Lassi Laurië

Lassi Laurië

A Lassi Laurië (ISSN 1589-6315) a Magyar Tolkien Társaság hivatalos kiadványa, amelyben általában Tolkiennal és Középföldével foglalkozó ismeretterjesztő cikkek és tanulmányok, az MTT eseményeiről szóló hírek és beszámolók, valamint a tolkieni világhoz kapcsolódó képzőművészeti és irodalmi alkotások (az MTT közösségének, illetve a művészeti pályázatok és a TLV résztvevőinek munkái) kerülnek közlésre, nemcsak az MTT közössége, hanem a Tolkien iránt érdeklődő nagyközönség számára. 2002 októbere óta jelenik meg változó gyakorisággal (általában évente egyszer vagy kétszer). Első főszerkesztője Királyházi Csaba, jelenlegi főszerkesztői Orthmayr Flóra és Selmeczi Szonja. Jelenlegi rovatai: Hírek / Krónika, Beszámolók, Interjú, Tanulmányok, Fejtörő, Tolkien Interaktív / Ajánló, Így írunk mi / Versek, MTT-kisokos.

A Lassi Laurië, a Magyar Tolkien Társaság hivatalos kiadványa, megvásárolható a Magyar Tolkien Társaság egyes rendezvényein (nem bármelyiken), illetve egyedi egyeztetés alapján, elsősorban budapesti személyes átvétellel. Érdeklődni, megrendelni a lassi[pont]rendeles [kukac] tolkien [pont] hu e-mail címen lehet. A Lassi Laurië valamennyi eddig megjelent száma kapható, egyetlen kivétellel: a második szám (II. évfolyam 1. szám) teljesen kifogyott.
Lassi Laurië - a Magyar Tolkien Társaság hivatalos kiadványa - XIV. évfolyam, 1. szám (2016-2017) A cikkből a teljes kiadvány letölthető!
Lassi Laurië – A Magyar Tolkien Társaság hivatalos kiadványa. XIII. évfolyam, 2. szám. 2015. augusztus
Lassi Laurië – A Magyar Tolkien Társaság hivatalos kiadványa. XIII. évfolyam, 1. szám. 2015. január
Lassi Laurië – A Magyar Tolkien Társaság hivatalos kiadványa. XII. évfolyam, 2. szám. 2014. augusztus
Lassi Laurië – A Magyar Tolkien Társaság hivatalos kiadványa.   XII. évfolyam, 1. szám.   2014. január
Lassi Laurië – A Magyar Tolkien Társaság hivatalos kiadványa. XI. évfolyam, 1. szám. 2012—2013 (megjelent 2013. július 31-én)
Lassi Laurië – A Magyar Tolkien Társaság hivatalos kiadványaX. évfolyam, 1. szám2011. december
Lassi Laurië - A Magyar Tolkien Társaság hivatalos kiadványaIX. évfolyam, 1. szám2010. december
Lassi Laurië - A Magyar Tolkien Társaság hivatalos kiadványaVIII. évfolyam 2. szám2009. november
1. oldal / 2

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

Vissza a lap tetejére