Humor

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31216 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Humor
Off:On

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31215 Írta: Anonymous
On: On

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31214 Írta: Anonymous
Off: Off

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31213 Írta: Anonymous
Off: Ragoran, ejtem a nevem végén a h-t, úgyhogy mehet a teljes hasonulás. :-) <br> ÉSzAH(hal)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31212 Írta: Anonymous
Ancsa: :D DDDDD<br> ez tökjó... nem szóltál bele, mert nem volt mibe...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31211 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> Nagyon teccettek a naplók:)) <br> Van 1 lotr-os viccem.... lehet, hogy ismeritek...nembaj ;DDD<br> -Mi 8 hobbit?<br> -1 hobbyte<br> ennyi volt... sorry, hogy beleszoltam;)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31209 Írta: Anonymous
Ismét egyetértek!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31210 Írta: Anonymous
ÉSzAH-val

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31208 Írta: Anonymous
Elrond... :D DDDDDD<br> <br> legalább hordhatott volna fülbevalót :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31207 Írta: Anonymous
Na ugye, hogy tudtok poénokat költeni buzizás nélkül is. Ez az Elrond-napló ismét nagyon tetszett. Csak így tovább és ne feledjétek: a karikatúra attól karikatúra, hogy tisztelettel túlozza el az eltúlozható vonásokat!<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31206 Írta: Anonymous
Mert???Azt hitted azt mondjuk:'Hogy volt képed ezt iderakni!!!':-)))De nem mondjuk!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31205 Írta: Anonymous
huh, most egy picit megnyugodtam..

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31204 Írta: Anonymous
Nekem tetszik!!:-)))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31203 Írta: Anonymous
Nos, remélem ez nem számít szentségtörésnek. Igyekeztem úgy leírni, ahogy valóban írna, ha élne, de persze a stílus sokszor sántít.<br> <br> JRRT naplója<br> <br> A mennyországból<br> <br> 1.nap<br> Valami készül odalent. A filmstúdiók környéke az én könyvem címétől hangos. Hmm.<br> <br> 2.nap<br> Csak nem MEGFILMESÍTIK? <br> <br> Terettőm!!!<br> <br> Hol a pipám?!<br> <br> 3.nap <br> Na nee! Ez a pojáca?? Szőrős mint egy törp, kövér mint egy hobbit,és pipázik. Hmm. HMM.<br> <br> 5.nap<br> Új-Zélandra mentek! Hiszen ott csak birkák meg <br> tetovált bennszülöttek vannak!!<br> <br> 6.nap<br> Láttam néhány szereplőt. Frodó fekete hajú, pedig megírtam, hogy ő a leszőkébb. Boromir bezzeg szőke, pedig neki feketének kellene lennie.<br> Arwen viszont csinos.<br> <br> 7.nap<br> áá, nem, tudtam!!! Kihagyja Bombadil Tomát! Az Öregerdő! Jaj, a Fűztekerest és a Fűzfa-apót is! A Sírbuckákat is... <br> <br> Na várj csak, Peter Jackson! Jössz te még az én utcámba!!<br> <br> 11.nap<br> Ma megvívták az Utolsó Szövetség csatáját, s a Gyűrű levágatott Szauron kezéről. <br> Meg vagyok elégedve a hadvezérekkel.<br> <br> <br> 111.nap<br> Végre történik valami. Egész eddig a díszletekkel vacakoltak, a hobbitokat tanították vívni, meg a tündéket beszélni.<br> Ma lesz Bilbó 111.születésnapja.<br> <br> (később)<br> A tüzijáték káprázatos volt, jó volt látni a vidám kis hobbitokat.<br> Meg persze a jó öreg Gandalfot... hmm, azok a régi szép idők...<br> <br> 123.nap<br> Most indultak tovább Bríből. Tegnap azért nem írtam, mert igencsak megijedtem a Gyűrűlidércek hangjától. Bizonyára valami förtelmes masinából csiholták ki ezeket a szörnyű hangokat.<br> <br> 140.nap<br> Na de ez azért már sok! Felháborító!<br> Kihagyták Glorfindelt, ráadásul az én gyöngéd és nőies Arwenemet harcias amazonná változtatták!<br> Annyira megmérgesedtem, hogy már azon sem gondolkodom, mitől lettek olyan savószínűek Frodó szemei. <br> <br> 150.nap<br> A Tanács siralmas. Alig beszélnek benne. Igen rövid.<br> A hobbitok viszont mindig megnevettetnek.<br> <br> 163.nap<br> Lehiggadtam, már nem remeg a toll a kezemben.<br> <br> Útnak indultak.<br> Samu elfelejtett kötelet vinni magával.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31202 Írta: Anonymous
Itt olvasható az Egy naplója.Megjegyzem nem lett túl jó,de hát ez vagyok én&#61514;<br> A Gy&#369;r&#369; naplója:<br> <br> 1.nap:<br> Ma elkészültem.A Gazda elkészített.Zseniális.Nagyon gonosz,nagyon er&#337;s vagyok!Milyen jó a Gazda ujján feküdni&#8230;<br> <br> 2.nap:<br> Még mindig itt vagyok a Gazda ujján.Egyre jobb.F&#337;leg,mikor le &#8211;f&#337;l csúszkálok.<br> <br> (kés&#337;bb)<br> Az emberek és a tündék nagyon nem csípnek engem.Ne értem mi bajuk van.Szép kerek vagyok,csillogok és egy csodás szöveg van rám írva.Rettenet.Na,mind1,úgy is megszivatom &#337;ket.<br> <br> 3.nap:<br> Csata van.Itt vagyok a Gazda ujján.Most nem mozogtat.A szemét.Hullanak az orkok mint a legyek.Amikor majdnem eelvesztjük a csatát,a Gazda és én lesétálunk a az emberkékhez.Dobnak jó sok hátast,mikor meglátnak.Azért &#337;k is látják milyen szép vagyok.<br> <br> (kés&#337;bb)<br> Levágtak a Gazda kezér&#337;l!Szörny&#369;!Nincs több isteni csuszkálás&#8230;<br> <br> 4.nap:<br> Egy Isildur nev&#369; emberkének a láncán lógok.Nagyon dörzsöl ez a lánc&#8230;Nem olyan kényelmes mint a Gazda ujja.Apropó Gazda.Nélkülem egy senki.Elvesztette az erejét.Tudtam én,hogy a lényeg bennem van.<br> <br> (kés&#337;bb)<br> Na,ennek a pojácának is annyi.Már láncom sincs.Itt fekszem az iszapban és unatkozom.Azért a semminél jobb volt a lánc&#8230;<br> <br> Sok nappal kés&#337;bb:<br> Valami béna,törpe félszerzetszerüség talált meg.A barátja meg kinyírta miattam.Milyen megható!<br> <br> 1.nap:<br> Új naplót kezdek.Gollam(az új hordozómat így hívják) elég hibbant,de azért kezdem megkedvelni.a Drágaszágának hív,mindenhova elvisz.Olyan aranyosz!Jaj,ez a beszéd ragályos.<br> <br> 2.nap:<br> Gollammal új otthont kerestünk.Egy hegység bányáiban lakunk,egy kis szigeten.Olyan romantikus.<br> <br> 3.nap:<br> Valami hobbit szerencsejátékon elnyert a drágaszágomtól.Már megnit vége a jó id&#337;knek.<br> <br> 4.nap:<br> Új helyen vagyok.Valami Megyében,Hobbitfalván.Mindenhol csak dombok...<br> <br> 5.nap:<br> Ez az &#337;rült Zsákos Bilbó nem sokat vesz az ujjára.Mindig csak a zsebében hordoz.Na,ez így nem frankó.Ez nekem nem élvezet.<br> <br> 10.nap:<br> Jött egy vén mágus-utánzat Bilbóhoz.Asszem Gandalf a neve.Nagyon furcsán néz rám<br> Ja,ma van Bilbó 111. Szülinapja.Ezt is nekem köszönheti.<br> <br> 11.nap:<br> Bilbó elhagyott.Nem is érdekel,már túl öreg volt hozzám.Most azt hiszem egy a fogadott fiához,Frodóhoz kerülök.Végre valaki fiatal,bizosan többször vesz majd az ujjára..<br> <br> (kés&#337;bb)<br> Ez az &#337;rült Gandalf megtiltotta,hogy az ujjára huzzon Frodó.Milyen jogon szól bele má magánéletébe?<br> <br> 12.nap:<br> Frodóval,meg 2 barátjával + egy szolgával elindultunk Bríbe.Ez a szolga-gyerek igen furcsán néz Frodóra.Kezdek féltékeny lenni.<br> <br> innen Fojt. Köv.<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31201 Írta: Anonymous
Ez tetszik!!!Állati klassz!!Nagyon Király!....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31200 Írta: Anonymous
jaj, ez naggyon tetszik... eddig nem olvastam bele a 'naplókba',mert az elsőtől akartam kezdeni, de ennek nem tudtam ellenállni... :) ))<br> Háromszoros hurrá Olórinnak! (meg mindenkinek, aki ilyet ír)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31199 Írta: Anonymous
Olórin: nagyon jó, mint mindíg! a sajátjaid sokkal jobbak, mint a fordítások!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31198 Írta: Anonymous
bőregér, <br> ennek nem itt van ám a helye! <br> A választ lásd a NYELVEK ÉS ÍRÁSOK topikban!<br> <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31197 Írta: Anonymous
Olórin! Meg tudnád mondani nekem, hogy mit vezényel Elrond a tündéknek a film elején?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31196 Írta: Anonymous
(nem fordítás, nem buzis)<br> Elrond Titkos Naplója<br>
<br> <br> Másodkor, tegnap<br> <br> Ma összecsaptunk Szauron seregével.<br> A fiúknak romlik a hallása. <br> Amikor azt üvöltöttem, hogy lövéshez készülj, letámasztották <br> a pajzsukat a földre. A sortűznél meg valamelyik marha <br> majdnem átlőtte a fülemet.<br> <br> <br> Másnap<br> <br> Szauron kijött és megmutatta az új gyűrűjét. <br> Csapatszám estünk hanyatt a meglepetéstől, amikor láttuk, hogy <br> ezüstkesztyűhöz képes volt futtatott aranyat feltenni.<br> Ebbe a pasasba semmi jóízlés sem szorult.<br> <br> <br> 2. nap<br> <br> Szauron gyűrűjét le akartam adni a portán, de Isildur <br> lenyúlta és otthagyott. Gyakoroltam a nevét, de most se <br> vagyok benne biztos, hogy Z-vel vagy SZ-szel kell-e kiejteni.<br> Tiszta kosz vagyok és be is rekedtem.<br> <br> <br> 35. nap<br> <br> Találtunk egy völgyet, alacsony ingatlanárakkal. <br> Sikerült lecsapnom pár üres telekre.<br> A társaim szerint csak egy magamfajta balek hagyhatta,<br> hogy kilátás nélküli, huzatos, dohos és sötét telkeket rásózzanak.<br> <br> <br> 47. nap<br> <br> Szépen halad az építkezés. <br> Sajnos, a társaim kekeckednek.<br> Zavarja őket, hogy ablaküveg híján minden reggel tele a <br> szobájuk falevéllel. Hiába magyaráztam, hogy ez csak ősszel van így.<br> Dilettánsnak, kreténnek neveztek.<br> Ettől nyugtalanság lopódzott a szívembe.<br> <br> <br> 79. nap<br> <br> Kiadtunk pár szóróanyagot, de a címünknél Imladris helyett <br> Völgyzugoly szerepel bennük. A marketingesünket kirúgtam, <br> de ez már nem sokat segít.<br> Még Gandalf is alig talál ide.<br> <br> <br> 94. nap<br> <br> Bilbó hozzánk költözött. <br> Nem örülök, mert ahogy a régi mondás tartja:<br> ''A hobbit ritkán jár egyedül''. <br> Tegnap is azt álmodtam, hogy négy hobbit hancúrozik a kertben.<br> Más se hiányzik.<br> <br> <br> 98. nap<br> <br> Arwen ma megint elkötötte szegény Glorfindel lovát.<br> Glorfy tök dühös. Azt mondta, Asfaloth teljesen elszokik tőle.<br> Ebben lehet valami, mert a múlt héten is csak hatodjára<br> tudta megülni.<br> <br> <br> Ugyanaznap délután:<br> <br> Arwen megint az én vízátemelő parancsaimat használta, pedig ezerszer<br> megmondtam, hogy az az én dumám.<br> <br> Frodó ébredésekor különös késztetést éreztem, hogy Smith ügynökként<br> mutatkozzam be neki és üdvözöljem a való világban.<br> Ez valami gonosz varázslat lehet.<br> <br> <br> 102. nap<br> <br> Ma ordibálást és veszekedést tartottunk az udvaron, de szóltam a<br> krónikásunknak, hogy írjon ''tanácskozás''-t helyettük.<br> Gimli fegyverzet hatásbemutatót akart tartani, de hát már<br> a törp ipar se a régi. Nem röhögtük ki. <br> Legalább is ott nem.<br> <br> <br> 103. nap<br> <br> A Társaság nekiindult, hogy beteljesítse magasztos célját.<br> Kész röhej. A hobbitok egy bokorban is elvesznek, Gimli <br> mérföldekre bűzlik, Gandalfnak tériszonya van...<br> Ork legyek, ha Lothlóriennél messzebb jutnak.<br> <br> <br> 104. nap<br> <br> Fogadtam Bilbóval három kiló mithrilbe, két pofon ellenében, hogy<br> Frodó eljut Mordorba és vissza. Addig kanasztázunk.<br> <br> <br> 591. nap<br> <br> Semmi hír nem jött sehonnan.<br> Gyűlölöm a kanasztát.<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31195 Írta: Anonymous
azám!! :) )<br> <br> áááá, és persze a haja lóg szegénynek, nem a szeme.... bleee... kocsányon.. :) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31194 Írta: Anonymous
Ez jóó!!Túl kell járni a lefagyós gépek eszén!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31193 Írta: Anonymous
midjárt jön a vége is...<br> azért örültem ennyire, mert már megint lefagyásgyanús volt- de résen voltam. hehe. <br> <br> szóval, hol is tartottam?<br> <br> Időközben a fehér bácsi meg a vörös bocs bíbor párna köré 9, hosszú fekete köpenyt viselő alak került, akik most élénken vitatkoztak arról, hogy ki vezesse a szertartást és melyik részét- mivel az illetők papok voltak, de persze mind más felekezethez, sőt valláshoz tartozott. A vörös hoppá bíbor párnát tartó aprócska (u.akkora,mint az előbb) emberke láthatóan feszélyezve érezte magát, egyik szőrös lábáról a másikra állt, és félénken pislogott ki göndör fürtjei alól. Szerencsé(jé)re a fehér köpenyes elunta a vitát, megfordult, előrántott egy varázspálcát, majd motyogott vmit maga elé (amiből csak annyit lehetett érteni, hogy 'pipitér fénylik, minden manó, aki itt van' - de lehet, hogy nem) mindenesetre a fekete alakok abbahagyták a vitát, aztán testületileg, bár eléggé disszonánsan felvisítottak, és futásnak eredtek(persze előtte ők is megfordultak, e.i.-an). Egy épp arra járó Kósza Szélfoszlány azonban fölkapta őket, s néhány pillanat mulva már csak fekete pöttynek látszottak az égen, lévén, hogy feketék voltak, meg a vörös amúgy is tiltólistán volt.<br> Fehér bácsi elégedetten fordult vissza, s maga elé dörmögte:<br> G: T úgysem helyeselné, hohy holmi papok flangáljanak a történetében, mint holmi teológiai konferencián.<br> <br> A fák közül épp ekkor lépett ki a társaság, s elindultak a fehér ember felé. Mikor odaértek, megálltak, mivel épp csak addig kellett menniük. A ruhák, hajak és lobogók lobogtak a szélben, és akkor kiváló alkalom nyílt arra, hogy sok szép beszédet halljon, sok szép ruhát és nemes főt lásson az ember, de ezzel a lehetőséggel a nézők közül csak kevesen éltek, mivel addigra mindenki a kardjára(ba?)/lándzsájára/nyilára/lovára/lovasára dőlve aludt. Középen a hölgyek töredezett kezeiket ápolgatták, Aragorn egy gyermekkorában hallott Végtelenített (tünde)Történetet mormogott maga elé, s a csomós hajú tünde volt az egyetlen,aki látta, amint a Fehér Bácsi sokadik nevelt fiának fejére helyezi a koronát jelképező pántot. S akkor így szólt magában:<br> E: Kedves fiam, milyen jól áll neked az a korona! Végre nem fog folyton a hajadba lógni a szemed!<br> És szemébe könnyek gyűltek, mert fénylett a korona Aragorn fején. S akkor szél támadt nyugatról, majd észak felől is, majd dél felől, s aztán kelet felől is; és annyira összeborzülta mindenki haját, hogy néhányan felébredtek, és így kiáltottak:<br> -Ó! Utulien aure!<br> S erre fölébredtek a többiek is, és mindannyian látták az Aragorn homlokán pislákoló fényt, és mindannyian kiáltották:<br> -Utulien aure!<br> Akkor pedig ünnepelni kezdtek, és volt sok ének meg zene meg tánc meg persze egy kis evés, hisz négy hobbit is volt velük, és a Mekkoronázott mosolygott, és a hölgyek mosolyogta, és mindenki mosolygott, egészen addig, míg el nem fáradt a mosolyizmuk, és nyugovóra nem tértek.<br> A bölcsek közül néhányan pedig azon gondolkoztak, hogy a túróba tuodtt az a sok koszos rohani meg sötét gondori a nemestündék nyelvén szólni. <br> <br> <br> <br> löpp

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31192 Írta: Anonymous
Nagyon KIRÁLY!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31191 Írta: Anonymous
ááá!!! csodás!!! nemtom mi van ezzel a géppel, biztos unja már, hogy eglsz nap én ülök előtte... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31190 Írta: Anonymous
egy óvatlan pillanatban sikerül végre Aragorn hátára teríteni a palástot. <br> B: Látod, drágám, mindjárt kész is vagyunk.<br> B: várj csak, drágám, megigazítom ezt a csatot...<br> Sz: Siess, drgám, ööö, akarom mondani kedves fiam... (elvörösödik, de aztán eszébe jut, hogy a vörös szín pillanatnyilag tiltólistán van, gyorsan visszasápad és felveszi szokásos zöldesen foszforeszkáló színét, ami... de ez már egy másik történet)A barna hölgy szeme villámokat szórt, s még szerencse, hogy nem tudott igaján varázsolni, különben a szőke hölgyből nem sok értékelhető maradt volna. De szerencsére eszébe jutott, hogy ha ő itt most levillámozza a drága nagymamit, akkor ki fog fánkot sütni? Így hát gyorsan el is felejtette a dolgot, min t minden mást is a világon, s teljes figyelmével a.. a... aaa... valami másra koncentrált. Hogy mire, azt nem jegyezte fel krónika.<br> Az bejárati fák előtt egy nagyon kicsi (mondom nagyon! NAAGGGYON!.. na jó, azért ennyire nem... most jó) emberke állt. Ő volt az ajtónálló valószínűleg (remélem ez a szín nem tiltott). Amikor Aragorn és kisérete kilépeet a fák közül, s Aragorn észrevette a kisembert, elmosolyodott. Háta mögé lépett, befogta a szemeit, s magas, majdnem éneklő hangon így szólt:<br> A: Na, ki vagyok?<br> Aztán el is engedte a kis emberkét, aki így végre előírásosan megpördülhetett a tengelye körül, el.írás.osan tágra nyithatta szemeit, e.ír.san leejthette az állát, majd szintén e.ir.n felvehette, csak azért, hogy újra kinyithassa, mivel megszólalt:<br> - Hö...kiirály!<br> Közben ámuló villantást vetett a most már büszkén és mosolyogva feszítő A.ra. A hölgyek persze sértődötten pillantottak rá, ő pedig rögtön kapcsolt, s néhány e.í.-s bókkal illette az illető hölgyek ruháját szépségét és főztjét. Majd miután ily módon eljutottak a küszöbig, lépteiket a fehér szakállas úriember és a vörös akarom mondani bíbor párna felé irányíthatták.<br> folyt.köv. (nehogy megint lefaggyak!!)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31189 Írta: Anonymous
Teljesen megfelelő!!:-))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31188 Írta: Anonymous
skajgfsjhgv:))))))))))))))<br> Így jó Ragoran?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31187 Írta: Anonymous
Részvétem!!Voltam én is így!!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.418 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére