Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Több
20 éve 7 hónapja #186847 Írta: kriszana

Dínchamion írta: Hm. Ez a Horde-dolog lesz az új webmailes felület? :roll: Így önmagában nme rossz, csak fura. Miben jobb ez, mint az előző?

Sztem tök gáz ez a webmail-es tolkien felület.
A wiw-en is ez van, és már ott is utáltam...
semmit nem lehet benne megtalálni, tök bonyolult...
nem értem mi volt a gond az előző átlátható, egyszerű felülettel...
ráadásul az ékezetes mappákat is láthatatlanná tette...

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #186845 Írta: Dínchamion
Hm. Ez a Horde-dolog lesz az új webmailes felület? :roll: Így önmagában nme rossz, csak fura. Miben jobb ez, mint az előző?

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #186817 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Szürke írta: Felmegyek a trefort-ra, és sehol senki. Vagy csak nem találom meg őket?

A tolkien-hu szobát keresd... :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 7 hónapja #186814 Írta: sebcsaba

Léli írta: Üdv!

Nem megy a chat.. :(

És erről jutott eszembe: nem lehetne valahova (mondjuk a chat topicba) betenni, hogy ilyen esetekben állandó pót-chat a treforton van (tolkien-hu vagy Pajkos_Póni vagy ilyesmi)? Mert mindig oda járunk, csak így nehezebben jut el azokhoz az infó, akik ritkán chatelnek.

/me :nem: chatfüggő...
de nem ám...
Felmegyek a trefort-ra, és sehol senki. Vagy csak nem találom meg őket?

Segíccség! :cry: :cry:

[size=9:397aur2b](Van valami ötletetek chat-elvonási tünetekre? Mi? Hogy kapható chat intravénás kiszerelésben? Hol a legközelebbi tűautomata?)[/size]

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
20 éve 7 hónapja #186762 Írta: Elanor Tithen (Tithike)
Jó, jó, jó, máris megyünk! :wink: Puszillak téged is, habár nem tudom, hogy emlékszel-e rám, de én viszont igen! :P Elanor Tithike

Több
20 éve 7 hónapja #186759 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Tithike, Idril: Ne itt chateljetek, pls.... inkább menjetek a Közösség/BESZÉLGETŐS-be. Valszeg törölve lesznek ezek a hozzászólásaitok.

Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 7 hónapja #186755 Írta: Elanor Tithen (Tithike)
Szívem, még nem írtam + neked a levelet, de majd 7végén +fogom írni!!!!!!!!!!!!!! Tudod, lesznek nekem és Panninak a vizsgák, és most nincs sok időm!!!!!!! :cry: Képzeld, szombaton lesz szamurájtalálkozóm, és múltkor volt megvédő vizsgám, amin átmentem! :wink: Úgy örülök neki! Na most már mennem kell aludni! Puszillak Idril! Üdvözlöm Gandalfot!

Több
20 éve 7 hónapja #186753 Írta: Idril Celebrindal./Fenrir
Tithike: azért Legolast se hanyagold annyira, gondold el, mi lesz vele, ha mindenki a férfiasabb karakterekhez pártol? Éljen Legsie! (Meg minden más pasi a GYU-ból, de az most más téma :wink: ) :legolas3: Ja üdv a fórumon! Most már legalább itt is tarthatjuk a kapcsolatot.

"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."

Több
20 éve 7 hónapja #186734 Írta: Elanor Tithen (Tithike)
Köszi Sil! Amúgy kicsit (vagyis nagyon) kiábrándultam Legolasból! Mégpedig azért, mert már a férfiasabb karakterekre bukom! Faramir eddig is a kedvencem volt, de most Aragornt is imádom!!!!!!! Még1szer köszi a tippet! :wink: Elanor Tithike

Több
20 éve 7 hónapja #186721 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Üdv, Kis Elanor! :wink:
Van itt nagyon sok topic, a könnyebbség kedvéért témakörökre osztva, a lényeg, hogy bármelyikhez hozzászólhatsz, ha olyan mondanivalód van, ami az adott topic témájához kapcsolódik. A legegyszerűbb, ha először kicsit körülnézel, ismerkedsz a fórummal, mielőtt hozzászólsz, de nagyon hamar bele lehet jönni. Ha jól emlékszem, neked legjobban a Film / Legolas témakör fog tetszeni... :wink: (Viszont ne számíts azonnali válaszra, meg hogy "írjon valaki", mert ez fórum, nem chat, és a chatjellegű hozzászólásokat a topic gazdája törli.)

Tears unnumbered

Több
20 éve 7 hónapja #186706 Írta: Elanor Tithen (Tithike)
Az én nevem Elanor Tithen, vagy Tithike, de sokan a táborból Kicsi Elanorként ismernek. Pár perce regisztráltattam magam, és nem igazán tudom, hogy működnek a dolgok... Mindig +szabjátok a témát, vagy mindenki azt ír, amit akar? Valaki írjon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 tudatlan újonc

Több
20 éve 7 hónapja #186606 Írta: svindler
Ma szervert csereltek, azert volt leallas.
Sajnos az uj szerveren meg nincsen IRC server installva, se beallitva ezert nem megy a chat. Sajnos nekem meg momentan idom nincsen ra, szoval lehet a heten nem is fog menni. Ha majd mar mukodik beirok ide, de pentek este elott 100% hogy nem lesz.
Ha barmi gond lenne ami az atallassal lehet kapcsolatos irjatok mailt.

Több
20 éve 7 hónapja #186573 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Üdv!

Nem megy a chat.. :(

És erről jutott eszembe: nem lehetne valahova (mondjuk a chat topicba) betenni, hogy ilyen esetekben állandó pót-chat a treforton van (tolkien-hu vagy Pajkos_Póni vagy ilyesmi)? Mert mindig oda járunk, csak így nehezebben jut el azokhoz az infó, akik ritkán chatelnek.

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 7 hónapja #186446 Írta: Penngaladiel
Kösz, ez gyors volt :D

Több
20 éve 7 hónapja #186439 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Penngaladiel írta: Halihó, megkérhetnék egy illetékest, hogy a Közösség / Ring*Con 2003 topikot nevezze át valami aktuálisabbá? Pl. Ring*Con és más közönségtalálkozók, vagy ilyesmi.... Köszi! :D

Parancsolj. :wink:

Brisa

Több
20 éve 7 hónapja #186432 Írta: Penngaladiel
Halihó, megkérhetnék egy illetékest, hogy a Közösség / Ring*Con 2003 topikot nevezze át valami aktuálisabbá? Pl. Ring*Con és más közönségtalálkozók, vagy ilyesmi.... Köszi! :D

Több
20 éve 7 hónapja #186364 Írta: Sil

büzsü2003 írta: Tudom...ezt már megbészéltem Sil-el, majd kitalálok egy jó témakört, amiben majd lehet szavazni, és akkor majd neki elküldöm... :wink: :)

Egyébként szvsz még egyszerűbb lenne, ha rögtön Ancalimonnak küldenéd a javaslatot, mert a moderátorok nem tudnak új szavazást nyitni a Szavazások témakörben, csak továbbítani tudjuk a javaslatokat... :wink:

Tears unnumbered

Több
20 éve 7 hónapja #186359 Írta: Aldaron (büzsü)
Tudom...ezt már megbészéltem Sil-el, majd kitalálok egy jó témakört, amiben majd lehet szavazni, és akkor majd neki elküldöm... :wink: :)

Több
20 éve 7 hónapja #185990 Írta: Slytherin James Halliwell

büzsü2003 írta: Sziasztok! Nem tudtam, hogy kinek írjam, mert nem láttam moderátort... :roll: ha valaki tudja, hogy kinek kell ezt a kérést írni, légyszi továbbítsa!

Szóval csak azt szeretném, hogy lehetne-e egy új Szavazást inditani . vajon kihez forduljak :?:

Te magad nem tudsz új témtá szavazást nyitni, csak a moderátorok tudnak.
Fordulj Brisahoz, vagy akit éppen látsz, hogy itt van. Ha nincsi tt senki, írj privit, 100% hogy megkapják.

Százszor is megállnál mégis visszamész,
Elválni könnyű, de feledni nehéz.

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 7 hónapja #185959 Írta: Aldaron (büzsü)
Köszi, már beszéltem Sil-el!... :D

Több
20 éve 7 hónapja #185697 Írta: Minerva

büzsü2003 írta: Sziasztok! Nem tudtam, hogy kinek írjam, mert nem láttam moderátort... :roll: ha valaki tudja, hogy kinek kell ezt a kérést írni, légyszi továbbítsa!

Szóval csak azt szeretném, hogy lehetne-e egy új Szavazást inditani . vajon kihez forduljak :?:

Svindlerhez, vagy Ankalimonhoz, vagy Ulmohoz, vagy Eryhez, vagy Silhez ;)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
20 éve 7 hónapja #185695 Írta: Dínchamion

büzsü2003 írta: Szóval csak azt szeretném, hogy lehetne-e egy új Szavazást inditani . vajon kihez forduljak :?:

Miről szeretnél szavazni? :wink:

Dín

Több
20 éve 7 hónapja #185692 Írta: Aldaron (büzsü)
Sziasztok! Nem tudtam, hogy kinek írjam, mert nem láttam moderátort... :roll: ha valaki tudja, hogy kinek kell ezt a kérést írni, légyszi továbbítsa!

Több
20 éve 7 hónapja #185639 Írta: Elros
Elros válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Javaslom nézz be a :arrow: Középfölde/Nyelvek és írások topicba.

Több
20 éve 7 hónapja #185638 Írta: timant
Segítségét kérem bárkinek aki tud segíteni!!!!!!
Egy tünde szótárra lenne szükségem:
Vagy legalább is ezt kellene lefordítani :-Örök szerelemmel-, de a szótárnak jobban örülnék! Előre is köszönöm a segítséget!
ide köld: timant@freemail.hu

Több
20 éve 7 hónapja #185435 Írta: Nellas
Beállítottam! Köszönöm a segítséget, meg ilyenek :P !

"Csak engedj élni... tüzekbe nézni...
tilinkószónál... mesét mesézni..."

Több
20 éve 7 hónapja #185417 Írta: Dínchamion

Idril Celebrindal. írta: Üdv mindenkinek! Nem tudjátok honnan lehet letölteni a Klónok támadását? Lehet h hülye kérdés...

Ejnye! Warezolunk, warezolunk? :D

Hát, én még nem találkoztam vele, csak az eredeti trilógiával. De tuti fent van valahol, ha megtalálom, szólok (újabban elég sokat mozgok underground körökben :D )

Dín

Több
20 éve 7 hónapja #185414 Írta: Idril Celebrindal./Fenrir
Üdv mindenkinek! Nem tudjátok honnan lehet letölteni a Klónok támadását? Lehet h hülye kérdés...

"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."

Több
20 éve 7 hónapja #185388 Írta: Clip
Clip válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Dínchamion írta: Hát ez az! :? Van, hogy 30-35 másodpercet mutat. :(

A kapcsolattal nincs gond, ADSL, és minden más oldal működik (még phpBB-s fórumok is)

Tényleg :cry: "Szerkesztettem" a hozzászólásomat (nem is változtattam :wink: ), és 21 mp-ig csinálta. Pedig nekem is ADSL (bár ez nem a kapcsolat sebességén múlik).

Üdv: Clip

Baruk Khazâd! Khazâd aiměnu!
Törpök fejszéi! Rajtatok a törpök!

Több
20 éve 7 hónapja #185385 Írta: Dínchamion

Clip írta:

Dínchamion írta: Nos.

Lehet, h nálam van hiba, de ismét jelezném, hogy iszonyúan be tud lassulni a fórum. Ha szerkesztek egy hozzászólást, akkor mindig, de gyakran sima válaszkor is. :?

Alul látod, mennyi idő alatt készült el az oldal. Ha az nem sok, a kapcsolatban van a hiba! Pl. ez az oldal nekem 0,936646 mp alatt készült el.

Hát ez az! :? Van, hogy 30-35 másodpercet mutat. :(

A kapcsolattal nincs gond, ADSL, és minden más oldal működik (még phpBB-s fórumok is)

Dín

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.283 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére