Humor

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31042 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Humor
Nem! Ez az enyém!!!!! :) )))
Nosháttehát tetszett a humorom?
Akkor lehet postázni a fizetésem! :) )

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31040 Írta: Anonymous
Ez az én topicom!!!!!!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31035 Írta: Anonymous
Az alábbiért Lalaith kitekeri a nyakamat, de mindegy...<br> <br> <br> Völgyzugolyban történt...<br> <br> Aragorn és Arwen kéz a kézben andalgott a fák alatt, amikor az ösvény egyik kanyarulatánál egy idegen bukkant fel előttük.<br> <br> A figura rongyos ruhába burkolózva állt előttük, haja hosszú és csapzott volt, szemébe lógó. Jobb keze egy bot végére keresztben ráerősített rövid hengert markolt, kisujját alulra szorította. A bot nyakáról tömérdek tarka sálkendő csüngött le. Az ismeretlen Arwenre meredt, hatalmasra tátotta a száját, és rekedtes hangon megszólalt:<br> <br> -- Arwen... Én vagyok az apád!<br> <br> Arwen a rémülettől kővé dermedt, Aragornba kapaszkodott, és csak ennyit suttogott maga elé:<br> <br> -- Stiwen...! Hát megtaláltál?<br> <br> Aragorn semmit se értett, de az Andúrilt mindenesetre meglazította a hüvelyében. Aztán Arwenhez fordult:<br> <br> -- Ki ez? -- kérdezte suttogva. -- Azt hittem, Elrond az apád.<br> <br> Arwen elfúló hangon válaszolt:<br> <br> -- Nem, nem... Ő csak nevelt. Valójában ez az apám, Stiwen Taileron. Híres dalnok Nyugaton, de nemrég átkeltek a tengeren társaival, a Levegő Kovácsaival.<br> <br> -- Hülye egy név -- szögezte le Aragorn, majd a toprongyos alakhoz fordult:<br> -- Nem veszünk semmit! A kovácsmunkákat a Gimli-klán végzi errefelé! <br> <br> (tovább nem írom most, mert éhes vagyok és megyek kajálni... )<br> <br> <br> <br> <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31032 Írta: Anonymous
Alyr: neeeeee..... :) )))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31030 Írta: Anonymous
Szarumán uruk-hai orkjai egyébként szerintem csak melléktermékek... :) )<br> Na.. én is írok valamit. De mit. Ja, tudom. ÖÖÖÖöö... talán Völgyzugoly???<br> (mármint a film szerint)<br> Aragorn: Hahh... itt vagyunk...<br> Samu: Hol az az itt?<br> Pippin: És mik azok a furcsa szobrok?<br> Trufa: Három majoooom????<br> A: Ja, igen. <br> (az egyik a száját, a másik a fülét, a harmadik a szemét fogja be, mint a Toshiba reklámban)<br> S: És hogy kerülnek ezek ide?<br> A: Khhhmmm... hát az úgy volt, hogy Frodó nagybátyja és a tizenhárom törp nekiállt, hogy kirámoljon egy gazdátlannak tűnő stúdiót. Bilbó, mint szakvatott betörő a Harry Potter záróképeit játszó videóról úgy vélte, teljesen elhagyatott, és nekiálltak elvinni a cuccot. Éshát szóval jöttek a gazdák. <br> P: Látszik, hogy nem volt velük senki hozzáértő. <br> A: Olyan mint én? KÖszi... Én Király vagyok!<br> S: Ésaztán?<br> A: A gazdák, ez a három majom itten meg akarták enni őket, de hiába, mert jött Gandalf és kővé változtatta őket. Na, ezért nem a Miramax csinálja ezt a filmet... <br> T: Váááóóóó... micsoda legendákat ismersz!!!<br> F: Hörrr... grohhehhedeee....<br> S: Rég kapott már pipafüvet...<br> P: Te hülye! Benne van az a tőr!<br> A: Samu! Keress athe... ahete... athelea... izé olyan szagos füvet!!!<br> S: Milyet?<br> A: Nem hiszem, hogy olyan sokat ültettek ide. Olyan kicsi és műanyag...<br> (szétszaladnak, Frodó egyedül marad a kőmajmokkal)<br> 1.majom: Hooooáááááá...<br> 2. majom: ÖÖöööööööhhhh...<br> 3. majom: jeeeeeeaaaahhhh...<br> (recsegve-ropogva felkelnek, körbeszaglásznak, meg ilyenek)<br> 1m: Rohadt sokáig voltak ezek itt, már azt hittem, eldőlök.<br> 2m: Tisztára elzsibbadtam... <br> 3m: Vigyázz! Jönnek!<br> (kicsit távolabb Aragorn egy tartós műanyag virágot próbál kitépni, de nem megy. Halk kattanás a füle mögött. )<br> Arwen, halk, visszafojtott hang, kísértetiesen emlékeztete Nagy Natáliára): Meghlephtemh egyh khószáth?<br> A: Én Király vagyok!<br> Arw: Khirályh? Dhe nhálamh fhegyverh vanh...<br> (Aragorn hátranéz, szerelme egy művészi kivitelű tünde 45-öst tart a kezében...)<br> Ar: Nha, álljh fhöl...<br> A(feláll): Ne feledd, hogy...<br> Ar: Cshak vhiccelekh... (lelövi)<br> A: ...halandó vagyok... öööeeeee....<br> Ar: Ohhhh... bhocseszhhh...<br> (Arwen elviszi Frodót az apjához.)<br> Ar: Itt van!<br> El: Végre! A többi?<br> Ar: A Majmokra bíztam őket.<br> E: Jól tetted...<br> Ar: Azt a hülyét meg lelőttem.<br> E: Jól tetted, Trinity... mindenki azt hiszi, hogy Cypher az áruló...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31028 Írta: Anonymous
Na jó, megpróbálom, de most a suliból írok...<br> <br> Schultz és egy másik ork megfogják Szaruhámot és elindulnak vele fölfele a lépcsőn.<br> Ork: Ne szorítsd úgy a fejét!<br> Schuktz: Hörrr?<br> Ork: Miért nem a kezeinél fogva emelted föl, miért a fejét szorongatod?<br> Sch: Göörghhh....<br> Ork: Vigyázz, lépcső!!!!<br> (tompa puffanás. Schultz felemeli ismét gazdáját a fejénél fogva, s menek tovább)<br> Ork: Én előre szóltam! Legközelebb... hé, mit csinálsz?!?!<br> (Schultz talál valami érdekeset a pöcegödör mellett, s elindul abba az irányba)<br> O: Ne arra, te tökkelütött!<br> (Schultz magával rántja a Szaruhám lábát tartó orkot is)<br> O: Váááárj!<br> (Ork elejti Szaruhámot, akinek a lába immár a sziklás talajt súrolják, Schultz pedig húzza a testet maga után)<br> Sch: Hühühühü... agrüah!<br> (Schultz felemeli a földről - Szaruhám hatalmasat koppan - új szerzeményét: egy széles kardot. Természetesen az élesebb végénél fogja meg, a hegyéhez közel).<br> O: Ne ott fogd meg! Fordítva!<br> (Sch. megfordítja kezében a kardot, de még mindíg a pengét fogja.)<br> O: Hagyd a fenébe! Fogd meg a gazdát, s gyere ide!<br> (Sch. csalódottan elhajítja a kardot a gödörbe - odalentről hatalmas ordítás és jajveszékelés, majd harsány röhögés - és Sz.-mal a vállán elindul ismét fölfelé a lépcsőn)<br> O: Ez az! Gyere erre! Ne! Ne a konyha felé! Ide! Fordulj jobbra! Ne, ne balra! Jobbra! Tudod mit? Gyere hozzám!<br> Sch: glüglüglü...<br> (egy fél óra múlva Szaruhám már a torony padlózatán fekszik)<br> O: Föl kéne ébresztenünk valahogy!<br> (Schultz pofozni kezdi a gazdáját)<br> O: Nem hinném, hogy ez jó ötlet lenne!<br> (Szaruhám magához tér, fölülről Schultz vigyorgó arca takarja el a kilátását)<br> Sz: Te marha!!!<br> (Pofonvágja Schultzot, a keze nyoma ott marad az arcán egy hatalmas fehér lenyomat képében. Az uruk-háj vinnyogva volnul be a sarokba.)<br> O: Most már magán viseli a Fehér Kezet, hehehe...<br> Sz: Te csak ne röhögj! Hmm... ideje kapcsolatba lépnem Szaruonnal..<br> (odalép a gömbhöz)<br> Szaruon hangja: Mit akarsz már megint?<br> Szaruhám: Büszkén bejelentem, hogy elkészítettem a tökéletes katonát, amely majd megszerzi nekünk ... nekem... azaz Neked, ó, Szaruon, a Sötét, amire vágyakozol!<br> Sz. H.: És hol van?<br> Sz: Ott a ... sarokban... Schultz, gyere ide!<br> (Sch. félénken a gazdi mellé húzódik.)<br> Sz: Ez kérlek egy uruk-háj ork, most tenyésztettem ki a pöcegödörben orkok, emberek, goblinok, tündék, törpök, hobbitok, trollok vargok keveredésével.<br> Sz. H: Teljesen elment az eszed?<br> Sz: De nagyuram, ez a továbbfejlesztett ork...<br> Sz. H: Én a Harmadkor elején már régen kitenyésztettem az orkok nagy és erősebb faját, ami nem fél a naptól. Mordori fekete Uruk a neve.<br> Sz: akkor azért volt olyan ismerős a neve! <br> Sz. H: az uruk szó mordori nyelven van, te ostoba!<br> Sz: miért, tünde nevet kellet volna adnom?<br> Sz. H.: ha olvastad volna a Függeléket, tudhatnád, hogy erre a tenyészetre már nem volt szükség, neked a fél-orkokat kellett volna kitenyésztened!<br> O: Ő is fél!<br> Sz: Kuss!<br> Sz. H: Kuss!<br> (Schultz leüti Orkot.)<br> Sz. H: Elég! Hát miért nem olvastad el a Függeléket!<br> Sz: Azt hittem, a forgatókönyv elég lesz...<br> Sz H: te is bedőltél a New Line cinema marketingjének, mi?<br> Sz: Azt hittem, csak a Gyűrű hatalmának...<br> Sz. H: Mindegy, én is küldök pár fekete urukot a csapatba, hogy legyen valaki intelligens is ott...<br> Sz: Ahogy gondolod, ó, Sötétséged!<br> (adás vége.)<br> Sz: Anyád! Ja, nincs neked, ezt mindíg elfelejtem! Na mindegy. Gyere, Schultz, adok neked valami más fegyvert, azt a páncélt pedig többet ne vedd a kezedbe!<br> <br> (folyt. köv.)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31027 Írta: Anonymous
HAHÓ!!! AZ UTOLSÓ PARÓDIA ÓTA ELTELT MAJDNEM EGY HÉT!!! ÍRJATOK VALAMIT - FIÚK/LÁNYOK!!! Ki vagyok éhezve!!! Könyörgök...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31008 Írta: Anonymous
Ajjajj.....rövid kihagyás után röhögőgörcsben fetrengek apám cégében....most mindenki hülyének néz,de mind1....Ti még jobbak vagytok mint voltatok!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31000 Írta: Anonymous
Én nem írok paródiát.<br> Nem vagyok tehetséges.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30996 Írta: Anonymous
Alyr: naaagyon jó, hozod a szokásos formád :) ))) Gondoltam egyébként, hogy előbb-utóbb nem hagyjátok parlagon heverni a Smith ügynök-Elrond témát. :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30994 Írta: Anonymous
Kösz mindent, kár, hogy én már nem emléxem rájuk... :) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30992 Írta: Anonymous
Micsoda egy pihentagyú banda. Iszonyat jól nyomjátok. Hajrá mindenkinek! Kezdőknek és haladóknak! Én csak mostanában olvastam bele a topicba, de muszáj volt a régebbieket is elolvasnom.<br> Alyr: attól az Éowynostól dobtam egy hátast, de a tünde titkosszolgálattól is nagyon kivoltam:-)<br> Asmodeus: a palantíros és a tünde pszihiátriai rezervátum csúcs volt!<br> Sesy: azt hiszem ezentúl hármasban kéne csinálnotok!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30985 Írta: Anonymous
Na, itt vagyok egy másik gépről...<br> Szóval alkototk valamit...<br> Vagy ilyesmi...<br> Meg hasonlók...<br> Naszóval... én is leírom Széltetőt mégeccer, csakazértis...<br> <br> Naszóval, Frodó arra ébred, hogy kiabálást hall...<br> S: Nyomjad már! Beljebb!<br> P: Nem megy!<br> S: Gyerünk már! Ez az! Lassan!<br> P: Áááááá....Végre...<br> (felnéz, igen furcsákat gondolva... de nincs szerencséje. Társai egy véletlenül ottfelejtett, vörös szem emblémával díszített sütőbe próbálnak benyomni valamit...)<br> S: Affranc! Sose lesz ebből vacsora...<br> F: Mit csináltok?<br> S: Á, ezt a sütőt itt találtuk, Trufa meg valamit kiszedett a Vándor táskájából, azt próbáljuk megsütni.<br> F: És most hol van?<br> P: Izé... (vörösödik)<br> S: Szóval... az úúúgy voooolt...<br> F: Halljam!<br> P: Vándor lelakatolta a táskáját, mi meg éhesek vagyunk...<br> F: Tudta milyen népek vagytok! Nahát ez szép!!!<br> (némi idő múlva)<br> F: Még az se jutott eszetekbe, hogy zárnyitókészletet használjatok?<br> S: Trufa könnyebbnek tűnt...<br> F: Na mindegy, éhes vagyok!<br> P: Akkor segítst, ki akar jönni!<br> (és, mivel hallotta, ki is jön Trufa, kissé megpörkölődve)<br> T: Ezt még visszakapjátok!<br> F: Mi ez a bűz?<br> S: Nem volt időnk levágni a haját...<br> F: Fúj!!!<br> (lódobogás)<br> S: Hallga csak! Mi ez?<br> F: Fel a hegyre, vagy mi, ez, szedjétek a hájas csülkötöket!<br> P: Nem is hájas!<br> T: Nem is csülök!<br> S: Te csak kussolj, büdöske!<br> F: Hát nem értitek, jönnek a Fekete Lovasok!<br> P: Mért nem ezzel kezdted?<br> (felmennek, a romok egy óriás fogsorára hasonlítanak. Néhány csont még bent is ragadt...)<br> S: Honnan jönnek?<br> P: De merről?<br> (egymás felé fordulnak, mert nem akarják látni... az öt, hosszú, fekete kabátba és napszemüvegbe öltözött alakot)<br> 1.alak: Melyik az?<br> 2. alak: Olyan egyformák...<br> 3.: De mégis?<br> 4,: Csak te tudhatod, Neo...<br> 5: Hagyj, Trinity, koncentrálnom kell...<br> 1.: Szerinted, Morpheus?<br> 2: Most hagyj, Cypher...<br> (a második alak hátrábblép, és egy palantírt vesz elő a kabátja alól, beleszól. Vörös fény önti el az arcát)<br> 5: Te áruló! Hívta az ügyököket!<br> 1(ő is egy palantírt vesz elő) : Tank, I need an exit!<br> Tank: Csatlakozz! Csak a Sötét Smith ügynök mellett van esélyünk! Én, Fehér Szarumán, mellé állok...<br> 1:: Ó, ne!!!!<br> <br> <br> <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30982 Írta: Anonymous
Nos, mivel a szaktársak beleerősítettek vala, újat kell(ene) alkotnom...<br> De mitis mitis...<br> most el kell mennem, de visszatérek!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30981 Írta: Anonymous
Ezt a részt láttam is. Legyőzik a sárkányt és egy csomó cukor esik ki belőle... Dexter asszem valami vakond isten papja... :) =

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30980 Írta: Anonymous

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30979 Írta: Anonymous
Alyr: a szokásos remek paródia, mit is mondhatnék:))<br> Sesy: az új nemzedék:) nagyon jó:)) majd lefordultam a székről:))<br> Asmodeus: benned se kell csalódni azthiszem.. a szokásos kicsitpajzán-kicsitobszcén szöveg, már megszoktuk(na jó, megszerettük, kicsi dámon:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30967 Írta: Anonymous
Amúgy, ha visszagondolok, ÉN voltam az alapítója ennek az egész baromságnak, aztán Alyr komolyan vette s nyitott ennek topicot... :) <br> Aztán elnyomtak a jövő nemzedékei... :) <br> Amúgy kösz az elismerést:) te is írjál mán!:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30965 Írta: Anonymous
Na jól van (de ez nem koppintás rólad, csak...na jó, az:)<br> <br> Egy korhadt fa állt a tisztás közepén. Már kétszáz éve rohadt ott, tele férgekkel, szúkkal s méhek nemzedéke termelte itt nyálkás mézét, melyet szteroiddal telelőtt hobbit-ifjak loptak évszázadokon át. De nem is ez az érdekes, hanem az a tapló a fa tövében: Zacskós Frigó ült ottan s mélyen belemerült a legújabb Playhobbit-ba. Nyálazdó pofáját időnkét előtörő vad nyögései miatt percenként pofazacskójába gyömöszölt egy lónak való tobbaco-csokrot. Annak íze veresre festette szemének sarkait s már füstölgött a húgycsöve is. Ekkor egy részeges ordítás hallatszott, ami a ,,Boci-boci-tarka'' egy eltorzított változata volt. Frigó felült együltéből, majd pár gázcsere után s szafaládéját visszagyömöszölve a sliccén keresztül nekivágott a hang irányába.<br> Egy részeges öregember dőlöngélt megdöglött gebéjét vonszolva vállán, utánahúzva söráztatta szekerét. Frigó rögtön ráismert a nem túl civilizált élőlénynek tűnő alakra s elkurjantotta magát, hogy az rögtön ájultan rogyott össze:<br> - Késtél!<br> Az alak azt mondta: . Ennyit tudott mondani, mert újra elájult. Azután újra feltápászkodott s egy sörszagú böfögés után kinyögött pár szót:<br> - Egy mágus mindig idejében ér oda, ahova akar, csak elkésik...<br> Frigó heréit vakarászva bámult az alakra, majd folytatta a szöveget, mintha mi sem történt volna:<br> - Örülök, hogy újra látlak Greengolf!<br> Az öreg elvigyorodott s újra összerogyott.<br> <br> Ááá, nem jut az eszembe semiii... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30961 Írta: Anonymous
Sesy: ez seraly volt! Így jó a paródia, ha nemcsak párbeszéd, hanem ilyen barom események vannak benne:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30960 Írta: Anonymous
Öröm látni, milyen remekműveket alkotnak a kollégák! Csak így tovább!!! ;-) )))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30957 Írta: Anonymous
Sesy: ez így első próbálkozásra szerintem zseniálisra sikeredett :) )))) Csak így tovább, lássunk Téged is gyakrabban az alkotók között!!! Mindenki, aki azóta írt, hogy utoljára itt jártam :) ))) Gandalf: Schulzból méééég akarok, kérlek, ne hagyd abba!!!! :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30956 Írta: Anonymous
Alyr ez nagyon jó:)))<br> <br> Na én is megírom első paródiámat... nem megkövezni utána:))<br> <br> Helyszin: Széltető<br> Szereplők: Fridgó, Satu, Pöttöm és Tufa, illetve a 9 mazbul.<br> <br> Fridgó édesdeden nyáladdzott, mikor 18 éven aluliaknak nem való álmából hangos csörömpölés ébresztette. Töpörödött talpnyalói éppen egy nagy adag mirelitet gyömöszöltek bele a mikrósütőbe, ami teljesen véletlenül pont ott hevert elhagyatva.<br> F: Mit csináltok, ti barmok?<br> S: Nem tetszik látni? - böffentett Satu kissé bandzsa tekintettel - Csak egy kis füves parti..<br> Frigó odarohant a mikróhoz, és nagy okosan belerugott egyet. Utána visítozva hátraesett, a többiek nagy örömére.<br> P: Van egy olyan érzésem, hogy nem kapta meg a kijavított forgatókönyvet!<br> T: Nem baj az! Buli van...<br> Hirtelen fülsekítető sokoltás harsant föl a mélyből, és Satu félreérthető módon közelebb búlt Frigóhoz.<br> F: Fussatok bolondok!<br> T: Há' bazz, Jackson tényleg szivat téged...<br> A hobbitok szűkölve felszaladtak a Széltető tetőjére, előszedték nyamvadt zsebkéseiket és...<br> PJ: A fene eseen belétek, hát nem elaludtam...<br> Hirtelen a sötétből 9 magas, szálkás mazbul lépett elő. Az egyiknek kilógott a szőrös lába. Satu kuncsorogva figyelte.<br> Mazbulok: Ide a Gyűrűt!<br> F: egy fenét! a tanács énrám bizta...<br> Satu féltékenykedve figyelte az eseményeket.<br> S: Pokolfajzatok!<br> Satu előre lendült, de megbotlott a saját lábában és eltaknyolt. A mazbulok ujjongtak.<br> M: Éljen! Hogyvolt!<br> Az egyik mazbul aprópénzt szórt Satu felé. Pöttöm és Tufa kihasználták az alkalmat, és leléptek oldalt, de előtte nem felejtették el föllökni Frigót. Frigó elhasalt, majd elővette a Gyűrűt, és az ujjára huzta. Meglátta a mazbulokat: mind a 9 szivecskés boxert, hawai inget és síszemüveget viselt a fekete ruha alatt. El is nevette volna magát, ha a főmazbul nem huzogatta volna az ujját a Gyűrűre kötött cérnával. Másik kezével közben beletúrt a zsebébe, és az előhúzott Teddy troll, pornóujság és Satu szerelmes levelei után megtalálta, amit keresett: az ollót!<br> F: hehe, nesze neked...<br> Elvágta a cérnát, és a mazbul dobott egy hátast. A maradék nyolcra már nem volt gondja: ügyes kis orruk után megtalálták a hobbitok füvét, és alaposan kiütötték magukat.<br> Frigó lehuzta a Gyűrűt. Satu rögtön melléugrott.<br> Egymás szemébe néztek.<br> És a többit kitalálhatja az olvasó is...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30949 Írta: Anonymous
Alyr:)))))))))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30947 Írta: Anonymous
Hopp...<br> És mért volt a filmben a Pajkos póniban a fekete lovasok bal kezében a kard, ha egyszer jobb kezesek?<br> (akkor, mikor látni az ijedt Ászokot, látni a kardokat, paedig ha jobbról balra mennek, nem kéne...)<br> A kérdésedre a magyarázat: mert felállt, hogy a fogpiszkálóért nyúljon.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30946 Írta: Anonymous
Alyr:Igen:))) Csak azt nem értem, hogyha Frodó csücsül, akkor hogy tud hátralépni?:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30945 Írta: Anonymous
Na, ha van még rá igény, én is írok...<br> Amon Hen. Frodó ott csücsül a... nos annak az izének a tetején, tudjátok. Ujján a Gyűrű. A szeme nyitva. Néz. (látni nem lát semmit, se annál jobban néz.)<br> Ám hallga csak! <br> Illetve látga. Vagy ilyesmi. Naszóval: Frodó szeme előtt feltűnik egy fekete pálcika, olyan, mint egy fogpiszkáló. Értre is nyúl, mert a nyúl, amit a folyóból fogtak szálkás volt. Vagy nem is nyúl volt? Ám a pálcika gyorsvonati sebességgel rohan felé, és kiderül, hogy nem is fogpiszkáló, nem is evőpálcika, még csak nem is templomtorony, hanem a Barad Dúr. Frodó kissé hátrábblép, erre, úgy tűnik, nem számított. A Barad Dúr tetején feltűnik a szem. Kicsit hunyorog, mert nemn aludt már egy ideje, ám szörnyűségesen rémisztő. Vagy rémisztően szörnyű? Mindegy. <br> Szauron: Nem menekülhetsz! Rettegj! Gráááá!!!<br> F: Ó. Izé. Juj, de félek. (leveszi a Gyűrűt. <br> A: Csakhogy megvagy! Mit csinálsz?<br> F: Á, semmit. <br> A: Mint tudod, én Isildur örököse vagyok, és a Gyűrű engem illet.<br> F: Biztos ez?<br> A: Én Király vagyok!<br> F: Ööööö...<br> A: Ide a Gyűrűt! Én Király vagyok!<br> F: Hát.. izé...<br> A: Á, csak vicceltem... Tartsd meg. Nekem jó lesz a korona. <br> F: Mi ez a lihegés, és trappolás? <br> A: Ez a csörömpölés? Á, csak egy sereg ork vár itt a sarkon...<br> F: Nem kéne menekülni?<br> A: Ja, menj csak. A csónakba beraktam mindent, a folyóig zöld utad van. Szép zöld bokros. hehe.<br> (Frodó elszalad, Aragorn kardot ránt és vadul az orkokra veti magát. Illetve vetné, ám csapásai leperegnek a pajzsokról. Fáradtan, lihegve leül.)<br> Lurtz: Hehe. Nyamvadt kukac. Mi vagyunk az uruk-hai orkok, meg minden. Szarumán új találmánya. Az orkok továbbfejlesztette változatai. <br> A: Ezt értem, de mért beszélsz ilyen furcsán?<br> L: Próbálnád meg te, ilyen fogakkal! Én vagyok a z első, Lurtz a nevem, és most elénekeljük a harci dalunkat. <br> (közben befut Gimli, és Legolas, Boromir Trufát és Pippint molesztálja, Frodó rohan lefele, Samu meg ül és néz.)<br> UH: Mi vagyunk az uruk-haj, uruk haj. <br> Fejünkön nem nő a haj.<br> <br> De azért vad harcosok vagyunk, <br> A csatából nem futunk!<br> <br> Éles kardunk kicsit furcsa, <br> Öntve lett, nem kovácsolva.<br> <br> Fejünkön a kéz jele, <br> Ettől szép az ork feje.<br> <br> Vad harcosok mi vagyunk, <br> De ha kell, hát meghalunk!<br> <br> De levágjuk a fejedet, <br> Megesszük, mint bifszteket!<br> <br> A: Roppant félelmetes!<br> G: Jobb a tündék dalainál!<br> L: Hogy a törpökről ne is beszéljünk!<br> L: Táááámadáááás!<br> (vad csata, ám az orkok bízva önmagukban eldobják pajzsikat. Ez a vesztük. Jópáran egymás lábára lépnek, sőt, egynek Gimli majdnem levágja a fülét!)<br> L: Gyerünk le! A félszerzetet keressétek!<br> (lent)<br> B: Naaa! Léééciiii!<br> P: Nem!<br> T: Frodó a szerelmed, őt nyaggasd!<br> B: Ő elment! <br> P&T: Affranc!<br> B: Naaaaaaaaa! Léééééécccciiiiiii!<br> S: Áruló! Vigyázzatok! Csak a Gyűrű kell neki! <br> B: Te szemét!<br> (Samu elszalad)<br> (orkok jönnek)<br> L: Félszerzetek! És te, ember?<br> B: Én csak fát gyűjtök errefelé, semmi dolgom ezekkel.<br> T: Te gonosz!!!!<br> (csata és az ismert dolgok)<br> <br> na ennyi. Jó?<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30935 Írta: Anonymous
Mielőtt Boromir meg próbálná elvenni a gyűrűt Frodótól, ezt mondja:<br> -Rajtad minden jobban áll....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30933 Írta: Anonymous
Mégis maradt mára egy kis időm és összedobtam a folytatást én is, de nem biztos, hogy yo és a helyesírásikkal sem fukarkodtam, azt hiszem...;o)<br> <br> Baromir:-Mindenki engem bánt, ez nem igazság!!!...miért nem használjuk föl ellene a Gyűrűt?<br> Troll:-Vagy bújócskázzunk?Hahó, kicsi hobbit hol vagy?<br> Fogó:-Előbb számolj el 10-ig!<br> Troll:Ja, ok...Egy Gyűrűt Szarumán,Hármat tünde, Hetet nemes törp, Kilenc halandó ember...10 ! Aki bújt bújt!<br> Fogó:-Hé ez nem ér kevés volt az idő!<br> Troll:-(hehe ott van az oszlop mögött)<br> (itt vagy, nem erről, nem, emerről, akkor arról...)<br> /Baromir nekiesik hátolról egy karddal a trollnak és keményen megpróbálja legyakni/<br> Troll:-ÁÁÁÁÁ!Hé haver ez fájt!<br> /Fogó nagyon megijed mert pont a szemébe lehelt a troll/<br> Pipim /a másik oszlopnál/:-Ipiapacs!<br> Troll:-Látod te barom most ipiapacs van miattad!!!-mondja Baromir felé fordulva, de nem látja ott, megfordul ott sincs, aztán ez még így megy egy ideig amíg rá nem eszmél, hogy a hátából kiálló kardon függeszkedig.<br> Argó-n:-Gyertek csak ti orrok!Elbánok könnyen veletek!<br> PJ:-Nem! Mortensen, mond úgy:Hö kőnnyen elbááánok veletek!!!!<br> Gimi:-Hah, Jackson ne viccelj mán, nem is tudsz harcolni!<br> PJ:-Nem nekem, hanem Argó-nnak kell ezt mondania!!!<br> Gimi:-Ja jó, megvan...<br> 2-ES JELENT KETTES CSAPÓ: GYERTEK CSAK TI ORKOK-TÓL!<br> Összes ork:-Mán megint kávészünet van, vagy miért menjünk!<br> Pj:ÁLLJUNK LE! Na jó vegyük onnan,hogy Kőnnyen elbááánok...<br> Orrok:-ja mostmár megvan...<br> Argó-n:-Kőnnyen elbááánok veletek! Csak gyertek ti taknyos szörnyetegek!<br> Orr01:-hrááá!<br> Argó-n:ÁLLJ!,akkor mi van?Úgy mondjam, hogy könnyen elbhrááánok...?<br> PJ:menjünk tovváb, utólag majd kivágjuk...<br> Orr01:-Mordor nevében!!!<br> Pipim:-Az meg ki a fene?!<br> Fogó:-segítséget kérek...mondjuk hívjuk fel...ááá inkább kérjük a közönség segítségét.<br> Tati:-Erre nem érünk rá!<br> Gimi:-Miért már megint WC-ézned kell?!<br> Tati:-...grrr...Siessünk a hátsó kijárat nyitva van, arra talán elmenekülhetünk!<br> /mindenki kimegy az exit felírattal kivilágított ajtón, kivéve Baromirt aki még mindig ott van a troll hátán/<br> Tati:-hát ez nem igaz...gyere már, te barom!<br> Barom:nem tudok, egyébként is, most meg kell ölnünk ezt a tollat...trollat a forgatókönyv szerint!<br> Mindenki:-Legó-laaas?!<br> Legó-las:-Jólvan mék mán!...Te troll, játszunk?<br> Troll:Mit?<br> Legó-las:célbalövősdit!<br> Troll:Ok, de te kezdesz!<br> /fejbe lövi a trollt és az holtan esik össze [persze a hátára esik, mert Baromir arra billneti] és szegény barom kisség fölülről lapított testel kászálódik ki, de sikerül beérnie a többieket.<br> PJ:Ok, kávé szünet! [magyarul The End, de még lehet, hogy folytatom, de nem ígérem]<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30932 Írta: Anonymous
Örülök, hogy tetszett! ;-) )) Itt nekem is mindig jó kedvem lesz!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.673 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére