Humor

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31486 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Humor
Alyr, nagyon jo, de ezt a temat nagyobb korultekintessel, es reszletesseggel kellene kifejtened! :) )

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31485 Írta: Anonymous
Na, ha jó ha nem jó, nincs sok időm, Gandalf, a Szürkésfehér naplója itt következik.<br> <br> 1. nap: Megszülettem. Jesszus! Szakállam van! És milyen fehér! <br> <br> 2. nap: Öten vagyunk. Okosak vagyunk. Tudunk varázslani, meg ilyenek, csak a beszédünk kicsit unalmas. <br> <br> x. nap: Megyünk a középső földre, vagy hova...<br> <br> y. nap: Itt vagyunk. De sok szép tünde! Milyen szép nők! És milyen szép férfiak!!!<br> <br> xy. nap: Tegnap ünnepeltünk, de nem tudtam bejutni Galadriel szobájába, túl nagy volt a sor. <br> <br> z. nap: Eloszolunk. Legalábbis a tündék ezt mondták. Nagyon okosak. Nekem is annak kéne lennem?<br> <br> xz. nap: Eloszlottunk. Persze az a szemét mészruhás Szarumán megint a legjobb helyet fogta ki magának. Most mehetek délre. <br> <br> sok. nap: Délen vagyok egy Mi... Min... Minas Triii... szóval egy városban, ahol minden fehér. Ide kellett volna jönnie Szarumánnak, és enyém lenne Orthanc. Az én...hmmmm... ritkán mosott ruhámhoz jobban illik...<br> <br> sok.nap: Eljöttem Északra. Dél unalmas. Itt háború van. <br> <br> később: TUDOK VARÁZSOLNI!!!!<br> Totál elfelejtettem, hogy mágus vagyok. <br> később: Le akartam írni egy könyvbe, hogy ne felejtsem el, de írni se tudok. Egyáltalán mit tudok? <br> <br> sok. nap: Rég nem írtam már ide. Illetve rég nem írattam. Itt vagyok Völgyzugolyban. Milyen szépek a tündék... <br> később: és milyen tapasztaltak!!!<br> <br> sokx. nap: Elmenetm a Magányos Hegyhez, hogy körülnézzek...<br> <br> később: Sárkány! Sárkány! OOOOÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! <br> <br> (((itt a napló megpörkölődött)))<br> <br> Most be kell fejeznem, de ha van rá igény, folytatom...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31484 Írta: Anonymous
aieless: :D DDD<br> Ej, ez a 'Leggyengébb láncszem' nem volt semmi... Máté Kriszta is bevált volna balrognak... :) )<br> Szintén tetszett az utalás a többi naplóra (Samu megöli...). :) ))<br> Kösz!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31483 Írta: Anonymous
Üdv!<br> Túrin: úgy legyen!<br> aieless: a napló jó!!! csak rövid!!<br> <br> Más: Gandalf naplója?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31482 Írta: Anonymous
Myr:megkaptad a mailemet?<br> aieless:nem rossz!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31481 Írta: Anonymous
hali!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31480 Írta: Anonymous
Alyr, azert en Celeborn unalmas eletet kisse jobban kiboncolgatom holnap.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31479 Írta: Anonymous
Miért megy el mindenki????

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31477 Írta: Anonymous
Gyere át a csatira! Ott vannak.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31478 Írta: Anonymous
Na persze, mindenki suliban van.... mellesleg én is.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31476 Írta: Anonymous
Van itt valaki?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31475 Írta: Anonymous
A napló egész jó, aieless!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31473 Írta: Anonymous
Bocánat...MI nem isz tudunk ilyet mondani...igasz, Drágaszágoooom?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31474 Írta: Anonymous
De az angolban én a ,,Shire'' helyett tökre SZhire-t hallottam!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31472 Írta: Anonymous
Drágaszágooooom! A cúnya filmesz bácik nem szeretik szegény Szméagolt, gollam. Szegény kici Szméagol nem volt pösze a cúúúnya filmben. Aszmonta: Zsákoooosss...uhh én ilyet nem isz tudok mondai. Szegény Szméagol!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31471 Írta: Anonymous
Ezt én írtam, de lehet hogy inkább le kéne tagadnom???? Valószínű....<br> <br> Egy ork naplója<br> írta Jörg<br> <br> x nap: Szauron szülinapja. Börg bácsi és Böff néni látogatása Móriából. Hogy a fene ezekbe a paraszt vidéki rokonokba! Most hurcolhatom el őket a tűzijátékra. Parkolóhelyhiány, görögtűz az Orodruinon, szívecskés lufiosztás ,,I LOVE SAURON'' felirattal.<br> <br> x nap: MÓriába vezényelnek. Börg bácsi és Böff néni örülnek. Én nem.<br> <br> x nap: Móriai rokonok örömmel fogadnak. Mória szar hely. Se GoblinCItyCenter, se Ork PLaza, se ork csajok.<br> <br> x nap: Vannak viszont ork pasik.<br> <br> x nap: Ma fura dolog történt. Éppen Hörgöt fűztem a tárnákban, mikor agyoncsapta egy törpcsontváz. Ez vajon azt jelenti, hogy sikertelen lesz a szerelmi életem?<br> <br> x nap: Eksön! Idegenek a bányákban! Négy kis izé, egy köcsög törp, egy buzeráns tünde, egy egomán és egy baromarcú pasi. Meg az a vén díler Gandalf.<br> <br> x nap: Hülye móriaiak! Megöletik itt magukat. MÉfg a troll jól húzta, bnár ezek az idegenek síkbuzik. Megpróbálták megrontani a trollt, és mikor nem hagyta magát, kicsinálták. Kezdek félni.<br> <br> később: Valami Kazán Domb hídjához vonulunk.<br> <br> később: Ez az! Bekerítjük őket! Előre dicső harci dallal az orkok büszke...<br> <br> MI?! Ezek hülyék! Paraszt vidékiek! Hát hol itt az ork méltóság?! Fejjel lefelé lógnak! Szólni kéne nekik, hogy úgy néznek ki, mint a zöld pemzlivel összevert, piercingekkel telenyomott hülye denevérek.<br> <br> később: Olyan fényeffektek jönnek hátulról, mint a Leggyengébb láncszemben.<br> <br> később: MÁté Kriszta is jön, vagy mér fosnak ezek így??<br> Áhá, jön a balhorog. Csak ne nekem!<br> <br> később: Gandalf szétcseszerintette a hidat! Basszus, itt ragadtam!!!<br> A buzi társaság egymást ölelgeti. Különösen az egyik kis izé örvend nagy népszerűségnek. Az egomán pasi is nyomul rá, de bármivel próbálkozik, Samu megöli.<br> <br> ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!! SZAR LETT????

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31470 Írta: Anonymous
Gandalf:Én is gondolkoztam, hogy th-val írjam, de úgy gondoltam, hogy a rejtvény így jön ki, meg én akartam először bepötyögni a megoldást!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31469 Írta: Anonymous
Mé'?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31468 Írta: Anonymous
Nincs.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31467 Írta: Anonymous
Napló?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31466 Írta: Anonymous
Nincs mit:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31465 Írta: Anonymous
Kösz! :-D DD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31464 Írta: Anonymous
Nem.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31463 Írta: Anonymous
Aha! Bár leírni th-val szokás...<br> Elbereth! (Nagyon szar volt?)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31462 Írta: Anonymous
Elberet!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31461 Írta: Anonymous
Egy kis segítség: @ ejtsd: 'et' (mert a hivatalos neve nem az, hogy 'kukac', hanem az, hogy 'et')

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31459 Írta: Anonymous
Gandalf: én gayalok rajta, csak nem jutok semmire...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31460 Írta: Anonymous
Cak számomra megfejthetetlen. Biztos én estem a fejemre dehát ez van.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31458 Írta: Anonymous
Hát a rejtvényemmel senki se törődik?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #31457 Írta: Anonymous
Szúúújosz naplóhiányban szenvedünk, igazz Drágaszágom!!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.443 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére