolt a következő témában: Tánc

[size=9:1sx1nsbq]Mármint ha a vizsgázókat is megvárjuk. Én az utolsó vizsgát csütörtökre tudom.

hétfőt és pénteket neeee, könyörgök! *szépennéz* [size=9:1sx1nsbq]e két napon du. 5 és hét között nekünk Cuéval esélytelen :oops: [/size]

Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.

Több
17 éve 9 hónapja #315107 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Tánc
Van egy gyönyörű francia számom, az a címe, hogy Je fais de toi mon essentiel, ha elküldöm valakinek akkor feltölti nekem? És akkor meg tudom mutatni...

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
17 éve 9 hónapja #315103 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Tánc

Idhren írta: Én két nappal előtte szóltam, és szerencsém volt.
De Edina csak 8-4-ig van bent ám!
Úgy kalkuláljatok, nekem ezt mondta.

Nemtom ez mikor volt, de változó... próbálkozni kell. :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
17 éve 9 hónapja #315102 Írta: Idhren
Én két nappal előtte szóltam, és szerencsém volt.
De Edina csak 8-4-ig van bent ám!
Úgy kalkuláljatok, nekem ezt mondta.

Több
17 éve 9 hónapja #315086 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Tánc
Az a bármikor mehetünk oda tudtommal a "ha két héttel előtte szólunk és van idejük és helyük" kiegészítéssel igaz.

Egyébként megszereztem a Khachaturian keringőt, aki kéri, elküldöm. (nem, a gmailes címre továbbra se tudok zenét küldeni)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 9 hónapja #315085 Írta: Narbeleth
Ismét aktív vagyok, és Milendoria csodás ötlete volt, hogy mi lenne, ha a Barrhyány alapítvány által felajánlott, "bármikor mehetünk oda"-val élnénk?
Szerintem nagyobb a hely, mint az ADS-en.
Hmm?
Viszont akkor kéne időpont, péntek elég jól hangzik.
Kinek NEM jó a péntek?
Visítson, rúgkapáljon, szteppelje ki a morze ábécé szerint a gebedj meg-et, vagy valahogy jelezze, hogy neki nem jó.
Köszi! :wink:

Több
17 éve 9 hónapja #315084 Írta: Narbeleth
Jól érzem, hogy eddig az egyedüli helyszínjavaslat az ADS? :roll:
Van ott naaaaaaaaaaagy terem?

Több
17 éve 9 hónapja #315083 Írta: Idhren
Menő vagy :D
Meg alapos.
Az tök jó, hogy normális keringőzés lesz, és legalább megtanulhatjuk azt az igazán pozőr tartást. Rúlz :lol:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.689 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére