Humor

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31396 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Humor
Van.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31395 Írta: Anonymous
itt va n még alaki?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31394 Írta: Anonymous
Szivesen!! De tényleg klassz!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31393 Írta: Anonymous
Ragoran:<br> Köszönöm!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31392 Írta: Anonymous
Dwin:a nagyid tök jó fej!!<br> Alyr Arkhon:Buga naplója állati(ponii!:-))<br> Woreus: ez a versike nagyon klassz lett!!<br> Összevetve: nagyon jókat alkottatok amig nem voltam itt, a padlón vagyok!!(helyesebben: voltam, mert, ha ott lennék nem tudnék gépelni!):-)))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31391 Írta: Anonymous
Gratulálok Buga naplójához!! Az Egy gyűrű naplóját már megírta valaki. Nos! Én most kérek szépen egy Celeborn naplót, Alyr. Leadom neked szép sorjában a rendelést:-) Utána jöhöt Keselyüstöké is!!:-) És az Áfonya-féle profi fordítók vegyék munkába az általam beírt honlapot, <a href=http://www.legolasgreenleafonline.net/legolashumor.html> a címe még egyszer... Előre is köszi:-))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31390 Írta: Anonymous
hoppsz:<br> Egy Naplót

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31389 Írta: Anonymous
Asszem,eljövök és akkor...akkor...félni fogtok!<br> Ha valaki megpróbálja ellopni az egy naplót azt megmondom Alyrnak!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31388 Írta: Anonymous
Jeeee!!!!<br> Éljek!<br> És éljen Woreus, aki mostantól a legfőbb Naplólidérc!<br> Úgyhogy féljetek!<br> De azt, hogy 'Egy Napló...' azt nagy N-el kell írni!!!! :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31387 Írta: Anonymous
Alyr:<br> az király lenne. :-) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31385 Írta: Anonymous
hát elég kezdetleges....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31386 Írta: Anonymous
nem vagyok valami jó helyesíró

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31384 Írta: Anonymous
Három naplót uraljanak büszkeszavú költők,<br> Hét naplót birtokoljon a gyorshalálú írótábor,<br> Kilenc napló porosodjon a fantasy atyjainak asztalán,<br> Egyet hordjon Alyr Arkhon,betűnyájat terelő,<br> A Fórum sötétzöld hátterén,cifra szavak idején<br> Egy napló mind fölött,Egy napló kegyetlen,<br> Egy a sötétbe zár,bilincs az egyetlen,<br> a Fórum sötétzöld hátterén,cifra szavak idején

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31383 Írta: Anonymous
Tényleg!<br> Ez az!<br> Coming soon!<br> The diary of the Ring!<br> A Gyűrű naplója!!!!<br> Mit szóltok?<br> Vagy: a napló naplója :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31382 Írta: Anonymous
Woreus: ?????<br> <br> Én vagyok <br> A Naplók Ura!<br> Egy Napló mind fölött, <br> Egy Napló kegyetlen<br> Egy a sötétbe zár, <br> Bilincs az Egyetlen!<br> <br> (ami az enyém)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31381 Írta: Anonymous
Héjjj!<br> Nem látta valaki azt a kis szőröstalpú Kokót?<br> Elakarja égetni az Egy Naplót!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31380 Írta: Anonymous
behalok!!!ezt nem hiszem el!<br> KÖNYVBE VALÓK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31379 Írta: Anonymous
Padló....<br> Te vagy a naplók ura!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31378 Írta: Anonymous
nos milyen?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31377 Írta: Anonymous
Buga naplója, eredeti, kézzel, ill. patával írt példány, Top Secret!<br> 1. nap: Nyihaha...<br> <br> 2. nap: Nyihhh....<br> <br> 3. nap: Már tudok írni olvasni és beszélni. 3 napos koromban raboltak el Rohanból. Anyuuuuuuu!<br> Ezek itt ebben a fekete izében nagyon gyorsan tanítanak...<br> <br> 4. nap: Anyuciiiiiiiiiiiii!<br> <br> 5. nap: ma feketére festettek. Orkok. Csúnyák és olyan szaguk van, hogy még most is égnek áll a hátamon a szőr...<br> <br> 6. nap: Beadtak valami szert, és már kétszer akkora vagyok, mint az előbb...<br> <br> később: tökjó ilyen nagynak lenni, megrúgtam két orkot és ki is nyiffantak...<br> <br> 7. nap: Valami furcsa mellékhatása van ennek a szernek... nem ízlik a széna...<br> <br> később: Egy ork elémrakott egy hatalmas nyers húsdarabaot... Nyammmm....<br> <br> később: Fujjj! Igazán fürödhetnének ezek az orkok...<br> <br> 8. nap: Ma jött egy ember. Megivott valamit és láthatatlanná vált. <br> <br> később: Berakott nekem valami kontaktlencsét... fáj! <br> <br> később: Felvett egy fekete köpenyt. Vesztére. El tudtam találni. Azóta csak magas hangon visítozik.<br> <br> 9. nap: ma megvonták tőlem a nagyítószert. Nem ízlik már annyira a hús...<br> <br> 10. nap: Próbáltam húst enni, de hiába. Összementem. Nem félen tőlem. A fogaim is visszafejlődtek. Ekkora pechet.<br> De nem fejlődöm tovább visszafelé. Jeee.... 10 nap alatt felnőttem!<br> <br> 11. nap: Északra küldenek valami növénynevű emberhez.<br> <br> 12. nap: Zsurló... Pocok? Ilyen hülye nevet!<br> <br> 13. nap: Páfrány Pockó. Semmi értelme. <br> <br> később: Itten dolgozni kell! <br> <br> később: Nyíííhahahahaaaaaaaaaaa....<br> AAAnyuuuuuuuu!!!!!<br> <br> 14. nap: Azt hiszem tudja hogy naplót írok. Inkább eleteszem...<br> <br> <br> 546. nap: Majdnem elffelejtettem írrniii... Djakoroollniii kelll...<br> <br> 547. nap: Tegnap gyakoroltam. ma járt itt egy fekete köpenyes alak... A volt gazdáim egyike!<br> <br> 548. nap: na igen... Fontos vagyok! Beépített ügynökként használnak majd...<br> <br> 549. nap: Ezek a hobbitok naivak. Az egyik almával etet. Utálom!<br> <br> 550. nap: Meghalok! Mindig csak alma!!!!<br> <br> 557. nap: Ma ezen a dombon eljött a gazdám... még mindig magas a hangja... hehe...<br> <br> később: Hülye kis szaros hobbit! Dögölj meg!!!<br> <br> 558. nap: Rám ültették... rázom belőle a lelket kifele... <br> <br> 560. nap: Átvette valami nő... affene...<br> <br> <br> 640. nap: Ezek a tündék!!!!!!!!!<br> Nyálas nyápic nyúlszívű nyamvadékok!!!<br> <br> később: szerencsére elmegyünk...<br> <br> 643. nap: Kedves kihalt táj... <br> <br> 650. nap: Hiiiiidddeeeeggg vaaaannnnn.... hihihihidegggg...<br> Itt vvavagyunk a K... Ch... Chara... Cha... a hegyen. <br> <br> 651. nap: Lejöttünk. <br> <br> később: Megrúgtam 3 farkast. hehe... engem nem lehet megenni...<br> <br> <br> 660. nap: bementek. itthagytak. Jeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!<br> <br> 700. nap: Itt vagyok Minas Morgulban. Megitattak valami szerrel...<br> <br> később: szárnyaim nöttek<br> <br> később: fincsi orkok...<br> <br> <br> Ez volt Buga utolsó szava.... <br> Az orkoknak ugyanis a 3. részben még szerepük volt, ezért Bugát félgázsival elbocsájtották...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31376 Írta: Anonymous
Ja! Liv tetszett neki. Van ízlése!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31375 Írta: Anonymous
A GYűrűk Ura: Buga naplója...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31373 Írta: Anonymous
And now...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31374 Írta: Anonymous
coming....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31372 Írta: Anonymous
Dwin: jujjj... :D DDD Ezen vagy két percig röhögtem egyfolytában...<br> eszméletlen nagyid van! :) <br> <br> <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31371 Írta: Anonymous
Haláli a nagyid, Dwin!!!:):)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31370 Írta: Anonymous
Dwin::)))))<br> Elnézést Buga naplójának késéséért, de a honlapomat próbáltam felrekani a netre. Persze nem sikerült... :( ((<br> Még késik a napló, de ezt a GYU-nál már úgyis megszokhattuk...<br> Dodie: Én egy bakit se vettem észre ezek közül!!!! :( ((<br> Liv?<br> Viggo?<br> Dominic?<br> <br> Viggonak még gyereke is van!!!<br> A többiek még hagyján... Bár Livet sajnálom...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31369 Írta: Anonymous
Ja! Az. Igaz néha azt kívánom, hogy bárcsak erre vetődne egy kincsvadász csapat...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31368 Írta: Anonymous
Dwin: :) ))))) A nagymamád egy igazi kincs :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31367 Írta: Anonymous
A 7 végén kölcsönkaptam a GyU filmkönyvet. Nem kerülhette el a sorsát: Nagymamám kritikus kezei közé került. Néhány szösszenet a megjegyzései közül:<br> <br> - Frodó: Szép ez a kislány, de a haját azért megfésülhetné...<br> <br> -Legolas: Hasonló.<br> <br> -Gandalf: Ez a juhász, meg mit keres itt?<br> <br> -Aragorn: Azért megborotválkozhatott volna. Úgy néz így ki, mint egy alkoholista.<br> <br> Ork maszkok: Ennek is két foga van, mint nekem...<br> <br> Hát igen! Ő a nagyi. Féli és rettegi a környék! :) =

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.399 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére