Humor

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31246 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Humor
Az az Elrondos kép nagyon klassz!!!!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31245 Írta: Anonymous
Éljen Trufiádok, a Tündöklő:)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31243 Írta: Anonymous
Nekem legjobban Gimli első naplója, és Trufa úrfi naplója tetszett:-))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31244 Írta: Anonymous
Valaki írja meg Bombadil Toma naplóját iiiiis:-))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31242 Írta: Anonymous
Azok tényleg királyak!<br> Jó vagy Olórin:)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31241 Írta: Anonymous
azok a tünde-mátrix-betűk Elrond mögött haláliak!!! :) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31240 Írta: Anonymous
Lehet én is rászánom magam, hogy írjak ilyen paródiákat, csak nincs időm.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31239 Írta: Anonymous
Gargaff: Szép név.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31238 Írta: Anonymous
Gyerekek! Négy nap termését olvastam végig egyben! Képzelhetitek milyen állapotban vagyok. Görcsben van a rekeszizmom, és véresre harapdáltam a számat. (Sokan vannak még rajtam kívül a teremben) Ennél jobb paródiákat még soha életemben nem olvastam sehol. A zseniális is kevés erre, amit ti alkottok. Csak így tovább!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31237 Írta: Anonymous
Tolkien tünde volt!<br> <br> <a href=http://www.ringfan.com/~mbass/www.tolkienmovies.com/images/humorous/jrrelf.jpg> www.ringfan.com/~mbass/www.tolki ... jrrelf.jpg <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31236 Írta: Anonymous
Olórin: Jó a kép, tudsz még valahol ilyeneket?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31235 Írta: Anonymous
A kép klassz!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31234 Írta: Anonymous
(a mátrix stílusú tündebetűk a háttérben... nagyon finom...)<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31233 Írta: Anonymous
kis áthozat az index terméséből:<br> <br> Elrond ügynök:<br> <a href=http://www.ringfan.com/~mbass/www.tolkienmovies.com/images/humorous/regan-agentelrond.jpg> www.ringfan.com/~mbass/www.tolki ... elrond.jpg <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31232 Írta: Anonymous
Thingol: Még valami, ami azért nem ennyire vicces: A film alapján eddig sajna bárki...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31230 Írta: Anonymous
Thingol: Én, mert Gimli lassan fut, én meg gyorsan!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31231 Írta: Anonymous
ÉSzAH: megtaláltam a válaszodat!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31229 Írta: Anonymous
:-D DD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31228 Írta: Anonymous
Na nyápicok, ki merne Galadrielnek szőke (tünde)nős vicceket mesélni Gimli jelenlétében???

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31227 Írta: Anonymous
Alyr Arkhon: :o DDDDD<br> ÉSzAH: még mindig nem tom, hogy mit jelent a neved, de most már legalább ki tudom ejteni!!:-)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31226 Írta: Anonymous
Garrgafff a neve... :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31225 Írta: Anonymous
Yo!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31224 Írta: Anonymous
KIRÁLYY!!! azaz TROLL!!!! :D DDDDD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31223 Írta: Anonymous
Na milyen???

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31222 Írta: Anonymous
