- Köszönetek: 0
Humor
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Pippin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Artemisz (Celebthil) írta: (Csekély kötözködés: Na de kérem, mi az hogy Éomer URAZZA Aragornt! Talán testvérem, vagy, haver, vagy komám, na de hogy Uram... Egy Király egy másik Királyt!!!! )
Igazad van, át is javítom...
Egyébként nem egy Király egy másik Királyt, hanem egy Király egy Khirályt!
És kösz a dícséretet.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Artemisz
- Nem elérhető
Jujuj! Haláliédes!!! :up:Pippin (Kinga) írta: A: Éomer, gyere csak egy kicsit, beszédem van veled.
(Csekély kötözködés: Na de kérem, mi az hogy Éomer URAZZA Aragornt! Talán testvérem, vagy, haver, vagy komám, na de hogy Uram... Egy Király egy másik Királyt!!!! :nono: )
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Pippin
- Nem elérhető
Örülök, hogy sokaknak tetszett az írásunk.
Kösz mindenkinek a dicséreteket! (és ezek nem csak nekem szólnak, hanem a barátnőmnek is - csak hogy mindenkiben tudatosuljon )
És most többek kérésére következzék a
A nyakláncos bige mégis elhajózott
II.verzió
Avagy hogyan oldja meg Gondor khirálya a problémát
(Aragorn éneklése után, megjelennek a színen a tündék, Legolas odamegy Aragornhoz, és ezt mondja:)
L: Van egy rossz hírem számodra…
A: Ne, mondd, hogy az, amire gondolok!
L: Miért, mire gondolsz?
A: Szauron visszatért? Melkor kiszabadult a világ körein túlról, és Elrond kéri, hogy pofozzam fel?
L: Nem, ennél sokkal komolyabb.
A: De hát már megmosakodtam!
L: Nem erről van szó, ennél is rosszabb.
A: Erura, mondd már, mi az!
L: Arwen elhajózott Nyugatra.
A: Őőő … izé … végülis nem olyan nagy gond.
L: Micsoda???
A: Arra gondoltam, hogy … Éomer, gyere csak egy kicsit, beszédem van veled.
É: Mivan?
A: Kedves báty, szeretném megkérni kedves húga, Éowyn kezét.
É: Nem.
A: Nem értem.
É: Bocs haver, de a dolognak van egy kis akadálya.
A: Hát ennyire nem látszik rajtam, hogy megmosakodtam?!
É: De igen, csak Éowyn már el van jegyezve.
A: Hi, há, hú, hé! Mégis ki előzött meg?
É: Faramir, Ithilia fejedelme.
A: Őőő … izé … és nincs véletlenül egy másik húgod? Mert tudod, holnap lenne az esküvőm, csak nincs menyasszonyom.
É: Peched van: véletlenül sincsen másik húgom.
A: (Legolashoz) Azt hiszem, el kell halasztanunk az esküvőt.
L: Dehogy kell!
A: ???
L: Van számodra pár jelöltem.
A: Ki? Hol? Merre?
L: Gyere, megmutatom.
(Legolas a szent mozivászonhoz vezeti Aragornt, és kilépnek rajta.)
L: (körbemutat a mozi nézőterén) Íme, válasszál!
A: (hosszas töprengés után (kb.2 perc), miközben a rajongólányok sikoltoznak (Engem! Engem!), kiválaszt egy lányt (a lány nagy örömére, mások nagy csalódására), majd visszalépnek a szent mozivászonra, és másnap megtartják az esküvőt.)
És boldogan éltek, amíg meg nem haltak…
Kissé koppintottunk az NHE-ről, ezért elnézést is kérek az illetékesektől.
Egyébként nagyon jók vagytok!
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Zarándok(Mist)
- Nem elérhető
a soul in tension thats learning to fly
condition grounded but determined to try
- Toma gazda
- Nem elérhető
Gumipók által
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Sil Míriel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
"Ha az összes szabályt betartod, minden jóból kimaradsz."
- Eldafinde
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
"Az ember rúlz, az ember Király
Ha szárnya volna, volna Sirály
Ez kééééész!!!! :up:
Láttátok már?:
www.warofthering.net/photoforum/ ... 501&page=1
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Zarándok(Mist) írta: Alyr: és az orkok? [size=9:1jcqhu83]Meg a harci muscátlic...[/size]
csak itt, csak most csak neked:
"Zöld erdőben jártam,
Szép muscátlit láttam
El acart szaladni,
Szabad-e loksolni?"
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Namarie
- Nem elérhető
101. 9. havának közepe.
nemsokára megyek Nargothrondba segíteni. Vagy inkább hátramozdítani?
101. 10 hava 2.nap
Tegnap megérkezetm Nargothrondba. Hát.. fura volt viszont látni az a helyet, ahonnan 52-ben menekülésszerűen kellett távoznom, kedves rokonaim miatt. Ulmo olyan drága, mindig figyel az itteniekre, és megígérte, hogy Celebornnak beszámol, ha az kérdezi, hogy mi van velem, és viszont.
Most az üvegházakat húzzuk fel, és növényeknek a teraszokat alakítjuk véglegesre.
A törpök szocializásása is egész jól halad, különösen, mióta itt vagyok. A bátyám sehogy se tudta megakadályozni, hogy ne forduljon elő, hogyha valaki leül egy kőre, vagy nekidől egy fának, odaragadjon , mert ez a civilizátlan népség nem ismeri a zsebkendőt, ill. ismeri, mert csináltak nekik egy kazlat, csak épp használni nem hajlandók. Tegnap szemléltető oktatás keretében bemutattuk a használatát, és Finrod az én javaslatomra azzal fenyegette meg őket, hoyg aki nem így tesz, annak levon a béréből. Én még a azt is megértettem velük, hogy használat után nem eldobni, nem más kezébe nyomni, hanem szépen kimosni. Eredmény: ma reggel, amikor kiléptem a szobámból, törpök tömkelege vett körül patyolatra mosott zsepikkel, hogy elég tiszta-e. Agyonra megdicsértem őket, azok meg olyan boldogan menetk el, mintha legalábbis Valinor minden aranyát nekik adtam volna. Nem is olyan modortalanok ezek, csak jó nevelés kell nekik....meg szépen kell velük bánni...
11. hó vége:
Az üvegházak szépen állnak, lassan egypár növény ki is virágzik bennük... Úgy néz ki, sikerül termőre fordítani a banánt, kávét és egybeket. Csináltunk egy szép orchideás- pálmás házat is, azok sehogy se akartak megindulni, de mikor énekeltem egyet, jobbnak látták hajtani s virágozni.
Téli napforduló: na, a vanília is teremni kezedett. Ennek örömére a mai meglepetés vaníliás madártej volt. Csak az a baj, hogy a törpök holnap egész nap fetrengeni fognak.
Másnap: Mondtam én. Nem is csoda... Némelyik még rumot is ivott utána...
Erről le kell szoktatni őket. Meg arról is, hogy az asztalnál olyan ordenáré állat módjára böfögjenek, mint Melkor valamelyik kis házikedvence.
102. Első hó 25. nap
Ma sajnos nem bírtam a saját felfogásomhoz ragaszkodni a törpök szelíden történő nevelését illetőleg. Egyik hülye törp ebédkor beletörölte a csupa olaj mancsát szerencsétlen Gwindor hajába. Az ártatlan csak nyelt egyet, és valahogy megpróbált tovább enni, de nem bírt. Délután meg egy termet mélyítettünk, (az ilyesmibe való részvételet bátyám megtiltotta, de ha épp nincs más, hát akkor megcsinálom) mikor is az egyik törpicsek a gépolajos csupa mocsok kezét a hajamba törölte. Azt a hisztit, amit levágtam, inkább nem írom le. A nagy visongásra előkerült a bátyám, ijedtében engem szidott le, hogy mit keresek én itt, mindjárt nyakon vág, hogy elmenjen a hülyeségtől a kedvem, és hogy annyi eszem igazán lehetne, hogy legalábbb lekötöm a fejem, mert most úgy néz ki ahajam, mint egy orké, és húzzak sürgősen zuhanyozni. A törpök vezetője ezalatt a bűnöst szidta le, hogy hogy képzel ilyen gyönyörű hajat kéztörlőnek használni, amikor ott vannak kitéve a papírtörlők.
Kicsit később: bátyám lenyugodott, nyilvánosan elnézést kért a szidásért, de megkért, hogy vigyázzak magamra. Jó, meglesz, meglesz....Gwindor meghívott egy pohár borra, a sokkot kiheverendő. Ulmo szerint nem is ártana egy kicsit lazítanom...Úgy hiányzik Celeborn...
Másnap reggel.
Azt hiszem, az este több bort ittam a kelleténél. Gwindor is. Bátyám felváltva ápol minket. Ciki. Először életemben...
Tavaszi napéjegyenlőség:
Hála Iluvatranak és Elebretehnek, meg az összes Valának, rügyeznek a fáink!!!!! Ez azt jelenti, hogyha minden rendbe megy, mehetek haza Celebornhoz. Ulmo szerint nagyon vár ám, és teljesen kétségbe van esve, hogy a sok nolda között találok valakit, aki szebb is jobb is, mint ő. De egy nehéz felfogása van...Mármint Celebornnak.
Negyedik hó:
A teraszokon is megindult a vetés, hajt szépen minden. Hónap végén megyek haza. Finrodon látom, hogy örülne, ha maradnék, de annak mégjobban, hogy Doriathban biztonságban tudhat. Megígérte, hogy hazavisz, annál is inkább, mert az avatóünnepségre szeretné, ha Doriatból páran eljönnének. Celebornt is elhívjuk, biztos nagyon fog örülni!
Ötödik hó eleje: hát újra itthon. Épp ideje, mert Celeborn úgy le van fogyva, hogy lassan elviszi a szél.
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Zarándok(Mist)
- Nem elérhető
a soul in tension thats learning to fly
condition grounded but determined to try
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Ben
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
"Én kis kertész is vagyok
szilvafákat ültetok
Meglocsollak, ha kell ha nem
Csűrös Rozi, gyere hozzem..."
egyéb locsolóversek:
hobbit:
"Hoztam ide kölnivizet
Meglocsollak itt tégedet
Csokitojás, finom gomba
Adjál nekem mind cseréba"
törp
"Faragok én szépet, követ
Kovácsolok aranyövet
Öntök gyűrűt, öntök lándzsát
Leöntlek ha nem állsz arrább..."
tünde (a szőkébb fajtából)
" Szép az erdő, szép a virág
Értem él az egész világ
Nem tetszik a kölnivizem illata
Rádönthetem, ugyeugye nincs hara(g)?"
tünde (a nem szőke, ám kissé archaikus)
"Itt az erdő, minden ragyog
Végre feltalálták a napot
Szemed csillagként ragyog
Meglocsollak oszt' jó napot!"
rohani (vándorlás közben)
"Szól a lovam: nyihaha,
Fáj neki a pataja
Idevágtattam hozzád locsolni
de mért kellett neked elköltözni?"
númenori
"Holnap megyek Valinorba
Hogyha tudnám hogy az hol van...
Meglocsollak hát sietve
Kívánj nekem sok szerencse!"
gondori
"Az ember rúlz, az ember Király
Ha szárnya volna, volna Sirály
Szauron rettegj meg ilyenek
Meglocsollak, kioltom tüzedet!"
Mória
"Cseng a kő, cseng a fém
Süket lesz a fülecském
Meglocsollak, csak szállj le a csilléról
Omló csokitojás a csontjáról... "
mordori
"Egy kölni mind fölött, egy kölni kegyetlen
Egy illatfelhőbe zár, büdös az egyetlen"
haradi
"Figyeld a fújó déli szelet
Porral telik meg jól a szemed
Meglocsollak amíg nem látsz
Nem leszel mérges háhahá... "
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Sünee
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Locsolóversek rúlzanak! Jó volt így felidézni őket.
Esgal: Jajj, ezek nagyon fájnak... Rohadt jó!
Na én is alkottam valamit:
A széltetőn
S: Úgy félek a sötétségtől meg a Fekete Lovasoktól! Nem tudok így elaludni! Légyszi Aragorn, mondj valami esti mesét!
A: Na jó! Nyálasat vagy véreset?
S: Jaj, véreset ne, rosszat fogok álmodni!
A: Akkor marad a nyálas. Elmondok nektek egy régi tünde love story-t, Beren és Lúthien történetét:
Döngött a zene, pergett a dob
Fények pásztáztak körbe-körbe
Doriathban nagy buli volt
Minden tünde addig ivott,
Míg bele nem hányt egy vödörbe
Szabad csaj nem volt, csak itt-ott
Azoknak is lába görbe;
Így a kanoknak maradt a bögre
Messzi rapperektől jött Beren
Kik kitagadták, mert dadogott
Kétségbeesve nőt keresett
Hogy enyhítsen a bajon
Szeme megakadt egy csajon;
Tünde bige: Tinúviel
Láttán Beren hátast dobott;
A csaj szexi volt nagyon:
Az ő lába nem volt görbe,
S rázta magát veszettül
Beren tudta: érte ölne
Belezúgott mindenestül
Ott ahol volt, bambán leült
A bige meg táncolt előtte
A rapper szemére homály vetült
Senki mást, csak Lúthient nézte
Hirtelen se szó se beszéd
Tinúviel a mosdóba ment
Beren szétizgulta eszét
Hogy a jó nő hova lett
Érthető volt a baja, mert
A tahója nem látott még vécét.
Nyomban fel is kerekedett,
Hogy szerelmét megkeresse
Nem csoda, hogy nem találta
Mindhiába erőlködött
Megtámadta minden nátha
Mert nem bírta a nedves ködöt
A csaj a discoban aktívan működött
Beren távozását látva
Felszedett még négy pasit, vagy ötöt
ööö...Szóval a legvégén megdöglött
S: Hork...hork...
F: Kicsit illúzióromboló a vége.
A: Az ilyen dalokat anntennának nevezik.
T: Antennánaak?
A: Igen, mert olyan hosszúak, mint a villámhárító anntennája, és szinte lehetetlen megjegyezni őket. Én is csak ezt a részét tudom. Az a lényeg, hogy egymásra találnak, de a boldogságuknak az az ára, hogy Lúthien is halandó lesz. Persze előtte egy csomót szenvednek, az egyik megvakul, a másik amnéziás lesz, meg ilyesmik...Rémlik, mintha Berennek le is harapnák a kezét, és legalább százszor meghalnak, de aztán mégse.
P: Tisztára mint a dél amerikai szappanoperákban...
A: Persze, igazából a brazilok a tündéktől csórták ezt a műfajt. A híres rendező, Pítőr Dzsekkszón csinált a Beren és Lúthien-ből egy 9999999 részes sorozatot, amit le is adtak az E.L.F klubbon... Nagyon nagy sikere volt. Az összes nagymami szappanopera föggő lett...
P+T+F+S: Hork...hork...
Milyen? (de télleg...)
"Aki sokat keveri a szart, azt előbb-utóbb berántja a kanál."
- Artemisz
- Nem elérhető
- Ery
- Nem elérhető
(Az oldal tetjén nem olvasható a dátum, de valamikor Valinorban még a béke idején...)
Na most már tudom, hogy Nerwenke miért szereti annyira Ulmót... Esküszöm, hogy ez a fruska egy cápa és bojtorján hal keveréke!
Újabban engem boldogít. Egészen egyszerűen nem tudok úgy kilépni az utcára, hogy ne botoljak bele! Ha történetesen kimegyek a zöldbe, akkor ki bújik elő a bokorból? Naná, hogy ő! Ha a szép zöld mezőn sétálok, akkor kire lépek rá? Naná, hogy Nerwenkére! Ha pedig a hegyekbe indulok, akkor ki az aki a csúcson sütetti az arcát a fákkal? Naná, hogy GALDRIEL!!!!! Ez a lány mindenütt ott van?????
Hja és persze ha belébotlok, akkor rögtön el is kezdi, hogy: "Jaj Vala, de jó, hogy látlak, képzeld el..." kezdetű szózuhataggal indít, csak győzzem türelemmel végighallgatni. Még szerencsésnek vagyok mondható, hogy ha csak enyhe fejfájással meg tudok szabadulni tőle...
Ja és persze probléma mindig Feanor, hogy a nagybátyja így, meg úgy... Áh! kivagyok tőlük...
Apropó Feanor! Niennával sikerült elsimítanunk a multkori kis incidenst, amikor Feanor másodjára is megvágta Fingolfint (jajj csak ez az F betű ne lenne...). Az első incidenst sikerült még egyedül elsimítanom (csak egy kis kerítésszaggatót kellet Pandamacinak adnom, persze azóta is tagadja az esetet, de hiába! Sikerült egyszer megvesztegetni!!!!!)
Szóval ez a kis bevezető csak arra volt jó, hogy érzékeltesse kedves naplóm, hogy mit éreztem, amikor ma (oh minő véletlen!) belebotlottam Nerwenkébe...
Most kivételesen egy fa tetjén csücsült és onnan suttogta le rémülten, hoy láttam-e Feanort. Kissé még álmos voltam, ezért az igazat mondtam, hogy még színét se láttam. Na EZT nem kellett volna! Rögtön lehuppant mellém és elkezdte a panaszáradatát (mi vagyok én? lelki szemetes?).
Na a dolog velej az volt, hogy Feanor még mindig Galadriel hajszálára pályázik, s ezért bezárta a műhelyébe a kis fruskát, de sikeresen megszökött a falon át (hogy pontosan miképpen arra sajnos nem figyeltem, pedig nem ártot volna... na mindegy...)
Szóval ezen fellelkesülve meg akarta nézni Mandos csarnokait. Panaszkodott, hogy Pandamaci nem akarja beengedni. Kicsit eljátszottam a gondolattal, hogy segítek neki bejutni, de az előre megfontolt gyilkosság nem állna jól az adatlapomon.
- Közöltem vele, hogy ott a forgalom többnyire egyirányú, tehát addig örüljön amíg nem látja őket.
- Erre kifejtette, hogy ő mindenhonnan meg tud szökni...
- Kifejtettem, hogy onnan nehezen.
- Erősködött, hogy igen.
- Kétségeimnek adtam hangot.
- Makacskodott.
A vége az lett, hogy erősen megfájdult a fejem, de sikerült lebeszélnem róla. Azt javasoltam, hogy a multkori trükköt kihasználva egy vízzel teli tálban nézze meg.
Ez hatott. Rögtön hozá is fogott, én meg készítettem a jegyzeteimet. Persze Mandos csarnokait nem láttuk, ellenben sok-sok érdekes képet, amit gyorsan le is jegyeztem, utána persze magyarázkodnom kellett.
- Mi ez a sok halott tünde?
- Biztos csak alszanak.
- De véresek!
- Csak leették magukat lekvárral. Vigyázz, hogy ne egyél túl sok édességet mert így jársz!
- Annak a kutyának világít az oldala!
- Csak rá süt a fény! (mi lehet ez????)
- Finrod meghalt!!! és ki az ott mellette?
- Az ott egy ember lesz...
- Ember? az mi?
- Erről nem beszéltek neked a vány... valák?
- Nem.
- Akkor kérdezd őket.
- És mi az a nagy csúnya jószág, amelyik tüzet fúj?
- Püff neki, ez olyan mint a lángvágó! nesze neked szabad akarat!
- Mit mondasz Vala?
- Azt, hogy rossz a vétel állíts a finomhangolóval!
- Nem tudok elfáradtam...
- Na végre!
- Mit mondasz Vala?
- Azt, hogy pihenj le és gyakorolj szorgalmasan!
El is ment. Én meg gondolataimba merülve bandukoltam tovább és próbáltam elmulsztani fejfájásomat.
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Namarie
- Nem elérhető
100.
Jupííííííííííííí!!!!!! Finrod bátyám megígérte, hogy mehetek vele Nargothrondba!! Végre én is csinálhatok ottt valamit. Eddig ugyanis nem engedtek elmenni, merthogy az nem biztonságos, a fejemre eshet egy kő, meg különbenis Celeborn mennyire szeret, meg jobb nekem, ha itt tanulok, meg stb stb. Melian még annak idején kitalálta, azért, hogy ne bánkódjak, szőjek szép kárpitokat Nargothrondba. Bármit felhasználhatok, és akkor az a kettőnk közös ajándéka lesz. Na erre nyugodtam le annak idején, olyan 60-67 táján. De most mehetek majd a növényeket virágzásra bírni, fát növeszteni meg ilyenek. Főzni meg nem engednek, címszó alatt, hogy az meleg. Ezt nem egészen értem. Celeborn is alig enged főzni.....pedig szeretek és tudok is... Megkérdezem már tőle miért nem főzhetek akkor.....
Kicsit később: Finrod közölte, hogy ne lázadozzak. Celeborn meg, hogy azzal csak tönktetenném a kezem. Még jobb. Nem árulom már el neki, hogy az ásás és a kapálás kb. ugyanannyit árt, mintha állandóan mosogatnék, mert a végén majd azt se lehet csinálnom.
Másnap reggel
Este valami kegyetlenül összevesztünk. Drágám is csak akkor tudja elkapni a gondolatomat, ha nem kéne, amikor meg kéne, hááát.. A lényeg, hogy az ásásra és egyebekre vonatkozó gondoltomat meglátta, és elkezdett velem morogni este, hogy igaza van Finrodnak, mert mindig csak olyat csinálok, amivel ártok magamnak meg a szépségemnek, és ha lehet, szüntessem be az összes ilyentén jellegű tevékenységemet. Megkérdeztem, hogy akkor 1. ki fogja megcsinálni 2. akkor mi a fenét csináljak egész nap????
-Hát, kedves, erre nagyon egyszerű a válasz: majd én megcsinálom, te meg szépen énekelj a virágoknak, meg etesd az állatokat, hintázzál, ússzál a folyóban, de csak módjával , meg ilyenek....teljesen tönkreteszik a kezedet az olyan férfias munkák, mint a főzés. Jaj, és este ne olvass meg írj olyan sokáig, mert ha nem alszol eleget, az se jó
Na erre nagyon mérges lettem:
-És akkor mégis azt képzeled, hogy végignézzem, amint meggebedsz, míg én hintázgatok, mi??? Hol álmodtál össze ennyi hülyeséget? Meg aztán feltálálták a kézkrémet és szükség esetén a roboráló cseppeket.
-De a legjobb, ha ezeket nem kell használni, És megint össze- vissza van karcolva a rózsák miatt a kezed, meg megvágtad egy darab törött üveggel, amikor a vegykamrában fölrobbant a lombik. És hogy is volt az, amikor a lábadba állt a tüske, meg a forró tejet a kezedre öntötted, mert Saeros rádijesztett?
-Véleteen volt, és az én hibám. A lombikot túlhevítettem, a tejnél meg nem ijesztette meg senki, hanem nem oda figyeltem. A rózsa meg hogy szúr, természetes.
-Nem az.
-Jó, a fonáskor meg megvágtam a kezem.
-Akkor azt is én csinálom.
-Csinálod te a..
-Igenis én csinálom, te meg csinálsz, amit akarsz, mert ha nem..
-Igen, csinálok, amit akarok, és épp ezért főzök, szövök, és kertészkedem.
-Nem
-De
-Nem
-Mondom DE
-Mondom NEM
-Van valami logikus érved miért ne?
-Elmondtam.
-Nem érdekel, ezek nem érvek.
-Az neked nem érv, hogy nem akarom hogy bajod essen, mert szeretlek???
Ekkor láttuk, hogy a folyosón vagyunk, és Thingol ballag felénk:
-Gyerekek, igazán szép és tanulságos vita ez, de ha lehet, úgy vitázzatok, hogy csak egymás agyára menjetek, azaz telepatikusan, jó?
Azzal othagyott bennünket, hadd együk egymást tovább.
-Idefigyelj Celeborn, ha mindaz állna, amit elmondasz, akkor egy dolgot tehetnél csak: lefeketetnél az ágyra, és nem engednél fölkelni...
-Hmmm... nem is rossz ötlet.....
-TESZEL LE!!!!!!!! Na, ez nem illik a folyosón...
-Már bent is vagyunk...és kívánságod számomra parancs... akkor most gondoljuk át újra a dolgot.De ne ülj fel.. nagyon jól voltál fekve pont a legjobb..
-Lehet, de úgy nem tudok gondolkodni..
-Ugyan.. nem is kell...majd gondolkodok én helyetted is..
-Nem, együtt kell gondolkodni..
-Tehát akkor?
-Tehát?- de ekkora már minda ketten vigyorogtunk..
-Tehát nekem volna egy javaslatom...
-Mondd.
_Csináljunk mindent együtt, amit csak lehet. Én főzhetek, és te is főzhetsz. Én ások, de te is áshatsz. De utána én kenem be kezedet, rendben?
-Na jó, legyen.
Milyen okosak is vagyunk mi ketten..
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Drowse
- Nem elérhető
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Meleth_lin
- Nem elérhető
Area: nekem nagyon tetszik, nagyon eredti ötlet! :itscool:
"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
- Kincső
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
- Pippin
- Nem elérhető
Nagyon jókat írtok!
A locsolóversek nagyon szuperek voltak!
Ezt a sületlenséget a barátnőmmel találtuk ki, remélem tetszeni fog:
A nyakláncos bige mégis elhajózott
I.verzió,
Avagy hogyan járt pórul Gondor khirálya
Aragorn: Á, kedves Éowyn, de jó hogy jössz, házasságról szeretnék beszélgetni veled.
Éowyn: Én is épp erről akartam beszélni veled, uram.
A: Annyira örülök, hogy végre találtam egy ilyen kedves, szép, okos, nemes és harcias nőt.
É: (Félre) A nyakláncos bige mióta harcias? (Fent) Én pedig annyira örülök, hogy végre találtam egy ilyen kedves, megértő, jóképű, bölcs férfit.
A: (Félre) Miért nem említi meg a borostámet? (Fent) Örülök, hogy így egyezik a véleményünk, és ha már ilyen szerencsésen mindketten megtaláltuk szívünk választottját, eldönthetnénk, mikor lesz az esküvőnk.
É: Együtt tartjuk az esküvőt?
A: Naná, hogy együtt tartjuk! (Félre) Hogy máshogy tarthatnánk?
É: Végülis a lényeg szempontjából mindegy.
…
(Az esküvőn)
A: Azért gyűlt itt össze Gondor népe, hogy megünnepeljük Éowyn úrnő és az én esküvőmet. Örvendhet Gondor népe, hogy olyan királynéja lesz, amilyet most én feleségül veszek. Éowyn úrnő, kérlek, mondj beszédet!
É: Nagyon nagy megtiszteltetésnek tartom, hogy Aragorn khirállyal együtt tarthatom az esküvőmet, és feleségül mehetek Faramir úrhoz.
A: Hi, há, hú, hé! Micsoda?! Hirtelen szédülés fogott el, kimegyek.
Pap: Először szólítom Éowyn úrnőt és Faramir urat, hogy Gondor népe előtt összeeskessem őket. Éowyn úrnő, akarod-e férjedül Faramir urat?
É: Igen.
Pap: Faramir úr, akarod-e férjedül Éowyn úrnőt?
Faramir: Igen.
Pap: Ezennel Gondor népe előtt házastársakká, férjjé és feleséggé nyilvánítalak benneteket. Csókoljátok meg egymást. … Szólítom Aragorn khirályt és menyasszonyát. … Szólítom Aragorn khirályt és menyasszonyát. …
Futár: Aragorn khirály üzeni, hogy szeretne inkább elhalasztani az esküvőt, mert hogy …őőő …izé …nincs menyasszonya, mert hogy …őőő …izé …a nyakláncos bige elhajózott nyugatra.
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Holtak vezére írta:
Berúghat, ki jól mulat,
Feje kaputt, és úgy ugat,
Talán ma észre sem veszi,
De holnap biztos megleli,
És a fejfájás mind övé,
A Hold felé, a Nap felé,
Naftalinos kék bogyó,
Enni jó, enni jó!
Háborús vén lábnyomok,
Hagyjatok, hagyjatok!
Ez nagyon jó!!!!
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Erda niire (Area) írta: Tudom, nem annyira vicces, de valahova be kellett raknom:
első része
közepe
vége
sztem tök jók:DDD
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Meleth_lin
- Nem elérhető
Ezek most jutottak eszembe. Nem olyan jók, de azért beírom őket...
Ezt énekelte Tuor Gondolint keresve:
„Where do I go?
Follow the river
Where do I go?
Follow the gulls…”
(Hair)
Tanács:
Boromir: Ha valóban ez a Tanács döntése, Gondor melletted áll!
Aragorn: Igen, itt vagyok…
Boromir: GRRR!!!
Esgal:
Eia: az én régi locsólóverseimet igazán kihagyhattad volna, nagon bénák lettek...
De Telcontar és aieless:
"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
- Holtak vezére
- Nem elérhető
ezeket a beszóllásokat...
majdnem jobb, mint az utolsó beszóllások...
:agree:
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
- Esgal
- Nem elérhető
M.A.G.U.S.
„Szóval, a kebelembe tuszkolom…”
JK (lelkendezve): K10-et sebzek hosszúkarddal!
KM: De ez eddig is így volt…
JK: Igen, de most már tudom is!
„Fok?! Mi a lóhalál az a fok?!”
JK1: Most már eléggé fényes, nem?
JK2: Ja! Csillog-villog, mint Salamon ékessége!
JK1: Kár, hogy fiatal vagy...de majd talán két év múlva.
JK2: De akkor te is két évvel idősebb leszel…
JK1: Ja, tényleg…
„városi tünci retiküllel…”
„Ül az elf, és a kalandozótársai fonják a haját…”
KM: Milyen a jellemed?
JK: Erdő-Élet!
NJK: Jó, akkor várom itt reggel, lovon jöjjön!
JK (vámpír) : A lóval nem lesz gond. A reggellel annál inkább…
„Lesz nálam 20 m kötél, létra, mászóvas, pajszer, kanári sújtólég ellen…”
KM: A férfi eszméletlen…
JK: Lehet vele beszélni?
„Pont ideális testalkatom van. Ha meg elégek, akkor egy ideális testű kupac leszek…”
Grafitti: „Itt járt Glóin fia Gimli!”
„okosan hörgök…”
„Miii?! Nincs ezüsthegyű nyílvesszőm? Majd faragok egyet!”
„Én tisztességes vámpír vagyok!”
JK: Ne nyírd ki, kefélni akarok vele!
KM: Hideg lesz…
JK1: Ki valójában az útitársatok?
JK2: Nem ismerem…
JK1: Nem bocsátasz ki hőt!
JK2: Ebből is látszik, hogy nem vagyok meleg!
„Én méltóságon aluli vagyok!”
„Az elfek sincsenek fából, bármennyire is szeretnék!”
JK1: Nem lesznek hegek,
JK2: Á, mintha Gandalf gyógyítana!
JK1: Pislog, pislog, mosolyog…
JK2: Elolvadok…
„Engem összetart a páncél…”
„Meghalt, meghalt…megyünk kajálni?” (élet jelleme volt…)
„Kibontakozik a mellkasáról…”
„Őőőőő…vannak pajzsaim a fejemben…építettem falakat…”
„Három heggyel odább…”
„Jó, megyek. Csrömp, csrömp.”
JK1: Félreléptél egy konyhalánnyal?!
JK2: Félreléptem?
„Nem láttad te a Gyűrűk Urát?”(Tolkienesek egymás közt…)
JK: Pödröm a bajszom…
KM: Kigyullad…
Utólsó mondat: „Nyissátok ki a titkos…”
„Kihúzod a gyufát! És ez egy sogronitánál nem túl jó jel!”
„Harcikálnak, harcikálnak…”
JK1: Szóval, hol a bárdom?
JK2: Ahol hagytad, Gimli…
Autentikus pia: elf Jágermeister és tengwa Gösser
JK: Én csak gyújtogatásban vagyok jó!
NJK: Ne gyújtson fel!
JK: Ezt csak gondolom!
NJK: Jaaa…
„A szeme néz, igen!”
JK: Majd felhívod pszivel!
KM: Megadta a számát?
„A szívemben mindig lesz helyed, de az ágyamban most nem!”
NJK csapat a 19-es szépségű Arel-papnőnek: „Mi jól csajozunk! De most nem! Na menjen odább, takarja a kilátást!”
„Jól nézek ki, okos is vagyok…”
JK: Na, felébredtem…
KM: Keféltek.
Fantasy káromkodás: „NYOOOOOMDAFESTÉÉÉÉÉÉÉK!!!!!”
„Szexuális kultúra mesterfokkal nem fog annyira sajogni, legfeljebb kellemesen bizseregni…az.”
„Segítség! Ugye nem lett véres a ruhám?”(by kardművész)
„Eltörik a kocsi tengelye…várod a szerelőt…Sárga Angyalt…”
JK: Dobom az asztrálpróbát…
KM: Nem fertőz…
NJK: Mivé változtassam?
JK: Engem senkivé, de van egy orkunk, akire ráférne…
„Feküdjön a hóhér, most vettem új ruhát!”
„Fölmegyünk a szobába és eksön!”
JK1: Épeszű ember nem megy oda!
JK2: Ezért mész te!
„Olvashatatlanul beszélsz!”
„Bölcsen nem mondok semmit…”
„Ha így behajol, még mindig szeret…”
„Rendbeszedem magam, miközben féltékeny vagyok…”
„Azért mellvértbe jövök, mert azt könnyebb lepucolni.”
„Csilingelnek a fülemben az izék…”
„Attól még, hogy a szexuális rabszolgáddá tettél, még lovag maradtam!”
JK1: Nagyon gyűrött ez a lepedő…
JK2: Vasalni kell!
JK1: Mosni is!
„Jézusom!...Izé!...Kradra!”
KM: Csak akkor varázsolhatsz, ha okod van rá!
JK: Van…nem tudom, hogy tudok-e!
„feltűnően feltűnőbb”
„Feltöltöm magam manával!”—mondta az ork, és meghúzta a pálinkásüveget.
„Befordulsz a sarkon, hát nem látsz egy zuhanyfülkét?!”
„A kardművész már elment? Kár, mert együtt is elmehettünk volna…”(by boszorkány)
„Kell neki egy ló, mert addig nem száll le rólam!”
„Van legendaismeret alapfokom, úgy ismerem a Gyűrűk Urát, mint szél!”
„kultúrork”
„Van egy megnyugtató varázsom, az Internetről szedtem le…”
„Hát, én csak keféltem vele, mást nem tudok!”
KM: Megtalálod a személyijét…
JK: Jogsi is jó lesz…
JK: Mi a neve?
KM: Rys.
JK: Rizs? Kínai?
JK: Nem vagyok hülye!
KM: Ezt mondod is?
JK: Nem, ez látszik…
„Esetleg ért valaki valamihez?”
Utólsó: „Elnézést, véletlenül kihallgattam egy beszélgetést…”
Vampire
JK1: Honnan tudtad, hogy én voltam a betörő?
JK2: Hát, a kivitelezésed…meg a stílusod…ööö…szép a cipőd!
JK1: Te teljesen hülyének nézel?!
JK2: Nem…de azért egy kicsit…
„Micsoda hülyeség! Boszorkányvadászok….túl sok horort néznek”—mondta a vámpír, és kikapcsolta a számítógépet.
Ars Magica
„Most mit is csinálok?”
„A gyógyulásuk idővel elmúlik.”
Utolsó: „Bízzuk magunkat a KM jóindulatára!”
„Most hölgy vagy tölgy?”
„Najó, megyek sírni!”
„A hölgyeket várom a szobámba! Nem úgy, megbeszélésre!”
JK1: És te lefeküdtél azzal az öreg, büdös, szakadt koldusasszonnyal?!
JK2: De hallottátok volna, hogy nyögdécselt!
Utolsó: „A KM megígérte, hogy a távollétünkben nem támadja meg a várat!”
„Nekem pénz nélkül haza ne merj állítani!”(kopirájt báj az aggódó báró kedvesének)
„Szóval, vigasztalódtok egymással…”
„És lehozták…ööö…Edith kisasszonyt…így hívnak?”
Szállóigék:
„Na jó, térjünk vissza Írországba!”
„Fordítsak?!”
„Míriel olyan szééép!”
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.