Színművek

Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs
30 30%
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten
20 20%
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr
16 16%
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk
17 17%
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e
8 8%
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom
9 9%
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
16 éve 9 hónapja #353905 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Színművek
Én megyek, de csak akkor, ha biztos lesz.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 9 hónapja #353900 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Színművek

Ery írta: Úgy értesültem, hogy nem lesz Synithos.

erről én se tudtam o.O
legutolsó infóm az, h lesz. én mindenesetre úgy készülök.
ki jönne?

need more brainz. yourz. now.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 9 hónapja #353883 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek

Ery írta: Úgy értesültem, hogy nem lesz Synithos.

?????
Ezt kitől és hogyan és miért és akkor ide miért az van még mindig beírva hogy lesz?! *morc*

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
16 éve 9 hónapja #353876 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Színművek
Úgy értesültem, hogy nem lesz Synithos.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
16 éve 9 hónapja #353874 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Színművek
én sajnos nem tudok menni holnap :(

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
16 éve 9 hónapja #353873 Írta: Esgal
No, lesz akkor holnap színitosz? Több alternatív program okán jó lenne tudni... ja, és kérdeném, hol?

/Lucifer/
/Ghymes/

Több
16 éve 9 hónapja #353183 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Színművek

A vizsgaidőszak miatt még nem tudunk rendes színitoszt tartani, úgyhogy az új félév első alkalma jövő utáni héten lesz:

február 1-én, pénteken 15.45 - 18.30

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
16 éve 9 hónapja #353082 Írta: Ery
Csatlakozom. Akkor mi a jó Rá-t fogok én csinálni 16:00 és 18:00 között? Mert ha hazamegyek, akkor nem biztos, hogy rá tudom beszélni magamat arra, hogy mozduljak ki ismét...

Καναπή!

Több
16 éve 9 hónapja #353079 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: Színművek
Ajvééé.

code a rat the monster on doom in it

Több
16 éve 9 hónapja #353049 Írta: gillz
No, most pénteken elmarad a Színitosz, tehát hatkor a Gondolinosoknak a Kazinczyban megbeszélés :D

Több
16 éve 9 hónapja #353018 Írta: Erdariel
Erdariel válaszolt a következő témában: Színművek
Hahó!
Szerintem nem leszek olyan állapotban, hogy holnap tudjak menni (vizsga, betegség), de jövő héttől mindenképp!:)
Ami

Édes Víz és Kacagás!

Több
16 éve 9 hónapja #353009 Írta: gillz
Cueddoval és velem együtt öten lennénk előzetes jelentkezések alapján Színitoszon - én jelenleg elég rosszul vagyok fizikailag, holnap nem tudom, h mi lesz, de jelenleg nem bírnék megtartani Színitoszt, és asszem részt venni sem :P

Úgyhogy a magam részéről lemondanám, persze Cueddo még megtarthatja, és még akár be is mehetek, ha azt mondja, h mégis lesz.

Több
16 éve 9 hónapja #353008 Írta: Ery
Rám is lehet számítani.

Καναπή!

Több
16 éve 9 hónapja #353006 Írta: Orsie

Gandalf írta: Pénteken gondolinmegbeszélés lesz.

köszi :) megyek én is.

Több
16 éve 9 hónapja #353005 Írta: Gandalf

Több
16 éve 9 hónapja #353003 Írta: Orsie

Ringbearer írta: Bocsi, akkor ide is beírom!
(Efkú, bocsi :oops: )

Szóval 6-kor tali pénteken a Kazinczy utcában. Ez már biztos.
Aki étel, italt hoz aztat nagyon szeretjük továbbra is. 8)

izé, akkor ez most azt jelenti, hogy holnap, pénteken lesz Gondolinmegbesz? vagy most csak "sima" synithos van? :oops: :roll:

Több
16 éve 9 hónapja #352999 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Színművek
köszi :)

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
16 éve 9 hónapja #352994 Írta: gillz

Remzymama/Tünde írta: OFF
főleg gillz
tudtok valahonnan nekem kölcsönözni egy szőke hosszú női parókát?
előre is nagyon köszi
:lol: ON

én is boltból kölcsönöztem tavaly.

Több
16 éve 9 hónapja #352993 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Színművek
OFF
főleg gillz
tudtok valahonnan nekem kölcsönözni egy szőke hosszú női parókát?
előre is nagyon köszi
:lol: ON

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
16 éve 9 hónapja #352980 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Színművek
Bocsi, akkor ide is beírom!
(Efkú, bocsi :oops: )

Szóval 6-kor tali pénteken a Kazinczy utcában. Ez már biztos.
Aki étel, italt hoz aztat nagyon szeretjük továbbra is. 8)

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
16 éve 9 hónapja #352979 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: Színművek

Kincső (Thilanna) írta: Gondolinmegbeszre hányórát és hol beszéltünk meg? :nememléxik: :oops:

Engem is érdekel ez, ha jöhetek... :roll: :oops:

code a rat the monster on doom in it

Több
16 éve 9 hónapja #352940 Írta: Cueddo

A nálunk-lehetőséget most nem tudom megígérni, inkább Kazyra készüljetek, aztán max. mégis.

(Dylan Thomas)

Több
16 éve 9 hónapja #352935 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek
Hát engem a szívem synithosra húz, az eszem meg az írnivalóm mellé :P de ne miattam legyetek kevesen, szvsz megyek ;)
(viszont aki megígéri és utána utolsó pillanatban lemondja arra morc leszek... tegnap a TLVborítékolással már így jártunk ugyanis)

más... a Gondolinmegbeszre hányórát és hol beszéltünk meg? :nememléxik: :oops:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
16 éve 9 hónapja #352933 Írta: Esgal
Ha nem jön közbe semmi, ott leszek én is.

/Lucifer/
/Ghymes/

Több
16 éve 9 hónapja #352928 Írta: Cueddo

Pénteken 2-től vizsgázom, ráadásul Kazyn, szerintem 4ig végzek. A szándék legalábbis megvan :)

(Dylan Thomas)

Több
16 éve 9 hónapja #352922 Írta: Ery
Rám lehet számítani.

Καναπή!

Több
16 éve 9 hónapja #352921 Írta: gillz
Népek!

Ki az akit érdekelne esetleg most pénteken Színitosz? Létszámtól függően döntjük el, h tartunk-e vagy sem, szal nem ártana visszajelzés, mondjuk csütörtök délig.

Több
16 éve 9 hónapja #352569 Írta: gillz
No, ma du 15:45 Synithos, mindenkit szeretettel, hozhattok már szöveget.

Cueddo nem lesz sajna, de azért már elkezdhetünk agyalni, mit is akarunk kezdeni magunkkal.

Több
16 éve 10 hónapja #352442 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Színművek
Kicső, köszi! :)

Balázs: Nekem nem fűződik hozzá semmi érdekem, hogy a Farsangon legyen. Amint Kincső is írta, összeszedtem az érveket.
Természetesen akármi lesz is a döntés alkalmazkodni fogok hozzá, oda megyek ahol a darab lesz, megtanulom a szövegem, ennyi.
Csak a szememet bántaná, ha ebből valaki presztízskérdést csinálna csak azért mert degradálónak találja a farsangi fellépést. Reméljük erről szó sincs.

Többiről élőszóban... :smokin:

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
16 éve 10 hónapja #352408 Írta: Esgal

Cueddo írta:
Április második felében lesz egy NEM-TOLKIENI synithos-est, amit már ősz óta tervezünk. Pénteken mostmár végleg elmondom a koncepciót, és elkezdünk készülni, jeleneteket választani, satöbbi.

Aki újonnan be szeretne csatlakozni, szerettel várjuk! A pénteki színitoszok már hosszabbak lesznek, fél 7-ig fognak tartani. (Ha esetleg kell majd a készülő jeleneteket külön próbálni, arra tartjuk fenn a maradék időt 8-ig.)

gillz: arra gondoltam, hogy én megtartanám a 60 perces beszédtechnika ÉS koncentrációs-játékos estébé bemelegítést - és te tartanád a 90 perces mesterséget, ha megfelel.

szívesen csatlakoznék hozzátok, de nem hiszem, hogy most pénteken ráérek, a többi pedig majd az órarendemtől függ, az meg még nem derült ki. később még beállhatok?

Orsie: tőlem még a legkevésbé függ. ha nem akarjátok, akkor gondolin nélkül is lesz elég farsangi műsor. egyébként meg emlékezhetsz, én sem tartottam igazán koncepcióba illőnek, meg túl hosszúnak éreztem, de meggyőztél - bár úgy fest, hiába ;)

/Lucifer/
/Ghymes/

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.994 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére