Humor

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31456 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Humor
Könyörgöm Naplóóóót!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31455 Írta: Anonymous
Na mi van mosz miér'ír így mindenki? Moszmár én is! Egyépként én isz szeretnék egy jót nevetni valaki naplóján.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31454 Írta: Anonymous
Legolas! (aranyom) Én melletted állok! Nem is vagy te bu...!<br> (akkor este ráérsz?:))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31453 Írta: Anonymous
Kérek szépen szép kis naplókat, olyanokat, amikne nevetni is lehet drágáim! Pussz, Any

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31452 Írta: Anonymous
Na ide figyelj te kisz...<br> Lego,..hűtszd le magad.<br> Nos,tisztázzuk,nem vagyok sze homokosz sze bi, volt barátnőm isz (12 évesz voltam) Ész azok a pletyik amalyek:-róam ész Frodóról<br> -rólam ész Gimliről<br> -rólam ész Gandalfról<br> -rólam ész Aragornról <br> szólnak, mind HAMISZAK

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31451 Írta: Anonymous
nyulhopsz!menj rá a szeressük elijah woodra!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31450 Írta: Anonymous
Tudjuk Lego mind, hogy csak biszex vagy...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31449 Írta: Anonymous
Unci vagy Legikém,nagyon unci.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31448 Írta: Anonymous
Na má' megint. Hát nem igasz. Miért<br> hiszi mindenki rólam,hogy én cak egy kisz bu...<br> Boci mennem kell, megjött Gimly- cica, tudjátok hogy van ez...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31447 Írta: Anonymous
oh,hogy egyem azt a kis uzi fejeckédet!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31446 Írta: Anonymous
Szió-bió fiukák!<br> Cak azt szeretném veletek megdumcizni, hogy miért írtok ilyen nagyon cúnyákat rólam meg az<br> én kedvesz tündbündi barátaimról?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31445 Írta: Anonymous
Wor:egyetértek a versikéddel, a GyU olvasásból nehéz kirázni az embert bár egy elszánt nagymama mindenre képes!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31444 Írta: Anonymous
Rejtvény:<br> L. ber @

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31443 Írta: Anonymous
ÁÁÁÁ! Most nincs időm írni, de ne keseregjetek, lehet hogy még ma lesz, ha nem akkor holnap. <br> Celeborn naplója:<br> 1. nap: megszülettem<br> <br> sok. nap: Elvettem Galadrielt<br> <br> még sokadik nap: Én vagyok Lórien ura<br> <br> még többediki nap: Itt volt a Gyűrűhordozó<br> <br> később: Megyünk Valinorba...<br> <br> <br> egy kicsit eseménytelen volt az élete, nem? :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31442 Írta: Anonymous
Szöged, azaz Al Marem!<br> Üdvözöllek, az emailodat nem tudtam értelmezni, ezért ide írok. <br> Játszottam és olvastam is MAGUSt és még fogok is, de pill. nem érek rá... :( (<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31441 Írta: Anonymous
:D DDD Buga ügynök naplója nagyon tetszett... most vissza is megyek és elolvasom Elrond ügynökét is :) <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31439 Írta: Anonymous
Woreus,ezt kitaláltad!nagyon igazad van.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31440 Írta: Anonymous
Kösz.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31438 Írta: Anonymous
Hali!<br> Asszem rájöttem valamire,lehet,hogy nem új dolog de azért leírom:<br> Gyűrűk Ura mind fölött-igaz,mert szerintem a GYU a legjobb.<br> Gyűrűk Ura kegyetlen-ha vk.egy másik könyvel<br> összehasonlítja akkor afelett könyörtelenül<br> győzedelmeskedik.<br> GYU sötétbe zár-ha olvasom akkor külső világ off.<br> Bilincs az egyetlen-ha vk. elolvassa akkor<br> valszeg az egész életén át még ha nagyon kicsit is,de kötődni fog hozzá...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31437 Írta: Anonymous
Kedves Alyr! Én délután nem leszek, de írhatsz v.-mi érdekeset régi jó barátodnak! Szólíts kérlek AL MAREM-nek! /játszol is , vagy csak olvasol M.A.G.U.S.-t/

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31436 Írta: Anonymous
Kösz , igazán rendes tőled. Én ugyanis sík hülye vagyok a nethez.<br> Ezt az oldalt se magamtól találtam.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31435 Írta: Anonymous
Keresek. Megígérem. Most rögtön hozzá is látok. Majd belinkelem ide.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31434 Írta: Anonymous
Dwin Odiff!!!<br> Biztosan jó poénok vannak azon az oldalon, de sajnos csak öt szót tudok angolul, de az is németül van. Ha tudsz légyszi keríts olyat is, amit én is értek!OKAY?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31433 Írta: Anonymous
Lehet, hogy már ismeritek, de ha nem, akkor nézzétek meg.<br> <a href=http://www.flin.demon.co.uk/althist/auth.htm> LOTR humor oldal

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31432 Írta: Anonymous
Most csak kicsit vagyok itt, majd délután...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31431 Írta: Anonymous
Legolas: Nincs igazad, az egy MÁSIK bot! A hivatalos filmkönyv képein egyértelműen látszik!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31430 Írta: Anonymous
Jó poén:)))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31429 Írta: Anonymous
Legolas ez egyszerű! Gandalf olvasta a Harry Pottert, ahogy Szarumán is, és felkiáltott, hogy INVITO!:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31428 Írta: Anonymous
Dodie! Igazad van, csak abban a részben hülyén jött ki.. Találtam még ilyen részt minta múltkori. Ha érdekel leírhatom. Csak most nincs kedvem eloásni a könyvet. Meg untatni sem akarok senkit!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31427 Írta: Anonymous
:) ) a Gyűrűkúrás versikét én is olvastam.. egy könyvesboltban.. ciki volt, hogy felröhögtem:))<br> Aragorn: a szitu: mondjuuuk..fejjel lefelé lógatsz egy PASIT, és mondjuk...egy zsákot kötsz a fejére, amiben egy patkány van.(ezt egy filmben láttam, nem én találtam ki). legfogadom, öt perc mulva élesebben és hangosabban fog SIKOLTANI, mint egy tucat lány... mindössze módszer kérdése. nem hallottál még olyat, hogy egy férfi sikoltozik? olvasd el bármelyik Alien könyvet, a pasik tucatjával sikoltoznak benne,nagyon mókás...:/<br> na, csak ennyit akartam..<br>

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.433 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére