Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Több
20 éve 10 hónapja #162065 Írta: Kíváncsi Fáncsi
Segítség LOTR- osok!!!!! Érdekelne hogy milyen fajta, vagy milyen fajtához hasonlít leginkább Legolas íja. na?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #161994 Írta: Mornambar
Csak telcsin? :( 8O

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #161879 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Az érintettek már megkapták az értesítőjüket. (Telefonon. :D )

Brisa

Több
20 éve 10 hónapja #161875 Írta: Mornambar
Ha hír van a pályázatról, szóljatok!
[size=9:21ik0fnh]Hozzám vhogy nem szoktak az ilyen levelek megérkezni... :roll: [/size]

Több
20 éve 10 hónapja #161584 Írta: svindler
Azt hiszem az imént mindenkinek aki be volt lépve kitettem a szűrét a fórumról... Bocsi, de muszáj volt :roll:

Több
20 éve 11 hónapja #160563 Írta: Mornambar
Köszönöm mindenkinek!
[size=9:29meigd6](mindkettőtöknek: Kincső és Ery)[/size]

Több
20 éve 11 hónapja #160561 Írta: Kincső
1. Szvsz rendelni nem lehet, de elővételben már kapható a Corvinban
2. gondolom vidéki vagy... ha a Nyugatiba érsz be, akkor a 4-6-ossal a Móricz felé az Üllői útig; ha a Keletibe vagy a Délibe, akkor M2-vel a Deákig, ott átszállsz az M3-ra, és Ferencs körútig, az aluljáróból pedig a Corvin köz felé jössz ki
3. 500.- a belépő (mi az, hogy díjak?)
4. nem jön külföldi színész :cry:
Még valami? :)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 11 hónapja #160557 Írta: Mornambar
Beztos ötezerszer megkérdezték, meg hogy rossz helyre írom, de...:

-A Tolkien születésnapra jegyet (ha van) hol lehet rendelni;
-talán egy kis térkép segítene hol van a Corvin,
-jegyárak, díjak satöbbi.
-frissülő hírek..... (jön-e a Pippin meg a Gollam :) , vagy nem)
stb.

Sürrrgős!!!

Több
20 éve 11 hónapja #160441 Írta: svindler

E. Eia Ayna írta: Tegnap miért szünetelt egy darabig a Tolkien.hu? :roll:

Lehalt a szerver, eddig ismeretlen okokbol. Most Batti jovoltabol javitottunk rajta. Remelem ez hasznal neki es nem lesz gond vele.

Több
20 éve 11 hónapja #160428 Írta: E. Eia Ayna
Tegnap miért szünetelt egy darabig a Tolkien.hu? :roll:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
20 éve 11 hónapja #160264 Írta: Mornambar
Aaaz jó!
Köszike! :)

Több
20 éve 11 hónapja #160204 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Mornambar írta: Aaaz jó! :)
S nem tudni, kábé mikor lesz készen? :(

Az eredményről majd értesítjük az érintetteket.

Brisa

Több
20 éve 11 hónapja #160195 Írta: Mornambar
Aaaz jó! :)
S nem tudni, kábé mikor lesz készen? :(

Több
20 éve 11 hónapja #160167 Írta: Brisa

Mornambar írta: Az irodalmi pályázatról van valami hír? :? :(

Feldolgozás és zsűrizés alatt áll.

Brisa

Több
20 éve 11 hónapja #160149 Írta: Mornambar
Az irodalmi pályázatról van valami hír? :? :(

Több
20 éve 11 hónapja #159961 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Üdv!

Telcontar Léli írta: Egy oly rég látott üzenet: Nincsenek hozzászólások ebben a témában by Beszélgetős topic...

Azóta folyamatosan ezt írja ki nekem a hozzászólások után... de ma még bővült is a drága. Ugye vannak azok a szép kis fekete nyilacskák fehér papírral, ami a legutolsó hozzászóláshoz ugrik... namármost amikor erre nyomok, akkoris ez a szöveg jelenik meg.... :x

Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 11 hónapja #159645 Írta: orion2001
Köszönöm szépen a tippet a gyűrűvásárlással kapcsolatban.

Több
20 éve 11 hónapja #159635 Írta: Felagund
Bocsi, lehet, hogy ez nem ide tartozik,de azért mégis:

A LEP-es ismertetőben miért nincsenek leírások a színielőadásokról/énekkarról??? Szerintem az legalább annyi (ha nem több :roll: ) embert érdekel, mint pl. a tudományos előadások, ráadásul feltétlen több emberhez szól...

Ha kell, tudok írni ismertetőt, a HC-s előadáson kívül eléggé ismerem az összeset ;)

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 11 hónapja #159559 Írta: svindler

E. Eia Ayna írta: [size=9:spjzbf5i](ami a ráérést illet, Anyám Drága avatarja..)[/size]

Most mondom 25-szor, mert meg csak 24-szer mondtam Neked is, meg masoknak is akik ezugyben irtak (pl Fio), hogy amig nem kulditek el e-mail-ben, addig raeres lesz. Ugyanis szerintem maig nem kaptam, bar mar parszor kertem, hogy kuldjetek ;)

Több
20 éve 11 hónapja #159558 Írta: E. Eia Ayna

Telcontar Léli írta: Egy oly rég látott üzenet: Nincsenek hozzászólások ebben a témában by Beszélgetős topic...

Ja, és a chat nemműxik (megy egy ideig a Fórum se jött be). Ugye gyorsan rendbe fog jönni? :) [size=9:24ho7w5b](nem svin, nem sürgetlek, nehogy azt hidd, csak gondoltam szólok, hátha nem tudnál róla...)[/size]

Ha a topic függ a moderálástól akkor az miattam van :oops:

Ami meg a chatet illeti.. nekem délután fórumom se volt.. :roll: [size=9:24ho7w5b](ami a ráérést illet, Anyám Drága avatarja..)[/size]

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
20 éve 11 hónapja #159550 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Üdv!

Egy oly rég látott üzenet: Nincsenek hozzászólások ebben a témában by Beszélgetős topic...

Ja, és a chat nemműxik (megy egy ideig a Fórum se jött be). Ugye gyorsan rendbe fog jönni? :) [size=9:3qvjrccb](nem svin, nem sürgetlek, nehogy azt hidd, csak gondoltam szólok, hátha nem tudnál róla...)[/size]

Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 11 hónapja #159033 Írta: Brisa

orion2001 írta: Sziasztok!

Sajnos nem tudom hol lehet különböző tárgyakat beszerezni a történettel kapcsolatban. Eddig csak külföldi oldalakat találtam ahol vásárolni lehet.
Én konkrétan egy gyűrűt szeretnék venni.

Légyszi, segítsetek!
Köszi:
Orion2001

budavarishop.freeweb.hu/termekek/egyeb.htm :arrow: a lap legalja, azaz:
budavarishop.freeweb.hu/termekek/egyeb/98_01.htm
budavarishop.freeweb.hu/termekek/egyeb/99_01.htm

Brisa

Több
20 éve 11 hónapja #159024 Írta: Ringbearer
egy gyűrűt vagy az Egy Gyűrűt? :wink:
Nekem egyszerűen bele lett gravíroztatva!
Itt Pesten az Örs vezér térnél van egy bevásárlóközpont Árkád,
van egy ékszerész Alaszka névvel, ott vették e Gyűrűt, és
ők elküldték gravíroztatni egy olyan emberhez, aki direkt ezzel
foglalkozik. Asszem a Corvinban van ez az ember.

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 11 hónapja #159020 Írta: orion2001
Sziasztok!

Sajnos nem tudom hol lehet különböző tárgyakat beszerezni a történettel kapcsolatban. Eddig csak külföldi oldalakat találtam ahol vásárolni lehet.
Én konkrétan egy gyűrűt szeretnék venni.

Légyszi, segítsetek!
Köszi:
Orion2001

Több
20 éve 11 hónapja #158709 Írta: Mornambar
Jaj bocsi! :oops: :oops:
Tudod, ott voltál fölötte, én meg csak odapislantottam... de bocs!

Több
20 éve 11 hónapja #158669 Írta: Brisa

Mornambar írta: Brisa!
Én latin fontokra gondoltam, de azért köszi!

Asszem összetévesztettél Felagunddal:

Felagund írta: Pl itt!

De ez inkább a Nyelvek és írások topic témája :roll:

:wink:

Brisa

Több
20 éve 11 hónapja #158647 Írta: Mornambar
Brisa!
Én latin fontokra gondoltam, de azért köszi!

Több
20 éve 11 hónapja #158288 Írta: Casspe
Köszi Brisanak, Silnek és Gandalfnak az információért. :wink:
köszi köszi köszi
Casspe

Több
20 éve 11 hónapja #157807 Írta: Brisa
Legowill, ajánlom figyelmedbe a Közösség/LEP2004 nevezetű topikot. Itt ugyanis csak a TolkienHU-hoz kapcsolódó kérdéseket szoktuk megbeszélni. Elvileg...

Brisa

Több
20 éve 11 hónapja #157722 Írta: Legowill

Brisa írta:

Legowill írta: Sziasztok!

Aki tud valami bővebbet a január 3.-i LOTR-napról, azt kérem, hogy üzenjen nekem a sparky_gordon@freestart.hu címre..én sok helyen keresek infókat(mert nagyon érdekel a téma, meg úgy az egész LOTR magában is), de sehol nem találok...
Hallottam olyat, hogy jönnek sztárok is..Ebből mennyi az igaz? Meg úgy egyébként is, nagyon szeretnék részleteket tudni... :)

Legowill :lol:

Örülünk, hogy már most ilyen sokan érdeklődnek a rendezvény iránt. :D A részletes program a hétvégén lesz kitéve a TolkienHU-ra.

>Halihó!
>Nagyon várom ám azt a programot... :lol:
>Tehetek én róla, hogy ennyire szeretem a LOTR-t, és, hogy ennyire >türelmetlen vagyok azzal kapcsolatban, ami idevág? :oops:

Legowill

:legolas5:

Legowill

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.823 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére