Színművek

Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs
30 30%
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten
20 20%
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr
16 16%
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk
17 17%
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e
8 8%
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom
9 9%
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
19 éve 1 hónapja #275875 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Színművek
Pénteken színitoszos megbeszélés, találkozunk 4kor a Kálvinon. Metró feljárat.

need more brainz. yourz. now.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 1 hónapja #275835 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: Színművek
Aldarion- statiszta polgár+ szolgálólány jelenti: csütörtökön fél4re érek oda, és odatalálok magamtól.
pénteken sajnos nem tudok menni egyáltalán. [size=9:36pd7fxp]hol zh- t írok, hol tanulok a következőre, hol postázok... :D [/size]

késést most nem tudjuk tolerálni, egy cseppet sem.

Ha nem, hát nem, ne toleráljátok. :lol:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 1 hónapja #275778 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Színművek
csütörtök (nov3) - 14.45 Oktogon, burgerkirály előtt.
péntek (nov4) - 10.15 ugyanott.

ezek az Aldarionpróbák.

STATISZTÁK JÖJJENEK, FELTÉTLENÜL! MINDENKI!

késést most nem tudjuk tolerálni, egy cseppet sem.

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
19 éve 1 hónapja #275743 Írta: Lamy
Lamy válaszolt a következő témában: Színművek
Nem jött szembe valakivel pénteken a fekete sálam?

Több
19 éve 1 hónapja #275566 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Színművek
Jó, nekem mindegy, az összes próbára jövök, még akkor is, ha éppen nincsen szükség rám. :wink:

Több
19 éve 1 hónapja #275510 Írta: Cueddo

inkább második, jelenetezés még mindig. kéne már egy másodikfelvonás-összpróba lassacskán, azért jöjjetek, statiszták, hogy haladhassunk.

(Dylan Thomas)

Több
19 éve 1 hónapja #275457 Írta: Gandalf

Több
19 éve 1 hónapja #275449 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek

Gandalf írta: Tehát ha jól értem, legközelebb csütörtökön lesz próba a B. alapítvány termében?

szüneti "tünctánctermi" próbák:
nov.3. csüt 15:00-18:00
nov.4. péntek 10:30-13:30

STATISZTÁK, TÉNYLEG GYERTEK!

Jól értetted.

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
19 éve 1 hónapja #275445 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Színművek
Tehát ha jól értem, legközelebb csütörtökön lesz próba a B. alapítvány termében?

szüneti "tünctánctermi" próbák:
nov.3. csüt 15:00-18:00
nov.4. péntek 10:30-13:30

STATISZTÁK, TÉNYLEG GYERTEK!

Több
19 éve 1 hónapja #275283 Írta: Panda
Aldarionra csak 5- re tudok odaérni statisztálni.

Több
19 éve 1 hónapja #275210 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Színművek

Lamy írta: Mivel most küldtem először privát üzenetet (ha elküldtem egyáltalán), nem tudom hogy: ha csak a kimenő levélben jelenik meg, amiket írtam és az elküldöttben nem , akkor is megkapják az illetők?
(Béna vagyok tudom, nem kell mondani!) :oops:
Köszi:Lamy

Kimenőben addig van amíg az illető akinek küldted nem jelentkezik be vagy nem frissít.
Amint megkapta, megjelenik az elküldöttben de eltűnik a kimenőből.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 1 hónapja #275209 Írta: Lamy
Mivel most küldtem először privát üzenetet (ha elküldtem egyáltalán), nem tudom hogy: ha csak a kimenő levélben jelenik meg, amiket írtam és az elküldöttben nem , akkor is megkapják az illetők?
(Béna vagyok tudom, nem kell mondani!) :oops:
Köszi:Lamy

Több
19 éve 1 hónapja #275196 Írta: Lamy
ELTE-n is 6-ig van szünet!!!! :)
Ezért jó bölcsésznek lenni!!!Ha!

Több
19 éve 1 hónapja #275113 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: Színművek

Kincső (Thilanna) írta:

gillz írta: Milyen szünetben? Péntek szünet lesz még?

Középiskolásoknak szünet az egész jövőhét, azaz hétvégékkel együtt okt29-nov6.
8)

off: de jó neketek, nálunk 10.28-1.1. Mázlisták :P

Több
19 éve 1 hónapja - 19 éve 1 hónapja #275112 Írta: Kincső

gillz írta: Milyen szünetben? Péntek szünet lesz még?

Középiskolásoknak szünet az egész jövőhét, azaz hétvégékkel együtt okt29-nov6.
8)

Döntsük el mielőbb, lesz-e most szombaton próba, pls! [size=9:17b8lr9i](Pl. hyarnustartali ügyében is tudni kellene.)[/size] :P

Több
19 éve 1 hónapja #275111 Írta: Cueddo

az Ainulindalét én komolyan gondoltam a LEPre, de az elvileg mozgásszínháznak készült, és még rengeteg gyakorlást igényelne. szvsz mostmár felejtős. viszont Kapolcsra esélyes lehet.

ALDARION-STATISZTÁK:

CSÜTÖRTÖKÖN (okt27) 16.00-RA GYERTEK AZ AJTÓSIRA, MINDANNYIAN!

szükség van rátok, mert a II. felvonás csupa-statisztás, nélkületek nem nagyon tudunk próbálni.

(Dylan Thomas)

Több
19 éve 1 hónapja #274989 Írta: gillz

Lamy írta: Hali!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy szünetben lesz-e színjátszó? És ha igen, akkor hol, ugyanis ADS valszeg zárva.
Ja, és ugyanez a kérdés vonatkozik az Aldarion próbákra is.

Ezen kívül szólnék egy fél mondatban, hogy most pénteken késni fogok, mert hogy az a.... épp péntek délutánra kellett betenni egy blockszemináriumot! (Most nagyon-nagyon mérges!) De a második felét ellógom, uh kb. fél ötre ott vagyok. Ha másik teremben lesztek, valahogy jelezzétek légyszi! (0620-581-9998)
(Mellesleg én csak Kincső számát tudom, ami próbák szempontjából nem tuti, h elegendő.)

Milyen szünetben? Péntek szünet lesz még? Ha igen, akkor megbeszélés lesz a jövő heti cucc helyett, kitaláljuk szépen mindenki jelenetét valami szimpatikus helyen... majd most pénteken megbeszéljük.

Több
19 éve 1 hónapja #274984 Írta: Kincső

Cueddo írta:
Aldarionpróba lesz a szünetben is, kettő, vagy három, attól függ, hogy megy.
a "szombati" próbákat, amiket teremhiány miatt nem tartunk meg, tegyük át vasárnap 17.30-19.30-ra, remélhetőleg tünctánctermi felügyelőségnek is jó. Kincső, kérlek, kérdezd meg! köszi :)

Eruntale/Hanna írta: Aldarionosok: üveghegyen túli kulipintyó immár kifestve, fűtve elvileg egész télen hazsnálható próba szempontjából. ha hoztok bögrét, még teát is főzhetünk

statisztk meg szerintem már igencsak kellenének, legalábbis az udvarhölgyek...

Írtam e-mailt, de ha már szó van róla, szüneti "tünctánctermi" próbák:
:arrow: nov.3. csüt 15:00-18:00
:arrow: nov.4. péntek 10:30-13:30

A vasárnap este szerintem ugyanúgy nem jó nekik, mint a szombat du. De ha mehetünk Üveghegyentúlra, maradjon a szombat du. sztem. :idea: [size=9:2j19qs84](Én ált. már a mesterségóra végefelé is alig vagyok használható, mint mondtam, Bátyó... :roll: :P )[/size]

Több
19 éve 1 hónapja #274961 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!

Pénteken nem tudok jönni, osztálytalálkozón leszek (végre megszerveztek egy rendeset) szóval Nektek jó fejlődést! ;)

Eruntale: Én jelentkeztem statisztának, csak egyelőre visszajelzést nem kaptam a mikor és a hol kérdésében. Csak szóljatok! ;)

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.

Több
19 éve 1 hónapja #274959 Írta: Lamy
Kincső! Köszi, akkor majd téged foglak zargatni! :)

A vasárnapra áttett próba azt jelenti, h már most vasárnap is?
Találkozó van előtte? (Csak, h ne tévedjek el, ami ismerve magamat erős esélyekkel előfordulhat.)

Több
19 éve 1 hónapja #274920 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Színművek
Aldarionosok: üveghegyen túli kulipintyó immár kifestve, fűtve elvileg egész télen hazsnálható próba szempontjából. ha hoztok bögrét, még teát is főzhetünk :)

statisztk meg szerintem már igencsak kellenének, legalábbis az udvarhölgyek...

Több
19 éve 1 hónapja #274917 Írta: Panda
Aldarion: néha légyszi írjátok be, hogy melyik részt próbáljátok -> mikorra jöjjenek a statiszták. :)

LEP: :?: Ainulindale?[size=9:15c44qnt] (Narbeleth megelőzött a LEP- es topikban.)[/size]
:?: A táborból a Hyarrostar csapat előadása, bizonyos elemek módosítsával? [size=9:15c44qnt](Nem akarom előzhozni a táboros vitákat, de szerintem jól jönne ki egy ilyen kassákos- átdolgozós- értelmezős darab...)[/size]

Több
19 éve 1 hónapja #274909 Írta: Cueddo

Aldarionpróba lesz a szünetben is, kettő, vagy három, attól függ, hogy megy.
a "szombati" próbákat, amiket teremhiány miatt nem tartunk meg, tegyük át vasárnap 17.30-19.30-ra, remélhetőleg tünctánctermi felügyelőségnek is jó. Kincső, kérlek, kérdezd meg! köszi :)

(Dylan Thomas)

Több
19 éve 1 hónapja #274874 Írta: Kincső
Aldarion-próbák megoldása folyamatban (oktogoni terem).
[size=9:3dlqwmy7]És azt hiszem, minden próbáról szoktam tudni, úgyhogy e szempontból elég az én számom, de valóban praktikus még pár számot begyűjteni :P [/size]

Több
19 éve 1 hónapja #274871 Írta: Lamy
Hali!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy szünetben lesz-e színjátszó? És ha igen, akkor hol, ugyanis ADS valszeg zárva.
Ja, és ugyanez a kérdés vonatkozik az Aldarion próbákra is.

Ezen kívül szólnék egy fél mondatban, hogy most pénteken késni fogok, mert hogy az a.... épp péntek délutánra kellett betenni egy blockszemináriumot! (Most nagyon-nagyon mérges!) De a második felét ellógom, uh kb. fél ötre ott vagyok. Ha másik teremben lesztek, valahogy jelezzétek légyszi! (0620-581-9998)
(Mellesleg én csak Kincső számát tudom, ami próbák szempontjából nem tuti, h elegendő.)

Több
19 éve 2 hónapja #274250 Írta: gillz

Cueddo írta:
gillz: egy javaslat, bár tudom, ritkán megyek :oops: érdemes lenne egymondatos jeleneteket csinálni, vagy tartalom nélküli jeleneteket megtölteni tartalommal, megtanulni, hogy kell felépíteni egy jelenetet. ebben tudok majd segíteni.

egyelőre bánjunk nagyon óvatosan a beszéd megengedésével, mert rettentő erős a kísértés, hogy átcsapjon impróba, aminek se teteje, se alja.

mindenjót!
Cue

:bólogat: erre én is gondoltam, megtetszett ez a tartalom nélküli beszédes jelenetcucc mrgreen:
azt hiszem, azt fogom szöveges jelenetnél kérni, h mindenki tudja előre, h mit fog mondani. aki sokat szokott beszélni, az írja le, vagy ne beszéljen :twisted:

Több
19 éve 2 hónapja #274245 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Színművek
Jelentem pénteken ottleszek színjátszón, igaz, hogy késéssel, de ottleszek:)
(vééégre elkezdődtek a táncpróbák)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 2 hónapja #274220 Írta: Cueddo

gillz: egy javaslat, bár tudom, ritkán megyek :oops: érdemes lenne egymondatos jeleneteket csinálni, vagy tartalom nélküli jeleneteket megtölteni tartalommal, megtanulni, hogy kell felépíteni egy jelenetet. ebben tudok majd segíteni.

egyelőre bánjunk nagyon óvatosan a beszéd megengedésével, mert rettentő erős a kísértés, hogy átcsapjon impróba, aminek se teteje, se alja.

mindenjót!
Cue

(Dylan Thomas)

Több
19 éve 2 hónapja #274161 Írta: gillz
Nézzetekát a Tánc topicba ;)

Több
19 éve 2 hónapja #273866 Írta: gillz
meglátjuk. koncentrációs gyakorlatok, iletve gyakorlunk. de nem haladunk tovább :D

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.997 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére