Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Több
20 éve 7 hónapja #179569 Írta: Ancalima Anarórë
Kösz, Dín, Svinnek már mondtam, de most, hogy így mondod, tényleg nem lenne miről írni... :( :oops:
A probléma az, hogy a kezdőlapon feltüntetett chatre nem tudok fellépni, csak külön a kétfajta irc-esre... :roll:

"... And that was the beginning of fairies..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #179517 Írta: sebcsaba

Dínchamion írta:

Léli írta: Mér, próbáltál már két címet megadni? Lehet, hogy akkor két olyan gombocska lenne, hogy emil :) ) (programozásilag szvsz simán kivitelezhető, max a kinézettel lennének gondok.. :roll: )

Jó, nem kötözködök, magyarul nemlehet.... :? kár...

Azt viszont szvsz lehetne, hogy meg lehessen adni több címet, és a script cc-zze be a másodikat/stb. Nem?

Több címet megadni lehetne. Mint Léli mondta megjelenhetne hozzá több gomb. Kicsit kellene programozni hozzá, kicsit sokat. (Dín, neked is bbfórumod van, tudhatod hogy magától nem tud ilyent).

Az viszont _nem_ _megoldható_ hogy a többi címre is elküldje rögtön. Különben is minek? Azt add meg amire a fórumosoktól vársz levelet.

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #179513 Írta: Dínchamion

Léli írta: Mér, próbáltál már két címet megadni? Lehet, hogy akkor két olyan gombocska lenne, hogy emil :) ) (programozásilag szvsz simán kivitelezhető, max a kinézettel lennének gondok.. :roll: )

Azt viszont szvsz lehetne, hogy meg lehessen adni több címet, és a script cc-zze be a másodikat/stb. Nem?

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
20 éve 7 hónapja #179291 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Ulmo írta:

Léli írta:
Azért szeretném, ha egy hozzáértő (pl. svin) válaszolna.

Köci

Léli: ha megfigyeled, a hozzászólásaid ablakának alján van egy e-mail "gomb" Ha ráviszed az egeret, mutatja a mailcímedet (pl mailto: név@mailbox.hu). Ha rákattintasz, elindítja a levelezőprogramot, és automatikusan a megjelölt mailcím (mailto: cím) lesz a levél címzettje. Ha több címet adnál meg a profilodban, honnan tudná a rendszer, hogy melyiket kellene használnia :hein:

Röviden: ebben a formában nem lehet több mailcímet megadni.

Mér, próbáltál már két címet megadni? Lehet, hogy akkor két olyan gombocska lenne, hogy emil :) ) (programozásilag szvsz simán kivitelezhető, max a kinézettel lennének gondok.. :roll: )

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 7 hónapja #179285 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Léli írta:

Köci

Léli: ha megfigyeled, a hozzászólásaid ablakának alján van egy e-mail "gomb" Ha ráviszed az egeret, mutatja a mailcímedet (pl mailto: név@mailbox.hu). Ha rákattintasz, elindítja a levelezőprogramot, és automatikusan a megjelölt mailcím (mailto: cím) lesz a levél címzettje. Ha több címet adnál meg a profilodban, honnan tudná a rendszer, hogy melyiket kellene használnia :hein:

Röviden: ebben a formában nem lehet több mailcímet megadni.

Több
20 éve 7 hónapja #179271 Írta: Dínchamion

Ancalima Anarórë írta: Két panasz, kérés, óhaj, tagoltan, érthetően: Miért-nincs-még-Gimli-topic? :evil:
Miért-nem tudok-felcsatlakozni-a-chatre??? :(

Két válasz, tagoltan, érthetően :) : azért-nincs-Gimli-topic-,-mert-nem-igazán-van-miről
-beszélgetni-de-ha-meggyőzöd-az-admint-,-hogy-csináljon-akkor-lesz-. :D

Mi-a-probléma-?

Dín

Több
20 éve 7 hónapja #179265 Írta: Ancalima Anarórë
Két panasz, kérés, óhaj, tagoltan, érthetően: Miért-nincs-még-Gimli-topic? :evil:
Miért-nem tudok-felcsatlakozni-a-chatre??? :(

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
20 éve 7 hónapja #179246 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Dínchamion írta: Csak egyet, amennyire tudom, de próbáld ki, hátha működik többel is :wink:

OFF:
Ne vedd nagy sértésnek, Fiam, de ez az informatikus-módszer :) = ('próbáljuk ki...')

ON

Köci

Több
20 éve 7 hónapja #179239 Írta: Dínchamion

Léli írta: Üdv!

Gondoltam, régen voltam már itt, úgyhogy kérdeznék valamit: a Profil beállításainál lehet kettő (v. több) emilcímet is megadni, vagy csak egyet lehet?

Léli

Csak egyet, amennyire tudom, de próbáld ki, hátha működik többel is :wink:

Dín

Több
20 éve 7 hónapja #179223 Írta: Léli
Üdv!

Gondoltam, régen voltam már itt, úgyhogy kérdeznék valamit: a Profil beállításainál lehet kettő (v. több) emilcímet is megadni, vagy csak egyet lehet?

Léli

Több
20 éve 7 hónapja #179100 Írta: Raistlin lánya
Hmmm....óhaj.

Hit, remény, szeretet

Több
20 éve 7 hónapja #179099 Írta: Felagund
Ez most óhaj, sóhaj, kérdés vagy panasz volt? :D

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 7 hónapja #179096 Írta: Raistlin lánya
Tolkien 112. születésnapján (isten éltesse sokáig, ha halott is!) lehetet venni iylen "Lotr fan cuccokat". Ezt a vásárt terjeszteni lehetne!

Hit, remény, szeretet

Több
20 éve 7 hónapja #178967 Írta: Felagund

Nólindir írta: Hm, az ugye nem a farsangi kex volt??!! :lol: Vagy mégis? :mrgreen:

Annyiban nem, hogy a "lembasnak" süti állaga lett, annyiban viszont igen, hogy az is finom volt (legalábbis nekem ízlett) :twisted:

Több
20 éve 8 hónapja #178840 Írta: Julcsi_

Felagund írta: Én is csináltam Gift Of Galadrielt, de valamit elronthattam, mert elég sz*r lett (mármint nem hasonlított a lembasra)

[size=9:3bd1ngia]de azért finom volt :mrgreen: [/size]

Hm, az ugye nem a farsangi kex volt??!! :lol: Vagy mégis? :mrgreen:

argh

Több
20 éve 8 hónapja #178738 Írta: (i) ramba elenion

E. Eia Ayna írta:

sentinel1117 írta: Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:hogyan lehet-ha lehet-megváltoztatni a felhasználói nevet és a jelszót??? :hein: :bawling:
Ha tudjátok légysz írjatok:sentinel031117@freemail.hu
Köszi:Alföldi Laci(aman i elenion)

Profilban. :) (ott fenn a kis gombok között ;) )

Köszi szépen,bár a nevem módosult azért siker koronázta a próbálkozást,hála neked!!!!!
(i) ramba elenion

(i) ramba elenion

Arcunkon régmúlt évek árnyékai...

Több
20 éve 8 hónapja #178677 Írta: Dorci
Dorci válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Köszi :P
Már ma lefordítom és meg is csinálom :lol:

Több
20 éve 8 hónapja #178521 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Felagund: Én Legolas' Lembas-t csináltam, akkor még nem volt ennyi recept, de én is elronthattam valamit, mert elég kemény lett... :wink:

Odre: Természetesen igaz, ez hivatalos infó (bár nem biztos, hogy nálunk is ekkor jelenik meg), ha megnézed itt nálunk a Filmek / 3. rész topicot, ott is olvashatsz róla. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 8 hónapja #178507 Írta: Beleg
Beleg válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Ha jól használtam fel - egyébként elég hiányos - angol tudásomat, akkor május 25-én megjelenik a király visszatér DVD-n. Valami angolzseni utánamjárna a www.councilofelrond.com netcímen. Köszönöm. Ja és ne kövezzetek meg ha nem igaz.

"...nincs semmi sem, csak semmi van, s e semmi én vagyok." - Babits

Több
20 éve 8 hónapja #178505 Írta: Felagund
Én is csináltam Gift Of Galadrielt, de valamit elronthattam, mert elég sz*r lett (mármint nem hasonlított a lembasra)

[size=9:7udxpywr]de azért finom volt :mrgreen: [/size]

Több
20 éve 8 hónapja #178502 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Itt is találhatsz több lembasreceptet is, persze angolul:
katt ide

Tears unnumbered

Több
20 éve 8 hónapja #178499 Írta: Gandalf

Dorci írta: Nem tudjátok leírni nekem a Lembas receptjét?? :oops:

Kérdezd meg ickét vagy Lestatot, ők már csináltak egy internetes recept alapján. :wink:

Több
20 éve 8 hónapja #178426 Írta: Alyr Arkhon

Dorci írta: Nem tudjátok leírni nekem a Lembas receptjét?? :oops:

Nem hiszem hogy ez ideillő kérdés...
Más részről több recept is van, de egyről sem tudok ami mindenki által elfogadott volna...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 8 hónapja #178400 Írta: Dorci
Dorci válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Nem tudjátok leírni nekem a Lembas receptjét?? :oops:

Több
20 éve 8 hónapja #176798 Írta: Dínchamion
Izé. Khm. Meg ilyenek. Kényes téma. De -- úgy hiszem -- szükséges. És mivel mindenkit érint ,azért nem privátban.

Lehet kezdeményezni user bannolását? Nem akarom nevesíteni a dolgot (egyenlőre), de azt hiszem a legtöbben tudjuk, kiről van szó. De ha még egyszer belefutok valamelyik baromi szelemesnek tartott offjába, nem állok jót magamért. :langol: Refernciákat -- sajna -- nem tudok adni, tekintve, hogy lassan automatikusan törlik a hozzászólásait. De ha így van, legalább figyelmeztessük, vagy valami... (Én nem, nem tudnék kulturált maradni)

:roll:

Dín

Több
20 éve 8 hónapja #175355 Írta: E. Eia Ayna

sentinel1117 írta: Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:hogyan lehet-ha lehet-megváltoztatni a felhasználói nevet és a jelszót??? :hein: :bawling:

Profilban. :) (ott fenn a kis gombok között ;) )

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
20 éve 8 hónapja #175354 Írta: (i) ramba elenion
Sziasztok!

(i) ramba elenion

Arcunkon régmúlt évek árnyékai...

Több
20 éve 8 hónapja #174507 Írta: Elros
Elros válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Bocsi, nem belepofázás akar lenni a topic-gazdák dolgába, de a Film topicban nem írtátok oda Éowyn és Samu neve mellé a színész nevét.

Több
20 éve 8 hónapja #174396 Írta: Sil

Beren Erchamion írta: Fel lehet olyan képet is tölteni a profilba, ami nem szerepel az avatárgalériában? Segítsen valaki, mert ha lehet is, én még nem jöttem rá, hogyan... :(

Csak így lehet: www.tolkien.hu/view.php?&c=5&a=868

Tears unnumbered

Több
20 éve 8 hónapja #174391 Írta: Beren Erchamion
Fel lehet olyan képet is tölteni a profilba, ami nem szerepel az avatárgalériában? Segítsen valaki, mert ha lehet is, én még nem jöttem rá, hogyan... :(

"...a quendek szépsége ifjúságukban fölülmúlt minden más szépséget... s a bánat meg a bölcsesség csak gazdagította."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.867 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére