Humor
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
<br> <br> 23. nap<br> Elrondhoz mentünk tanácskozni.<br> Tudtam, hogy rámsózzák a Gyűrűt.<br> Mindenki engem nézett a tanácsban.<br> Főleg a tündék. Nem tudom, miért.<br> <br> 25. nap<br> Felmentünk a havas hágóra.<br> Legurultam és elejtettem a Gyűrűt.<br> Aragorn felsegített, de mintha túl sokáig tartott volna a karjaiban.<br> Boromir látszólag a Gyűrűt nézegette, de közben engem lesett.<br> Ez nyugtalanít.<br> <br> 26. nap<br> Hiába kértem Gandalfot, hogy lavinaveszélyes hegyek között ne kurjongasson.<br> Egy köhintés elég lett volna annak az öt tonna hótömegnek, ami ránk omlott.<br> Szerencsére a többiek kimentettek a hó alól.<br> Mindegyik engem igyekezett erősen megmarkolni.<br> Legolas selymes pillantásokat vet rám.<br> Aggódom.<br> <br> 30. nap<br> Móriában vagyunk. <br> Félek, hogy valamelyik társam a sötétben mögém kerül.<br> Jó hogy itt van velem Samu. Olyan jókötésű srác.<br> Irigylem Csűrös Rozit.<br> <br> 32. nap<br> A Krónikák Termében megrohantk bennünket az ellenség.<br> A társaim az orkokat lekaszabolták, de egy nagy troll engem kergetett körbe a teremben.<br> Nem tetszett a nézése... Mit akarnak ezek tőlem?<br> <br> Ugyanaznap, délután:<br> A páncéling megóvott a troll döfésétől.<br> Társaim megcsodálták a finom mithrilt, de mintha túl sokáig tapogatták volna.<br> Gimli tekintetében mohó vágyat látok... Vagy csak képzelődöm?<br> <br> 33. nap<br> Balrog a Hídon. Gandalf lezuhant. Gáz.<br> Kedveltem az öreget, bár sokszor ok nélkül megölelt.<br> Tudtam, hogy Boromir kihasználja a pillanatot, és hátulról átölel.<br> Hiába ordítottam, hogy oooo!, nem engedett el. Erőszakos pasi.<br> <br> 40. nap<br> Lothlórienbe értünk.<br> Tudtam egy kicsit pihenni, de éjjel felébredtem.<br> Galadriel mezítláb lement a forráshoz. Néztem és ismeretlen vágyat éreztem.<br> Samut valahogy nem találom már olyan vonzónak. A lábai is rondák.<br> Összekavaradott bennem a világ...<br> Félek...<br> <br>
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
Gennyesre rohogtem magam rajtuk!!! )))))))))
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
<br> Első Kor vége:<br> A Főnököt marhára elverték a valák.<br> Kilakoltattak bennünket. <br> Lelépek keletre a hegyekbe.<br> <br> 1200 évvel később:<br> Itt csövezek a Ködhegységben.<br> Szar hely. <br> A törpök mithrilt bányásznak a fejem felett.<br> Hihetetlen nehéz naplót írni, mert folytan elég a kezemben.<br> <br> Harmadkor, mittudmén mikor:<br> Ezek a barom törpök rám omlasztották a födémet.<br> Elég volt. Felmegyek.<br> <br> Ugyanabban az évszázadban, este:<br> Megettem valami Durin nevű szakállast, meg a fiát.<br> Most persze nyavalyognak.<br> Lesz itt rend!<br> <br> Párszáz évvel később:<br> A törpök elhúztak, de orkok jöttek helyettük.<br> Ezek legalább nem bányásznak.<br> Enyém az alagsor. <br> Sokat hörgök és dobogok, a tekintélyem fenntartása céljából.<br> <br> Másnap:<br> A Főnök valamelyik spannja üzent Mordorból, hogy új klubot szervez.<br> Lehet, hogy tud nekem valami melót.<br> Végre történik valami.<br> <br> Kedd:<br> Valami turisták jöttek a bányába.<br> Az egyik lelökött egy kiállítási tárgyat a szemétledobóba.<br> Szólok a Kőagyúnak, hogy nevelje már meg őket, ne kelljen felmennem.<br> <br> Szerda:<br> Kinyírták Kőagyút. Gáz.<br> Az orkok szart se érnek.<br> Megint nekem kell mindent intézni.<br> Megyek felfele.<br> <br> Ugyanaznap, később:<br> Ezek a hülye orkok egész nap dobolnak.<br> Így nehéz lesz meglepni azokat ott fent.<br> Bárcsak kinyújthatnám egyszer a szárnyamat!<br> <br> Másnap:<br> Lepukkant egy hely ez a Mória. <br> Egyet mordulok, ledől a fél folyosó.<br> A turisták között van egy csibész Valinorból.<br> Most Gandalf álnevet használ. Ismerem, nagy spiller. <br> Félek, hogy megszívat.<br> <br> Péntek:<br> Utolértem őket.<br> Ásítottam párat, erre ész nékül menekülnek.<br> Ha lenne hely a szárnyamnak, utánuk repülnék.<br> Ehelyett most billeghetek ezen a hülye hídon.<br> Ilyet is csak részeg törpök építenek.<br> <br> Ugyanaznap, később:<br> Az öreg kókler kemény gyerek.<br> Ráadásul megrongálta a Hidat, ami leszakadt alattam.<br> Gáz. Tudtam, hogy beszopat.<br> <br> Fél perccel később:<br> Odavágtam egyet a korbáccsal, ez meglepte a vén majmot.<br> Esek lefelé, de jön ő is.<br> Ha leértünk, folytatom.<br>
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
<br> Arathorn fia Aragorn Titkos Naplójából<br> <br> 1. NAP<br> Leöltem 4 Gyűrűlidércet. Remek.<br> Talákoztam a hobbitokkal. Gyalogoltam 40 mérföldet. Megnyúztam egy mókust és megettem.<br> Még nem vagyok király.<br> <br> 4. NAP<br> A hegyen rekedtem a hobbitokkal együtt. Boromir az agyamra megy.<br> Nem vagyok még király.<br> <br> 6. NAP<br> Egyetlen orkot se öltem. Ez égő.<br> Borostás vagyok és durván férfias. Yess!<br> Gimlinek továbbra is legszívesebben páros lábbal ugranék a képébe. Fékesem magam.<br> Még nem vagyok király.<br> <br> 10. NAP<br> Nemigen volt mit írnom, sajna. Mória bányái töksötétek. Nagy balrog.<br> Ma se lettem király.<br> <br> 11. NAP<br> 7 orkot öltem. Remek, remek. Külsőm ápolatlan.<br> Legolas biztosan sokkal vonzóbb.<br> Vajon akkor is kedvelne, ha király lennék?<br> <br> 28. NAP<br> Kezdem Frodót zavarbaejtően vonzónak találni. Az az érzésem, hogy ha közelednék hozzá, Samu megölne. Ja, és a szőrös lábak elég kiábrándítóak.<br> Még nem vagyok király.<br> <br> 30. NAP<br> Lothlórienben: Galadriel a vesémbe lát. Szemtelen ringyó.<br> Jót dumáltunk Boromirral. Nem is rossz fej.<br> Ma letusoltam. Huh!<br> De még mindig nem vagyok király.<br> <br> 32. NAP<br> Leölt ork: egy darab se. Jó borostás vagyok.Legolas arról beszélt nekem, hogy árny és félelem költözött a szívébe.<br> Szerintem Lego buzi.<br> Továbbra sem vagyok király.<br> <br> 33. NAP<br> Többezer orkot csaptam le. Szuper.<br> Boromirt levágták az orkok. Ez gáz. Bár bátran halt meg a karjaimban, most már biztos vagyok benne, hogy kétségtelenül buzi volt.<br> Gimli felől nem vagyok meggyőződve.<br> Nyugodj békében, Boromir.<br> Nem vagyok király, de úgy látszott, Boromir azt hitte, hogy az vagyok. Ez is valami.<br> <br> 34. NAP<br> Frodó lelépett Mordor felé. Azt mondta, egyedül megy, de Samut mégis magával vitte. Vajon miért..?<br> <br> Atyaisten, rajtam kívül mindenki buzeráns ebben a filmben?<br> Már magamban sem vagyok biztos.<br> És még mindig nem vagyok király, a fene enné meg.<br>
<br> <br> <br> <br> <br> <br>
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.