Képzőművészet

Több
20 éve 3 hete #230456 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Elmoth írta: Na én is beteszek 1 képet. Eléggé régi, 3 éve készült...
www.star.bme.hu/~molber/images/fa.jpg

Ez nekem nagyon tecc!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 3 hete #230380 Írta: Well-of-Souls
Well-of-Souls válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Hát szóval Elmoth, Leo - röviden csak annyit tudok mondani, h zseniálisak ezek a cuccok 8O
Öröm ilyeneket nézegetni :)

Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 3 hete #230363 Írta: Elmoth
Elmoth válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Na én is beteszek 1 képet. Eléggé régi, 3 éve készült...
www.star.bme.hu/~molber/images/fa.jpg

Több
20 éve 3 hete #230312 Írta: Léofwine
Léofwine válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Drowse / Gurrisurye írta: ez elég szar lett, de azért berakom ide... :roll:

uk.pg.photos.yahoo.com/ph/gurris ... m=1ea9.jpg

Drowse: Ez nagyonnemszar!!!!!!!!!! Rohadtjó hangulata van!!!! :up: Nagyonjóóóóóóóóóóóóóó... komolyan tecc

"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"

Több
20 éve 3 hete #229882 Írta: Elvina
Elvina válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Léofwine írta: Hoztam rajz órai feladatot is, ez csak egy részlete. A feladat, minél élethűbbre megcsinálni!

img.photobucket.com/albums/v234/ ... k/rajz.jpg

Felagund:
nyüüüüüüfffff, te berajzolhatod magadnak jó! :mrgreen:

ÖTÖS! :-)

Több
20 éve 3 hete #229801 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: Képzőművészet
ez elég szar lett, de azért berakom ide... :roll:

uk.pg.photos.yahoo.com/ph/gurris ... m=1ea9.jpg

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Több
20 éve 3 hete #229532 Írta: Soulreaver
Soulreaver válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Üdv mindenkinek!

Látom épp nagy a pangás, de gondoltam szólok, hogy jövő héten (ha meg tudom csinálni és lesz rá időm :( ) akkor felrakok pár rajzot :D
Lehet, hogy kissé túl szerény lesz az eddigi munkáimhoz képest, de nekem teccik ;)

Na, üdv!

Vidámság, szerelem, helye-hulya, happy end... mi kell még?
/Hádész a Herkules c. rajzfilmből :D /
:pippin4:

Több
20 éve 4 hete #228882 Írta: Léofwine
Hoztam rajz órai feladatot is, ez csak egy részlete. A feladat, minél élethűbbre megcsinálni!

img.photobucket.com/albums/v234/ ... k/rajz.jpg

Felagund:
nyüüüüüüfffff, te berajzolhatod magadnak jó! :mrgreen:

Több
20 éve 1 hónapja #228730 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Léofwine írta: Hoztam mégkét nyúzott lovacskát... najó, ez csontváz, ez is köll a munkámhoz! :D

img.photobucket.com/albums/v234/ ... ntifej.jpg

És a koponyavarratok? :twisted:

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 1 hónapja #228513 Írta: Léofwine
Hoztam mégkét nyúzott lovacskát... najó, ez csontváz, ez is köll a munkámhoz! :D

img.photobucket.com/albums/v234/ ... ntifej.jpg

img.photobucket.com/albums/v234/ ... sontvz.jpg

Több
20 éve 1 hónapja #228267 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Dodiee írta: Erda: iszonyat jók a fotóid!!! halál jól elkapod a fényeket! Bár nekem is így menne:P Milyen géped van amúgy?

HP PhotoSmart 618 (V1.10) :wink: És köszi megint a dicséretet. Pár képnek kicsit feljavítottam a színeit, de a mező, a fák, és a lépcső pl. totál érintetlen.

'Is there anybody out there?'

Több
20 éve 1 hónapja #228162 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Erda: iszonyat jók a fotóid!!! halál jól elkapod a fényeket! Bár nekem is így menne:P Milyen géped van amúgy?

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
20 éve 1 hónapja #228155 Írta: Léofwine
Soulreaver: hmmmm.. az a könyv nekem is elég régóta megvan, de azért kösz.. ;)

Több
20 éve 1 hónapja #228130 Írta: Soulreaver
Soulreaver válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Szia Mindenki :)
Jöttem kísérteni :D ;)
Na jó, nem is, csak néhány megjegyzést jöttem hozzáfűzni az eddig felrakott alkotásokhoz :D

Léofwine írta :D

Hoztam egy rajzocskát. Lehet, hogy elsőre morbidnak hat, de ne ijedjetek meg, lóanatómiával készülök az OKTV-re, és ez a kész kép egy kiegészítő részlete, később ez gépen át lett dolgozva, de íme a "nyersanyag" :

img.photobucket.com/albums/v234/ ... atomia.jpg

Hmmm... Léo, egyre jobbakat rajzolsz :D :itscool:
Ha kellene esetleg egy pacianatómiás könyv, akkor szólj, mert nekem van 1 otthon és tudom nélkülözni kis időre v. beszkenneltetem :D Egyszóval állok rendelekzésedre, de ha megvan már otthon, akkor nem szóltam 1 szót sem :D

Narmo írta:

Aiya!
Végre sikerült felraknom ide a Liliomomat. (sokáig szenvedtem vele!! ) Asszem erről már beszéltem. A rajztanci szerint egymásra merőleges vonalakat csak a profik húzhatnak. íme a merőlegeseim: [/i]

www.amatormuveszek.hu/modules.ph ... c&pid=1697

Csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy nagyon szép :d A tanár meg nem normális :D Olyat mondani, hogy ne használd ezt a technikát, mert azt csak a "profik" használhatják, szerintem baromság...
Nyugodtan kisérletezz új technikákkal, meg egyebek, de arra figyelj, hogy a háttér soha ne legyen erősebb, mint az előtérben elhejezett tárgy, kivéve, ha ez a feltett szándékod, hogy ne arra az adott tárgyra figyeljünk :D
Amúgy szép a liliomod nagyon, csak így tovább :D :hello: :bounce: :dance: A tanár meg elmehet a borongós melegebb éghajlatra ;) ... Ilyen sületlenséget mondani... No mindegy...nagy az isten állatkertje ;) :mrgreen:

Vidámság, szerelem, helye-hulya, happy end... mi kell még?
/Hádész a Herkules c. rajzfilmből :D /
:pippin4:

Több
20 éve 1 hónapja #227815 Írta: (i) ramba elenion
(i) ramba elenion válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Erda:A mező ,és a kukoricás című képeid kifejezetten tetszettek sőőőt!A mezőt nézve elősször a szabadság és a nyugalom érzése fogott el.A kukoricás meg olyan Jelek feeeehling!!!
GRATULA

(i) ramba elenion

Arcunkon régmúlt évek árnyékai...

Több
20 éve 1 hónapja #227814 Írta: (i) ramba elenion
(i) ramba elenion válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Nagyon szép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(i) ramba elenion

Arcunkon régmúlt évek árnyékai...

Több
20 éve 1 hónapja #227786 Írta: Léofwine
Hoztam egy rajzocskát. Lehet, hogy elsőre morbidnak hat, de ne ijedjetek meg, lóanatómiával készülök az OKTV-re, és ez a kész kép egy kiegészítő részlete, később ez gépen át lett dolgozva, de íme a "nyersanyag" :D :

img.photobucket.com/albums/v234/ ... atomia.jpg

Több
20 éve 1 hónapja #227511 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Oh, küszi mindenkinek, hogy így megdicsértetek, jól esett. :)

gilloth írta: Erda: az a lépcső a békébe meg az ösvény hol van????? 8O gillothka el akar menni oda!!!! :P

Ez mind itt van a házunktól kb. 3 km-re, a helyi tónál. :wink:

Ancalima: Átlátszó egy csepp sárgával alaposan összekeverve. :wink:

'Is there anybody out there?'

Több
20 éve 1 hónapja #227496 Írta: Léofwine
Erda: a rajzok tetszenek, és a fotók is nagyonnagyon jók lettek!!!!!!!

Több
20 éve 1 hónapja #227387 Írta: Elvina
Erda! Nagyon szépek a képek!
Főleg a 'fák a tóparton' és a 'kukoricás' tetszenek, de a többi is szuper.

Több
20 éve 1 hónapja #227349 Írta: Well-of-Souls
Well-of-Souls válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Erda, ezek megint nagyon jók. Minden elismerésem :)

Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
20 éve 1 hónapja #227327 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Erda: az a lépcső a békébe meg az ösvény hol van????? 8O gillothka el akar menni oda!!!! :P

Több
20 éve 1 hónapja #227298 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Hát, tudom, most önelégült hülyének fogok tűnni (minthogy az is vagyok... :D ) de úgy örülök magamnak, hogy a Sil által egyszer rég berakott kifestők alapján megalkottam ezt:
img.photobucket.com/albums/v205/ ... korona.jpg
(üvegfestés, gyk. :P )
Csak az a kérdés, hogy ezüst és arany üvegfesték híján milyenre színezzem? Rendelkezésemre állnak:
fekete (de azzal ugyebár a kontúr van...), kék, sárga, zöld, fehér (ez végülis inkább átlátszó), piros.
Segítseteeeek! :? :(

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
20 éve 1 hónapja #227089 Írta: Erda niire (Area)

Több
20 éve 1 hónapja #227067 Írta: Léofwine
Glorlyg:a sötételf tecc! ;) Nagyon gonooosz.... :D tökjó :up:

Több
20 éve 1 hónapja #226810 Írta: Glorlyg
Glorlyg válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Hali! Felraktam néhány új képet légyszi nézzétek meg és mondjatok véleményt! :!: :bounce:

A linkek:
Tündelány
Sötételf
Brisa voltam

Gilran Thalion Glorlyg

=^ . ^=

Több
20 éve 1 hónapja #226750 Írta: Celebriel
Celebriel válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Elvina írta: Aiya!
Végre sikerült felraknom ide a Liliomomat. (sokáig szenvedtem vele!! ) Asszem erről már beszéltem. A rajztanci szerint egymásra merőleges vonalakat csak a profik húzhatnak. :evil: íme a merőlegeseim:
[/i]

Szerintem is nagyon szép! :wink:

Mindig történik veled valami, ami megrázza benned világot...

Több
20 éve 1 hónapja #226583 Írta: Elvina

Narmo Poice írta: Aiya!
Végre sikerült felraknom ide a Liliomomat. (sokáig szenvedtem vele!! ) Asszem erről már beszéltem. A rajztanci szerint egymásra merőleges vonalakat csak a profik húzhatnak. :evil: íme a merőlegeseim:

Nagyon szép a liliomod! Nekem speciel nem vonja el a figyelmemet a háttér... :)

Több
20 éve 1 hónapja #226426 Írta: Dúnadán
Dúnadán válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Narmo Poice írta: Aiya!

nagyon frankó. egyetlen apró "hibája" van szerintem, hogy bal alul túl nagy lett az üres rész a lap széle és a kék satírozás között, így egy kicsit oda vonzza a szemet. bár lehet hogy ez azér van mer már ígyis félálomba csücsülök itt :lol: :wink:

Szerinted adjunk Szilszakállnak?-Osszuk el?Ne!Ez halott növény meg minden.Nem hinném,h megértené.Hátha vmi távoli rokona

Több
20 éve 1 hónapja #226414 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Bocsánat, hogy igy belemászok a dologba, mert ritkán teszek fel ide bármit is, de ettől még nézegetlek titeket...
Szóval Narmo liliomjához meg a merőleges dologhoz annyit tennék, hozzá, hogy szerintem kisérletezni lehet, sőt kell is a fejlődés érdekében, tehát a tanár hozzáállása nem igazán megnyerő :? A merőleges, mint háttérkitöltő eszköz ebben az esetben egy kicsit nekem is erős volt, talán mert túl kontrasztosra sikerült, abban vizsont igazad van, hogy a narancssárga és a kék szinek tökéletesen kiegészitik egymást, ez a szinkörből adódik, de ha a kék háttér kevésbé lett volna erőteljes, vagyis halványabb lett volna, akkor hangsúlyosabbá vált volna a liliom, ami kifejezetten szépre sikerült :)

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.830 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére