Humor
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
<br> <br> 1. nap<br> Ma nyitottuk meg a felújított Pónit.<br> A barátaim folyton azt kérdezgetik, miért Pajkos?<br> Mondtam, hogy várják meg, amíg ideszoknak a megyei hobbitok, akkor megértik.<br> <br> <br> 5. nap<br> 54 éve élek Bríben, és mindennap esik. Ez valami gonosz varázslat lehet.<br> Ma elkezdtem pofaszakállat növeszteni. Dögös külsőm lesz.<br> Este három hordó sört felvizezek négy hordóvá.<br> Piacról élünk.<br> <br> <br> 19. nap<br> Gandalf ma itt járt, kilenc korsó sört ivott és panaszkodott, hogy milyen gyenge.<br> A csúcsos kalapja láttán furcsa altesti bizserést éreztem. Varázslat.<br> Csak tudnám, mit esznek rajta a megyei hobbitok.<br> <br> <br> 21. nap<br> A kószák nagyon ideszoktak. A Vándor nevezetű folyton leszólítja az alacsonyabb, fiatal férfivendégeket.<br> A pofaszakállam terebélyes és férfiasan dús. A Kapuőrző Béni szerint viszont olyan vagyok, mint egy hörcsöggel keresztezett majom. <br> Faragatlan paraszt. Mától nincs nálam hitele.<br> <br> <br> 27. nap<br> Ma este négy megyei hobbit érkezett. <br> Csinos fiúk, (főleg a cseresznyeszájú kis Alagi gyerek), de nem bírják az italt. <br> Az Alagi nevű egy fél pint után hanyattesett és eltűnt.<br> Még mindig jobb, mintha lehányta volna a vendégek lábát.<br> <br> Ugyanaznap, késő éjjel:<br> A Vándor felszedte a cserkószájút, és a másik három is felment hozzá.<br> A cuccaikat is átvitték a régi szobájukból.<br> Micsoda bulit fognak ezek csapni!<br> <br> <br> 28. nap<br> A Fekete Lovasok rádöntötték a kaput Bénire. Szar érzés lehetett.<br> Utána párnacsatát tartottak a hobbitok régi szobájában és visítoztak.<br> Hogy lehetnek felnőtt lidércek ennyire gyerekesek?<br> <br> Ugyanaznap, délután:<br> Vándor elvitte magával a négy hobbitot. <br> Tutira eladja őket valami tünde bordélyba.<br> <br> <br> 30. nap<br> Amióta nincs kapu, egész jól átszellőznek az utcák. <br> Kár hogy egy köpcös, szakállas, szemüveges pasas <br> minden járókelőnek a képébe böfög.<br> <br> Holnaptól fele-fele arányban vizezem a sört.<br> Fele kútvíz, fele esővíz. A többi sör.<br> <br> Kemény idők jönnek...<br>
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
<br> <br> 1. nap.<br> <br> Gurgulaaarg... <br> Hrrrrrr....<br> <br> 2. nap<br> Ma végre leszedték rólam ezt a ragacsos fóliát. Hálából kitekertem a nyakát a közelemben állóknak.<br> Meglátogatott a Papa is. Milyen szép körmei vannak.<br> A hajam borzalmas, valamit csinálnom kell vele.<br> <br> <br> 3. nap<br> A hajam tiszta lucsok és csomó. A fogaim mintha nagyobbak lennének a kelleténél.<br> Vigyáznom kell a beszéddel, mert a hosszabb szavaknál beleharapok a nyelvembe.<br> Jobb lesz, ha inkább csak hörgök.<br> <br> <br> 5. nap<br> A Papa behívott magához.<br> Meztelenül kellett állnom a szobája közepén, mialatt ő folyton kerülgetett és méregetett.<br> Emiatt kicsit zavarban voltam. <br> A Papa nevét már ki tudom ejteni, de a hajam továbbra is gáz.<br> <br> <br> 6. nap<br> A hajamat szépen hátrafogták, és rám adtak harminc kiló vasat. Mindjárt jobb.<br> A Papa csinált egy arcfestést, szerinte az ő kezét ábrázolja. Hát nem is tudom.<br> Szerintem olyan, mintha sokáig álltam volna egy madárpihenő alatt, de mindegy.<br> <br> <br> 11. nap<br> A Papa elmesélte, hogy mi lesz a feladatunk. <br> Hobbitokat kell rabolnunk. A Papa szerint fiatalos, izmos testük van.<br> Legfőbb ideje egy kis változatosságnak. <br> <br> <br> 15. nap<br> Utolértük a hobbitokat meg a haverjaikat. Elmentem kémkedni a táborukhoz.<br> Aragorn és Boromir Frodón veszekszik. Samu (az a hájasabbik hobbit lesz) mindkettőre féltékeny.<br> A tündének jó a segge, de nekem mégis Boromir jön be leginkább. Hatalmas kürtje van. <br> Ha ugyan kürt az, ott a köpenye alatt.<br> <br> <br> 17. nap<br> A csapatomból 62-en jelentkeztek megerőszakolni Legolast. Nem is csodálom.<br> A többit elosztottam Aragornra meg a törpre.<br> Boromir hallani se akart rólam, pedig a hajam most tökéletes. <br> Pimaszság.<br> <br> Ugyanaznap, délután:<br> A fiúk két hobbitot fogtak. A Papának jó az ízlése. Remélem, hazafelé Vasudvardig még lesz idő egy kis közös hancúrozásra.<br> <br> Később:<br> Boromirt el kell kábítanom, bár úgy csak fele élvezet.<br> A negyedik altatónyilat már nem volt időm belelőni, mert Aragorn közbelépett.<br> Hülye féltékeny hisztis pasi. Sejtettem, hogy nem csak Frodóra utazik.<br> <br> Később:<br> Innentől bal kézzel kell folytatnom a naplót. <br> Ez az Aragorn nagyon berágott rám. Üt-vág. Nem férek tőle Boromirhoz. Most már tuti, hogy magának akarja. <br> <br> Kusza ez a középföldi szerelmi élet. Ebből nagy fejetlenség lesz...<br> <br> (a napló itt megszakad)<br>
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.