- Köszönetek: 0
Képzőművészet
- Elvina
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Hoztam egy vámpíros képet! Most a hétvégén volt az Interjú a vámpírral, másnap pedig a Drakula 2000, úgyhogy volt mi ihletet adjon.
Anatómiából 1-es, nézzétek el nekem...
img.photobucket.com/albums/v56/AngelFrom...sy/Vampire_small.jpg
És itt egy másik kép (nem vámpíros, bár "piros"... ):
img.photobucket.com/albums/v56/AngelFrom.../Nature/Gemeskut.jpg
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nefrédiel
- Nem elérhető
"Addig alszom, amíg fel nem ébredek"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- gilloth
- Látogató
ez naon teccik, mert benne látom azt amit a vimpár topicban beszéltek h szépség és érezhető mégis h gonosz...
Amúgy, teljesen el tudom képzelni h sétál az utcán, és egyszercsak... 8O
- Elvina
- Nem elérhető
Soulreaver írta: www.tolkien.hu/image.php?imgid=173
Ez is már fenn volt anno, amúgy, mindegyiket a fun fiction/kreatív szekcióba feltettem már régebben
Visszalapozgattam, és láttam már ezt a képet. És akkor is, most is leájultam a székről, annyira jóóóóóóóóóó!!!!
- Soulreaver
- Nem elérhető
Ami a lovakat illeti, azt hiszem elfelejtettem, hogy van nekem még 1, igaz, az már erőteljesen az egyéb kategóriát meríti ki, mivel nem csak ló van rajta
www.tolkien.hu/image.php?imgid=173
Ez is már fenn volt anno, amúgy, mindegyiket a fun fiction/kreatív szekcióba feltettem már régebben
Gilloth, ha gondolod tudok rajzolni 1-et, csak azt mond meg milyet Persze azt nem tudom megígérni, hogy mikorra lesz készen, de....gilloth írta:
Ki rajzol vámpírokat???
Meg van is egy ilyen képem, de ezt már irtam anno...(fellelhető a felrakott rajzok között)
Vidámság, szerelem, helye-hulya, happy end... mi kell még?
/Hádész a Herkules c. rajzfilmből /
:pippin4:
- Finwe
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Jövő hét SZOMBATON. A pontos időpontot és helyszínt maj később. Arra kérnék mindenkit aki jön hogy kicsit gondolkodjon el a törpökkel kapcsolatban esetleg mit tudna alkotni összehozni, és ha lehet csinálja is meg és hozza el, mert mint ahogy azt a Tk-n is említettem szeretnénk a Tolkien klubokban a megfelelő témákhoz készíteni majdan illusztrációkat.
És ha minden igaz akkor ez a téma is felmerülne majd a talin.
- Finwe
- Nem elérhető
Akkor még egyszer! KÉPZŐMŰVÉSZETI TALI jövő hétvégén! Hogy pontosan mikor az még majd elválik, addig is meg kérel mindenkit, hogy jelentkezzetek bátran! Köszi
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Léofwine
- Nem elérhető
Felagund írta: Bár a macska mintha nagyobb lett volna
Nagyobb is volt, de ezt hívják ugyebár alkotói szabadságnak!
"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"
- Kalibur
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Ez tipikusan olyanra sikeredett, amit meglátok és felveszek, hogy megnézzem, mi is az, ha már a borítója ilyen hangulatos (jobb helyeken ezt egy szóval jellemezni tudják... valahogy így hangzik asszem: szuper!)Léofwine írta: Most énis hoztam egyet, bár igaz, h ez tavaly készült még grafikára házifeladatnak, de úgy döntöttem megosztom veletek! Könyvborítót kellet készítenem a Mester és Margaritához, voilá:
img.photobucket.com/albums/v234/ ... els337.jpg
kritizáljátok ki nyugodtan, érdekel minden vélemény...
"Ah, the taste and feel of blood, when all passion and greed is sharpened in that one desire!"
- Lestat
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Léofwine írta: Szevasztok népség! Már rég jártam erre, de látom nem lankadtok, és csak pakoljátok fel a szebbnél szebb rajzokat! Most énis hoztam egyet, bár igaz, h ez tavaly készült még grafikára házifeladatnak, de úgy döntöttem megosztom veletek! Könyvborítót kellet készítenem a Mester és Margaritához, voilá:
Coooool! 8O
Bár a macska mintha nagyobb lett volna
Our knees do not bend easily
- Léofwine
- Nem elérhető
"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"
- Elvina
- Nem elérhető
gilloth írta:
muti, muti, muti!!! :könyörög: :cockerspanielszemekkelnéz:
Szia gilloth!
Én már csak holnap tudom elküldeni (nincsen beszkennelve)!
Dodiee! A második vámpíros tök JÓÓÓ!
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
gilloth írta: Dodiee: és rá lehet azért vhogy beszélni téged, hogy mutasd meg? :csizmáskandúrszemek: :bounce:
há' nemtom, most kettőt találtam... de télleg gagyik:P
dodie.uw.hu/kepek/rajzok/Anatole2.jpg
dodie.uw.hu/kepek/rajzok/vampire.jpg
tessék nekem elnézni, hogy nem vagyok valami jó rajzos.. és ezek ilyen óránkészültek rádásul..
amúgy minden képemet felpakoltam ide:
dodie.uw.hu/kepek/rajzok/index.html
kritikát, de csak kíméletesen.. Ezek mind órai rajzok amúgy. Látszik h nem a tananyagra szoktam koncentrálni.. Ja, és azért ilyen fura a minőségük, mert nem scannelve vannak, hanem digicammel vannak lefotózva, és úgy vannak feltéve.. de majd bescannelem őket, meg azokat is, amikről nem tudtam jó képet csinálni.. cső!
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- gilloth
- Látogató
muti, muti, muti!!! :könyörög: :cockerspanielszemekkelnéz:
- Elvina
- Nem elérhető
gilloth írta: Ki rajzol vámpírokat???
Ja, tényleg! Én is szoktam néha!!
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Morwen Eledhwen írta nem is olyan rég... írta: sziasztok!
Nagyon jók vagytok, igen tetszenek a rajzaitok. Én is szoktam néha alkotni, itt van pár rajzom. Kérlek, írjatok rá valamit!
kep.tar.hu/galina/images/pic6261728.jpg
'Is there anybody out there?'
- gilloth
- Látogató
- Dodiee
- Nem elérhető
gilloth írta: Ki rajzol vámpírokat???
Én. Néha. pocsékul;)
- Dodiee
- Nem elérhető
Erda niire (Area) írta:
Dodiee: nyüssssz... én is ilyen suliba akarok járniiiiii......
Nem tudom ugyan, hogy hova jársz, de cseréljünk:P
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
ööö... kissé lemaradtam, szóval csak annyit akarok mondani, hogy köszi az ego-bombákat, megvígasztaltatok. *hálás* A képek jók mint mindig, én most alkotói válságban küzdök, de majd csak kilábalok belőle...
Dodiee: nyüssssz... én is ilyen suliba akarok járniiiiii......
'Is there anybody out there?'
- Dodiee
- Nem elérhető
Soulreaver írta: Tök jó Nekem teccik Mellesleg milyen suliban kell illusztrációkat gyártani óra keretein belül? (Ez a kacifántos kédés csupán azt a célt szolgálta, hogy megkérdezzem: "Hova jársz suliba?" )
Kézműipari Szakközép.. érettségi utáni 2 éves képzés, és megdöbbentő módon Üvegfestő és Ólomüvegező szak. elvben a rajzhoz nem sok köze van.. de én szeretek rajzolni, és mivel tudja a tanár, hogy úgyse vesz rá, hogy Tiffany lámpaterveket rajzoljak, megengedte, hogy könyvillausztrációkat rajzolhassak. Csak hogy csináljak valamit órán;)
- Lilah
- Nem elérhető
Hoztam egy színes rajzot, kivételesen egy akvarell:
img.photobucket.com/albums/v72/ibolya/girl.jpg
milyen?
Elen sila lúmenn omentilmo!
- Brisa
- Nem elérhető
Képeslapküldő pályázat
Készíts adventi képeslapot!
Nők Lapja Cafe
2004.10.18
Sokunkban szunnyad művészi képzelet és alkotóvágy, csak eddig az élet úgy hozta, hogy nem tudtuk kiélni őket. Most itt az alkalom, hogy megmutasd fantáziád és ügyességed a világnak!
Alkosd meg az év legszebb karácsonyi képeslapjait, rajzolj, színezz, fess, fényképezz, majd küldd el nekünk a kész művet, hogy beillesszük képeslapjaink közé. Dolgozhatsz kész fényképekből, képekből is. Ne fogd vissza tehetséged, hiszen ha szép karácsonyi képeslapokat készítesz, nem csak magadnak szerzel örömet, hanem sok olvasónak is, továbbá – és most jön a java – részt veszel képeslapkészítő-versenyünkben, és fantasztikus Logitech ajándékokat nyerhetsz. A pályázat ideje: 2004. október 18 - november 8-ig.
A nyeremények megnézhetők, valamint a kész képeslapok feltölthetők itt
Brisa
- Dodiee
- Nem elérhető
Kalibur írta: Dodiee, ez: "Egy vitámra egy beképzelt kiscsajjal a szó helyes kiejtéséről" miről szólt? Én aszittem, annak egy kiejtése van... (és ha jól emlékszem annak pedig az a jelentése, hogy megye... furi név egy lófajtának...)
Kötötte az ebet a karóhoz, hogy Shíre(fonetikusan írva..)-nek kell ejteni...
- Dae/siss
- Nem elérhető
- Kalibur
- Nem elérhető
Éljenek a lovak ^^ !!! (két nagy kedvencem a shire és a frÍz... hát nem mindkettőt eltrafálta a hölgy?) ja és a gyönyörű őszi fotókis éljenek ám!
...
Dodiee, ez: "Egy vitámra egy beképzelt kiscsajjal a szó helyes kiejtéséről" miről szólt? Én aszittem, annak egy kiejtése van... (és ha jól emlékszem annak pedig az a jelentése, hogy megye... furi név egy lófajtának...)
"Ah, the taste and feel of blood, when all passion and greed is sharpened in that one desire!"
- Lestat
- Kalibur
- Nem elérhető
Mielőtt elolvasom a felgyülemlett egy oldalnyi lemaradásomat, engedtessék meg, hogy amolyan magyarázom a bizonyÍtványom stÍlusban ezt érthetővé tegyem a hiányosság okát: tervezem a számÍtógépes szÍnezést, ami alatt viszonylag gyéren mutat a ceruzás árnyékolás, de ha csak az hiányzik, ezer örömmel árnyékolom az eredetit, és elküldöm véleménynyilvánÍtásra... (nnna ez lenne a fölösleges munka mintaképe...)Soulreaver írta:
Azt hiszem, alkotott egy újabb remeket ez a Kalibur lágyzó
Nekem nagyon teccik De árnyékolás nem nagyon van rajt... Na jó, nem vagyok telhetetlen (de azért mégis Ehh... )
Mindenesetre nagyon teccik! :up: :evil3: :itscool: :cooljump:
- Lestat
- Lilah
- Nem elérhető
Én néhány fotóval szeretnélek megörvendeztetni benneteket. A címe a képeknek az, hogy az ősz színei. Remélem tetszenek.
img.photobucket.com/albums/v72/i ... GP2019.jpg
img.photobucket.com/albums/v72/i ... GP2016.jpg
img.photobucket.com/albums/v72/i ... GP2014.jpg
img.photobucket.com/albums/v72/i ... GP2012.jpg
Elen sila lúmenn omentilmo!
- Elvina
- Nem elérhető
Patiszon írta: fototar.origo.hu/common/include/image.jsp?ID=160990&SIZE=2
Kár, hogy nem színes!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.