Képzőművészet

Több
21 éve 7 hónapja #114960 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Kedves Dodiee!

Szilszakáll nem lett rossz, egyszerü és bájos, Tolkien is tetszett, főleg, hogy a feje olyan halvány lett, szinte fénylik. Edoras már nem annyira tetszett, nagyon elnagyolt lett. Viszont én ezt a világot azért sötétebbnek és naturalisztikusabbnak képzelem, ez persze szubjektív

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #113874 Írta: Ilsa
Ilsa válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Dodiee:
Naon jók! :up: Főleg Tolkien! :itscool:

(Majd én is felteszem a rajzaimat a weblapomra... :roll: )

http://www.smiliemania.de/smilie.php?smile_ID=813 Ainariel Tinúviel

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #113817 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Nem tudom, jó helyen járok e, ha félve bár, de a kegyetlen és őszinte kritika reményében közzétenném két (nem is, HÁROM) rajzomat, van, amit már látott pár ember(kaptam negatív kritikát is, pl: Szilszakáll túl "lombos"), de azért több véleméynt is szívesen látnék..
Tehát:
kep.tar.hu/dodie/images/pic2128407.jpg
kep.tar.hu/dodie/images/pic2128349.jpg
kep.tar.hu/dodie/images/pic2128348.jpg

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 7 hónapja #113766 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Estel Adániel írta: Töltsd le EZT a fájlt, és bontsd ki egy megfelelő kitömörítővel (jelszó: tolkien)! Találsz majd benne egy képfájlt (ring.gif), ami egy viszonylag jó minőségű Gyűrűfeliratot ábrázol. Ha azt kinyomtatod, remélhetőleg megfelel majd. ;)

Köszi szépen a segítséget! :hello:

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 7 hónapja #113451 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Töltsd le EZT a fájlt, és bontsd ki egy megfelelő kitömörítővel (jelszó: tolkien)! Találsz majd benne egy képfájlt (ring.gif), ami egy viszonylag jó minőségű Gyűrűfeliratot ábrázol. Ha azt kinyomtatod, remélhetőleg megfelel majd. ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
21 éve 7 hónapja #113108 Írta: Coralie
Találtam egy ötvöst, aki hajlandó elkészíteni az Egy Gyűrű mását, aranyból. Bele is tudja gravírozni a szöveget, azt mondja, elég szépen. Már csak egy elég szép, pontos, helyesen leírt szöveg kéne hozzá. Valyon honnan tudnék ilyet szerezni? Azt mondja, ami a Könyvben van, az nem elég egyértelmű.
Tudnátok segíteni? :roll: Köszi!

Nimrodel

Több
21 éve 7 hónapja #112558 Írta: Arnyelf
Arnyelf válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Hopp ez jol hangzik...

Csak szvsz kicsit gáz az egyik kategória:
Honnan a halálból tudja meg valaki, hogy az, aki beadott egy animot:
1) saját termés-e
2) az illető teljesen véletlenül nem egy profi cégnél dolgozik 5-10 éve..

mert igy a lelkes amatöröknek NULLA esélyük van :)

Na mind1, azért összedobok valamit...

:)

...az Ön kedvenc, ...

<---== ÁRNYELFJE ==--->

Több
21 éve 7 hónapja #112557 Írta: Arnyelf
Arnyelf válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Hopp ez jol hangzik...

Csak szvsz kicsit gáz az egyik kategória:
Honnan a halálból tudja meg valaki, hogy az, aki beadott egy animot:
1) saját termés-e
2) az illető teljesen véletlenül nem egy profi cégnél dolgozik 5-10 éve..

mert igy a lelkes amatöröknek NULLA esélyük van :)

Na mind1, azért összedobok valamit...

:)

...az Ön kedvenc, ...

<---== ÁRNYELFJE ==--->

Több
21 éve 7 hónapja #109909 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Képzőművészet
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A debreceni Vasutas Egyetértés Muvelodési Központ "Az évezred gyermekei" címmel 2003. évében meghírdeti a a VI. Nemzetközi SCIENCE-FICTION & FANTASY képzomuvészeti pályázatot és az I. Hazai SCIENCE-FICTION & FANTASY irodalmi pályázatot.

Képzomuvészeti pályázat

A pályázatra 16 éves kortól fogadunk el nevezéseket. Jelentkezési határido: 2003. július 10. Nevezési díj: 500 Ft/személy
Mufaji ill technikai megkötések nincsenek. Festmények és grafikák esetében 50×70 cm-nél, más mufajokban 0,5×1 m-nél nem nagyobb méretben. Új, önálló kategória a számítógépes animáció, melybol max 3 mu CD formátumban küldheto be.

I. díj: 15000 Ft
II. díj: 12000 Ft
III. díj: 10000 Ft

Irodalmi pályázat

Jelentkezési határido: 2003. május 31. Beküldési idoszak: 2003. május 30-ig. Mufaji és stílusbeli megkötések nincsenek. Max terjedelem: 6000 karakter (szóközzel együtt). Egy pályázó max 3, kizárólag magyar nyelven írott muvet adhat be. Ezeket mind digitális (e-mail, floppy), mind hagyományos úton kérjük eljuttatni.

I. díj: 10000 Ft
II. díj: 8000 Ft
III. díj: 6000 Ft

Vasutas Egyetértés Muvelodési Központ
4025 Debrecen, Petofi tér 6.

tel: 06/52/418-494

e-mail: vemkp@mail.debrecen com

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
21 éve 8 hónapja #106960 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Neframíel írta: Sesy, nagyon jól megcsináltad a fizikumát! Jársz vmilyen szakkörre? :?:

Köszönöm mindenkinek a dícséretet... :oops:

Nem járok szakörre, amúgy másoltam ezt a pacit... :oops: a Rohani zászlóról, és ugy nem volt nehéz... :roll:

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~

Több
21 éve 8 hónapja #106947 Írta: Nimashilin
Nimashilin válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Sesy nagyon szép paci lett! Gratu!

Halda: lássuk, lássuk!

My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.

Több
21 éve 8 hónapja #106925 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Halda fea írta: Szijasztook!Én most járok itt el&#337;ször de ha gondoljátok majd felrakom néhány rajzom :oops: :oops: :oops:
Feltéva ha kiváncsiak vagytok rá :oops:

Hát persze, hogy kíváncsiak vagyunk!

Nekem nem jön be a tar.hu. :bawling:

Brisa

Több
21 éve 8 hónapja #106913 Írta: Neframíel
Neframíel válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Sesy, nagyon jól megcsináltad a fizikumát! Jársz vmilyen szakkörre? :?:

Több
21 éve 8 hónapja #106896 Írta: Halda fea
Halda fea válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Sesy:nagyon jó lett a pacid! :up: Drakula!

Több
21 éve 8 hónapja #106736 Írta: Halda fea
Halda fea válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Szijasztook!Én most járok itt el&#337;ször de ha gondoljátok majd felrakom néhány rajzom :oops: :oops: :oops:
Feltéva ha kiváncsiak vagytok rá :oops:

Több
21 éve 8 hónapja #104999 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Sesy: ez nagyon tuti jó lett!!!! :itscool:

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
21 éve 8 hónapja #104982 Írta: Sesy
Felraktam egy rajzomat.
Az egyik rohani zászlón lév&#337; lovat ábrázolja :roll:
kep.tar.hu/lothlorien_site/images/pic1914176.jpg

Több
21 éve 8 hónapja #104602 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Ezt talán érdemesebb lett volna privibe megkérdezni... 8) (most nehogy erre válaszolj.. falra mászok az ilyesmi bejegyzésekt&#337;l.. mint pölö most az enyém... :biggrin2: )

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 8 hónapja #104601 Írta: Neframíel
Asszem elküldtem. Megkaptad:?:

Több
21 éve 8 hónapja #104580 Írta: Sesy
Neframíriel: igen, azt is nyugodtan elküldheted! :wink:

Több
21 éve 8 hónapja #104571 Írta: Neframíel
Szia, Sesy! Nekem van egy nagyon szép képem, amit ugyan nem én rajzoltam, és nem is közvetlen a GyU-hoz kapcsolódik / a többi stimmel :wink: / de a fantasyhez igen, és n. jó. Elküldjem??? 8O

Több
21 éve 8 hónapja #104547 Írta: Sesy
Üdv Mindenkinek!

Nos, Dodiee javaslatára nyitottam az oldalamon egy új albumot, a Tolkien HU alkotóinak m&#369;vei címmel. Ha valakinek lenne esetleg egy olyan rajza, amit szívesen látna viszont az oldalamon, az küldje el mailben.
Az album címe: kep.tar.hu/lothlorien_site/index.phtml?aid=27552996

Több
21 éve 8 hónapja #104088 Írta: Dún, a dán
Dún, a dán válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Hálásan köszönöm!

Lépjünk ki az éjbe és kövessük léha csábítónk, a kaland hívó szavát.

Több
21 éve 8 hónapja #103957 Írta: Gollam
Gollam válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Dún a dán!
www.tolkientown.com/TolkienShop/ ... endant.htm
Ez megfelel???

"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"

Több
21 éve 8 hónapja #103889 Írta: Dún, a dán
Köszönöm!

Megrendelni egy dolog, tudod, igazából az lesz a nagy érzés az ajándékban (annak szánom) , hogy én csináltattam. :D

Köszönöm az infót!!
Ha valaki tud esetleg valamiféle vázlatrajzzal szolgálni, szívesen venném..

Üdv

Több
21 éve 8 hónapja #103879 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Dún, a dán: a www.newlineshop.com -on elvileg meg lehet rendelni a nyakéket, és pont a mútlkor találtam róla egy képet. Most azonban sehogyan sem sikerül ráakadnom. Keresgélj... A Gy&#369;r&#369; mindenesetre itt van:
shop.newline.com/catalog/product ... ct_id=9204

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 8 hónapja #103870 Írta: Dún, a dán
Hellóság!!

Valaki biztos tudna nékem segíteni;

Arwen /Aragorn/ nyakláncának medáljáról van szó. Számítógéppel igyekeztem kockázva kifényképezgetni néhány jelenetet, de nem biztos, hogy az ötvös ismer&#337;sön boldogul vele, amikor ti. megpróbálja elkészíteni az ékszer 1:2 arányú mását.
Tud valaki valamilyen site-ot, ahol potosabb paraméterek, rajzok, fotók találhatók róla, ne adj' Eru megpróbálja elküldeni privát az e-mail-re?

Nagyon hálás lennék, Kreatívok!
El&#337;re is köszönöm!

Több
21 éve 8 hónapja #103700 Írta: Gollam
Gollam válaszolt a következő témában: Képzőművészet
a GyU könyvben pl le van rajzolva...

"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"

Több
21 éve 8 hónapja #103686 Írta: Coralie
Szeretnék egy Gy&#369;r&#369;t készíttítni, de ehhez kéne egy nagyon pontos kép a feliratáról. Tudna valaki segíteni, hogy hol tudnék ilyet letölteni? El&#337;re is köszi!

Nimrodel

Több
21 éve 8 hónapja #103420 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Az egyik barátn&#337;mnek vannak nagyon szép rajzai, csak &#337; mindig elégedetlen velük. Megpróbálom rábeszélni, hogy szkennelje be &#337;ket, és akár el is küldhetem... :wink:
Egyébként gyönyör&#369;eket alkottok, minden elismerésem a tiétek!

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.732 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére