Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Több
20 éve 6 hónapja #191477 Írta: Drowse

Sil írta: Drowse: Letiltottad a BBCode-t (és a html kódokat is). Állítsd át a Profilodban, és működni fog az idézés meg a többi is. :wink: Illetve ezt hozzászólásonként külön-külön is megteheted, ha a hozzászólás írásakor a szövegmező alatt kiszeded a pipát a megfelelő mezőkből, csak úgy elég macerás.

No, ez a próba. :roll:

Siker!
Köcc :itscool:

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #191475 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Drowse: Letiltottad a BBCode-t (és a html kódokat is). Állítsd át a Profilodban, és működni fog az idézés meg a többi is. :wink: Illetve ezt hozzászólásonként külön-külön is megteheted, ha a hozzászólás írásakor a szövegmező alatt kiszeded a pipát a megfelelő mezőkből, csak úgy elég macerás.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #191471 Írta: Alyr Arkhon

Drowse írta: Üdv!

Technikai tanácsot szeretnék kérni! Az a problémám, hogy nem működik (nem is működött) sem az idézet funkcióm, sem a szerkesztés (az a része, h pl Katt ide), sem a betűk formázása, sem a képbeszúrás. Magyarul szinte semmi. Mit tudnék tenni az ügy érdekében?

Az is lehet, hogy régebbi tipusú az explorered, ilyenkor ki kell írni a kódot, csak akkor működik...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 6 hónapja #191469 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Drowse írta: Üdv!

Technikai tanácsot szeretnék kérni! Az a problémám, hogy nem működik (nem is működött) sem az idézet funkcióm, sem a szerkesztés (az a része, h pl Katt ide), sem a betűk formázása, sem a képbeszúrás. Magyarul szinte semmi. Mit tudnék tenni az ügy érdekében?

Mármint olyankor, hogy beírod a szöveget, és utólag próbálsz benne pl. idézni? Úgy már próbáltad, hogy kijelölöd az adott dolgot, és akkor leszel be idézetet? Mert az lehet, hogy működik, csak nem veszed észre. Pl.:
ide írtál egy szöveget, amit idézni akarsz, és akkor megnyomod a quote gombot, és olyankor megjelenik legelöl (vagy leghátul) a szövegben ez:[quote] 
Jobb esetben mégegyszer megnyomod, és olyankor meg megjelenik közvetlenül utána, hogy:[/quote]
Ha igen, akkor működik az idézeted, csak a két quote közé kell írni. Így:
[quote] azidézet szövege[/quote]

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 6 hónapja #191466 Írta: Drowse
Üdv!

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Több
20 éve 6 hónapja #191303 Írta: Minerva

Ery írta:

Minerva írta: Dín: De igen :mrgreen: :evil3:

Minerva: kérlek ne. Nem szeretnék az ellenfeled lenni (kétértelmű megfogalmazás!).

Csak vicceltem, nem vagyok lázadó típus :) De azt, hogy "kétértelmű megfogalmazás", bevallom nem értem... :hein:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
20 éve 6 hónapja #191038 Írta: Káli
Káli válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Kösz! Akkor őt fogom zargatni.

Több
20 éve 6 hónapja #190895 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Káli írta: Helló! Én azt szeretném megérdeklődni, hogy a Tolkien-szülinapra beküldött pályamunkámat hogyan kaphatnám vissza. e-mail-eket már írtam (egy jó ideje) :?

A pályázati munkák visszakapása valóban nehézkesen működik. Jelenleg az alkotások Battinál vannak, így őt kell keresni: batti@tolkien.hu . (Természetesen én mindig továbítom neki a befutó kéréseket.) Azonban Batti nagyon elfoglalt, így az e-mailekre nehézkesen válaszol (érdemes kitartónak lenni :wink: ).

Brisa

Több
20 éve 6 hónapja #190891 Írta: Felagund
Sajnos asszem sehogy... :roll:

Javítsatok ki ha tévedek, de mintha a kiírásnál lett volna valami olyan kitétel, hogy a beérkezett művek a továbbiakban az MTT tulajdonát képezik, vagy nem? :hein:

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 6 hónapja #190884 Írta: Káli
Káli válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Helló! Én azt szeretném megérdeklődni, hogy a Tolkien-szülinapra beküldött pályamunkámat hogyan kaphatnám vissza. e-mail-eket már írtam (egy jó ideje) :?

Több
20 éve 6 hónapja #190818 Írta: Alyr Arkhon

Dínchamion írta:

Alyr Arkhon írta: Dín, a topicgazdák tisztségüknél fogva nem a lázadással szemben állnak?

Nem. :mrgreen:

A topicgazdák határvonalon állnak: nem moderátorok, de valamennyire belülről tudják bomlasztani a rendszert. :evil3:

Hűha...

szegény rendszer...

(egyébként elgondolkozott már valaki, mennyi mindent is jelent a TG? :D )

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 6 hónapja #190817 Írta: Dínchamion

Alyr Arkhon írta: Dín, a topicgazdák tisztségüknél fogva nem a lázadással szemben állnak?

Nem. :mrgreen:

A topicgazdák határvonalon állnak: nem moderátorok, de valamennyire belülről tudják bomlasztani a rendszert. :evil3:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
20 éve 6 hónapja #190815 Írta: Alyr Arkhon

jocii írta:

Minerva írta:

Brisa írta: Nem rejtély. Mondom, hogy Ana törölte ki, csak kétértelműen fogalmazott. :mrgreen:

Nekem nagyon is egyértelműnek tűnt. Na mindegy, azért örülnék, ha nem nekem kéne elvinni a balhét... :?

Minerva :)

megértelek,de azt tudom mondani hogy azokkal foglakozz inkább akik szeretnek téged is :)

Ha hátat fordít a problémának, azok nem oldódnak meg maguktól...

Dín, a topicgazdák tisztségüknél fogva nem a lázadással szemben állnak?

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 6 hónapja #190774 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Minerva írta: Dín: De igen :mrgreen: :evil3:

Minerva: kérlek ne. Nem szeretnék az ellenfeled lenni (kétértelmű megfogalmazás!).
Ha más topikjaban ügyködök, az max összefonás ill. helyesírás.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 6 hónapja #190742 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Minerva írta:

Brisa írta: Nem rejtély. Mondom, hogy Ana törölte ki, csak kétértelműen fogalmazott. :mrgreen:

Nekem nagyon is egyértelműnek tűnt. Na mindegy, azért örülnék, ha nem nekem kéne elvinni a balhét... :?

Minerva :)

megértelek,de azt tudom mondani hogy azokkal foglakozz inkább akik szeretnek téged is :)

Több
20 éve 6 hónapja #190734 Írta: Minerva

Dín: De igen :mrgreen: :evil3:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
20 éve 6 hónapja #190610 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Nem rejtély. Mondom, hogy Ana törölte ki, csak kétértelműen fogalmazott. :mrgreen:

A moderátorok pedig csak akkor takarítanak, ha tényleg szükség van rá. Tudtommal egyetlen egy sem nyúlt hozzá a Viggos topikhoz.

[size=9:1a0mm2i1]Ulmo, ki nyúlt hozzá a te topikjaidhoz anno?[/size]

Brisa

Több
20 éve 6 hónapja #190603 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Brisa: korábban én sem örültem túlzottan, ha egy moderátor takarított az én topicjaim valamelyikében. Ezért megértem Mint. Mellesleg azóta kitörlődött az az ominózus hozzászólás, amely szerint még kriszana sem tudta, hogy ki takarított :? Tehát ez egy rejtély...

Több
20 éve 6 hónapja #190597 Írta: Brisa

Minerva írta: Örülnék, ha a kedves moderátorok nem törölnének bele állandóan a topicjainkba (konkrétan az Aragornra gondolok), mert arra a célra ott vagyunk Kriszana és én topicgazdának. :? Elég kellemes több irányú cseszegetésre tettem szert úgy, hogy közöm nem volt a dologhoz. :(
A moderátorok a gazdátlan topicokra figyeljenek meg azokra, amelyekre hónapok óta nem figyel a gazdájuk, és nem az a helyzet, h véletlenül egy hétig nem néz oda. ;)
Köszönet előre is.

Min, ha egy dologra gondolunk, akkor azt a pár, képre reagáló, "csöpögős" bejegyzést Ana törölte ki, csak nem voltál elég figyelmes. :wink: Szóval emiatt ne csatlakozz a forradalomhoz. :D

Brisa

Több
20 éve 6 hónapja #190476 Írta: Dínchamion
OFF.

Nem akarsz csatlakozni a forradalomhoz? :mrgreen: :deal:

ON.

Dín

Több
20 éve 6 hónapja #190462 Írta: Minerva
Örülnék, ha a kedves moderátorok nem törölnének bele állandóan a topicjainkba (konkrétan az Aragornra gondolok), mert arra a célra ott vagyunk Kriszana és én topicgazdának. :? Elég kellemes több irányú cseszegetésre tettem szert úgy, hogy közöm nem volt a dologhoz. :(
A moderátorok a gazdátlan topicokra figyeljenek meg azokra, amelyekre hónapok óta nem figyel a gazdájuk, és nem az a helyzet, h véletlenül egy hétig nem néz oda. ;)
Köszönet előre is.

Több
20 éve 6 hónapja #189870 Írta: Elanor Tithen (Tithike)
NAGYON KÖSZÖNÖM JOCII! Még nem csináltam +, de holnap tuti +csinálom! Puszi mindenkinek!

Több
20 éve 6 hónapja #189761 Írta: svindler
Na a kereses is kijavitva, remelem most mar minden jol mukodik.

Meg annyit, hogy regebbi hozzaszolasok torlesenel, vagy szerkesztesenel kiirhat esetleg hibat, bar en kiprobaltam es nem tapasztaltam. Ha ilyen van masoljatok ki a hiba szoveget irjatok le pontosan mit csinaltatok es kuldjetek el.

Több
20 éve 6 hónapja #189757 Írta: svindler
javitva van. Mivel nem valaszolt a phpBB group ezert atirtama kritikus reszeket. Most ugy tunik nem jon elo az a hiba mint eddig, illetve a hozzaszolas utan tenylegesen vissza is kell ugrania a temahoz - nem szabad kiirnia mar, hogy nincsen hozzaszolas ebbena topicban (ha ilyet lattok megis, jelezzetek)

Sajna a kereses most nem mukodik jol, de ez javitva lesz hamarosan.

Több
20 éve 6 hónapja #189756 Írta: Gandalf
Nem segítene, ha a régebbi hozzászólásokat kiszednétek belőle, s külön archívumot csinálnátok, hogy ne a fórum kapacitását terheljék?

Több
20 éve 6 hónapja #189755 Írta: Felagund
Mi van ezzel az új szerverrel??? :roll:

Többet pusztul a fórum amióta beállítottátok, mint azelőtt két évig... :?

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 6 hónapja #189727 Írta: Dínchamion
Igen, nem jelzi ki a hozzászólásokat, és állandóan hibaüzenetet küld, ha hozzászólok... :(

DE!!! :!: Ha valaki szintén hibát kap, attól még a hozzászólása bent van, tehát nem kell eszeveszetten nyomkodni a "Back" gombot! Kattintsatok a "Tartalomjegyzékre". Legalábbis szvsz ezért van egy csomó hozzászólás duplán. :?

Dín

Több
20 éve 6 hónapja #189714 Írta: Artemisz
Vacakol a Fórum!!

Nem jelzi ki a hozzászólókat! :evil:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 6 hónapja #189703 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Tithike !
ime a megoldás:)

jobb klikk,mentés másképpen

ez egy a te részedre beállitott magyar nyelvű MIRC :)
miután lementetted , tömöritsd ki.
Létrehoz egy HUnMIRC nevü könytárat.
Lesz benne egy magyarmirc.exe ... erre klikk rá , aztán klikk arra hogy:"Csatlakozik az IRC szerverhez"
majd felül a parancsok irásra klikk - majd "belépés a csatornára" bejön egy ablak , ird bele:tolkien_hu és nyomj egy Entert.
és BIZTOS hoyg be tudsz igy lépni :)

Több
20 éve 6 hónapja #189702 Írta: Jocii

Elanor Tithen (Tithike) írta: Gyerekek, én már mindent +próbáltam!!! Nem működik a Mirc!!! :cry: Pedig mindent úgy állítottam be, ahogy Jocii mondta! Pedig már úgy chat-elnék veletek!!!!!!!!!!!! Valaki segítsen, mert úgy látszik, ehhez túl hülye vagyok! Tithike

ime a megoldás:)

jobb klikk,mentés másképpen

ez egy a te részedre beállitott magyar nyelvű MIRC :)
miután lementetted , tömöritsd ki.
Létrehoz egy HUnMIRC nevü könytárat.
Lesz benne egy magyarmirc.exe ... erre klikk rá , aztán klikk arra hogy:"Csatlakozik az IRC szerverhez"
majd felül a parancsok irásra klikk - majd "belépés a csatornára" bejön egy ablak , ird bele:tolkien_hu és nyomj egy Entert.

és BIZTOS hoyg be tudsz igy lépni :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.258 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére