- Köszönetek: 0
Tánc
- Celebrom
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Hétvégén majd táncolunk a Margitszigeten, hóban.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rabyn
- Nem elérhető
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Az az érzésem, hogy kombinálni kell a héköznapi és a hétvégi próbákat. Én alaplépést már elégszer megtanultam. Sok időt már nem szeretnék arra szánni.
Mi lenne, ha a koreográfiára két hosszú hétvégi napot szánnánk? Talán több esély van kevesebbszer hosszabb időre mindenkinek összejönnie, mint hetente két-két órára. És ha addigra egy-egy alkalommal mindenki megtanulja az alapokat, szerintem simán elég lenne.
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Rabyn
- Nem elérhető
Fincéken kívűl mindenkinek jó lenne a 6tól időpont? Vagy akár picit korábban?
Ruhát meg gyorsan találjátok ki mert mostanában jön meg anya ruhapénze és csak akkor fogok tudni valami összeszedni. (pl estélyit:D)
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Kincső
- Nem elérhető
Irunien írta: Kincső: csak 8 táncos kell Milnek, és így sztem elfér a színpadon. Ha meg nem, hát előtte lesz.
Kedden lemérem akkor a színpadot, és megmondom mekkora pontosan.
pusz..
Már most 9
Emlékeztem, h. 8-at mondott, de aztán nagyon beindult az a névsor
De ha 10 a limit, akkor jó, csak gondoltam ezt jobb tisztázni
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Irunien
- Nem elérhető
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Kincső
- Nem elérhető
(A keringő esetén ez nem gond, mert az a báli rész, azaz effektíve a "táncoljunk!" programpont kezdetén lesz, amikorra már széttoljuk a székeket. A műsor ellenben még a színpadon.)
- Irunien
- Nem elérhető
hát erről a keringő szervezkedésről lemaradtam...pedig mennyire szerettem volna én is táncolni..
Csak annyit irnék még esetleg, hogy ha esetleg valaki még sem szeretne táncolni, vagy valami közbe jön neki, szóval ha kell még páros, én Andrissal szivesen jelentkeznék...
Szóval legalább van tartalék
pusz
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Narbeleth
- Nem elérhető
Ruha: Hmmm... szerintem az is jó, ha különböző estélyik és egyenmaszk, de kitalálhatunk valami egységes dolgot is. Az lenne a jó, ha mindenkinek lenne baromi széles ujjú szép felsője...
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Milendoria
- Nem elérhető
szóval ilyen csajos tánc széken kalapban-nyakkendőben-férfiingben
gyereeee
- Rayan
- Nem elérhető
- Milendoria
- Nem elérhető
Mioni
Ryana
Aeglos
Idhren
gillz
Narb (ha jó az időpont)
Iru
Ring (még nem biztos)
meg én...
valaki volt még? kicsit lyukas az agyam meg annyit írtatok azóta hogy csak na
még kéne legalább egy ember mert párosan kéne lennünk...
hangsúlyozottan nem nehéz koreográfia és szép és pozőőr
naaa?
- Narbeleth
- Nem elérhető
De: VIZSGAIDŐSZAK UTÁN legyen az első óra...
Az én időbeosztásomat még nem tudom, mert még nem volt tárgyfelvétel...
Gillz majd vegyük fel a kapcsolatot MSN-en valamikor, mert van 1-2 ötletem
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Ryana írta: Vmi megközelítő ötlet van rá, milyen öltözéket szerezzek?
A kérdés jogos. Most akkor vegyes cuccban feszítünk, és mindeki megoldja, ahgy tudja, vagy egyen tánci ruha, vagy mi? Eleve, milyen stílusú ruha kell? stb.stb...
Ja, és a zenék...
Jó volna hallani őket. Ha mp3ban vannak, akkor 10 megáig el lehet küldeni a leptanc@gmail.com -ra. Letölteni ugyanerről lehetne, jelszó: 1234tolkien.
Megosztanátok velünk a zenéket?
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Ryana
- Nem elérhető
Részemről h bonyolítsam az ügyet, én a vidéki-pestentanulós csoportot erősítem, aki hétvégenként néha hazajár. > Szóval nyilván ha a péntek/szombat lesz megszavazva nem kekeckedek, csak néha eresszetek haza, és ne egyetek meg, majd gyorsan önszorgalomból elsajátítom legközelebb a "tananyagot". x)
Vmi megközelítő ötlet van rá, milyen öltözéket szerezzek?
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
De én zt előre közöltem!
Áthidaló javaslat: alaplépés tanuláshoz lehet külön időpontokat is összeszedni, akkor még nincs koreográfia, nem? Tudom, több idő a koreográfusoknak, de túl lehet élni
[size=9:22n3iaoq]Segíthetek én is koreografálásnál? Csak ötletszinten, mert amatőr vok, de szivesen segélnék [/size]
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Ille Lórien
- Nem elérhető
A szombat délután elvileg jó.
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
- Celebrom
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
szombat délután elég necces, bár asszem megoldható. csak asszem ADS akkor nincs.
Finc: másik hétköznap? ha mondjuk eleve este hattól próbálunk 8ig, akkor aki hétre jön, az is tud bekapcsolódni.
need more brainz. yourz. now.
- Aeglos
- Nem elérhető
Finc meg csak 8-tól ér rá...
Esetleg kezdjünk el gondolkodni egy szombat délutánban?
Akkor be lehet jutni az ADS-re?
Felagund: Brandír már írt be zenetippet, ha beírod a szám címét, előadóját, rá lehet keresni altavistán stb..
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
gillz írta: Narb, csapjunk le gyorsan a koreográfiára ha már "hivatalosan" mi rakjuk össze, akkor már nyugodan felkérhetünk segíteni bárkit
Zenére van már ötletetek?
Ami azt illeti nekem volna kettő is, egymástól eléggé különböző paraméterekkel...
"Hol, s mikor mondhatjuk el ezt?"
(az idézet forrása rejtvény tárgya )
Our knees do not bend easily
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Próbaidőpont: A péntek délután nekem este nyolc órakor kezdődik (addig meló) De szívesen rászánom az éjszakáimat
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Kincső
- Nem elérhető
Aeglos javította is a listát, idézem:
Aeglos írta: 1. Idhren - Estel
2. Hanna - Gandalf
3. Esgal - Ery
4. Gillz - Dreamer
5. Ring - Rhatzka
6. Vewy - Márk
7. Cue - Eglar
8. Narbeleth - (lesz párja)
9. Rabyn - Alyr
10. Ryana - Celebrom
11. Finc - Brandir
12. Ille - Levente (tesóm)
[size=9:258pwbzf](ha szabad, akkor én azért odapofátlankodnék az első pár próba azon részére, amikor még nem a koreot veszitek és jó az időpont, hadd okosodjak bár a bálon is lesz keringőtanítás, de akkoris. (OFF: Dreamer ez még nem számít apróbetűnek, mert olvasható /ON))[/size]
- gillz
- Nem elérhető
keringőlépések mellé meg még lehet kismillió olyat kombinálni, h a csaj "kiinteget", külön forog, körbejár, no meg a kalács, a kereszt, meg egyéb agyament tömegformák
ha bécsizni többen tudnak, akkor szvsz is legyen az (ha rengeteg idővel rendelkeznénk, akkor lehetne mellé egy kevéspáros angol is ).
Narb, csapjunk le gyorsan a koreográfiára ha már "hivatalosan" mi rakjuk össze, akkor már nyugodan felkérhetünk segíteni bárkit
need more brainz. yourz. now.
- Leguanember
- Nem elérhető
Meg amúgyis szervezünk, jónéhány más dolgunk lesz, fellépés is reményeim szerint...
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.