Üdv!<br> Kezdek kisebbségbe kerülni...<br> De azért...<br> Még kéne valamit írnom...<br> De mit?<br> Megvan!<br> <br> A Barlangi Troll naplója<br> <br> 1. nap: Garrgafffnnnevvve...<br> <br> 2. Garggaaafff nevvveeee....<br> <br> 3. A nnneeeevvvvv.... Garrrrgaffff!<br> <br> 4. nap: Úgyí döntöttem, hogy inkább diktálok<br> <br> A nevem Gargaf!!!<br> <br> 5. nap: A papa megdícsért, hogy milyen jól tudok már írni. Hehe. Zurga be akart köpni, hogy ő írta az egészet, de leharaptam a fejét.<br> <br> 6. nap: Ellég hejtelenül fog ezentull irodni a naplom. Merthogy Rosssgav, az uttolsó irní tudo ork tegnap mekhalt. Ety ismerettlen leharrpata a felyét. Hehe.<br> <br> 7. nap: A paapa adot egy tutti nyakláncot, bár ety kicit hosssszú... De naggyon szép...<br> <br> 8. nap: Ma lefexem aludni.<br> <br> 3456. nap: Ma végre visszajöttek a kaja-népek, akiket a papa kergetett el. Azért kellett aludni. De újra lehet kajálni!<br> <br> 3457. nap: OOOÁÁÁÁÁ!!! A papa nem engedi, hogy egyek a kaja-népekből. Azt akarja, hogy bányásszanak egy kicsit, mert a Főnök imádja a mithrilt.<br> Ki lehet az a főnök?<br> <br> 3458.nap: Unatkozom.<br> <br> 3460. nap. Tegnap meghívtam vacsorára 10 orkot. Jól is laktam velük.<br> <br> 3700. nap: Megint lefekszem aludni, majd a papa felébreszt.<br> <br> 23000. nap: Végre! Megszólalt a vekkerem! Azok ott fent valami dobokat emlegettek... A papa akcióba lendül, és én velemegyek.<br> <br> 23001. nap: Mit ne mondjak: jóllaktam tegnap. A papa szétégette a kis szakállasokat, én meg megettem. Nőnöm kéne még egy kicsit, mert a papa sokkal nagyobb. Bár azt mondja, hogy egy ork nő szült. Hát én láttam a papa... hmmm... szóval fogalmam sincs, hogy fért rá egy ork nő...<br> <br> 23002. nap: Ma megettem a tegnapi írnokot, mert kisbetűvel írta a Papa nevét.<br> <br> 230118. nap: Ma végre teljesen felmehettem egy csapat orkkal. Szóltam a bátyámnak, hogy jöjjön fel, és gátat is építettem.<br> <br> 230119. nap: Ma feljött a bátyám és megette a fele munkásomat. Nem baj. <br> Vajon őt ki szülte???<br> <br> 23020: Találkoztam néhány szakállassal. Hogy ezek milyen puhák!<br> <br> 23021: A Papa tutira feljött, nem sok van már hátra a kis mitugrászoknak. <br> <br> 23022: Ma végre jóllaktam. A mithrilért elküld a Főnök valakit.<br> <br> 23023. nap: Ma eljöttek a mithrilért. A Papa tisztára be van tojva. Fél a Főnöktől. Ki lehet a Főnök? És mért fél tőle a Papa?<br> <br> 23123. nap: Ma végre kinyírtuk az utolsó betolakodót. Pihenhetek egy kicsit.<br> <br> 24675. nap: Ma megint jön valaki. A Papa még alszik, de jött futár a Főnöktől. Felkészültünk. Hívtam a bátyámat és levakartattam a szikláról a ez itt Mória kapuja, mond azt, hogy mellon és kinyílik az ajtó feliratot. Hehe.<br> <br> <br> 24677. nap: Mégis bejöttek! Hogy csinálták? Még a bátyuson is kifogtak. Bereraktam az 1. számú csalit és hozzákötöttem a papa órájához...<br> <br> 24678. nap: Jeee! Megyünk, elkapjuk őket! Hátha van egy írástudó köztük, meret Gururkha már öregszik...<br> <br> később: Hát ezek a nyápicok!!! Az egyikkel megpróbáltam ugrókötelezni, de valami tűket szúrt belém...<br> <br> később: Ennek a kis göndörnek páncélból van a bőre! A mindenit! Pedig milyen jó desszert lett volna...<br> <br> később: Elgáncsoltak!!! Azt hiszik hulla vagyok. Nem az én súlycsoportom... Majd a Papa!!!!<br> <br> <br> később: Neeeee!!!!! Papaaaaa!<br> A hidat aláaknáztam!<br> Ne menj rá! A dinamit tűzre is működik.... na puff...<br> <br> Üdvöz légy Gargaff Mória új ura!!!<br> <br> Éljek, éljek...<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31221 Írta: Anonymous
Kirááály:DDD<br> kisfiú?:DDD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31220 Írta: Anonymous
Zsákos Bilbó naplója (saját):<br> <br> Első oldal:<br> Kedves naplóm. Eddig nem igazán írogattam hozzád hasonlókat, de most unalmamban mégis hozzádfogok.<br> <br> 1. nap. <br> Kinnt ücsörögtem a kertben, s éppen pipafüveztem, amikor valami vén fószer elém áll. Nagy orra van, szúrós szemei, s igen csinos, hegyes süvege. Sokáig kínos csend, majd köszönök neki, hátha elhúz a fenébe. Nem ez történt. Elkezdett kioktatni a köszönésről, majd meghívatta magát szerdára teázni. Hát már csak ez kellett nekem! Szerdán épp golfozni akartam volna a Tuk-bácsikáimmal, akiknek hatalmas golfpályájuk van. De most jött ez az eszelős, és... valami Kandalf a neve, vagy mi...<br> <br> 2.nap<br> Tök jól érzem magam! Ellátogattam kedves rokonaimhoz, Tarisznyádi-Zsákosékhoz, de nem örültek nekem. Hálából feltúrtam a veteményesüket, s elloptam néhány kosárnyi gombát. Hehehe, ez a Tuk-vér!<br> <br> 3. nap<br> Borzalmas délután. Törpe-koldusok szállták meg a házam, nekiestek a kamrámnak, majd beállít ez a Kandalf-fószer (lehet, hogy Gandalf? Mindegy...), s rájuk akar tukmálni. Mi ez, az öreg rabszolgakereskedelemmel is foglalkozik? Őrület! Az egyik törp, aki a Thorin nevet viseli, s folyton köpköd beszéd közben, hosszasan ecsetelte a családja históriáját. A szép asztalom tele lett nyállal, alig győztem utána feltörölni... Majd énekelni kezdtek, ekkorra már elő kellett vennem egy esernyőt (a múltkor vettem kölcsön Lobéliától - azóta sajnos új van neki). <br> <br> 4. nap<br> Őrület! Reggel Gandalf szabályosan kilökött az ajtón, s elkezdett lefele rugdosni a lejtőn. Hát ez nem komlett! Azóta is sajog a püspök-falatom...<br> Odalennt a kocsma mellett (gondolom, ide jöttek koldulni egy kicsit) már vártak az addigra hótrészeg törpök. Micsoda büdös csürhe! Bezzeg mi, Zsákosok, mi tudjuk, mi az elegancia! Bár kissé kínos számomra az a ronda sötétzöld (?) csuklya, amit a fejembe nyomtak. S ráadásul pónival utaznak! Hát ezek nem ismerik a lovaskordélyt?<br> <br> 6. nap<br> Elhagytuk a Megyét. Csak tudnám, meddig tart ez az őrület! Valahányszor ismerősök jöttek szembe az úton, mindíg az arcomba húztam a csuklyámat, nehogy rám ismerjenek. Bríben megpróbáltam meglógni előlük, de az a hülye fogadós, valami Papsajt, beköpött!<br> <br> 10. nap<br> A kaja fogy. A pipafű is. Hideg van. Fázom. Hiányzik a hobbit-lyukam. Mamiiii, haza akarok menni!!<br> <br> 20. nap<br> Gandalf előre lovagolt. Thorin ideges. Egy Balin nevű, bűzölgő törpe megpróbált közelebb kerülni hozzám. Én meg minél távolabb tőle.<br> <br> 21. nap<br> Gandalf még mindíg nem jött vissza. Eleredt az a rohadt eső! Megpróbáltunk szállást találni, de a törpök nem voltak hajlandóak egy nyúlüregben éjszakázni. Mi bajuk lehetett vele? Szerintem elég tágas volt.. Mindegy, ha nekik sziklabarlang kell, keresek egyet!<br> Találtam is! Csak éppen három rohadt nagy és kövér trollé volt. Először meg akratak enni, de én megmondtam nekik, hogy ne, és akkor nem ettek meg. Ehhelyett leültem velük sörözni, s megkínáltak a birkasültjükből is. Egészen összehaverkodtam velük, de ekkor megjelentek a törpök. Thorin hebegett valamit az ősi törp-troll ellenségeskedésről, majd egy ággal ráütött az egyik trollra. Az csak röhögött. A törpéket utána zsákokba raktuk. Majd eladjuk őket a tündéknek, ők úgy sem szívlelik őket.<br> <br> 22. nap<br> Hajnalban visszatért Gandalf, s beugatott a trolloknak. A trollok se hagyták magukat, visszaugattak neki. Ezt addig csinálták, amíg föl nem kellt a nap és kővé nem válltak. Kár volt értük. Most már kénytelen vagyok a törpékkel tartani. Hiányzik a hobbit-lyukam.<br> <br> 30.nap<br> Megérkeztünk egy tök nyálas völgybe, mindenütt vízesés, meg fehér szobrok, s mindenütt daloló tündék és énekesmadarak. Hát ez elképesztő, ezt a giccses helyet!<br> Elrond egész jó fej, annak idején tökre bírtam a Mátrixban. <br> Megismerkedtem egy nagyszájú kisfiúval, aki ember, s az Estel névre hallgatott. Folyton arról dumált, hogy ő király. Hiányzik már nagyon a hobbit-lyukam.<br> <br> (folyt. köv.)<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31219 Írta: Anonymous
Azér:))))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31218 Írta: Anonymous
/off/ :-) Oké! /on/

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31217 Írta: Anonymous
Ebben a topicban nelegyen semmi off!!!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.823 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére