Zene

Több
20 éve 5 hónapja - 20 éve 5 hónapja #195400 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Zene
Sokat gondokodtam, hogy ide írjak-e vagy a Versekbe, de végülis zenéről van szó.

Háttérsztori dióhéjban: nemrég sikerült letöltenem egy álomszép szerelmes filmet a DC-ről (Where the heart is -- Natalie Portman, Ashley Judd; ajánlom mindenkinek ;) ), és ma -- főleg a changelinges postom után - eléggé szomorkás és szerelmes hangulatban vagyok, tehát prezentálnám nektek a film végén hallható, állat gyönyörű szám szövegét és magát a dalt:

Martina McBride: There You Are

There you are in the early light of day
There you are in the quiet words I pray
I've been blessed by the simple happiness
Of the perfect love we've made

Every time I turn around
When I'm lost and when I'm found
Like an angel standing guard
There you are

Every time I take a breath and when I forget to breathe
You're watching over me there you are
When I'm looking for the light in the middle of the night
Searching for the brightest star
There you are

There you are standing in a crowded room
There you are the earth and I'm the moon
My desire is to stand by the fire
That burns inside of you

Every time I turn around
When I'm lost and when I'm found
Like an angel standing guard
There you are

Every time I take a breath and when I forget to breathe
You're watching over me there you are
When I'm looking for the light in the middle of the night
There you are

When i'm looking for the light in the middle of the night
There you are

There you are
There you are

A dal: *Moderálva by Léli. Kérjétek Díntől priviben v. emilben ;) *

Álomszép. Üti még a Kiss from a Rose-t is. Hm. Aláíráscsere lesz, már látom. (Szívem szerint az egészet beraknám, dehát nem lehet. :( )

[size=9:3863kgvk]Perme most visszamegy sírdogálni... *szipp*[/size]

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #193118 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Zene
Dodiee:

Ringbearer írta: no, Chicago!
Földszint
1-5. 2.600,
6-10. 2.400,
11-15. 2.100,
16-20. 1.700,
Erkély közép
1. 2.600,-
2-3. 2.400,
Erkély oldal
1. 1.000,
2-3. 800,-
Emelet közép
1-3. 1.500,
Emelet oldal
1. 800,
2-3. 500,
Pótszék 500

Bár erősen kétlem, hogy ilyenkor lehet még jegyet kapni.. :roll: De megpróbálhatjátok ;)

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #192808 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Zene
Hm, ha nem szombaton mentek esetleg én is mennék... :roll: De még csak esetleg... :roll:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 6 hónapja #192726 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Zene
500-2600ig, ha jól láttam Ring hozzászólásában, Ring ? Na? Hm?

Több
20 éve 6 hónapja #192682 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Zene

Ringbearer írta:

Drizzt írta: Azért nem lelkesedek, mert nem érek rá akkor...
Ring, te mikor mész hádecsikágórá' ?

hát így sehogy, mert senki se jelentkezett. :D

ööö, tudom, én vagyok a figyelmetlen, meg fQleg lusta viszalapozni így reggel 8kor mikor már mennem kéne a suliba, de mennyi lenne a jegy? Én szívesen mennék, csakhát minden attól függ:P

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
20 éve 6 hónapja #192671 Írta: Drizzt
Ring én spec. mennék...vagy az nem elég ? Tudod, csak komolyan :)

Több
20 éve 6 hónapja #192641 Írta: Kincső
Hahó nép!
Aki jönne Padlást nézni, kedd estig írjon e-mailt/privit és lehetőleg fizessen is addig! :!:
Kincső

Több
20 éve 6 hónapja #192575 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Zene

Drizzt írta: Azért nem lelkesedek, mert nem érek rá akkor...

hát így sehogy, mert senki se jelentkezett. :D

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 6 hónapja #192521 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Zene

Ringbearer írta: Lau, melyikre?
nem néztem júniusi időpontokat, mert akkor meg már mindenki
utazik, meg vizsgázik meg mittomén.

sajnos egyik időpontra sem érek rá. :(

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
20 éve 6 hónapja #192436 Írta: Drizzt
Azért nem lelkesedek, mert nem érek rá akkor...

Több
20 éve 6 hónapja #192231 Írta: Kincső
Hahó nép!
Mégsem tudom még megmondani, hány jegy van, de ami ezt illeti eddig nagyon nincs túljelentkezés... :roll: :? Ébresztő! Gyertek Padlást nézni! Amíg nem volt semmi konkrét, addig jobban lelkesedtetek! :roll:

Több
20 éve 6 hónapja #191896 Írta: Ringbearer
Lau, melyikre?
nem néztem júniusi időpontokat, mert akkor meg már mindenki
utazik, meg vizsgázik meg mittomén.

Több
20 éve 6 hónapja #191600 Írta: Laurelen
affff....hogy akkor nem érek rá :(
pedig annyira szeretném megnézni....grrr
gör-gör

Több
20 éve 6 hónapja #191583 Írta: Kincső
Figyelem Padlásosok! :wink:
Most már biztos, hogy néhány jegyet tudok szerezni amájus 15-i 19 órás előadásra!
Szóval akit érdekelne, az sürgősen írjon privit vagy e-mailt telefonszámmal! Szerdán tudom meg, hogy pontosan hány jegy eladó (1500 HUF), de ezen a héten el kéne dönteni (azaz pénteken meg kell mondanom, tehát csütörtök estig lehet jelentkezni), hogy hány kell nekünk, mert ami nem kel el, azt visszamondják! :!:
A jegyeket túljelentkezés esetén értelemszerűen jelentkezési sorrendben fogom odaadni.
Az 1500 HUF befizetését jó lenne, ha csütörtökön el tudnánk intézni, mert nem biztos hogy meg tudom előlegezni! :roll: :!: Gondolom lesz csütörtökön Szkíták próba a Margitszigeten, ott megtalálható leszek. :idea:
Kincső

Több
20 éve 6 hónapja #191575 Írta: Ringbearer
no, Chicago!

az az igazság, hogy nem tudtam ma felhívni őket, nem tom van e
jegy. :lol: de jövő héten 3 előadás is van, 13. csütörtük, 14. péntek és 15. szombat mindegyik 7 órás kezdettel.
a jegyárak:

Földszint
1-5. 2.600,
6-10. 2.400,
11-15. 2.100,
16-20. 1.700,
Erkély közép
1. 2.600,-
2-3. 2.400,
Erkély oldal
1. 1.000,
2-3. 800,-
Emelet közép
1-3. 1.500,
Emelet oldal
1. 800,
2-3. 500,
Pótszék 500

mindenki döntse el, hogy melyik lenne a legjobb és írja meg mailbenvagy priviben!

Több
20 éve 6 hónapja #191434 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Zene
szerntem egy napot igazán ellóghatnaka táborbol azok a kevesek akik koncertre mennek.. Megoldjuk nélkülük is.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 6 hónapja #191365 Írta: Drizzt
Ó, csak én voltam mindíg is naív ;)
De nem akarok lázítani, mint azt állították, úgyhogy letettem róla. Csak tudod a BN nagyon nagy kedvenc, és most járnak 2szor MO-on, és nem hiszem, hogy túl sűrűn jönnének, azért volt ez a...mindegy végül is, nem ?
Nekem mindig is más dolgok voltak egyértelműek, mint másoknak...
Majd írok nekik, hogy halasszák' el, mert táborban leszek :)
Amúgymeg én pl azt sem tudtam milyen az a keretjáték...vagymi, mert nem voltam előző táborban...
Bocs az OFF-ért ez volt az utolsó, elvégre ez nem ide tartozik.

Több
20 éve 6 hónapja #191353 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Zene

Léli írta:

Laurelen írta:

Drizzt írta: Estel ne tedd kérlek, inkább olvasd el mit írtak utánad...megtanulom veled az egész Jézus krisztust, ha ez segít ;)
Blackmore's Topic: Van egy Blackmore's Night koncert videóm...illetve több is, ha valakit érdekel...vagy ezt mán írtam ? :)
Hja, az biztos, hogy nem a Vigadóban lesz a kocert, mert :
"A Pesti Vigadó rendezvényei az épület felújítása alatt, 2004 januártól eloreláthatólag 2006 elejéig szünetelnek. Szíves megértésüket kérjük."
Viszont így lehet, hogy olcsóbb lesz...és/vagy vidéken...
Szal a fene sem tudja, egyenlőre magyar oldalakon nem lehet infót találni róla...dejazé' remélem lesz.

ha vidéken lesz lehetne egy velem-közeli helyszínért lobbyzni... :twisted:

Fölösleges, csak jobban fájna a szívetek... kriszana megmondta, hogy a táborból senki sem kap kimenőt a koncert miatt...

Most tök hülye vagyok (valószínű), de ha táborba megyünk, az automatikusan azt jelenti, hogy nix öntörvényű szabadprogram, táborba megyünk, nem koncertre. Hacsak nem mind a százan. És ez fordítva is igaz. Kinek mi a fontosabb, persze. Szerintem ez tök evidens.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
20 éve 6 hónapja #191101 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: Zene

Well-of-Souls írta: OFF
[size=9:2q1t9cnh]Elnézést az OFF-ért, csak azt szeretném megkérdezni, hogy valakinek nincsenek-e egészen véletlenül Blackmore's Night bootleg felvételei (CD-n)?
Cserébe akadna némi Deep Purple (és más ezzel kapcsolatos, mondjuk Gillan-es vagy Glenn Hughes-os Black Sabbath, esetleg Rainbow) bootleg, plusz pár Led Zeppelin vagy Pink Floyd (hasonlóan kalóz)...
Előre is köszi:
Well[/size]
/OFF :)

Sajnos BM nekem nincs, viszont a cserébe felajánlott anyag igencsak érdekelne... Főként a Black S., mert abból csak lemez van.

Ring, Chicago naggyon érdekelne, írtam is privit! :wink:

argh

Több
20 éve 6 hónapja #191078 Írta: Drizzt
Engem érdekelne a Padlás és a Chicago is...
Hja, Blackmore's Night:
Live in Malmo 04-24-02 (2cd)
van egy instrumentális album: Blackmore's Kingdom
Meg egy videó, dejaz hivatalos sztem Live in Germany ha mindenigaz...interjuhrészletekkel.

Több
20 éve 6 hónapja #190873 Írta: Well-of-Souls
Well-of-Souls válaszolt a következő témában: Zene
OFF
[size=9:eng5gus2]Elnézést az OFF-ért, csak azt szeretném megkérdezni, hogy valakinek nincsenek-e egészen véletlenül Blackmore's Night bootleg felvételei (CD-n)?
Cserébe akadna némi Deep Purple (és más ezzel kapcsolatos, mondjuk Gillan-es vagy Glenn Hughes-os Black Sabbath, esetleg Rainbow) bootleg, plusz pár Led Zeppelin vagy Pink Floyd (hasonlóan kalóz)...
Előre is köszi:
Well[/size]
/OFF :)

Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre

Több
20 éve 6 hónapja #190859 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Zene

Léli írta: Chicago? Nem az a Rómeó és Júlia mai változata?

Nem, az a West Side Story, szvsz. :wink:

Padlás egyébként nagyon rúlz, nézzétek meg!

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 6 hónapja #190851 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Zene
Chicago? Nem az a Rómeó és Júlia mai változata?

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 6 hónapja #190793 Írta: GalenEszter
GalenEszter válaszolt a következő témában: Zene
Engem nagyon érdekelne a Chicago színpadon! :-)
Padlásra pedig bármikor kapható vagyok. :-)

"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today."

Több
20 éve 6 hónapja #190785 Írta: Laurelen
chicago, hmmm...mikor?
padlás project, utána nézek!
tünc

Több
20 éve 6 hónapja #190655 Írta: Ringbearer
Padlás? hol? mi?
én is szívesen mennék! :wink:
Akit érdekelne a Chicago színházba az írjon privit,
megpróbálok jegyet szerezni ha van érdeklődés!

Több
20 éve 6 hónapja #190600 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Zene
Padlásra én is szívesen mennék!!! (meg Dzsungelkönyvére, meg Valahol Európábanra is.)
Ha tudtok jegyet szerezni síkítstaok!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 6 hónapja #190479 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Zene

Kincső írta: 15.-ire (vagy hogya a szöszbe kell azt számmal írni hogy tizenötödikeire... :roll: :) )

OFF.

15-eire

;)

ON.

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
20 éve 6 hónapja #190456 Írta: Kincső
Padlás? Mi az osztállyal megyünk a május 15.-ire (vagy hogya a szöszbe kell azt számmal írni hogy tizenötödikeire... :roll: :) ), le van foglalva 31 jegy, de szvsz jópáran nem fognak jönni. Megpróbálom megszerezni a felszabaduló jegyeket, ha nem kapnátok amúgy, jó? :idea: :wink: [size=9:2sakdfwh](Aztán osszátok el magatok közt valahogy... :roll: )[/size] (Egyébként 1500 píz... mármint HUF, nem euro. :) )
Megjegyzés: aznap van Tolkien Klub is (bár az előadás 19h-kor kezdődik).

Több
20 éve 6 hónapja #190446 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: Zene
Jah, Padlás az jó lenne. Még én se láttam.

Tábor ügyben pedig... sok mindent beszélnek... majd élesben úgyis csomó minden máshogy lesz.

argh

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.656 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére