Humor

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #29607 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Humor
:) ) Gollam jut rólad az eszembe:)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #29603 Írta: Anonymous
Húú, Asmo, ez durva:)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #29602 Írta: Anonymous
Most sorba csak gyilkos tekinteteket látok...az egész világ elárult...csak sötétség vesz körül...az a vakító fénynyaláb is csak rám vetül...egyedül vagyok...mint sziget az óceán közepén...a tükörképem szemébe nézve egy ablakot látok...ablakot, ami a semmibe nyílik...a káoszba...a semmibe...a semmibe...A SEMMIBE!!!<br> A sötétből szürke árnyak kúsznak elő...a téboly vigyora ül ördögi orcájukon, ami hamuszínű volt...nem, ez az arc MAGAVOLT a hamu...a halottak hamva...<br> A vigyor inkább vicsornak mondható...s a piszkos fogakon megalvadt vér szárad...az én vérem...AZ ÉN VÉREM!!!<br> Sárga szemeik, mint a kígyó tekintete, merednek rám...s bárhová is tekintek, csak ők vannak ott...csak ők...<br> Talán ez a Téboly? Meglehet...<br> Vagy a Halál? Vagy a Kín? Bármi is legyen...örökre itt marad...ÖRÖKRE...<br> De miért? Miért kínoznak gyilkos tekinteteikkel? Valami rosszat tettem? De mit? lehet, hogy olyat tettem, amiről én nem tudok? Válaszoljatok...VÁLASZOLJATOK!!!<br> NEEE!!! NE VISÍTSATOK!!! MEGHALOK, MEGHALOK!!! GYILKOSOK!!!<br> ...nem...nem...<br> Nem. Nem vagyok őrült...nem...<br> Árnyak...ti gyilkosok...vonuljatok el...különben meghalok...VONULJATOK EL!!!<br> ...sötét...sötét...nincs már fény...a fény kialudt...<br> Ez a hely...ez a sötét...az elmém...az utolsó fényt is elnyelte a sötétség...a tükör összetört...már ÉN vagyok a tükörkép...a sötét énem tüköre...<br> Mi szeretjük halackát...cak megfogjuk ész egyszeriben megfojtjuk...legalább nem kell élniük eszt a cúnya életet...eszt a tébolyt...igen...a tébolyt...a sárga szemek...a visítás...a tükör...a SÖTÉT...<br> Vmi ilyesmit érzek most... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #29600 Írta: Anonymous
Lórien:<br> L: Ez itt a Nimrodel patak... egy nyamvadt heteroszexuálisról nevezték el, aki.... <br> A: Szerinted ez érdekel?<br> B: Az ám! Végre elvesztettük Gandalfot!<br> F: Yeah!<br> S: dettó....<br> T&P: Hukk.... az öreg tarisznyája igazán elsőrangú....<br> Gi: Ti ittatok belőle? Én vigyáznék a mágusok italával?<br> P: Á, ez nem is volt mágus.... csak egy nyamvadt kókler....<br> Gi: épp azért vigyáznék...<br> t: Mi bajom lehet? (Hirtelen 2 méter magasra nő, majd összemegy 20 centire a két hobbit)<br> P: Affranc.... jókor szólsz....<br> F: hehe...<br> Haldír: Állj! Ez itt Lórien, azaz repülőföld határa! Belépés csak engedéllyel!<br> A: Én király vagyok!<br> L: Nem ismersz meg, testvér?<br> F: Eddig Gandalf a Sötétszürke vezetett minket, őt már ismeritek, nem?<br> H: A Szürke is a neve része? Nem is tudtam csak a sötétről...<br> Neki már 60000 arany tartozása van...<br> Gi: Ezek canabis fák!<br> H: Mit gondolsz, mért repülőföld, picinyem?<br> A: én bemegyek, mert király vagyok!!!!<br> B: Vigyázz, mérezett tűket lőnek...<br> h: De esetleg vásárolni itt is lehet... Eredeti, friss...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #29599 Írta: Anonymous
Nos, mivel rólam elfeledkeztetek, muszály egyet írnom....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #29588 Írta: Anonymous
Nincsmit:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #29587 Írta: Anonymous
Asmodeus: köszi:)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #29586 Írta: Anonymous
Gandalfék a Fekete Kapunál.<br> <br> Aragorn: hol az uzsonnám?<br> Gandalf: elvitte a cica, na kuss...<br> A: de éhes vagyok!<br> Legolas: én is...szexéhes...<br> Gimli: hé, fiúk! Itt egy meleg!<br> L: neee!!! Egyszerre ennyit nem bíroook!!!<br> Gi: na, ezt elhallgattattam...<br> G: kuss! Kinyílik mindjárt az ajtó...<br> (az ajtó kinyílik s egy fekete alak jön elő két kísérővel)<br> A fekete alak: én vagyok Szauron hátsó fertályának feneketlen űrje...<br> G: cső, Seggluk!<br> S: kuss! Shegg Luck becses nevem! De szóllítsatok csak Sheggy Luckynak...<br> G: Seggluknak szólítunk, mert az a neved!<br> A: phú, vki aztán nagyot durrantott...<br> G: fúúúj, Seggluk! Ne szellents má' az orrom alá!<br> S: de nem is én voltam!<br> Követ: ha piros a tenyered, akkor te voltál...<br> G: hm, az enyém nem...<br> Követ: haha, te voltál!<br> G: lelepleztek!!! Fedezékbe!!!<br> S: hé, ne fuss mán el! Túszokat ejtettünk ugyanis...<br> G: na és?<br> S: KÉT túszt ejtettünk...két hobbitot...<br> A: akkor bizony szarban vagyunk, ugyanis náluk van a Gyű...(Gandalf leüti)<br> S: micsoda?! A Gyűrű?!<br> G: öhm, izé, nem, csak...a gyűjteményéről van szó! Igen, a pillangó gyűjteményéről...<br> S: hazudsz...<br> G: nem...<br> S: hazugságvizsgáló vagyok...<br> G: én meg mágus...<br> S: na jó, Gyűrű ide, Gyűrű oda, a váltságdíjat mondanám! Szauron nagyúr pontosan 20,000,000 dollárt követel, jelöletlen bankjegyekkel, egy bőrzsákban, itt az egyik pöcegödörben, ahol egy ork vár a túszokkal s csak miután megvizsgálta a zsák tartalmát, azután kapjátok meg a túszokat, s ha bármit is szóltok erről a CIA-nak vagy az FBI-nak s azok közbeavatkoznának, akkor a két túsznak vége. S a sajtót is kizárjuk, világos?!<br> G: na, várj má', tehát 20,000,000 dollár...<br> S: ne tetesd itt a hülyét nekem!!!<br> Gi: nézzétek! Egy helikopterből ott integet Pamela Anderson, fedetlen mellekkel!<br> S: mi?! Hol?!<br> Gi: támadááás!!!<br> A: hé, ez az én szövegem! Öhm, TÁMADÁÁÁS!!!<br> Katonák: már támadunk, csez'zeg!<br> S: s mi is!!! (a kapuk kinyílnak s trollok jönnek)<br> Troll: ÜÜÜ!!!<br> Pippin: miii???<br> G: vigyázz má', hülye!!!<br> P: hoool...? (rázuhan a troll)<br> G: ott..höhö...<br> A: Elkender vagy mi az isten annak a hülye ősömnek a neve! Na, szal támadás!!!<br> L: mi az, madár?<br> Gi: nem, repülő!<br> A: nem, ez Superman!!!<br> G: hülye, ez Gwaihir...<br> Gw: aha, kár! Kár, hogy háború van, kár! Frodó is mindjárt meghal, kár!<br> G: Frodó?! Ki is az?<br> A: az a szőröslábú kölyök...<br> G: jaaa! Azt hittem, már meghalt...<br> Gw: nem, csak mindjárt, kár!<br> G: na jól van, megmentem, de csak azért, hogy adósom maradjon...öhm, izé, Gwai, elvinnél?<br> Gw: csak ha van madárcsemegéd, kár!<br> G: öhm, izé, az nincs...de ugye szereted a húst?<br> Gw: igen, kár!<br> G: akkor látod azt a szöszi gayt?<br> Gw: igen, kár!<br> G: na azt megeheted...<br> L: tessééééééééék!!!!!!!!!<br> A: né má', az orkok vergődnek!<br> Gi: inkább verődnek...<br> Katonák: az ég tisztul már! Nincs szmog!<br> Gi: Szmóg már rég nincsen...<br> A: az már A babóban leszerepelt...<br> G: na, Gwai, indulás!<br> Gw: rendben, kár!<br> L: auuu...engedj mán el...<br> G: na, már 200 méter magsan vagyunk, elengedheted...<br> L: neee...már a Végzet-hegyénél vagyunk...qrva forró van...<br> G: hát te is ám forró vagy! Most még forróbb leszel! Hé, Gwai, szereted a sült húst?<br> Gw: naná, kár!<br> L: csezd meg...<br> <br> Most nincs sok ötletem ezt továbbvinni...bocsi...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #29585 Írta: Anonymous
Asmodeus irjál egy paródiát... légyszi!:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #29581 Írta: Anonymous
Aragornék a Raurosnál.<br> <br> Aragorn: na most az az ábra, hogy ez a nagyképű, beképzelt kis hülye, akiben semmilyen nemesi vér sem folyik, mégis koronát álmodik a popsi fejére, TEHÁT Boromir...<br> Gimli: ez inkább rád illik, Mr. King...<br> A: leszúrjalak? Na tehát Boromir visszamegy Minas Tirithecskébe, Denethor cukimuci apucikájához, hogy estimeseként meghallgassa Micimackó újabb kalandjait...<br> Boromir: nem térhetnénk át Frodó ügyére?!<br> Legolas: ne szégyeld magad, Boromir! Én is megmondtam apámnak, hogy nővé akarom magamat operálni...nohát persze, hogy kitagadott a királyi családból s ötezer aranyat tűzött ki a fejemre!<br> G: ÖTEZER ARANY?! SZÓLHATTÁL VOLNA ELŐBB IS!!!<br> A: ne öld má' meg! Végigakarod vonszolni egész Középföldén?! Majd ha ezt elintéztük, kinyírjuk s elpostázzuk külön a testrészeit s mindegyikért külön ötezret kérünk s marhasokat kaszálunk rajta! Na de mostmég hátra van az, hogy megkérdezzük ezt a szőrös pöcsöt, hogy kivel tart tovább. Megy Boromirral Minas Tirithecskébe játszani a Barbie babákkal vagy húzz Keletre, a Sötétség földjére, aminek talaját csak emberi humusz alkotja, s a folyók nem vízből hanem vérből állnak, csak haldoklók nyögése hallatszik a muzsika helyett s a szél is üvölt, dögszagot hordva magával...<br> Frodó: jó, köszi, ennyi is elég volt! Mindakettő nagyon szörnyű út...talán azértis, mert Boromirt utálom, mint a sza...(Boromir kardot ránt)...mint a sza...mint a szagos pipacsot! Tehát szeretem...állatira, mint az állatot...vagy mint Samu macskáját, ami annyira feldühített a nyávogásával, hogy kitapostam a belét s ott sírt Bilbó nekem, hogy vérrel összemocskoltam az alsónadrágját...szal nehéz a döntés...<br> A: kapsz gondolkodási időt! Menj el egy bárba, piálj be, szedj föl egy jó csajt, majd nyilvánítsd ki a véleményed!<br> F: ööö...inkább csak ide, a hegytetőre megyek...<br> L: veled mehetek? Nem cáfolom az elhatározásodat, de játszhatnám a jó csaj szerepét...<br> S: nem kapod meg!!! Ő AZ ENYÉM!!!<br> G: phú, fiúk, tűrtőztessétek magatokat, mert forró a levegő! Frodó most aztán meleg helyzetben van...<br> A: már nem...gyorsan elhúzott ám...<br> B: fiúk, feszül a hólyagom, elvonulok valahova csurizni! (s azzal Boromir Frodó után rohan)<br> A: ma 34-gyére csinálja...ez megfázhatott...<br> G: akkor az orra fojna, hülye!<br> A: hülye?! Én király vagyok!!!<br> G: én meg Sárkányölő Szent György...<br> A: tényleg?! Óóó, szentséged...(s meghajol Gimli előtt)<br> G: úgy érzem, csak én vagyok a társaságban az egyetlen normális alak...kezdek félni...<br> <br> Frodó a hegytetőn.<br> F: gondolkoz! Boromir megalázó játéka vagy Mordor kínzása! Válassz! Gondolkodj, gondolkodj...hé, a végén már én is úgy szeretni fogom a Micimackót, mint azt a seggdugasz Boro...(megjelenik Boromir)<br> B: csak csurizni jöttem...ugye nem zavarok?<br> F: ááá, dehogy...s úgy rámijesztettél, hogy már nekem is kell!<br> B: akkor pisáljunk együtt!<br> F: ööö...OK...<br> (együtt vizelnek le a hegytetőről a folyóba)<br> B: ááá...az Anduin megduzzad királyi húgyommal...<br> F: te undorító ba...hááát, igen...az én kis hobbit pisim rögtön elenyészik a te Niagaráddal...<br> B: Középföldén vagyunk, nem Amerikában...<br> F: ja, igaz...(csöndesen vizelnek tovább. Boromir egyrejobban közelít Frodó csöve felé)<br> F: mit akarsz...<br> B: óóó, semmit...<br> F: A GYŰRŰMET AKAROD, IGAZ?! HÁT BIZONY NEM KAPOD MEG!!! (felhúzza a cipzárt) ÉRTE...ÁÁÁÁÁJUJÚJHUHÚÚÚÚÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!<br> B: becsípted?! Segítsek?!<br> F: NEEEM!!! ÚGYIS CSAK A GYŰRŰT AKAROD!!! ÉN MEGCSINÁLOM!!! (azzal hirtelen visszahúzza a cipzárt) ÁÁÁÁÁÁÁAROHADTÉLETBEEEEEJUHÚÚÚÚJ!!!!!!!<br> B: phú, ez kicsorbult!<br> F: KUSSOLJ!!! NE FOKOZD A FÁJDALMAMAT!!!<br> B: na, ezután már ne számíts kis Frodókra!<br> F: MENJ A FRANCBA!!! INKÁBB HOZZ JEGET!!! VAGY TŰT ÉS CÉRNÁT!!!<br> B: nem hozok addig, amíg ide nem adod a Gyűrűt!<br> F: HÜLYE PÉNZÉHES GAY!!!<br> B: hát igen...a hatalomért mindent...<br> F: HÁT NEKEMIS SZÜKSÉGEM LENNE VMI KÖTSZERRE, HOGY MEGTARTSAM EZT A KIS, DE ELÉG DRÁGA HATALMAMAT!!!<br> B: akkor ide a Gyűrűt!!!<br> F: DEHOGY ADOM!!! LEHET, HOGYHA LEHÚZOM, VELE JÖN AZ IS!!!<br> B: visszatudom varrni...orvosi végzetségem van...szemészetből...na de ez csak mellékes, a lényeg az, HOGY ADD IDE A GYŰRŰT!!!<br> F: SOHAAA!!!<br> B: AKKOR ÉN SZEDEM LE!!!<br> F: NEEEM!!! (s hirtelen eltűnik)<br> B: HOVÁ TŰNTÉL, TE KIS GÖRCS?! MOSTMÁR BIZTOSAN LETÉPEM A GYŰRŰVEL EGYÜTT, HA ELŐKERÜLSZ!!!<br> Pippin: mit csinálsz itt, Boromir?<br> B: ööö...izé...Frodót keresem...eltűnt...<br> P: MICSODA?! Hát akkor kerssük má'!<br> B: rendben!<br> P: öhm, Boromir...a slicced...<br> B: ja, tényleg...(felhúzza a cipzárt) ÁÁÁÁÁJUHÚÁÁÁÁÁAJUJÚJAHUHÚÚÚÚÚ!!!!!!!!<br> P: Úristen, mit csináltál?! Hadd segítsek!<br> B: Na, ez kezdődik megint!!! JUHÚAÚÚÚÚÁÁÁÁJUJÚJ!!!!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #29580 Írta: Anonymous
Ezek állati jók, királyak vagytok! Abba ne hagyjátok!!!!!!!!<br> :o )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #29579 Írta: Anonymous
:) )))) hogy jut eszetekbe ennyi zöldség?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #29578 Írta: Anonymous
Ha valamelyik nem tetszene, elnézést...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #29577 Írta: Anonymous
Ehhez mit szóltok?<br> Vagy egy másik... Móriában:<br> Trufa: Né! Egy luk a földben...<br> pippin: Hol? <br> T: Iiiiiiiiiiiiiiiii........<br> G: Ott, ahol Trufa. Gyere te eszement tuk, nem érünk rá nézelődni... <br> F: Mér?<br> A: Most beszéltem a rendezővel. Már csak 15 óránk van Móriában, és a felénél se tartunk...<br> G (egy kereszteződésél):Balra, vagy jobbra?<br> S: Izé... szerintem baloldalt nincs is ajtó...<br> G: Ne...hukk....feleselj egy mágussal! Igenis van, és arra megyünk, mert jó szaga van...<br> B: Jó pálinka...<br> L: Áhhh... ezt az én finom orrocskám nem bírja...<br> Gimli: Vigyétek már innen! Nem bírom!<br> Gollam: Dettó...<br> A: Gollam! Te nem is vagy itt!<br> Goll: bocsi...<br> Gandalf nekimegy a falnak... Elalszik...<br> A: Gyertek, vigyük, mert mingyá jön a balrog, és őneki kell csatáznia...<br> B: Honnan tudod?<br> F: Mondta, hogy beszélt a rendezővel...<br> B: Nem téged kérdeztelek, aprónép...<br> (beérnek egy terembe)<br> S: Egyrégi szupermarket!<br> Gimli: Az őseim tudtak valamit...<br> L: Kár, hogy te már nem tudod...<br> A: Keressetetk kávét, fel kell kelteni Gandalfot<br> P: Te mért nem keresed?<br> A: Én király vagyok!<br> Gimli: Van józanítópor! Már tíz éve lejárt, de az most nem érdekes!<br> (beadják Gandalfnak, aki felébred, józanon)<br> G: Francba! Hol a whiskim?!<br> A: Nem ihatsz! Harcolnod kell!<br> G: Mikor?<br> (a mélyből dobok szólalnak meg)<br> A: Nemsokára<br> B: készüljünk...<br> S: Meneküljünk, itt vannak!<br> F: Egyetértek!<br> (rövid meneülés után kikötnek a hídnál)<br> B: csak egyenként mehetünk át, ki lesz az első?<br> Mindenki: ÉNNN!!!!<br> Gyorsan átrohannak, ám Gandalf hátramarad, gyorsan lerészegedik... eldobja az üveget. Jön a balrog.<br> G: Menj innen! Én mágus vagyok!<br> A(hátulról): én meg király!<br> B: Udún! Arkh! (megtalálja a whiskyt) Grond! Bushúr! Scotch! Aaaah... <br> G: Vigyázz, nagyon erős! Ne idd meg mind! Gyorsan hat.. hukk... <br> B: Gral... Galr... galrom! Ordodmorg! Grhahhhh! <br> G: Csak ne imbolyogna a híd...<br> A: Van egy ötletem!<br> B: Jobb, mint a menekülés?<br> A(vigyorogva) Jobb, mint két részeg párharca! Ráadásul a balrog az erősebb. <br> Gimli: és hazai terepen mozog<br> L: és nem ivott annyit<br> S: Nálam lehet fogadni! Gandalf:ablrog 1:20...<br> A: Ide a dinamitot! Robbantunk!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #29576 Írta: Anonymous
Egyetértek Morganaval... Én se írtam jót Bríről...<br> De ím egy másik:<br> Völgyzugoly, a tanács:<br> Elrond: És ím, az Ellenség legerősebb fegyvere, a Gyűrű!<br> Boromir: Ez?!<br> Gandalf: Ez hát!<br> Samu: Éhes vagyok!<br> G: Na Frodó, add ide a Gyűrűt!<br> F: Egy fenét!<br> E: Add oda neki!<br> Aragorn: Add oda!<br> Boromir: hehe<br> F: nem adom!<br> S: Ne bántsátok az uramat!<br> G: Nem bántjuk... szükség lesz rá a folytatásban...<br> F: MIIIiiiiiiiii????!!!! Otthon úgy egyeztünk meg, csak idáig kell hoznom!<br> E: Most megváltoztattuk... Plusz prémium?<br> F: Fenéket! Már most is túlteljesítettem a szerződést! Szó se volt Fekete Lovasokról!<br> G: kapsz veszélyességi pótlékot <br> F: nem!<br> G: Dupla prémium!<br> F: Tripla!<br> E: Jó...<br> F: és a Gyűrű! <br> G&E: Szó se lehet róla! IDE VELE!<br> Szolga: Kilenc úr kér bebocsájtást... kicsit átlátszóak<br> Nazgulok Ura (betöri az ajtót) : KUSS LEGYEN? ÉS ELÉG A JÁTÉKBÓL! IDE AZT A GYŰRŰT!<br> G: Látod, Frodó, ez is a te hibád...<br> F: Nem is...<br> E: Kellett neked idecsalnod őket!<br> F: dehát...<br> G: A te ötleted volt! Holmi családi indokok miatt jöttél erre!<br> F: de... Aragorn...<br> A: Na persze! A legkönnyebb másra hárítani a felelősséget! Átvertél!<br> NU: Ide azt a Gyűrűt!<br> G: Nesze! Itt a hordozója! Vedd el tőle... <br> F: Ne hagyj itt! <br> E: Bemocskoltad az Utolsó Meghitt Otthont!<br> Odalökik a nazguloknak, de Gandalf közben kicseréli a Gyűrűt...<br> A nazgulok elviharzanak<br> E: Ezt megúsztuk...<br> G: Voltunk már rosszabb helyzetben is...<br> A: De odalett a tökéletes pancser...<br> G(széles mosollyal):Van még három hobbitunk... Samu! Mit szólnál egy kis munkához?<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #29575 Írta: Anonymous
Írni írjál, csak egy kicsit fogd vissza magad.<br> Vannak jó poénjaid, de a trágárság nem humoros.<br> :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #29574 Írta: Anonymous
Elnézést...<br> Inkább nem is írok...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #29572 Írta: Anonymous
Asmodeus, ez már sok volt.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #29571 Írta: Anonymous
Na jó, én is írok egyet!<br> <br> Frodóék a Holtlápon.<br> S: uram...hol a gyűrű?<br> F: mi közöd hozzá, csezd'meg?! Na jó...BIZTONSÁGOS helyen...<br> S: miféle biztonságos helyen?<br> F: nem biztonságos helyen, hanem BIZTONSÁGOS helyen...<br> G: a farkára húzta fel a cúnya hobbit, basszeg!!! Az aztán biszti hely!<br> S: tehát azért volt olyan kemény a farka uramnak, amikor kihúztam a mocsárból Mória előtt a tökénél fogva (kaptam is érte egy kard általi heremetszést...)!<br> G: úgy ám, drágaszágom...<br> S: ne buziskodj!<br> F: érzitek ezt a szagot?<br> S: bocs uram, mostanában sokat durrantok a lembastól s nagyon szagosakat pörkölök más orra alá...<br> F: hülye! Nem olyan szag az! Olyan..illatos...<br> G: parfüm.<br> S: mi van? Kuss!<br> G: parfüm. Azt hassználok egy ideje...mióta megfojtottam azt a lotyót...azt a Gabrielt vagy kiajóéletet...<br> F: Galadrielt?<br> G: aha...<br> S: megöljem, uram?<br> F: ne...<br> S: miért ne?<br> F: mert jó a parfümje...<br> S: uram, késztet arra, hogy megfojtsam...<br> G: nézzétek! Egy puci nő!<br> F&S: hol?!<br> G: de állatok...<br> F: mostmár megölheted...<br> G: nézzétek! Fény!<br> S: szart fény! KARD!<br> F: és még én vagyok hülye...<br> G: azok ott a gyertyák!<br> S: biztosan már látod a fényes utat, mert mindjárt ledöflek!<br> F: Samu...it nincs út...<br> S: kuss, uram! Ne zavarj, mert nem a heréjét, hanem a majmát találom el!<br> G: fény...<br> S: gáz...<br> F: fúj, már megint fingtál?<br> G: szellem...<br> S: szellentés...<br> F: gázmaszkot!!!<br> G: hívogat...<br> S: púzogat...<br> F: ööö...<br> G: na jó, menjünk...<br> S: ennyi? Ez tök rövid sorozat volt!<br> F: hazugság...<br> G: a fény ment el! Az a fej nélküli, átlátszó krapi, ami antigravitációs talpán lebeget...<br> S: baj van?!<br> F: igen...fuldoklok...<br> S: érdekel az engem!<br> G: nézzétek...<br> S: ezt már eljátszottuk egyszer...<br> G: a Fekete Kapu...<br> S&F: a francba is! Bukjunk le!<br> G: haló, orkok, itt vagyunk!<br> S: lejárt vicc...<br> Ork: tényleg? Úsbur kúzdhur Mogrúdbun zhúdruk núr!<br> S: ajánlok neked egy logopédust...<br> O: kuss, mert megöllek!<br> S: jaj, megijedtem...<br> G: én isz!<br> S: hülye...<br> O: na jó, nem köplek be bennetek a haverjaimnak, mert azok halálra erőszakolnának titeket, de csak annyit kérek cserébe, hogy azt a csillogófarkút hagyj ostorozzam meg!<br> G&S: ezer örömmel!<br> F: hé! Ezt nem tehetitek velem! Én még szűz vagyok! Nem is vezetek menstruációs naptárt!<br> S: az a nőknek kell, barom...<br> O: kislány? Mégjobb!<br> F: NEEE!!! ÉN VAGYOK A FŐSZEREPLŐ!!!<br> S: s most jön aztán a főszereped...huhú, de mennyire!!!<br> (S azzal az ork bevonszolja Frodót a bokorba...)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #29570 Írta: Anonymous
Hopp... csináltam bele egy hibát... Galmdrigot írtam Gildor helyett...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #29569 Írta: Anonymous
Ímé egy pharódia from my toll:<br> Frodó és a fekete Lovasok a Gázlónál:<br> F: Érjetek utol, ha tudtok!!! Én nyerem a versenyt!<br> L: Nem ér! Doppingol! Varázslat hatása alatt áll a ló! <br> F: Kit érdekel az most?<br> L: Bezzeg, ha ezt Mordorban rendeznénk!<br> Frodó átér a gázlón:<br> Heheheheeeee! Itten nem kaptok el! Ez itt a macsó Elrond földje!<br> L: Asszed mi nem birunk átmenni ezen a vacak patakon?<br> F: Menjetek vissza! Elbereth a Gilthiónel! <br> L: Nem ijedünk meg a nymvadt tündéidtől! Egyébként is rég megdöglöttek!<br> F: Gandalf! Elrond!.... Legolas! Hopp, őt még nem is ismerem!<br> L: Most aztán megijedtünk! Egy vacak féltünde, meg egy szemfényvesztő legyen az ellenfelünk?<br> F: De ők élnek!<br> L: Még...<br> Frodó egyet hátralép...<br> F: (halkan) Menjetek innen! <br> L: Na ide azt a Gyűrűt! Gyerünk!<br> F: Izé... nem...<br> L: Ne mondjam még egyszer!<br> F(kardot ránt): Vissza! <br> L: Na ne... (röhög) Akardod eltört!<br> F: Affranc, tényleg!<br> L: Na add ide a Gyűrűt, amíg szépen mondom!<br> F: Nem! (sikoltva) NEM!<br> L: Mosmá elég a szóból!<br> F: Nem tudtok átjönni! <br> L: Na ne röhögtess! (bevágtatnak a folyóba)<br> Galmdrig hátulról:<br> Vigyázzatok! Elrond ilyenkor húzza le a ...<br> F: Már mindegy...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #29568 Írta: Anonymous
Ha nem teccik neki, ne jöjjön ide... És ne fennkölt legyen, hanem értelmes... :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #29567 Írta: Anonymous
Jézusom...ezt nem hittem volna... :)
Lamoraknak ez maga a POKOL:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #29566 Írta: Anonymous
Humor téma létrehozva Anonymous által
megnyitottam most mennem kell...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.189 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére