Tánc

Több
17 éve 10 hónapja #316341 Írta: Vewy
Vewy válaszolt a következő témában: Tánc
Sziasztok! Nagyszerű lett az órarendem, :? hétfőn hatig, csütörtökön hétig van órám a TTK-n, szóval, ha olyantájt van az óra, és ott, akkor az pont jó...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 10 hónapja #316340 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Tánc
Hali!

8-16-ig nekem egyetlen időpont sem jó!!!

A kedd-csütörtök esti órákat preferálnám...

Our knees do not bend easily

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 10 hónapja #316338 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Tánc
:oops: Borult a program!
Mégis maradunk, úgyhogy nekünk a KEDD jó.
Még időbe szóltunk? Sztem megvan a 3 pár. :)

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
17 éve 10 hónapja #316334 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Tánc
Még a mai délutánig bezárólag tessék jelentkezni a holnapi órára akár párosan, akár pár nélkül!!! Fontos,mert egy nappal előtte szólni kell, ha megyünk!

Valamint: Évközben nekem sem jó a kedd v. szerda 8-4, mert sulim van, ez csak erre a hétre vonatkozott. Csütörtökön lehet, ha mázlista vagyok, hogy az vagyok-e az 7-én derül ki. Ebből kiindulva valószínű marad a TÁTK-TTK épülete, mint helyszín, és az esték. Én a hétfőt vagy a csütörtököt támogatnám.

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!

Több
17 éve 10 hónapja #316327 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: Tánc

Narbeleth írta: Nos, mivel ezen a héten (illetve még vasárnap van, szóval jövő héten) nincs tanításom, ezért mivel rettenetesen aranyos, szorgalmas és jóindulatú vagyok, ezért tartanák "kiscsoportos foglalkozást" akár kedden, akár szerdán, akár csütörtökön, ha 3-4 pár jelzi az igényét erre és szól, hogy mikor. Mindhárom napon bemegyek ha kell, de azért a 3 pár legyen meg, és akkor koncentráltan tudnék a technikátokon csiszolni. :P :twisted:

Ja és légyszi ne csak napot, hanem időintervallumot is írjatok!

Ezen a héten akár a kedd, szerda, csütörtök megfelel. :D

És jelzem/jelezzük igényünket.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
17 éve 10 hónapja #316326 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Tánc
Nekem a szerda egyáltalán nem jó, a csütörtök szvsz működhet, viszont bármelyik hétköznap csak 5től érek rá, pénteken 3tól. A hétvégék viszont jók.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
17 éve 10 hónapja #316304 Írta: Idhren
Nekünk a szerda sajna mégsem jó.
Csütörtök 10-től legkorábban, és pénteken.

Több
17 éve 10 hónapja #316301 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Tánc
mégmégmégmégmég, ennyi....

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"

Több
17 éve 10 hónapja #316298 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Tánc
Nekem jó a kedd. Sőt jelenleg minden délután jó.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 10 hónapja #316291 Írta: Celebrom
Lenne még valaki akinek jó a kedd?

Több
17 éve 10 hónapja #316283 Írta: Narbeleth
Nos, mivel ezen a héten (illetve még vasárnap van, szóval jövő héten) nincs tanításom, ezért mivel rettenetesen aranyos, szorgalmas és jóindulatú vagyok, ezért tartanák "kiscsoportos foglalkozást" akár kedden, akár szerdán, akár csütörtökön, ha 3-4 pár jelzi az igényét erre és szól, hogy mikor. Mindhárom napon bemegyek ha kell, de azért a 3 pár legyen meg, és akkor koncentráltan tudnék a technikátokon csiszolni. :P :twisted:

Ja és légyszi ne csak napot, hanem időintervallumot is írjatok!

Több
17 éve 10 hónapja #316280 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Tánc
Lássuk, kedden nem érek rá, de csak most kedden, szerdán biztosan nem, csütörtök megegyezés kérdése, pénteken ráérek.
Az órarendem még formálódik.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 10 hónapja #316273 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Tánc

Narbeleth írta: Sziasztok!

Megvannak a jövő heti időpontok, hogy mikor mehetnénk a Batthyány alapítványhoz táncolni:

Kedden, szerdán,csütörtökön: reggel 8-tól délután 4-ig. A szerdának és a csütörtöknek inkább örülnének, akár mindkét nap is mehetnénk.
Hogy jövő héten mikor lesz oda időpont, azt nem tudom. De az biztos, hogy szintén csak reggel 8-tól délután 4-ig.

Kb. megvan az órarendem, úgyhogy ha estefelé és a TTK-n szeretnénk próbálni, akkor nekem a hétfő lenne jó. Feltehetőleg fél hatkor végzek, utána próbálhatnánk ott, ahol a múltkor. Kedden és csütörtökön négyig vagyok, ha nagyon szeretnétek akkor próbálni, akkor felőlem próbálhatunk akkor is, de akkor legkésőbb öttől, vagy fél hattól légyszi...

Hétvégei próbák: Battyány alapítványba menni lehetetlen, TTK-ra vajon beengednek minket? Dávid, szerinted? Ha ez nem megy, akkor javasolna valaki egy helyszínt? Nekem hétvégén bármikor jó (ésszerű határokon belül persze, tehát az este 9-es és hajnali ötös próbák mondjuk sztornó...)

Tehát: Mi az óhaj, sóhaj, panasz, nyöször?

A most következő héten Hannának a kedd nem jó, nekem a csütörtök. Csak szerdán tudnánk menni mindketten, úgy néz ki.

Több
17 éve 10 hónapja #316270 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: Tánc
Népek!!

(topic gazdáktól elnézést, pár hétig hagyjátok bennt lécci, köszönöm..)

Tessék szavazni az elnökségből, hogy ki érdemli meg szerintetek idén a GANDALF-DÍJAT!!!! :bounce: :bounce: :up:

Az alábbi emberkékre lehet szavazni (ld. bővebben: Farsang topic)

Alyr
Angwen
Ery
Gandalf
Melian

:evil3:

Küldjétek Küldjétek!!!

gandalf_dij2007(kukac)yahoo.com

cupp, :wink:

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
17 éve 10 hónapja #316246 Írta: Dreamer_KF
Nekem minden második csütörtök foglalt:(

Szerk: Kb. hatig van meetingem minden második csütörtökön, ha később van a tánc, akkor ok :D

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
17 éve 10 hónapja #316244 Írta: Narbeleth
Módosítanék, ha mocskos nagy mázlista vagyok, akkor se csütörtökön se pénteken nem lesznek óráim, tehát akkor bármikor lehetnek a próbák. 8-án legkésőbb kiderül, hogy leszek-e mocsok nagy mázlista. Addig akkor lesznek a próbák, amikor mondjátok, csak mondjátok. :wink:

Több
17 éve 10 hónapja - 17 éve 10 hónapja #316238 Írta: Idhren
Hmm...
Kezdek félni, mi lesz velem, meg a hülye hétvégéimmel... :roll:
Úgytűnik akkor nem lesz helyszín. Node majd akkor sírjunk, ha már baj van :)
A jövőhét szerda talán nekem is esélyes, mondjuk 10-től. Meg a csütörtök. De ha gyün a suli... Aztat még nemtom, mivel még nincs órarendem (lúzer pécsi bölcsész)

Több
17 éve 10 hónapja #316235 Írta: Celebrom
Nekem most a kedd lenne a nagyon (talán az egyetlen) zsíír idpont!
A máskori hétfőesti próba nekem megfelel.Énis sokáig vaok akkor, és ugye egy köpés.

Több
17 éve 10 hónapja #316228 Írta: Narbeleth
Sziasztok!

Megvannak a jövő heti időpontok, hogy mikor mehetnénk a Batthyány alapítványhoz táncolni:

Kedden, szerdán,csütörtökön: reggel 8-tól délután 4-ig. A szerdának és a csütörtöknek inkább örülnének, akár mindkét nap is mehetnénk.
Hogy jövő héten mikor lesz oda időpont, azt nem tudom. De az biztos, hogy szintén csak reggel 8-tól délután 4-ig.

Kb. megvan az órarendem, úgyhogy ha estefelé és a TTK-n szeretnénk próbálni, akkor nekem a hétfő lenne jó. Feltehetőleg fél hatkor végzek, utána próbálhatnánk ott, ahol a múltkor. Kedden és csütörtökön négyig vagyok, ha nagyon szeretnétek akkor próbálni, akkor felőlem próbálhatunk akkor is, de akkor legkésőbb öttől, vagy fél hattól légyszi...

Hétvégei próbák: Battyány alapítványba menni lehetetlen, TTK-ra vajon beengednek minket? Dávid, szerinted? Ha ez nem megy, akkor javasolna valaki egy helyszínt? Nekem hétvégén bármikor jó (ésszerű határokon belül persze, tehát az este 9-es és hajnali ötös próbák mondjuk sztornó...)

Tehát: Mi az óhaj, sóhaj, panasz, nyöször?

Több
17 éve 10 hónapja #316113 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Tánc
nem tudom mikor szeretnétek elkezdeni a koregráfia tanulást, de sztem nemártana még egy alapozó óra... és akkor arra megint jöhetne aki szeretne

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Több
17 éve 10 hónapja #316107 Írta: Feanor Faelivrin
Feanor Faelivrin válaszolt a következő témában: Tánc
Remélem ez az tánc tanítás jó volt, mert a következőn már én is ott leszek... :twisted:

"A mosoly a leger

Több
17 éve 10 hónapja #316071 Írta: Celebrom
Naon kéne tudnom ,h kb mikor lesz az a következő alkalom.

Több
17 éve 10 hónapja #316057 Írta: Idhren
Én élveztem, de ez egyéni szoc-problem :mrgreen:
Sokan mondták, hogy gyorsak haladtunk. Nekem csak a szédüléssel volt bajom. :P De én már valaha nagyon régen úgy emlékszem tanultam valami hasonlót, persze nem ilyen beállósat, de a lépések megvannak.
Bár ez a keresztezős nem ismerős, valszeg direkt hagyták ki a programból. Nehogy pofára essen az osztály szalagavatón :lol:

Viszont hozzatok legközelebbi alkalommal mp3 lejátszót, és azon bécsi keringőzenéket (olyan ritmusút). Vagy küldjétek el nekem, és én elviszem. Hogy legyen választék... Bár akkor lehet, hogy káosz lesz :D

Több
17 éve 10 hónapja #316042 Írta: Alyr Arkhon
A mai próbáról annyit, hogy az én képességeimhez képest nagyon-nagyon túlgyorsan haladtunk...
Én ezt így nem tudom.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 10 hónapja #316031 Írta: Dreamer_KF

Celebrom írta: Sajnálom, de nemtok menni ma, ledöntött engem is a lábamról vmi Nazgul lehellet. Fáj az egész mellkasom és alig tok beszélni, majd igyekszem pótolni, ügyesek legyetek.

Nem én voltam! Valamelyik lesser minion terjesztheti a kórt..És nem lettem jobban..

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
17 éve 10 hónapja #316006 Írta: Celebrom
Sajnálom, de nemtok menni ma, ledöntött engem is a lábamról vmi Nazgul lehellet. Fáj az egész mellkasom és alig tok beszélni, majd igyekszem pótolni, ügyesek legyetek.

Több
17 éve 10 hónapja #315966 Írta: Alyr Arkhon

Ille / Lórien írta: Nem tudom, született-e már döntés zene-ügyben, de azért fel tudná valaki tenni az Ergo Bibamus-t meg a Sol Solo-t? Szeretném meghallgatni.

Lentebb voltam szíves belinkelni a saját tárhelyemre feltett változatokat.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 10 hónapja #315918 Írta: Dreamer_KF
Dokinéni ukázba adta, hogy holnap ki ne tegyem a lábam otthonról. Sorry, ez van.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
17 éve 10 hónapja #315878 Írta: Dreamer_KF
Úgy tűnik, hogy betegeskedem. Ma megyek dokihoz, s kiderül, h. mi lesz a holnappal.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
17 éve 10 hónapja #315877 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Tánc
És – kellemetlen kérdéseket megelőzendő – lehetőleg ne csapatostul rontsatok be a kapun...

Our knees do not bend easily

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.694 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére