Színművek

Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs
30 30%
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten
20 20%
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr
16 16%
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk
17 17%
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e
8 8%
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom
9 9%
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
22 éve 3 hónapja #76779 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Színművek
A hugom most éppen nyaggat 8O , hogy ha van még egymondatos szerep akkor ő naon cívest elválalna egyet...
Szal fel tudok ajállani egy 13 éves hugit... :D (Ha igény van rája...)

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #76771 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek
Szerintem is jó volt, jól haladunk... 8)
Maradtam volna tovább szívesen, csak azok a fránya tanárok egy rakás leckét hozzánkvágtak, és holnap semmi időm nem lesz... :cry:
Beleg, majd felrakod a szerepeket meg ilyesmiket, amiket összeírtál? (Különben meg nálad maradt a szereplőlistám... :roll: )
Na sziasztok, késő van. *ásító emotikon* :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #76769 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Színművek
Na akkor jöhet a hosszabb változat:

Köszönöm Daenek Fionak és aki még rendelt kaját...na szóval nektek hogy nem hagytatok éhenhalni
Dae, Rayan: Tartsunk össze mi statiszták ;)
Ööö....Mindenkinek ünnepélyesen bejelentem Déagol örökbefogadott :D
Estel: Mért tiltakoztál amikor Beleg megkinált engem colával (cukrozott lónyál :D ) Persze akkor meg nem tiltakozol amikor iszok a tequilábol :P
Ööö...köszönöm azoknak akik kértek posztert...nem értem mért vitte el az a krapi utána az üvegből ráadásul a ruhásboltba :roll: :roll:
Továbbá....Köszike ezt a flejthetetlen napot....
Trolltakony RULZ!!!
Estel nem énekeltél :(

Több
22 éve 3 hónapja #76741 Írta: Ithilgalad
Tökyo! :D
Köcci nektek a yo délelőttöt!! :hello:
Köcönöm Rayannak, mint földimnek a villamosmenetrend felőli felvilágosítást! :biggrin2:
Mostlegalább betudlak azonosítani titeket :cool2: (Legalábbis kb... :roll: )

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
22 éve 3 hónapja #76739 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!

Irtó kellemes nap volt ez Veletek!
Kommun cézársaláta, krumpli, tequila mucho, pińa colada+ trolltakony, Caradhras, Két Torony :up:

Estel: bár nem akartam neked puszit adni, mert fiú vagy, de végülis megtettem, és nyugodtan elkönyvelhetsz magadnak még tizet...(a plakát miatt :D )
(Ring, imádtam azt az őszinte megnyilvánulásodat, miután a fiúka elment :cross:)

Győrieknek külön VIP puszi jár :mrgreen:

Szóval még egyszer: szerintem nagyon jó volt, és úgy tűnik, haladunk, mint csiga a cosinustétellel. (Pl. Hármunknak tökéletesen fekszik az egymondatos-tömegember szerep. :lol: )

Akikkel régen, vagy még egyáltalán nem találkoztam, azoknak külön örültem :!: :pimp:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 3 hónapja #76732 Írta: Telumehtar
Khirály volt a tali....Bövebbet nem mondok mert elöször tudni szeretném: Lehet ide élménybeszámolót irni????
Mert én naggyon szivesen irnék.... 8)

Több
22 éve 3 hónapja #76712 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!

Gwindorra már van vállalkozó? Mert az szívesen lennék... (Ha már muszáj :? :wink: )

Több
22 éve 3 hónapja #76704 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Színművek
Sikerült!!! :itscool:
Még mindig millió hála érte... :!:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 3 hónapja #76702 Írta: Ithilgalad
Elisment... 8) (Ha sikerült... :? )

Több
22 éve 3 hónapja #76701 Írta: Ithilgalad
Zsóf: Egy perc és küldöm! :)

Több
22 éve 3 hónapja - 22 éve 3 hónapja #76700 Írta: zsoffija
Szówal el tudná valaki küldeni nékem a színdarab 2. felvonását?
A z elképzelhető,hogy szegíny Ulradnak(ez én vagyok...)ninc szövege :?: :roll:
Ulrad=Uldor?(="másik bandita"...)
(más bayom nincs/pillanat...)

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 3 hónapja #76680 Írta: Kincső

Kincső írta: Itt a szereplőlista:
mesélő - én
Húrin - lehet, hogy Yao
Morwen - Gillz
Túrin (gyerek) - Kinga (a húgom)
Túrin (felnőtt) - Mish (Laegolas ismerőse)

Lalaith
Sador - Ring-bearer
Morgoth
Gethron
Grithnir
Beleg - Laegolas
Thingol - Estel
Melian - Áfi

Saeros
Mablung
Nellas - én
Larnach lánya - Eia
Ulrad
Forweg
Andróg
Mím - Kinga (a tesóm)
Gwindor
Finduilas - Fiona
Gelmir
Arminas - Deagol
Orodreth
Glaurung
Brodda
Aerin - Eia
Asgon (szolga Brodda házában)
Dorlas
Brandir - Cueddo
Níniel Nienor - Esgal
Hunthor
Turgon
+Earendil - Cueddo

+még néhány olyan szerep, aminek egy-két mondata van, vagy egyáltalán nincs.

Viszem a talira! :wink:

Több
22 éve 3 hónapja #76663 Írta: Kincső

Kincső írta: Áfi
Beleg
Cueddo
Celeb
Dae-elena
Darkman
Deagol
Eglarcarien
Eia
Estel
Fiona - valószínűleg jön
Gillz
Ithilgalad
Kincső
Kinga
Kriszana
Mandala - nem jön
Narie - talán 1/2 12-re
Rayan
Ring-bearer
Szméagol
Telcontar Léli - nem jön
Telu
"Túrin" - nem jön
zsoffija

Most ugye minden jó a listán? :roll:
Nem tetszik nekem ez a kavarás, de én ott leszek 10-re megfagyni Kingával együtt...
Ja, Estel, ott akarsz énekelni az óra alatt?? 8O
1. hülyének v. részegnek néznek,
2. alaposan megfázol.

Szóval továbbra is lesztek szívesek elmondani, hogy mire tartjátok a fejeteket a nyakatokon... :evil: :cry: :wink:
Bocsi, csak őszinte vagyok. Egyébként annyira nem haragszom... :)

Több
22 éve 3 hónapja #76654 Írta: Telumehtar
Utóirat: Nekem mind1 hogy hova megyünk csak gyertek gyertek szorgalmasan...holnap találkozunk...én leszek az aki jégcsapkéntfog állni ;)

Több
22 éve 3 hónapja #76653 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy feljöttem... :? :wink:
Szerintem én tíz körül futok be, mert így van meg tervezve.
Lényeg, hogy megyek.
(Bocs a kuszaságért álmos vagyok. :roll: )

Jó éjt!

Több
22 éve 3 hónapja #76651 Írta: Telumehtar

deagol írta:

Telumehtar írta: Én 10re megyek oda...hopp elárultam maga..affranc :D öööö...déagol anyukám...jelentem megyek ;)

Okéoké egy lelkes vimpár csemetétől ez az engedelmesség el is várható :biggrin2: de egyébként is, nagyon örülök neked Telu, legdrágább csemetém, így nem érzem majd ollyan egyedül magam - igaz Estelék is ott lesznek...de az egyedelebbül van, nem? :o h:

Ööö...kicsit OFF lesz...Drága eggyetlen déagol anyukám:Akkor most Estel is a gyereked lesz???És akkor ö a testvérem lesz??? :roll: Kész szappamopera 8O

Több
22 éve 3 hónapja #76643 Írta: Kincső
Egyik szemem sír, a másik nevet!
Hogy képzelitek, hogy a tudtomon kívül ennyit írtok?! :roll: :D :x :wink:

Az egészben az a legjobb, hogy napközben én nem szokok netezni (kicsi törni magyartot), mert egyrészt drága, másrészt nem érek rá.
Különben nem tudom, mi a baj a kósza-talis helyszínnel, másrészt pedig egy csomó mindenki nem fog tudni a változásról, és szerintem marhára örülni fgonak, hopgy 10-től 11-ig ott fagyoskodhatnak az óra alatt. A Msz. is csak 10 percre van, nem értem, miért az utsó pill.-ban kell bekavarni.
Szóval őszintén szólva én nem díjazom a tervet, de alkalmazkodom a többség akaratához (és mi is odamegyünk 10-re). :roll:
Gondoljatok bele, itt most max. 10-en visszajeleztek, hogy jó-e. És a másik tizenkettő fagyoskodjon ott egy órát??? :?:
Én határozottan ellenzem, és amúgy ha pár napja felvetődik, semmi kifogásom ellene, de miért csak most? Hiszen a helyszín már rég kérdés volt, és senki sem tudott semmilyet.
Bocsi a kirohanásért, de őszinte volt. :roll:

Több
22 éve 3 hónapja #76627 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Színművek
hi!Felcsillant egy halvány remény,miszerint esetleg 11:30 ra én is oda tudnék menni,de sajna alig tudnék maradni :(
Majd megpróbálok megtalálni titeket(sztem nem lesz nehéz ;) )

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 3 hónapja - 22 éve 3 hónapja #76626 Írta: zsoffija
Rayan,hős vagy! :itscool:

(bosszantó...keresem a színdarab 2. felét-hát nem eltűnt a gépünkből???? :rmad2: :bawling: már nem sok hiányzott!-el tudná valaki küldeni :?: )

Több
22 éve 3 hónapja #76624 Írta: deagol
deagol válaszolt a következő témában: Színművek

Telumehtar írta: Én 10re megyek oda...hopp elárultam maga..affranc :D öööö...déagol anyukám...jelentem megyek ;)

Okéoké egy lelkes vimpár csemetétől ez az engedelmesség el is várható :biggrin2: de egyébként is, nagyon örülök neked Telu, legdrágább csemetém, így nem érzem majd ollyan egyedül magam - igaz Estelék is ott lesznek...de az egyedelebbül van, nem? :o h:

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Több
22 éve 3 hónapja #76619 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Színművek
Köszönjük, Rayan! ;) :itscool:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 3 hónapja #76614 Írta: zsoffija
Vonom vissza...míting=11:00:00! :? :lol:

Több
22 éve 3 hónapja #76612 Írta: zsoffija
Én isz 10re megyek..(ugye te is,Galad??? 8O )
ugye? 8O

Több
22 éve 3 hónapja #76611 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Színművek
Na, mivel így este elég sok időm van...Szal elintéztem a Jetet, =megerősítettem az asztalfoglalásunkat, így egy gonddal kevesebb :cheers:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 3 hónapja #76599 Írta: Telumehtar
Én 10re megyek oda...hopp elárultam maga..affranc :D öööö...déagol anyukám...jelentem megyek ;)

Több
22 éve 3 hónapja #76598 Írta: Ithilgalad
Akkormosta 11 bisztos, ugyi?? :hein:

Több
22 éve 3 hónapja #76594 Írta: deagol
deagol válaszolt a következő témában: Színművek
Hát, nekem 10.15re ér be vonatom, a következő meg 12.12re :crap: szóval én ott leszek.
Mandala nem tud jönni :crying: de sok puszit küld, és lehet, hogy mégis elvállalja Gelmirt. :roll:
Telu: mint jóanyád, kötelezlek az eljövetelre, főleg az ölelés meg ilyenek miatt... :evil2:

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Több
22 éve 3 hónapja #76592 Írta: Liang
Liang válaszolt a következő témában: Színművek
Majd írjátok meg milyen volt a tali!Bocs hogy nem leszek,de nemigen tudok ehétvégén elszakadni itthonról :? .Mindenesetre jó szórakozást mindenkinek aki ott lesz :D !

"Aki most lennt van,a föld alatt,aki most lennt van,lennt is marad.
Aki most fennt jár,a föld felett,örül nagyon hogy ott lehet!" :twisted:

Üdvözlettel, Beid, A Régi Korok Bajnoka

Több
22 éve 3 hónapja #76588 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Színművek
Ha gaz van es valaki telleg nem tudja megoldani hogy 10 helyett 11, hagyjatok uzenetet a mobilomon 06-20 481-2557 (ugyanis most epp le van merulve), es akkor holnap 10-re odamegyek az orahoz, de telleg csak 11.30-kor tudunk a Jet-be beulni.

Nekem ma meg este 6-ig lesz kb net eleresem, utana mar nem tudtok elerni.
Lefoglaltam az asztalt kb 20 fore a Jet-be 11.30-ra, de mindenkepp vissza kene szolni meg ma este hogy akkor telleg megyunk-e holnap.
Mivel nem leszek net kozelben, ezert nem fogom tudni mizujs, ugyhogy lecci ezt intezzetek el veluk. A szamuk: 311-1538
A foglalas kodja: Beleg

Barmi valtozas van uzenjetek a hangpostamon.

Hantale,

Cuthalion

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
22 éve 3 hónapja #76587 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Színművek
Én ott leszek tízkor, megígérem! ;) Legfeljebb lesz egy óránk énekelgetni... :itscool:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.096 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére