Képzőművészet

Több
20 éve 2 hónapja #215899 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Nefrédiel: nagyon szép. Nem is rossz rajz. :wink:

Leofwine: én érzem rosszul, vagy a macskádban tényleg van valami sunyi? :)

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 2 hónapja #215870 Írta: Nefrédiel
Nefrédiel válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Nos, egy nemrégi művem.
kep.tar.hu/nefrediel/images/pic5990805.jpg
Kommentár: nem saját kitaláció. Egy csajszi csinálta eredetileg, nagyon gyönyörű a kép, akvarellel csinálta, és gyönyörűszép légies és nyomasztó az egész. A címe az, hogy az utolsó elf, vagy valami ilyesmi. Illetve olyat is láttam a kép mellett, hogy "a break in the clouds", mert tudniillik a háttérben eredetileg magas házak és felhők vannak, valami nagyváros lehet, és a figura egy ház tetején ül. Még az is előfordulhat, hogy találkoztatok az eredetivel a neten :) Nah befejeztem a pofázást :D
A lényeg, hogy azért rajzoltam le, mert iszonyatosan megfogott a kép, szerelmetes lettem beléje :D első látásra. És ki akartam próbálni, milyen érzés lehet megrajzolni :) de korántsem ér fel ez az eredetivel :)

"Addig alszom, amíg fel nem ébredek"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 2 hónapja #215853 Írta: Well-of-Souls
Well-of-Souls válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Léofwine írta: Well ez hatalmas!!!!! :hello: :eek2: :bounce: :up:
Marhára tetszik, és a ceruzakezelés is frankó!!!! De komolyan!!!!!! Ő egyébként kicsoda? Hmm? :D

Nagyon köszönöm :)
Egyébként Ardor VV az egyik kedvenc együttesemnek, a Corvus Corax-nak az egyik tagja (középkori zenét játszanak eredeti hangszereken, de heavy metal ritmizálással :) ) Megpróbálom a későbbiekben majd a többi tagot is megkínozni némi vizualizálás formájában... :)
Egyébként nekem meg a Te rajzaid tetszenek. Nem nagyon tudok értő kritikát mondani, ahhoz nincs képzettségem, csak annyit, hogy tetszik, de nagyon!

Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre

Több
20 éve 2 hónapja #215843 Írta: Léofwine
Léofwine válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Hoztam megin kettőt:
Ez most nyáron készült: img.photobucket.com/albums/v234/ ... k/macs.jpg

Ez pedig tavaly töriórán :lol: , és megjegyzem ez NEM Legolas :!: :D :
img.photobucket.com/albums/v234/ ... ok/elf.jpg

"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"

Több
20 éve 2 hónapja #215824 Írta: Léofwine

Well-of-Souls írta: Nos, hosszas szenvedés után összeszedtem magam, és megint rajzolgattam egy kicsit... Íme az elégségesnek is alig mondható eredmény - elnézést kérek a scannelés minöségéért, de sajnos az összes részletet sikerült vele szépen megsemmisítenem :( Hiába, céges cucc...
web.freewebsite.hu/well-of-souls/ardor.jpg

Well ez hatalmas!!!!! :hello: :eek2: :bounce: :up:
Marhára tetszik, és a ceruzakezelés is frankó!!!! De komolyan!!!!!! Ő egyébként kicsoda? Hmm? :D

Több
20 éve 2 hónapja #215799 Írta: Onering
Onering válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Sziasztok!

Huh, vissza-visszaolvasgatva jobbnál jobb képeket láttam, mindenkinek nagy dicséret érte!!!
Sajna a közeljövőben nem bizti, hogy netközelben leszek, úgyh mindenkinek jó alkotást!

"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)

Több
20 éve 2 hónapja #215775 Írta: Well-of-Souls
Well-of-Souls válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Nos, hosszas szenvedés után összeszedtem magam, és megint rajzolgattam egy kicsit... Íme az elégségesnek is alig mondható eredmény - elnézést kérek a scannelés minöségéért, de sajnos az összes részletet sikerült vele szépen megsemmisítenem :( Hiába, céges cucc...
web.freewebsite.hu/well-of-souls/ardor.jpg

Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre

Több
20 éve 2 hónapja #215751 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Léofwine írta: Erda: céép! ngyon tecc! ;)
Most beszúrok pár vázlatot megen, nem túl jók :oops: , de azé mégis ;) :

img.photobucket.com/albums/v234/ ... /pacci.jpg
img.photobucket.com/albums/v234/ ... rkas01.jpg
img.photobucket.com/albums/v234/ ... farkas.jpg

Őszintén, most azt komolyan gondoltad, hogy nem túl jók??? Ha én rajzoltam volna akkor már a mennyekbe járnék a boldogságtól. :up: :hello: :dance: :itscool: Hát ezek szernitem rettenetesen királyak! Úgy-e mindenki? :wink: :)

Több
20 éve 2 hónapja #215693 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Arra szeretnélek titeket kérni, hogy minden Tolkien-témájú képet töltsetek fel lécci a TolkienHU-ra. Hagy lássák azok is, akik csak a honlapot nézegetik. És gazdagítsuk a site-ot a ti alkotásaitokkal. :D

A hogyanját és mikéntjét itt olvashatjátok: www.tolkien.hu/view.php?m=32&c=5&a=957

Léofwine: Azt a pacit én pl. nagyon is el tudnám képzelni az oldalon. :wink:

Brisa

Több
20 éve 2 hónapja #215664 Írta: Léofwine
Erda: céép! ngyon tecc! ;)
Most beszúrok pár vázlatot megen, nem túl jók :oops: , de azé mégis ;) :

img.photobucket.com/albums/v234/ ... /pacci.jpg
img.photobucket.com/albums/v234/ ... rkas01.jpg
img.photobucket.com/albums/v234/ ... farkas.jpg

Több
20 éve 2 hónapja #215405 Írta: Lilah
Lilah válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Area: nagyon jó a rajz! és köszi a kritikát(néha kell az is), amúgy tényleg hosszú nyakakat szoktam rajzolni, de megpróbálok javítani.

Lyra: Nagyon édi!

Elen sila lúmenn omentilmo!

Több
20 éve 2 hónapja #215389 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Lilah: rajzok: imádom őket, kmoylan, annyira karakteresek... a tesómnak is megmutattam őket, de ő csak annyit mondott, hogy mindnek túl hosszú a nyaka... :?
képek: nyüsssz... (ez annyit tesz überrulzok)
Léofwyn: ugyan az, amit eddig is mondtam a képeidre. Csodálatos vagy!
Lyra: júúúj, elolvadtam!

És íme az én alkotásom, csak annyit mondanék róla, hogy ez most még nekem is tetszik... :oops:
www.tar.hu/galina/lanyafan(K ).jpg

'Is there anybody out there?'

Több
20 éve 2 hónapja #215372 Írta: Aniva
Aniva válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Léofwine:nagyon jó!!! az arányok az árnyékolás, minden!
Anaróre: Nagyon szépek az ég színei, ámbár mégiscsak amondó lennék, h egy picit sötétek. De egyébként szuperek!
Lyra:: Tényleg nagyon édes! és a rajz is nagyon jó lett!
Nefrédiel:még annyira én sem vok benne, egy barátom mutatott párat és azok tetszettek nagyon!

"Angels, they fell first, but I'm still here"

Több
20 éve 2 hónapja #214992 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Szia Mindenki!

Nos, akkor mivel itt a nyár vége, lassan összehozhatnánk végre egy képzőművész talit. Arra gondoltam, hogy ha nektek is jó, akkor lehetne 12-én, vasárnap. 11-én Győri tali van, 18-a meg még nagyon messze van, és egyébként is minden szombatra jut valami tali. Szóval, akkor 12-e vasárnaphoz mit szóltok?
Rossz idő esetén is megtartjuk, mert szereztem helyet, ami alkalmas arra, hogy ott elkreatívkodjunk. Kérlek Titeket, hogy priviben jelentkezzetek, hogy ne a topicot cseteljük szét. Ha valakinek ötlete van, az írjon! Nekem van már jópár tervem, hogy mit lehetne csinálni, majd kedvcsinálónak beírom, amikor már látszik, hogy hány embert foglalkoztat a tali.
Addigis további jó kreatívkodást! ((:

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/

Több
20 éve 2 hónapja #214766 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Hű, Lyra, ez nagyon szép! 8O
Ha már a nyaralás a téma, itt van néhány képem:
img.photobucket.com/albums/v205/ ... ada036.jpg
img.photobucket.com/albums/v205/ ... ada017.jpg
img.photobucket.com/albums/v205/ ... ada037.jpg
img.photobucket.com/albums/v205/ ... ada038.jpg
img.photobucket.com/albums/v205/ ... ada051.jpg
img.photobucket.com/albums/v205/ ... ada060.jpg
img.photobucket.com/albums/v205/ ... ada062.jpg
img.photobucket.com/albums/v205/ ... ada063.jpg

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
20 éve 2 hónapja #214697 Írta: Léofwine

Lyra írta: Én is alkottam a naokban egy portrét, ez az egyéves kis unokahúgom, annyira édes. hogy muszáj volt lerajzolni, olyan gyönyörű szemei vannak 8O 8)
szóval a lényeg:
img.photobucket.com/albums/v66/_ ... C02247.jpg

véleményt légyszi, légyszi, légyszi! :lol:

Nagyonaranyoooooooooooooos! Jó lett a kép is, és valami haláli cukipofa a kiscsaj! Cééép! :up:

Lilah: frankó fotók! Szép helyeken hártál! :D

Több
20 éve 2 hónapja #214664 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Én is alkottam a naokban egy portrét, ez az egyéves kis unokahúgom, annyira édes. hogy muszáj volt lerajzolni, olyan gyönyörű szemei vannak 8O 8)
szóval a lényeg:
img.photobucket.com/albums/v66/_ ... C02247.jpg

véleményt légyszi, légyszi, légyszi! :lol:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
20 éve 2 hónapja #214637 Írta: Lilah
Léofwine: wow, a sárkányos kép nagyon király, varázslatos!:itscool:

Hoztam egy csomó fotót, Olaszországban a Gargano nemzeti parkban készültek. itt találjátok meg az összeset:
photobucket.com/albums/v72/ibolya/Gargano_ITALY

A kedvenceim a tengeri naplementék és hullámosak:-)

Több
20 éve 2 hónapja #214542 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Léofwine: ez annyira jó, hogy.. szóval nagyon, te egy zseni vagy (bár a téma is nagyon jó :wink: nem csak te imádod itt a sárkányokat :wink: :lol: )

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
20 éve 2 hónapja #214530 Írta: Léofwine
Lilah: az ucccsó kettő nagyon teccik! Gratulálok!
A többi is céép, de az kifejezetten! :up:

Én is hoztam megen:
img.photobucket.com/albums/v234/ ... arkany.jpg

egy éve rajzoltam, mert imádom a sárkányokat! ;)

Több
20 éve 2 hónapja #214455 Írta: Lilah
Hello mindenkinek!
Az a helyzet,hogy nagyon rég jártam erre (mert nyaraltam egy kicsit).
De ahogy elnézem nagyon aktívak voltatok és sok csodás mű került fel (dicséret mindenkinek:-)
Én is bátorkodom néhány rajzomat betenni ide:
img.photobucket.com/albums/v72/i ... e_walk.jpg
img.photobucket.com/albums/v72/i ... a_Jade.jpg
img.photobucket.com/albums/v72/i ... lisman.jpg
img.photobucket.com/albums/v72/i ... a_cave.jpg
img.photobucket.com/albums/v72/i ... urtain.jpg

Bár nem GYUsok, szerintem egész jók. Szerintetek?

Több
20 éve 2 hónapja #214450 Írta: Nefrédiel
Léofwine!
Nagyon tetszik ahogy stilizáltad a figurát! Nekem ez egyáltalán nem erősségem, de nem akarhatok egyszerre mindent :P Na a lényeg h nagyon bejön

Több
20 éve 2 hónapja #214411 Írta: Léofwine

Erda niire (Area) írta: köszönöm mindkettőtöknek a kritikát, és nem ugattatok bele, szerintem magyarul beszéltetek.... :P :D

Nincsmit.... ;)

Több
20 éve 2 hónapja #214410 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Képzőművészet
köszönöm mindkettőtöknek a kritikát, és nem ugattatok bele, szerintem magyarul beszéltetek.... :P :D

'Is there anybody out there?'

Több
20 éve 2 hónapja - 20 éve 2 hónapja #214409 Írta: Léofwine

Aniva írta: Area:

Tejesen jó, csupán a szájon van egy-két javítani való. Az árnyékolás profi, a szemek pedig rendkívül kifejezőek.
:itscool:

Area: egyetértek Anivával, nagyon jó lett, csak a szájat talán ég ki lehetne javítani (nem beleugatni akarok, építő jellegű kritika ;) ) !
Amúgy frankó! :up:

Olosta: valószínűleg ebből fogok készíteni egy színes változatot is (csak a fejét fogom kijavítani, mer az egyenlőre gázos kissé :down: ), akkor lesz érdemes esetleg erről beszélni, amúgy természetesen valamiféle világos árnyalatra gondoltam. De köszönöm... ;)

Több
20 éve 2 hónapja #214404 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Léofinwe: wow 8O :itscool: erre én mást nem tudok mondani. A ruhát milyen színűnek képzeled el? Mert esetleg me is lehetne valósítani. :wink:
Kalibur: úgy emlékszem, már láttam valahol ezt a sárkányt, talán tényleg ide linkelted be. Minden esetre színesben sem rossz. Csak az az egyetlen bajom van vele, hogy nekem nem jön be ez az érdekesnemtommilyenrózsaszíneslilásizé szín, bár ez egyéni szocbroblem.

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
20 éve 2 hónapja #214375 Írta: Kalibur
Kalibur válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Jujj, ha már itt vagyok, hát traktállak titeket egy kis CG-vel is
(ezen tanulgattam az Open Canvas 3 kezelését, régi rajz és szerintem a vonalverziót is felraktam már eccer...) padlizsán a divat
És ha szabad, és senkit nem botránkoztat meg, hát tőlem is egy manga indíttatású képecske... furry/anthro, ahogy tetszik...

"Ah, the taste and feel of blood, when all passion and greed is sharpened in that one desire!"
- Lestat

Több
20 éve 2 hónapja #214370 Írta: Nefrédiel

Aniva írta: Nefrédiel:más mangás, aki már legalább egy éve rajzol, nem csinál ilyen képeket! :up: ! Evangelionos, vagy Vampire Hunter D-s képeid nincsenek?

Eh, sajnos nincsenek, ilyen szinten még nem művelem a dolgot :) Egyedül az X az, amit néztem. A többiből csak csemegéztem.

Több
20 éve 2 hónapja #214367 Írta: Kalibur
Kalibur válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Nefrédiel írta:
Hmm, ha tudsz még ilyen írott szabályokat manga-rajzolással kapcsolatban, kérlek oszd meg velem :wink:

Tulajdonképpen nekem sincs sok ilyen cuccom, néhány oldalt egy barátnőm nyomtatott ki nekem... de főleg az arányokkal foglalkozik, azzal pedig ha jól láttam, nemigen van problémád :3
Ha mégis érdekel, javaslom a google-t és a "How to draw manga" keresőkulcsot. Biztos talál valamit ^^

"Ah, the taste and feel of blood, when all passion and greed is sharpened in that one desire!"
- Lestat

Több
20 éve 2 hónapja #214366 Írta: Aniva
Aniva válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Nefrédiel:más mangás, aki már legalább egy éve rajzol, nem csinál ilyen képeket! :up: ! Evangelionos, vagy Vampire Hunter D-s képeid nincsenek?
Lyra: Nagyon jó! Az arányokat nagyon eltaláltad!

"Angels, they fell first, but I'm still here"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.716 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére