Színművek

Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs
30 30%
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten
20 20%
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr
16 16%
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk
17 17%
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e
8 8%
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom
9 9%
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
17 éve 5 hónapja #327558 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Színművek

gillz írta: Fornotosok: mondjuk a szokásos 4 óra, helyszín meg... Kazinczy utcai bölcsészek, legtetején, a szokásos termek egyike?

Mi a "szokásos" helyszín? Én még nem voltam ott...

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 5 hónapja #327427 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Színművek
Üdvözletem!

Pénteken elvileg órám van (áttették kilencről kettőre), nem tudom, meddig tart/meddig maradok, így a négy órát sem ígérhetem. Igyekszem minél hamarabb ott lenni, de a fene tudja.

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 5 hónapja #327424 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Színművek

Snuffles írta: Hát szerintem ha elugrasz egy próbára és előadsz vmit, abból bármi lehet... :roll: =)

hátööö :twisted:

Balázs:majd, ha lesz darab, akkor lesz szereplőválogatás is hozzá, és ide fogjuk írni :) meg ősztől folytatódik a Színitosz is :D

Fornotosok: mondjuk a szokásos 4 óra, helyszín meg... Kazinczy utcai bölcsészek, legtetején, a szokásos termek egyike?

need more brainz. yourz. now.

Több
17 éve 5 hónapja #327340 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Színművek
Hát szerintem ha elugrasz egy próbára és előadsz vmit, abból bármi lehet... :roll: =)

"Well, I'm back."

Több
17 éve 5 hónapja #327334 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Színművek
Üdvözlett!
Annyit szeretnék kérdezni, hogy a fülembe jutott,hogy páran felépnek a Művészetek Völgyében.
De én nem tudok játszani hangszeren és viszont énekhangom sincsen.
De jól tudok szerepelni szerepjátékokban főleg gonoszokat. És vannak akik előszeretnének adni darabokat és abban én is szeretnék szerepelni. Ha van rá esély hogy lesz ilyen akkor létszíves írjatok nekem!
Üdvözlettel:Balázs

A nemes tetteket nem hűvös bölcsességgel kell megítélni.

Több
17 éve 5 hónapja #327290 Írta: Ery

gillz írta: Emberek, Fornost, pénteken megbeszélünk, és akik ott vannak, azokkal szövegösszemondásos, lemozgásos, felfrissítő próba.

Pénteken mikor és hol?

Καναπή!

Több
17 éve 5 hónapja #327275 Írta: gillz
Emberek, Fornost, pénteken megbeszélünk, és akik ott vannak, azokkal szövegösszemondásos, lemozgásos, felfrissítő próba.
Esetleg, ha valakinek van egyéb előadható dolga, az küldje/hozza el. És megnézzük (Kapolcsra, hova máshova :D )
Hirtelen írt jelenet is működik.

Ja, és ez már nyilvános hír, h a táborban meg lesz Csepűrágó rend, és a legelején át lehet majd sorolni oda. Akit érdekelne, az akár szólhat nekem előtte :D

Több
17 éve 5 hónapja #326859 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Színművek
Huh, még jó, hogy benéztem ide. Most látom, hogy felmerült a nevem Fornost-ügyben.

Szívesen részt vállalnék a darabból, a bökkenő az, hogy Kapolcs idején (is) nyári gyakorlaton leszek, tehát csak egy hétvégén tudok megjelenni a Völgyben, azaz július 28-29. illetgve aug. 4-5. Késő délutáni próbák a nyár folyamán teljesíthetők, mert Budapesten vagyok, hétköznaponként reg. héttől du. négyig dolgozom.
Ha a hétvégi előadás le van zsírozva, akkor vállalom. utána is járok, ennek mikor lesz esélye.

Üdv!

ádám

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
17 éve 5 hónapja #326785 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Színművek
Nekem is a kedd!!

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"

Több
17 éve 5 hónapja #326783 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Színművek
Nekem meg a kedd és a csütörtök :lol: !
Jók vagyunk... :roll:

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!

Több
17 éve 5 hónapja #326680 Írta: Ery
Nekem a szerda nem jó.

Καναπή!

Több
17 éve 5 hónapja #326606 Írta: icke
Üdvözletem!

Ha választani kell, inkább szerda, de némi munkával a kedd is elkapálható.
Általánosságban: kb. délután fél öttől gyakorlatilag minden nap ráérek, egyedül a kedd az, amikor inkább nem örülnék, ha próba lenne, de az se vészhelyzet. Csak szóljatok előre, ha próba van :) Kíváncsi leszek, mennyi idő alatt lendülünk megint formába.
Kapolcson az elejétől végig lent leszünk? Július 27-től augusztus 5-ig tart.

icke

Több
17 éve 5 hónapja #326597 Írta: gillz
no, mivel van Kapolcs, de icke nem ér rá minden nap, és kéne Fornost, ezért a javaslatom a következő, ha mindenki más ráér, azokra a napokra, amikor nincs icke:
Drímőr beugrik Caltasnak, Boszorkányúrnak meg Ádám, Celebrom, vagy aközött válogaok sürgősen, aki ráér. Értelemszerűen, ha Ádám/Celebrom közül az egyikük Boszúr, akkor a másiknak kéne Drainelnek lennie.
Kincső sem lesz, tehát valaki megpályázhatja a hírnököt. ez akár férfi akár nő is lehet.
A Narb-Ring szerepcserét meg gondolják át az illetékesek, ha több előadás van, akár mindkét szereposztást kipróbálhatjuk :mrgreen:

Próbák: csak este érek rá (késő du)
jövő szerda? Vagy kedd? mindenki írja be, melyik nem jó. És szerintem a Kazincy, hamár :D

Több
17 éve 5 hónapja #326294 Írta: evinci
evinci válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!

A pénteki összejövetelen úgy döntöttünk, hogy szüneteltetjük a sinythoszt.

Legközelebbi foglalkozás talán szeptembertől lesz, de hogy kivel és hol ezt majd akkor a fórumon megbeszéljük.

Kellemes nyaralást mindenkinek!

Üdv. Éva

Több
17 éve 5 hónapja #325915 Írta: Celebrom
Narb tájékoztatott, h lehet h eső lesz, úgy tessék készülni!És ő nem jön.

Több
17 éve 5 hónapja #325901 Írta: icke
Üdvözletem!

Én minden valószínűség szerint leszek.
A találkozó meg utólag ott lesz, ahol többen ültünk le :D

icke

Több
17 éve 5 hónapja #325897 Írta: evinci
Szia Kincső!

A többiekkel már meg van beszélve a helyszín és az időpont.

11.-én a Margitszigeten leszünk találkozás 3/4 4-kor a szökőkútnál.

Ha bárki elakadna: 06-70-45-46-434
Üdv. Éva

Több
17 éve 6 hónapja #325750 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek
Ezesetben javaslok holnapra (május 11.) egy 15:45 Margitsziget, margit hídi szigeti bejáró (26-os busz megállója, árnyékos-pados oldal).

(A magam részéről a szokásos okok miatt nem garantálom, h. 16:00-ig odaérek... aki biztos megy, lécci írja be h. fel tudjam hívni, köcce.)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
17 éve 6 hónapja #325744 Írta: Celebrom
Találkozó mikor, hol?

Több
17 éve 6 hónapja #325735 Írta: evinci
Lesz sinythosz?

Szerintem holnap még legyen, kimegyünk egy kicsit a szigetre és ott megbeszéljük a jövőt.

Valószínűleg, mostanában mindenki el lesz foglalva a vizsgák miatt (én is), így azt javaslom, hogy a következő foglalkozás junius elején legyen.

Aki tudja, adja tovább.

Több
17 éve 6 hónapja #325705 Írta: Celebrom
Lesz sinythosz?

Több
17 éve 6 hónapja #325567 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek
Egy abszolút pótolható szerepkörű egyén ismételten megjegyzi, nehogy elfelejtsetek a helyére találni valakit: nem lesz Kapolcson - tábor után szept.1-ig sehol sem lesz kies hazánk határain belül. ;)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
17 éve 6 hónapja #325557 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Színművek
Jövő hét szerdán és csütörtökön, és a szombatokon kívül minden nap jó (kivéve amikor érettségizek...)!

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
17 éve 6 hónapja #325462 Írta: Celebrom
Kérdés: én kellek még valamilyen szerepre?A humorosban szívesen résztveszek.

Több
17 éve 6 hónapja #325449 Írta: Ery
Fornost, Ainulindale részemről mehet.
gillz: Pók ír egy új humorosat, bővebbet tőle.

Καναπή!

Több
17 éve 6 hónapja #325448 Írta: gillz
jesszus.
kérdés: icke írta, h nem tud jönni -kapolcsra Caltasnak. Egyrészt van-e vállalkozó beugrónak, másrészt vállalják-e a szereplők, hogy megcsináljuk Caltass-cserével?
tudunk -e mást vinni Kapolcsra? elújítani valamelyik humoros előadást? Vagy van-e valakinek új, amit össze lehetne rakni nyár közepéig? :P

Több
17 éve 6 hónapja #325411 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Színművek

A Sen-jün biztos nem lesz kész addigra... jún24 után aki itt lesz Pesten, és már hozzám hasonlóan túl lesz a vizsgákon, azzal szívesen próbálok.

Kapolcsra esetleg egy 15p-es Ainulindale-mozgásszínház-hangjátékot össze lehetne hozni, ami egyébként már régi tervem. hasonló ahhoz, amit már ismerhet a nagyközönség a 2005/06-os táborokból, csak megfejelve még pár extrával :)

ha jún24 után munkához látunk, táborig elvileg összehozható. öt emberrel is, hússzal is, szóval rajtatok áll.

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
17 éve 6 hónapja #325236 Írta: icke
Üdvözletem!

Hej, ha tudnám a vizsgáimat. De alapesetben úgy délután négy-öttől folyton ráérek, ha meg alkalomadtán nem (előferdülhet), akkor arról szólok.
Viszont azt most megmondom, hogy július 27-től 29-ig Németországban leszek, tehát ha Kapolcson akkor akarnánk előadni a Fornostot, akkor ámol fix, hogy másik Caltasra lesz szükségetek. 26-áig bezárólag, illetve 30-án reggeltől állok rendelkezésre.

icke

Több
17 éve 6 hónapja #325226 Írta: gillz
Fornostról már beszéltem Angwennel, azért kéne miél hamarabb próbálni kezdeni.

Több
17 éve 6 hónapja #325190 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Színművek

Laurelen írta: KAPOLCS - MŰVÉSZETEK VÖLGYE (topic az Mtt-n belül)
július vége-augusztus eleje

Angwen írta: No! Nem, döntés még mindig nem született az ügyünkben--viszont ha még sokáig húzódik, és mi tétlenül várunk rájuk, még ha igent is mondanak, nem lesz mivel előállnunk. Így hát SZERETNÉK MEGKÉRNI MINDENKIT, INDÍTSA BE ÉLÉNK FANTÁZIÁJÁT, ÉS KEZDJEN EL GONDOLKOZNI, MILYEN SZÍNPADI PRODUKCIÓVAL/EGYÉBBEL TUDNA ESETLEG HOZZÁJÁRULNI! Ez itt az ötletelés helye!

Sen-jün?
Fornost?

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.034 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére