Színművek

Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs
30 30%
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten
20 20%
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr
16 16%
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk
17 17%
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e
8 8%
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom
9 9%
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
22 éve 3 hónapja #77302 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Színművek
Szerintem nyugodtan irj nickeket, ez adja majd meg a sava-borsat :)
Yavi mar nagyon varjana cikket.

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #77295 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!
Rövid leszek, mint a kígyó aki rámászott a sínekre... :roll: :wink: Szóval sietek. Micsoda kérdések ezek, hogy "vállaljak-e szerepet" meg "kellek-e, ha nem tudtam elmenni a talira"? :evil: :?: 8O :nono: Hát persze!
Az összefoglalót majd elolvbasom, még nem volt időm sajni. És talán du. felrakom a cikket, már félig kész van. Csak hogy tudjátok, mit írtam. És aztán küldöm az illetékeseknek. Nevek nem lesznek, mert nem nagyon tudom az igaziakat, nickkel meg kicsit fura lenne... :roll:
Na megyek.
Kincső

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #77260 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!

Én nagyon jól éreztem magam a talin!!! :hello: (Az, hogy csendes voltam, nem jelent semmit, de én jobban szeretem hallgatni az embereket... :wink: )

Korai távozásom oka hasonló Kriszanáéhoz, ugyanis későn feküdtem és rettentő korán keltem, mert aznap (pénteken) mentem először "dolgozni" a lovardába.
Plussz a tanárok és a házi feladat! :?

Én szívesen leszek statiszta még úgy sincs szerepem! (Legyen szerepem? :roll: )

Több
22 éve 3 hónapja #77226 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Színművek
Figyu!
Nálunk az iskolában lehetne próbát tartani!
Taneteremben. Ez régen egy grófi család háza volt, egyik tanárom ajánlotta fel ki maga is Gyűrűk Ura-fa.
Gyorsan válaszoljatok, hogy jó lenne e!

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
22 éve 3 hónapja #77204 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Színművek
Szijasztok! :hello:
Én isz naaagyon jól éressztem magam :!: :D
Beleg!Ez az emlékeztető-beszámoló életmentő ötlet volt-részemről... :oops:
(pillanatnyi amnézia...)

Statiszta!Ha még szükséges,van 1 öcsém...biztos örülne...ha szerepelhetne...
Asszem,vannak vhol játékkardjaink... :roll: :arrow: :evil: a problematika az,hogy fehírek :?

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 3 hónapja #77123 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Színművek
Beleg, nagyon -nagyon köszönjük a beszámolót :!:

És bocs, de nem bírtam megállni:
"Beleg megkéri a Sötét Urat, hogy kocsival vigye el a gyűlésről Ring-bearerhez az összegyűlt kellékeket."

Na ez volt az a pillanat, hogy leestem a székről :lol:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 3 hónapja #77105 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Színművek

Kincső írta: A "Nagy Főnök" alatt Cueddo értendő? :roll: :wink:

Ismersz még más Nagy Főnököt is? :mrgreen: Persze, hogy ő.

Kincső írta: Nem biztos hogy díjazni fogja ezt a címet... :)

Azért humorérzéke neki is van. :wink:

Kincső írta: És hogy mi történt itt? Hát sok minden... Nekem meg először meg kellene írnom a cikket az MTT-s újságba, de ha lesz időm... :roll: Kicsit bonyolult ilyen összefoglalót megírni, elolvasni egyszerűbb, de majd meglátjuk... :roll: :wink:

Tudod mir? Írd meg ezt neki priviben...

Brisa

Több
22 éve 3 hónapja #77102 Írta: Beleg Cúthalion
No,

Akkor megvan a file.
Letölthetitek a www.personal.ceu.hu/departs/comp/eva/szintal1.doc url-en át. Ha valamit rosszul írtam, szóljatok és módosítom. De csak ha a tényekben van eltérés. A szöveg stílusán nem fogok változtatni, mert most nem az a lényeg, hanem a tartalom, úgyhogy ha lehet ilyen ügyekben ne szőrözzünk.

Beleg

Több
22 éve 3 hónapja #77101 Írta: Beleg Cúthalion
Megirtam az osszefoglalot (nem elmenybeszamolot), elhoztam flokin de az a sz... bekrepalt. Most probaljuk menteni ami mentheto.
Ha megvan szolok.

Beleg

Több
22 éve 3 hónapja #77099 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Színművek

Telumehtar írta: Összegondoltam hogy a statiszták csoportjában kb. kb. 5en vagyunk ha jol számoltaam...azaz.
Rayan
Dae kötöjel Elena :D
Fiona
Eglar
Én

de mintha többröl volt szóó... Kik voltak még???

Én szivesen vállalnkék statsztaszerepet....Már persze ha igényt tartotok rám azután,hogy nem tudtam eljönni.... :oops: :oops: :oops: Bocseszka,de nem engedtek.... :bawling:

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 3 hónapja #77084 Írta: Kincső
A "Nagy Főnök" alatt Cueddo értendő? :roll: :wink:
Nem biztos hogy díjazni fogja ezt a címet... :)
És hogy mi történt itt? Hát sok minden... Nekem meg először meg kellene írnom a cikket az MTT-s újságba, de ha lesz időm... :roll: Kicsit bonyolult ilyen összefoglalót megírni, elolvasni egyszerűbb, de majd meglátjuk... :roll: :wink:

Több
22 éve 3 hónapja #77038 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Színművek
A Nagy Főnökötök :evil3: , megtisztelt egy SMS-sel. Engem :!: :sungl:

A következőket üzeni: Ha minden jól megy, akkor csütörtökön már titeket is megtisztel a társaságával (rendes fiú, mi? :lol: ), és Kincsőt arra kéri, hogy írja meg neki, hogy mi minden történt itt a kényszerű távolmaradása óta.

Amúgy örülök, hogy ilyen jól sikerült a talitok! Csak így tovább.

Brisa

Több
22 éve 3 hónapja #77020 Írta: Ringbearer
Gillz, légyszi ne 3 év múkva! :D
deagol: átadom!

Több
22 éve 3 hónapja #76933 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Színművek
Szerbusztok!

Szép napunk volt, jó hejj az a Jet Station. A fényképek, háát, h mikor hívatom elő őket... :oops: majd csak.

addig is, szép őszt.

need more brainz. yourz. now.

Több
22 éve 3 hónapja - 22 éve 3 hónapja #76931 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Színművek
jó volt Veletek! Holnap beszámoló!:twisted: (Ha kell...)

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
22 éve 3 hónapja #76909 Írta: Beleg Cúthalion
Udv :)

Hat en is nagyon jol ereztem magam :)
Koszi mindenkinek aki ott volt :)
Megirom az osszefoglalot es vagy ma vagy holnap berakom ide.
Ja csak megeccer szolok, hogy nekem csak a munkahelyemen van net, ezert hiaba szoltok hetvegen akarmilyen ugyben ide a forumra, csak hetfon tudom elolvasni, ugyhogy: "turelem rozsat terem" :D

Egyebkent most este meg azt almodtam hogy kaptam a tundektol egy gyonyoru szep hosszu kardot, egy rovid kardot, egy kest es egy ijat.
Mind szarubol volt es gyonyoru mintas faragassal voltak diszitve. emlexem, almomban meg el is sirtam magam :D

Hjjjaj, de kar hogy csak alom volt :D

Beleg
u.i.: Fenykepeket mikor lathatunk? :) Foleg az a brutal szado-mazo kep erdekel :lol:

Több
22 éve 3 hónapja #76905 Írta: Kincső
Ha már itt tartunk, következő tali: november 2. Bátorkodom javasolni, hogy most ne egy nappal előtte variáljunk a helyszínnel és az időponttal... :roll: :wink:
Deagol: Kicsit lentebb Brandir hozzászólásában van egy link a rövidített változathoz. :wink:

Több
22 éve 3 hónapja #76903 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!
Nemtom emlékeztek e rám, de jó volt veletek :!: Sajnálom, hogy oly hamar el kellett hagyjam ezt a kellemes kis társaságot, de a tali napjának reggelén már 27 órája nemaludtam. szal mégeccer bocs. :oops:
A színdarab szuper, és jó, hgoy ilyen lelkesek vagytok!
Beleg: nagyon jó fej vagy :!:
Örülök mindenkinek, akivel találkoztam, bár nem állítom, hogy mindenkire emléxem :P Szóljatok, mikor lesz a legközelebbi, hogy feltétlenül ott lehessek. Pusz mindenkinek

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
22 éve 3 hónapja #76873 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Színművek
Mien tali? 8O
Megint le- és kimaradtam... :? :cry: :evil: :twisted:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 3 hónapja #76871 Írta: deagol
deagol válaszolt a következő témában: Színművek
Arminas vagyok...mármint eredetileg... :confused2:
Ja és azok a kotélok télleg finomak voltak... :evil3: bár sztem Áfinak és Rayannak nemsok maradt :evil2: :twisted: :tongue:

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Több
22 éve 3 hónapja #76837 Írta: Ringbearer
Igen, minden beszolasom szuper! :D
Most melyikrol is beszelunk :?: :oops:
deagol: kit jatszol :?: Amugy szolok neki!
Fiona: Meg eletembe nem futottam ilyen jot! :)
Beleg: Tenyleg jo lenne ha begepelned, az anyagot!

Több
22 éve 3 hónapja #76831 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!

Isteni volt a tali! Ngayon élveztem főleg amikor kértem a posztereket :wink:

Ring: szuper voltál a beszolásoddal!
Tequilás koktél, kokuszos koktél NYAMM!!!
csavaros fagyi is nyamm meg a rántot sajt is
Telu naon szivesen.
Játszotéren játszani is király.
Gillz bocsi a gép miatt, nem akartam :oops: :oops: :oops:
Bridget Jones naploja is király volt.
Eia: csámcsám :wink:

Rayan irta:
Győrieknek külön VIP puszi jár
köszi és a győri szimpatizánsnak

Ringgel együtt futni kész öröm volt. :wink:

Belegtől majd rendelhteek egy összefoglalot
És máskor is ide jöjjünk

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
22 éve 3 hónapja #76830 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Színművek
Örömmel jelentem, hogy beszerveztem Cicafület és Yavannát a színdarabunkba - ők jönnének tömegembernek. Konkrétan az én (azaz a Khirálynő :twisted: :tongue:) udvarhölgyeinek, ugyanis rámozdultak a szép rucikra... :lol:
Cica lehet hogy szöveges szerepet is vállalna, de ezt még pontosítani kell. :itscool:

Tali sirály volt, jól esett egy kis vidulás/bandázás. :D Köci mindenkinek! 8)

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 3 hónapja #76805 Írta: deagol
deagol válaszolt a következő témában: Színművek
Iszonyú király volt a tali tegnap...köszi nektek :clown: Ja, aztat akarom mondani, hogy Ring: nem beszélnél Rékával (ugye Réka? vagy keverek valamit?) hogy cseréljünk szerepet? :oops: Isten és Kincső a megmondhatója, első perctől fogva szerettem volna Gwindort...de hát Kincső még reménxkedett, hogy lesz rá pasi..és én hősiesen lemondtam róla... :( de aaaannyira szeretném!!!!
Beszélnél vele ezügyben? :sleepy:
ui.: Kérlek titeket, küldjétek már el nekem priviben a neveteket-az igazit, mert nem mindenkiét tudom...meg a címeteket, tel.számotokaz...ja és a szülinapotokat, jó? Nem baj???
ui2: valaki elküldené nekem a színdarab rövidített változatát? :oops:

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Több
22 éve 3 hónapja #76793 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Színművek
Ha Brodda még szabad elválalná... :roll:
(A süti régi esetecske... Cseten becíltünk rolla... :D )

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
22 éve 3 hónapja #76792 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Színművek
Összegondoltam hogy a statiszták csoportjában kb. kb. 5en vagyunk ha jol számoltaam...azaz.
Rayan
Dae kötöjel Elena :D
Fiona
Eglar
Én

de mintha többröl volt szóó... Kik voltak még???

Több
22 éve 3 hónapja #76791 Írta: Kincső
Milyen süti :?: 8O Miről maradtam le? :roll:

Több
22 éve 3 hónapja #76789 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Színművek
Telu: De az! :twisted: :lol:
Köccöni cípen!! :cool2:

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
22 éve 3 hónapja #76788 Írta: Kincső
Persze hogy igény van rája!!! :idea: :wink:

Több
22 éve 3 hónapja #76787 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Színművek
Ithil: Ugye nem az aki betette a sütit a sütöbe??? 8O
Stipistopi statiszta én is vagyok :P

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.004 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére