Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Több
20 éve 9 hónapja #169383 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

svindler írta: Az utobbi honapok hozzaszolasaiban mar nem keres.

8O De igen, nekem műxik rendesen...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 9 hónapja #169370 Írta: svindler

Sil írta:

Brisa írta: A Kereső ki van kapcsolva, mert lassítja a Fórumot. Asszem kénytelen leszel egyenként átnézni a topikot.

(Léli, biztos, hogy a Rejtélyekben volt erről szó?)

Ez érdekes, ahhoz képest simán műxik... csak nem lehet ékezetes magánhangzókat használni...

Az utobbi honapok hozzaszolasaiban mar nem keres.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 9 hónapja #169349 Írta: Felagund
Más.

Most mát tényleg napokon belül (jó esetben holnapra) elkészül a sindarin nyelvtani összefoglalóm.
Kedves operátorok: hajlandóak lennétek feltenni az oldalra? Ha igen kinek/hova küldjem (egyenlőre word formátumban van)

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 9 hónapja #169345 Írta: Coralie
Kiírt nekem egy ilyet:
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
Ennek mi lehet az oka?

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 9 hónapja - 20 éve 9 hónapja #169192 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Brisa írta: A Kereső ki van kapcsolva, mert lassítja a Fórumot. Asszem kénytelen leszel egyenként átnézni a topikot.

Ez érdekes, ahhoz képest simán műxik... csak nem lehet ékezetes magánhangzókat használni...

Most legutóbb az Éowyn topicban volt szó róla, pár napja... :wink:
www.tolkien.hu/forum/viewtopic.p ... 967#167967
Meg volt a 3. rész topicban is:
www.tolkien.hu/forum/viewtopic.p ... 568#162568
Ezeken kívül volt még szó róla az Arwen(!), a Kvízjáték és valamelyik szavazós topicban is az elmúlt pár hónapban...
Meg persze a Kérdésekben is...:
www.tolkien.hu/forum/viewtopic.p ... 453#120453

Tears unnumbered

Több
20 éve 9 hónapja #169191 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
A Kereső ki van kapcsolva, mert lassítja a Fórumot. Asszem kénytelen leszel egyenként átnézni a topikot.

Brisa

Több
20 éve 9 hónapja #169185 Írta: Lalaith
Bocsesz, hogy megint nyaggatlak, kedves Telcontar Léli, de azt válaszoltad, hogy már egyszer volt téma, hogy ki ölte meg a Boszorkányurat. Sajnos elég tájékozatlan vagyok, és két év hozzászólásaiban nem tudom, hogyan kell kikeresni. Megpróbáltam a kereséssel, de nem találtam amit keresek. Esetleg tudnál/tudna valaki megint segíteni? Előre is köszi!

Több
20 éve 9 hónapja #169184 Írta: Lalaith
Köszi szépen!

Több
20 éve 9 hónapja #169169 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Lalaith írta: Ja, és nem tudja valaki,hogy lehet belépni a kvízbe?Hiába lépek be, mindíg kiírja, hogy ehhez be kell lépnem.

Ha itt a Fórumon belül lépsz be, amikor kérdezi a nicked, meg a jeszót, akkor van egy olyan kis négyzetecske, hogy "Automatikus bejelentkezés minden belépésnél" vagymi, azt be kell ikszelned, és utána tudsz csak kvízelni. Sok sikk ;)

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 9 hónapja #169167 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Lalaith: Az Éowyn-Trufa vitáról volt már szó, csak ez nem ide való, hanem a Középfölde/Rejtélyek Középföldén topicba. Olvass vissza, nem tudom már, mikor volt ;)

Több
20 éve 9 hónapja #169164 Írta: Lalaith
Ja, és nem tudja valaki,hogy lehet belépni a kvízbe?Hiába lépek be, mindíg kiírja, hogy ehhez be kell lépnem.

Több
20 éve 9 hónapja #169163 Írta: Lalaith
Lehet, hogy olyan dolgot kérdezek, ami másoknak evidens, vagy már kitárgyaltátok, de már hatszázszor olvastam a Gyűrűk Urát és pár éve angolul is elolvastam. Angolul Éowyn öli meg a boszorkányúrt, legalábbis a "she" erre utal. Most a filmben is ő ölte meg, viszont a magyar fordításban nagyon nem egyértelmű, hogy ő, vagy Trufa öli-e meg. Sőt, én évekig azt hittem Trufa az, szerintem teljesen" ez jön le" a fordításban. Gondoltam, hogy írok Göncz Á.-nak, de most, hogy van ez a fórum valaki válaszolhatna, egyrészt, hogy csak nekem nem tiszta-e-vagyis a fordításban van egy kis hiba-másrészt, hogy akkor most tényleg Éowyn öli meg? És, ha igen nem lehetne valami helyesbítést kieszközölni? Nem szeretnék nagyon szőrszálhasogató lenni, de szerintem ez azért nem mindegy... Köszi

Több
20 éve 9 hónapja #169149 Írta: Carnimirie
Köccönöm,sikerült belépni,nem tom hogyan:)

"everybody’s changing and I don’t feel the same"

Több
20 éve 9 hónapja #169089 Írta: Luine Baenre

matav írta: Sziasztok! Én új vagyok és még sosem regisztráltam sehova, így elrontottam és az otthoni felhasználó nevemet írtam be, így matáv lettem. Azt hiszem ez enyhén szólva röhelyes, szeretném megváltoztatni. Nem tudja valaki, hogyan kell? Köszönöm: Matáv-egyelőre

Naon egyszerü...fent profil, ott átírod a neved, és nyomsz egy OK gombot a végén ;)

Több
20 éve 9 hónapja #169088 Írta: Sil

matav írta: Sziasztok! Én új vagyok és még sosem regisztráltam sehova, így elrontottam és az otthoni felhasználó nevemet írtam be, így matáv lettem. Azt hiszem ez enyhén szólva röhelyes, szeretném megváltoztatni. Nem tudja valaki, hogyan kell? Köszönöm: Matáv-egyelőre

Fent középen látsz egy olyat, hogy Profil. Ott lehet megváltoztatni a felhasználónevet is. :wink:

Tears unnumbered

Több
20 éve 9 hónapja #169086 Írta: fasciata
Hát,az a stúdió,amelyik megcsinálja a Hobbitot biztos jól jár majd.De szerintem a Szilmarilokból csak sok "belenyúlással"tudnak egy filmet összerakni.Amennyire emlékszem,nem teljesen összefügő a története.[/url]

Több
20 éve 9 hónapja - 20 éve 9 hónapja #169084 Írta: Lalaith
Köszönöm! Volt matáv.

Több
20 éve 9 hónapja #169034 Írta: E. Eia Ayna
Car: Ezt kérdezted?

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
20 éve 9 hónapja #168994 Írta: Luine Baenre

Carnimirie írta: Khmmmm...ha igy működne nem kérdeztem volna meg.

Vagy ha ez nem megy, akkor használj mIRC-et...

Több
20 éve 9 hónapja #168981 Írta: Penngaladiel
Carnimirie, mi nem működik?

Felmész a főoldalra ( www.tolkien.hu/index.php ) és rákattintasz a chat feliratú gombra, beírod a nickneved és go. Egy programot telepíteni akar majd, azt hagyni kell, és elvileg be is léptél a chatre. Kivéve, ha a Java le van tiltva a böngésződben...

Több
20 éve 9 hónapja #168904 Írta: Carnimirie
Khmmmm...ha igy működne nem kérdeztem volna meg.

Több
20 éve 9 hónapja #168651 Írta: Alyr Arkhon

Carnimirie írta: Lécci,léccccci valaki mondja meg,hogy tudok belépni a csetre.kösssz

Felmész a főoldalra ( www.tolkien.hu/index.php ) és rákattintasz a chat feliratú gombra

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 9 hónapja #168649 Írta: Carnimirie
Lécci,léccccci valaki mondja meg,hogy tudok belépni a csetre.kösssz

Több
20 éve 9 hónapja #168333 Írta: Léli

Shaya írta: Tudna valaki gyűrűk urás honlapcímeket mondani?

A www.tolkien.hu -n a főoldalon is van egy linkgyűjtemény ;)

Több
20 éve 9 hónapja #168329 Írta: Sil

Shaya írta: Tudna valaki gyűrűk urás honlapcímeket mondani?

Ha van valami konkrétabb elképzelésed, hogy mire is lenne szükséged, mit keresel, akkor pontosítsd, ha csak úgy általában nézelődsz, akkor meg nézz körül a tolkien.lap.hu -n. :wink:

Tears unnumbered

Több
20 éve 9 hónapja #168328 Írta: Shaya
Shaya válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Tudna valaki gyűrűk urás honlapcímeket mondani?

<i>"Ha az élet csak citromot ad, csinálj belőle limonádét!"</i>

Több
20 éve 9 hónapja #168321 Írta: Sil

fasciata írta: Nálam okosabbaktól kérnék egy kis segítséget!Tolkient Tolkiennek,vagy Tolkin-nak kell mondani?Csak mert halottam már ezt is,azt is.

Tolkin-nak. :wink:

fasciata írta: A tegnapi hozzászólásomra (Hobbit film) Arden Borough azt írta,ez csak egy rajongó által összeállítot trailer,és nem több.Egy másik csatornán tegnap azt írták,hogy aTolkien család nem járult hozzá,hogy filmet csináljanak a műből,különben már mene a dolog.Azért jó lenne ha megcsinálnák!

Igen, azt a trailert egy rajongó (Steve Latham) állította össze több más filmből. (Pl. Gy.U., Sárkányszív...) A Tolkien-családnak nincs beleszólása a Hobbit megfilmesítésébe, mivel a filmjogokat már évtizedekkel ezelőtt eladták. (Ellentétben pl. a Szilmarilok filmjogaival, sajnos...) Nem azzal van a gond, hanem hogy a film terjesztésével kapcsolatos jogok egy rivális filmstúdiónál vannak, így a New Line elég kemény tárgyalásoknak néz elébe... De persze bolondok lennének nem megfilmesíteni, szvsz... :wink:

Tears unnumbered

Több
20 éve 9 hónapja #168313 Írta: fasciata
Nálam okosabbaktól kérnék egy kis segítséget!Tolkient Tolkiennek,vagy Tolkin-nak kell mondani?Csak mert halottam már ezt is,azt is.
A tegnapi hozzászólásomra (Hobbit film) Arden Borough azt írta,ez csak egy rajongó által összeállítot trailer,és nem több.Egy másik csatornán tegnap azt írták,hogy aTolkien család nem járult hozzá,hogy filmet csináljanak a műből,különben már mene a dolog.Azért jó lenne ha megcsinálnák!
fasciata

Több
20 éve 9 hónapja #168280 Írta: goryss
Hi!

Ulmónak, Dínchamionnak és Gandalfnak: köszi a válaszokat!
Nyugodtabban alszom :wink:

goryss

Több
20 éve 9 hónapja #168097 Írta: Arden Borough

fasciata írta: Namarie (na meg persze mindenki akit érdekel) !

Hát,tudja a fene.Lehet valami ebben az életveszélyben,de azért megnézném!
Egyébként nem tudom mennyire új a hír,de 2006. decemberében mozikba a Hobbit!A neten már fent van a bemutatója.Egy újabb alkalom,hogy egy kicsit abban a másik világban lehessünk-életveszély nélkül.
fasciata

Az csak egy rajongó által összeállított trailer...
PJ még el sem vállalta a rendezői szerepet...
Szal ez még egyáltalán nembiztos...

Örökké nem eshet...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.756 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére