Színművek

Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs
30 30%
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten
20 20%
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr
16 16%
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk
17 17%
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e
8 8%
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom
9 9%
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
22 éve 3 hónapja #76584 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Színművek
Miiii??? Najó.. megnézem, hogy megoldható-e részünkről... (Ez is meginnt gyorsszervezés lesz.. :? :evil: )

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #76580 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Színművek
Ez akkor biztos? Az időpont így nem annyira hajnali... :roll:

need more brainz. yourz. now.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #76576 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Színművek
Megkerdeztem, 11-kor nyitnak, ugyhogy 11.30-tol lehet menni a Jet Stationbe.
Ez alapjan javallom legyen 11-kor a tali az oranal. Mit szoltok?
Ha nagyon gaz es valakit mar nem tudunk ertesiteni, akkor en 10-re oda tudok menni es gyamolitani a gyamolitasra szorulokat ;) Estel, velem tartanal?
Ha azt vesszuk hogy 3-ig maradunk kb, akkor is 4 ora hossza egyutt, eleg kell legyen a lenyegi dolgokra :dead:

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
22 éve 3 hónapja #76573 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Színművek
Egyetértek Rayan! :wink: Jóval hangulatosabb helynek tűnt a Jet Station, mint a szétszórt margitszigeti. Ha sokan leszünk, az ottani nagy körben se hallanánk egymást...

Ja, akkor jön még vki, szereztem + szereplőt! tehát számoljatok a létszámba még1 embert ( :twisted: )

Milyen éneklés :?: 8O

[size=9:15oh5l7l]Ugye hoz vki kinyomtatott szöveget?[/size]

need more brainz. yourz. now.

Több
22 éve 3 hónapja #76572 Írta: Beleg Cúthalion
Alakul, mint pupos gyerek a pres alatt :sungl:

Akkor ha nem jon 4-ig major ellenjavaslat, lefoglalom a Jet Station-t monnyuk 10.30-ra.

Beleg

Több
22 éve 3 hónapja #76553 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Színművek

Beleg Cúthalion írta: Ha nagyon gaz az ido beulhetunk a Jet Station Pubba, finom a kaja es normal arak is vannak.
Ott meg az ebedet is megejthetjuk. Es hat ugye nem utolso szmepont hogy a Nyugati palyaudvar szomszedsagaban van.

Pont akartam javasolni! Nem tudom, de a numero uno filmes tali óta nagyon favorizálom azt a helyet. Eccerűen rúloz. :clown:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 3 hónapja #76550 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Színművek
ott asszem már 1X voltam ;) abban a Pub-ban
Megoldható az éneklés???
Nagyon ugy tünik hogy (nem) megyek...hehe..ez kétértelmü válasz 8)
Szóval az majd kiderül hogy megyek-e...de annyit elárulok hogy valszg igen (vagy nem ) :D

Több
22 éve 3 hónapja #76536 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Színművek
OK, akkor az egyszerűség kedvéért én is szavazok arra! ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 3 hónapja #76531 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Színművek
Ööö, még1x, mi is az időpont? :oops: 10 óra, Nyugati?
(Ez esetben lehet, hogy csak 11-re tudok felérni... 10 egy kicsit korán van. :roll: )
Hely: Jet Station-re szavazok! :itscool:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 3 hónapja #76509 Írta: Beleg Cúthalion
En is ott leszek, "Testverem... Vezerem... Kiralyom" ;)

Mindenkepp el kene donteni akkor ma 4-ig hogy menjunk-e a Jet Stationbe mert akkor le kene foglalnom a helyet. A letszam nem gaz, van olyan nagy nem dohanyzo reszleg. Az eneklest nem tom.

Azt viszont telleg nem szeretnem ha orakig ulnenk kint mikozben nyalkas az ido, akko biztos hogy nem tudok sokaig maradni, legfeljebb 1-1,5 orat.
Persze az en nezopontom csak egy a sok kozul, ha ugy jo a tobbieknek, legyen kint, legfeljebb hazamegyek ha fazok :)

Beleg

Több
22 éve 3 hónapja #76508 Írta: Estel Adániel
Beleg Cúthalion: Az atlétikai központ volt a legutóbbi kószatali helyszíne - és én úgy emlékszem, nem fáztunk... javítsatok ki, ha tévedek! ;)
Ugyanakkor a Jet Station Pub se hangzik rosszul (főleg a helyszínen megejthető ebéd miatt... :D ) [size=9:jjx02t9z]De vajon tudunk ott énekelni is? :roll: [/size]
Fiona: Értsük úgy, hogy Dae-elena is jön? :hello:

Három-négy óra szerintem is elég lesz, hogy megtárgyaljuk teendőinket, sőt! Remélhetőleg még másra is ... :cheers:

A magam részéről ott leszek holnap tízkor a Nyugatinál, az óra alatt! ;)

Több
22 éve 3 hónapja #76497 Írta: Beleg Cúthalion
En meg nem voltam az atletikai kozpontban, de ha lehet javasolni valamit:

Olyan helyre menjunk, ami zart es nincs hideg (vagy van futes), ugyanis most epp felfazassal kuszkodok es rohadtul nem hianyzik hogy meg jobban belemenjek.
Marpedig amint hallom hetvegen hideg esos nyalkas ido lesz.

Ha nagyon gaz az ido beulhetunk a Jet Station Pubba, finom a kaja es normal arak is vannak.
Ott meg az ebedet is megejthetjuk. Es hat ugye nem utolso szmepont hogy a Nyugati palyaudvar szomszedsagaban van.

Ebben az esetben le kene foglalnom a helyet, tehat ma delutan monnyuk 4-ig tudni kene hanyan leszunk.

Beleg

Több
22 éve 3 hónapja #76484 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek

Kincső írta: Áfi
Beleg
Cueddo
Celeb
Darkman
Deagol
Eglarcarien
Eia
Estel
Fiona - valószínűleg jön
Gillz
Ithilgalad
Kincső
Kinga
Mandala
Narie - nem jön
Rayan
Ring-bearer
Szméagol
Telcontar Léli - nem jön
Telu - ?
"Túrin" - ?
zsoffija - valszeg

Telu, azért pénteken meg tudod mondani, hogy jössz-e?
Deagol: Lásd MTT topic, egyébként okt. 5-én Szentendrén. Tag leszel, ha kitöltöd a jelentkezési lapot és befizeted az 500.- Ft (nem diák: 1000.-) tagdíjat havonta.

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
22 éve 3 hónapja #76481 Írta: Kincső
Szerintem úgy 13 és 15 óra között be fogjuk fejezni... az érdemi részét. "Pletyizés", stb. egy másik kérdés. :wink: És szerintem menjünk oda, ahol a kószás tali volt (Msz., atlétikai centrum).
A Brandir-féle változatot majd megbeszéljük a talin, jó? (Gondolom azért Cueddo véleményét kellene megkérdezni, de ő mondta nekem a kószás talin, hogy rossz a gépe s nem tud Internetezni.) És megyek átírni a listát. :wink:

Több
22 éve 3 hónapja #76461 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!

Nekem abszolute sürgős lenne megtudakolnom mikor lesz vége a tailnak mert én (eiaval meg Daeval az élen) ugy tudok hazamenni. (javaslom hogy négy öt között hagyjuk abba...)

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
22 éve 3 hónapja #76458 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Színművek
Brandir féle változat marad?
Ott leszünk ahol a Kószás tali volt?

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
22 éve 3 hónapja #76446 Írta: Telumehtar
déagol (anyukám ;) ):Szerintem TE is jöhetsz...a tagsággal kapcsolatban ne engem kérdezz...
Engem is érdekelne két dolog:
1.Hova megyünk??? (huszonakárhányan hova férünk be????)
2.:Meddig tart???? (Nekem édes mind1 csak azért 8 elött illene hazamennem nem??? 8) )

Több
22 éve 3 hónapja #76443 Írta: deagol
deagol válaszolt a következő témában: Színművek
Nekem tulképp min1...de azért persze érdekelne a dolog... :biggrin2: Az MTT ülés hol lesz??? És mikor lesz valaki tag?
ÉN is mehetek????? :oops:

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Több
22 éve 3 hónapja #76426 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!

Estel Adániel írta: Engem is érdekelne, hogy mit tervezünk, mikor hagyjuk abba?

Ez engem is érdekelne, mert elő kell készülnöm az előkészítőmre. :? :wink: Plussz a suli.

Mellesleg igen hideg idő lesz... :? :(

Több
22 éve 3 hónapja #76422 Írta: Estel Adániel
[size=9:16wfx2t3](...kany!) ;) [/size]
Engem is érdekelne, hogy mit tervezünk, mikor hagyjuk abba?

Több
22 éve 3 hónapja #76419 Írta: Beleg Cúthalion
Finduilas,

En nemtom meddig tart majd a tali de eleg gaz lenne ha csak a 7-est erne el :)
Mondjuk lehet hogy a tobbiek mennek majd enni-inni valahova, de en miutan megbeszeltunk mindent, valajszinuleg huzom haza a csikot mert vasarnap sulim van es meg az egesz Komives Kelemenne balladat meg kene tanulnom :deal:

Amugy is nem vagyok a szvaak embere, a lenyeget nyomom mindig, ugyhogy ameddig erdemes addig maradok, a pletyibol meg kihagyom magam :sungl:

Csa...... [size=9:2f89csl0](Estel? :) )[/size]

Beleg

Több
22 éve 3 hónapja #76411 Írta: Telumehtar
Ja ha már itt tartunk akkor Ana is azt mondta hogy szeretne jönni....Szóval még 1 ember tud (valszeg jönni)

(Gyengébbek kedvéért Ana alias Kriszana ;) )

Több
22 éve 3 hónapja #76410 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Színművek
Én viszont bejelentek még egy kérdőjeles személyt! ( nem magamat :( )

Eglarcarien valószínűleg (minden bizonnyal) tud menni. És van még egy olyan kérdése, hogy előreláthatóan meddig tart majd a tali. A négy órai, vagy a hét órai vonatra vegyen-e jegyet?

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
22 éve 3 hónapja #76405 Írta: Telumehtar
Na hogy tud kiszurni velem az élet???
1ik ujjam a 3Xosára dagadt és még a fejem is sajog.. 3 lelki problémáim cimü dolgok :(
Ilyet....
Akkor én lennék 1 kérdőjeles :oops: :cry:

Több
22 éve 3 hónapja #76401 Írta: Beleg Cúthalion
Latom atdolgoztad :)

Nekem nagyon tetszik :) Kerjuk a masodik reszt is :) En is ilyesmi finomitasokra gondoltam par helyen. At kene beszelnunk ezeket a finomitasokat is a talin, ugyhogy en hozok magammal egy verziot nyomtatasban is.
Es nem Estel Adániel meretben :lol:

Egyebkent rossz hir:

Turin most irt emilt hogy behivtak szombatra egy ceghez, ugyhogy nem tud jonni a talira. Menet kozben ha hamarabb vegez akkor fog jonni, felhiv majd a mobilomon. :(
De tovabbra is erdekli a szerep.

Beleg

Több
22 éve 3 hónapja #76395 Írta: Telumehtar
Hahóka...elolvastam ujra Cueddo müvét (bár mégcsak a 2 felvomás végéig jutottam és rájöttem hogy minden jó szerep már elkelt!!!!
Nem baj...fel a fejjel igaz???
Még mindig kérdöjeles hogy megyek-e bár már meg is "fenyegettek" ;)

Több
22 éve 3 hónapja #76391 Írta: Brandir
Brandir válaszolt a következő témában: Színművek
Tiszteletem a játszóknak
"Csatlakozhatok ehhez a díszes kompániához?" (Kőfaló) Reményeim szerint ott leszek szombaton, addig is egy kis olvasnivaló: itt .
Brandir

"Égig az a fa ér, amelyikről elhisszük."
S.P.Q.L

Több
22 éve 3 hónapja #76364 Írta: Estel Adániel

Fiona írta: Telu irta:
OFF:Na mi ment most a TVben??? "Oly távol vagy tőlem s mégis közel."

Na estel??? :D

8)
Na Fiona :?:
:lol:
[size=9:29cltr4t]Megj.: nemecsek-effektus? ... Már megint? :x [/size]
;)

Több
22 éve 3 hónapja #76326 Írta: Kincső
Éljen! 22-en leszünk, nulla ?, két "valószínű". Olyan jó, hogy ilyen sokan vagyunk... Ahhoz képest, hogy milyen kevesen voltunk az elején, szuper! :itscool: :bounce: :hello: :up: :cheers:
Itt a lista:

Kincső írta: Áfi
Beleg
Cueddo
Celeb
Darkman
Deagol
Eia
Estel
Fiona - valószínűleg jön
Gillz
Ithilgalad
Kincső
Kinga
Mandala
Narie - nem jön
Rayan
Ring-bearer
Szméagol
Telcontar Léli - nem jön
Telu
"Túrin"
zsoffija - valszeg

Csak az a kár, hogy Narie és Léli nem jön... :(

Több
22 éve 3 hónapja #76320 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Színművek
Narië nem jön... :cry:
Szegénynek meccse lesz és a cúnya gonosz edzô nem engedi.
De dobjatok neki egy privit,azt nagyon megköszönné!

Narië

No more blood for oil!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.040 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére