- Köszönetek: 4
Képzőművészet
- Finduilas
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Nagyon ritkán rajzolgatok, és akkor is minden tizedik lesz olyan, hogy akár egy kicsit is tetszene. De ezt nagyon szeretem. Fogalmam sincs, hogy jó-e, de nekem tetszik. Amúgy igazából nem is rajz, hiszen ecsettel készült. Kiváncsi vagyok, nektek hogy tetszik.
kep.tar.hu/briell/index.phtml?aid=27676181&pid=6223626
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Ha külföldről nézitek, akkor tényleg nagyon lassú, ill. gyakorlatilag elérhetetlen, mert a tar.hu-nak minimális a sávszélessége külföldre.Well-of-Souls írta:
[size=9:1o919r3u]OFFAldaron (büzsü) írta: Vajon miért van az, hogy a tar.hu mindig olyan lassan jön be...?
Hál' Istennek, végre valaki rajtam kívül is reklamál Honnan nézed, Büzsü? Nekem az a tapasztalatom, hogy külföldről praktikusan megnyithatatlan, legalábbis kiskapacitású szerénységem számára (még a kep.tar.hu csak hagyján, de amikor a www.tar.hu-ra kerül a sor, akkor aztán megtapasztalom, mi a türelem...)
/OFF[/size]
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Well-of-Souls
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
[size=9:zsyeba7s]OFFAldaron (büzsü) írta: Vajon miért van az, hogy a tar.hu mindig olyan lassan jön be...?
Hál' Istennek, végre valaki rajtam kívül is reklamál Honnan nézed, Büzsü? Nekem az a tapasztalatom, hogy külföldről praktikusan megnyithatatlan, legalábbis kiskapacitású szerénységem számára (még a kep.tar.hu csak hagyján, de amikor a www.tar.hu-ra kerül a sor, akkor aztán megtapasztalom, mi a türelem...)
/OFF[/size]
Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre
- Artemisz
- Nem elérhető
Aldaron (büzsü) írta:
Szerintem is nagyon gyönyörű, mint Siss legtöbb rajza úgy általábanArtemisz (Erenya) írta: Ezt nézzétek, mit kaptam Sisstől! [/color]
kep.tar.hu/arnyekmacs/images/pic6199017.jpg
[size=9:2lujye5v]*link cserélve by Siss*[/size]
Hát nem gyönyörű?[size=9:2lujye5v] (Bár én volnék télleg ilyen szép... )[/size]
/me most naggyon boldog! :dance:
Kiről van amúgy a portré? :
Ez nem portré, nem is szerepjáték-karakter, csak a középföldi valóm egy utánérzése. Vagyis Erenya.
Háát... van ez a bizonyos kép rólam, talán egy pöttyet hasomlít ...
kep.tar.hu/leli/index.phtml?aid= ... id=4224968
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Szerintem is nagyon gyönyörű, mint Siss legtöbb rajza úgy általábanArtemisz (Erenya) írta: Ezt nézzétek, mit kaptam Sisstől! [/color]
[size=9:2lxf988z]*link cserélve by Siss*[/size]
Hát nem gyönyörű?[size=9:2lxf988z] (Bár én volnék télleg ilyen szép... )[/size]
Kiről van amúgy a portré? :
- Soulreaver
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Eredetileg csak képet akartam felrakni, hogy rontsam picit a színvonalat, de azért ha nem baj, Soulreavert kicsit kijavítanám...
Kenshin a vándor: Rurouni Kenshin , a NGE: Neon Genesis Evangelion, Esca : Vision of Escaflowne. A Vampire hunter D-ből pedig csak a Bloodlustot érdemes meglesni... az eredeti van vagy 20 éves és nem annyira szép... (bocsi Soul, csak ha valakit érdekel, gondoltam így eccerűbben megtalálja, ismételten hangsúlyozom: no offens)
Jól van no
Amúgy, nem tudom, hogy te melyik Vhuntert láttad, de ez nem 20 éves, az biztos Hi-hi...
Mellesleg, köszi, hogy kijavítottűl, mivel nem emlékeztem teljesen a pontos címekre
Ehh
Amúgy nézzed meg a freemailedet, mert kaptál 1 szép rajzot
Mellesleg, nem tudom, hogy mit panaszkodsz, nagyon szép lovat rajzoltál.
Nekem mindenesetre nagyon teccik a pegazusoD :agree: :itscool: :dance: :cooljump:
Vidámság, szerelem, helye-hulya, happy end... mi kell még?
/Hádész a Herkules c. rajzfilmből /
:pippin4:
- Léofwine
- Nem elérhető
Felagund írta: (ja, és csak 14-es a szépsége )
Csak?
"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Dae/siss írta:
Felagund írta:
Dae/siss írta: Artemisz rajzát is feldobtam a képtáramra (most már csak az hiáynzik, hogy az is bedögöljön )
Aminek a címe...
...
:
Lásd az ő hozzászólását
Ach so...
Télleg tök szép! 8O
Siss, you have really outdone yourself :itscool:
Our knees do not bend easily
- Dae/siss
- Nem elérhető
Artemisz rajzát is feldobtam a képtáramra (most már csak az hiáynzik, hogy az is bedögöljön )
*sütkérezik az öntömjénezésben )))*
[size=9:1q8yzww2]Felagund, éreztem, hogy vhogy belekötsz de azért szívesen [/size]
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Különbség annyi, hogy én még egyszer se láttam
De itt egy másik link ugyanarról!
kep.tar.hu/arnyekmacs/images/pic6198993.jpg
Ez a félelf kardművészem
(ja, és csak 14-es a szépsége )
Our knees do not bend easily
- Artemisz
- Nem elérhető
Ezt nézzétek, mit kaptam Sisstől!
[size=9:pfcl1nyp]*link cserélve by Siss*[/size]
Hát nem gyönyörű?[size=9:pfcl1nyp] (Bár én volnék télleg ilyen szép... )[/size]
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Ezt kész gyönyörűség nézni is : FehértigrisLadislas írta: Sziasztok!
Na itt egy link, ahol megnézhetitek a rajzaimat. Vannak több évesek is köztük, de a legtöbb azért néz ki úgy ahogy, mert lusta vagyok, összecsapom őket ... nincs türelmem órákat ott ülni a rajzlap felett ... Remélem valamikor megjön végre az eszem...
www.amatormuveszek.hu/modules.php?op=mod...x&do=showgall&gid=84
Üdv!
Kolyan irigyellek Nem szép tőlem, igayz...
- Dae/siss
- Nem elérhető
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Élet a Sohoban
Ez élet szép
órai rajzaim összevágva
'Is there anybody out there?'
- Ladislas
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Na itt egy link, ahol megnézhetitek a rajzaimat. Vannak több évesek is köztük, de a legtöbb azért néz ki úgy ahogy, mert lusta vagyok, összecsapom őket ... nincs türelmem órákat ott ülni a rajzlap felett ... Remélem valamikor megjön végre az eszem...
www.amatormuveszek.hu/modules.php?op=mod...x&do=showgall&gid=84
Üdv!
Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!!
- Kalibur
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Kenshin a vándor: Rurouni Kenshin , a NGE: Neon Genesis Evangelion, Esca : Vision of Escaflowne. A Vampire hunter D-ből pedig csak a Bloodlustot érdemes meglesni... az eredeti van vagy 20 éves és nem annyira szép... (bocsi Soul, csak ha valakit érdekel, gondoltam így eccerűbben megtalálja, ismételten hangsúlyozom: no offens)
Nna, off vége, köszönöm a türelmet, íme a kép, jöhetnek a rohadt paradicsomok kristályálom
"Ah, the taste and feel of blood, when all passion and greed is sharpened in that one desire!"
- Lestat
- Soulreaver
- Nem elérhető
Sokan mondták, hogy javítsam ki a szemét gépen, mert így nagyon ijesztő, sírontúli, de szvsz ez benne a legjobb!!!! Pont az tetszik benne, h azzal, h a fény belecsillant a szemébe, és emiatt fehér, kegyetlenül sírontúli lett ez a kép, mintha valami vámpír lenne...
Annyi, h kissé rossz a scan, de maj beviszem újra!
img.photobucket.com/albums/v234/ ... /ESZTI.jpg
Szerintem nagyon jó lett Léofwine :hello: :itscool:
- Soulreaver
- Nem elérhető
Nnna... kezdjük az elején:
Kalibur:
OK, te kérted: Az első angyalos kép túúúl kicsiben van felrakva! Nagyobb kell, le szeretném menteni!
Ca ennyi is volt az össz kritika... mert kezd lilulni a fejem, ugyanis elállt a lélegzetem és még nem indult újra (most jól megkaptad )
Nos... az ezzel a probléma, hogy nem lehetett nagyobban berakni, mivel alapvtően a bescannelt kép elérte a 430 Mb-ot, így ilyen kics lett sajna
Amúgy, majd elküldöm az e-mailedre az eredeti nagyságban, ok ?
Thúle'silme
Apropó van itt valaki aki szereti a mangát, animét? Bár sajna Magyarországon nem túl ismert.
Igen, egy személyben többek közt majdnem minden mangát/animét szeretek . Ami a mangavitát illeti, arra később kitérek
Brisa
Soul, igen érdekes az angyalszárnyú lány pozitúrája a denevér-srácon. És az elf-fülek mérete: mindig azt várom, mikor konyulnak le. Amúgy szenzációsak a rajzok. :itscool:
Köszi Brisa Amúgy, mint említettem, a rajzok mindegyike kissé idősebb. Ezáltal, nem egészen felelnek meg az elvárásoknak az anatómia területén mindig
Amúgy mégegyszer megcsináltam ezt a képet:
elérése, akit érdekel (amúgy ez kisebb, mint az elődje, csupán A/5-ös)
www.zso2.freeblog.hu-n megtalálja, a jobb oldalon B&W címszó alatt a listának az alján szerepel :sungl:
Ami meg az elfeket illeti, nos, ez is kissé mangás beütés. Aki látta a Records of Lodoss War-t az érti miről beszélek Aki még nem, az nézze meg, mivel nagyon szép a grafikája
Léofwine
Egyetlen egy nagyonapró, és jelentéktelen, építő jellegű kritikát megengedsz?
Össz annyi, h ez a rajz tetszik nekem a legjobban a három közül, a feje, a szárnyai, a kezei nagyon szépek, meg a vállán a páncél. A mellkasával van kis gond szvsz, illetve legközelebb a lábát is rajzold meg, úgy jobb lenne!
Egyébként nekem ez tecc a legjobban! Mmint az angyalosok közül (bár az ördöggel csókolózó is megragadta a fantáziámat ), és remélem nem haraxol..
Nem haragszom Viszont, ezt egy már meglévő képről csináltam, az eredetije a Magic the Gathering kártyán szerepel(az egyiken a sok közül:D) Ahol egy ilyen angyal van. Nos én ezt kissé átalakítottam, és sajna pont így fért ki a lapra De mint annyi mindent már ezt is elterveztem, hogy átalakítom ill. újra megcsinálom Csak időm nincs soha elég Amúgy mi a gond a mellhasával ? Szerintem az jó... lehet, hogy elfogult vagyok ? :heu:
Ami meg a mangavitát illeti:
Nem tartom magamat egy veterán magnásnak, de aki látott már 1 generációs mangát, az mindent elmondhat róluk, csak azt nem, hogy élettelenek. Elyenek pl.: Rouri Kenshin, Neo Genesis Evangleion, Vampire Hunter D, Escaflone, stb. Most nem akarom mindet felsorolni
Illetve ott vannak az "egyszerübb" mangák is:
Dragon Ball, DB Z, DB GT, Sailor Moon, Pokemon, stb.
Amúgy Dae-nak igazat adok, a manga kivállóan alkalmas vámpírok és egyéb élőholtak meg rémisztő teremtmények rajzolására, illetve animéban is kivállóan tudnak kinézni... már amennyire egy élőholt az lehet
Dae, ajánlom a Vampire hunter D-t megnézésre Ott tényleg jók a vámpírok és egyéb teremtmények
Mellesleg, izlések és pofonok Van aki szereti, rajong érte, de van aki ki nem állhatja.
Amúgy, Disney egy különálló műfaj és ne tessék összehozni egy fedél alá a mangával. Az öreg kissé korábban kezdte az ipart
Az anime csak '59-63-tól kezdődött el.
Hogy ezek a japánok is hogy tudnak rajzolni... 8O Nem csupán mangát. Olyan jó animációs filmet is csinálnak, hogy megelőzik a saját korukat
Pl: Final Fantasy 8,9,10, Spirit Within(a filmje)
Nnna... végezetül, megint boldogítom a bandát 2 újabb rajzzal
Ezúttal 2 dúnadán. A portré nem sikerült a legjobbra, mert kissé siettem :rmad2: Ez van....
www.tolkien.hu/image.php?imgid=187
www.tolkien.hu/image.php?imgid=188
Az utóbbival látszik, hogy többet törődtem :cooljump:
- Léofwine
- Nem elérhető
Artemisz (Erenya) írta:
Well-of-Souls írta: web.freewebsite.hu/well-of-souls/hegyek.jpg
Te jó Eru! Ez tiszta Argonath!
Ez meg simán elmegy Fangornnak!
Ezzel egyetértek, Well, nagyon jó fotók, és mivelhogy énsem rajzoltam, énis egy fotóval szúrom ki a szemeteket, ha nem bánjátok . Ezt jó másfél éve készítettem a barátnőmről, és az benne a legszebb, hogy beállított fotókat készítettünk, és ez volt az egyetlen, ami úgymond a "szünetben" készült, és pont sikerült elkapni... És a röhej, h az összes kép közül ez lett a legjobb.
Sokan mondták, hogy javítsam ki a szemét gépen, mert így nagyon ijesztő, sírontúli, de szvsz ez benne a legjobb!!!! Pont az tetszik benne, h azzal, h a fény belecsillant a szemébe, és emiatt fehér, kegyetlenül sírontúli lett ez a kép, mintha valami vámpír lenne...
Annyi, h kissé rossz a scan, de maj beviszem újra!
img.photobucket.com/albums/v234/ ... /ESZTI.jpg
Sil: ígérem, OFF befejezve!
- Artemisz
- Nem elérhető
Well-of-Souls írta: web.freewebsite.hu/well-of-souls/hegyek.jpg
Te jó Eru! Ez tiszta Argonath!
Ez meg simán elmegy Fangornnak!
Well! Zseni vagy! KÉREK MÉÉÉÉG!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Well-of-Souls
- Nem elérhető
web.freewebsite.hu/well-of-souls/felvono.jpg
web.freewebsite.hu/well-of-souls/hegyek.jpg
web.freewebsite.hu/well-of-souls/hegyek1.jpg
Üdv:
Well
Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre
- Léofwine
- Nem elérhető
Soulreaver írta: www.tolkien.hu/image.php?imgid=184
Egyetlen egy nagyonapró, és jelentéktelen, építő jellegű kritikát megengedsz?
Össz annyi, h ez a rajz tetszik nekem a legjobban a három közül, a feje, a szárnyai, a kezei nagyon szépek, meg a vállán a páncél. A mellkasával van kis gond szvsz, illetve legközelebb a lábát is rajzold meg, úgy jobb lenne!
Egyébként nekem ez tecc a legjobban! Mmint az angyalosok közül (bár az ördöggel csókolózó is megragadta a fantáziámat ), és remélem nem haraxol..
- Dae/siss
- Nem elérhető
Brisa írta:
Thúle'silme írta: Apropó van itt valaki aki szereti a mangát, animét? Bár sajna Magyarországon nem túl ismert.
Ha visszaolvasol, jópár mangával találkozhatsz. És szerintem kis hazánkban is épp eléggé ismert és kedvelt, sokak bánatára.
[size=9:ehprufb5]Többek közt az enyémre is... [/size]
Soulreaver: erre tényleg csak egy szó van : wazze. Ez kész. Eszméletlen ügyes vagy! :itscool:
Léofwine: hát ha én tudnék festeni ilyen nem nagy számot, iszonyat boldog lennék Nagyon aranyosak, a táltos ökör főleg!
- Léofwine
- Nem elérhető
A táltos ökör: img.photobucket.com/albums/v234/ ... /mese1.jpg
A szürke ló:
img.photobucket.com/albums/v234/ ... /mese2.jpg
- Léofwine
- Nem elérhető
Brisa írta: És az elf-fülek mérete: mindig azt várom, mikor konyulnak le. Amúgy szenzációsak a rajzok. :itscool:
Ööööö most nézem csak, nagy általánosságban énis hasonló méretű füleket rajzolok nekik....izé... hehe..
- Brisa
- Nem elérhető
Thúle'silme írta: Egyébként lenne egy kérdésem, csak Tolkien műveivel kapcsolatos műveket lehet küldeni, és olyan stílusú rajzokat, mint amit láthattam?((én is olyanban próbáltam rajzolni, de nekem más műfaj fekszik, méghozzá a manga))
Apropó van itt valaki aki szereti a mangát, animét? Bár sajna Magyarországon nem túl ismert.
Ha visszaolvasol, jópár mangával találkozhatsz. És szerintem kis hazánkban is épp eléggé ismert és kedvelt, sokak bánatára.
A TolkienHU-ra bármilyen stílusú tolkieni világhoz kapcsolódó alkotást fel lehet tölteni.
Soul, igen érdekes az angyalszárnyú lány pozitúrája a denevér-srácon. És az elf-fülek mérete: mindig azt várom, mikor konyulnak le. Amúgy szenzációsak a rajzok. :itscool:
Brisa
- Thúle'silme
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Nagyon jó minden, a rajz, az árnyékolás! Látom szeretsz szárnyakat rajzolni! Nagyon ügyes, tök jók a szárnyak is, pedig azt nehéz. Asszem különösképp a ló és az ördög/démon/barlog szolga a baltával tetszett nagyon, de az is tök jó, ahol egy csók csattan el szóval, minden nagyon király! A sárkányok pedig... imádom a sárkányokat
Egyébként lenne egy kérdésem, csak Tolkien műveivel kapcsolatos műveket lehet küldeni, és olyan stílusú rajzokat, mint amit láthattam?((én is olyanban próbáltam rajzolni, de nekem más műfaj fekszik, méghozzá a manga))
- Léofwine
- Nem elérhető
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Eh, rendes kimaradtam, sajnálom (gondolom nem hiányoztam). Nézem itt a jobbnál jobb képeket, és azon gondolkozom, hol hagyhattam el az állam... Nagyon jók vagytok, totál kisebbségi komplexus... Főleg Soulreaver, és Lilah rajzai tetszenek.
Én is hozam egy vacak kis festményt, még nekem sem tetszik, szóval felétek nincs is semmiféle elvárásom. A festményt, ha lehet így nevezni Rana Ha madár lennék... c. verse ihlette. Neki ajánlanám a képet.
"Az Esthajnal csillagra végül leülnék..."
'Is there anybody out there?'
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.