Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Több
20 éve 8 hónapja #172000 Írta: Prérifarkas
Nem akar mostanában egy új szavazós topic nyitódni?? Tök régen volt már új...

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja #171980 Írta: Kincső

saam írta: A The Return of the King játékban, Minas Tirith ostrománál, amikor Gandalffal vagyunk, akkor ott mi a feladat? És amikor le kell győzni a holtak urát? Azt hogyan kell?

Ezt inkább a Közösség/Beszélgetős topicban kérdezd. :idea:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja #171967 Írta: saam
saam válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
A The Return of the King játékban, Minas Tirith ostrománál, amikor Gandalffal vagyunk, akkor ott mi a feladat? És amikor le kell győzni a holtak urát? Azt hogyan kell?

Üdv.:

Saam

Több
20 éve 9 hónapja #171427 Írta: Dínchamion

|Zen| írta: Kérdés: Miért van egy topicnak két topic-gazdája?

Nagyobb biztonság... :D

Komolyabban: azért mert esetleg ketten is benne vannak a témában, kiegészítik egymást, egyikük biztos jön rendszeresen, Svinnek ilyen kedve volt, satöbbi. :) A vesszők helyére lehet "és/vagy"-t képzelni. :wink:

Üdv:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
20 éve 9 hónapja #171422 Írta: Slytherin James Halliwell
Kérdés: Miért van egy topicnak két topic-gazdája?

Százszor is megállnál mégis visszamész,
Elválni könnyű, de feledni nehéz.

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 9 hónapja #171418 Írta: svindler

|Zen| írta: Nos, akkor várjuk svin magyarázatát.
(De ha elmondta svin, miért lett bezárva, elmondhatnád te is Dín, mire gondoltál)

svin, ha itt vagy: megkaptad a képeimet a freemail-odra? Jók?[/color]

Azert lett bezarva mert egyfolytaban flame folyik benne, amiben gyakran Te is kozremukodsz. Illetve a topic moderator ahelyett, hogy a munkajat vegezne Veled vitatkozik.
Majd ha vmelyik topic moderator arra jar rendbe teszi a topicot es megnyitja ujra.

A masik kerdesedre, pedig: ha szemelyesen uzensz vkinek akkor legyszi ne a forumon, hanem irj privit, azert van. Priviben valaszoltam.

Több
20 éve 9 hónapja #171417 Írta: Slytherin James Halliwell

Dínchamion írta:

|Zen| írta: Hogy hogy svin bezárta a Harry Potteres topicot? Mikor, és miért?

Ui: Akkor szerintem, ha tudjátok, hogy be lesz zárva, akkor minek neveztek ki oda topic-gazdát? Vagy ez csak most dőlt el, hogy be lett zárva?

Szvsz csak most lett bezárva... Sejtésem van, h miért, de megvárom Svin nyilatkozatát... 8)

Üdv:

Nos, akkor várjuk svin magyarázatát.
(De ha elmondta svin, miért lett bezárva, elmondhatnád te is Dín, mire gondoltál)

svin, ha itt vagy: megkaptad a képeimet a freemail-odra? Jók?

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 9 hónapja #171415 Írta: Dínchamion

|Zen| írta: Hogy hogy svin bezárta a Harry Potteres topicot? Mikor, és miért?

Ui: Akkor szerintem, ha tudjátok, hogy be lesz zárva, akkor minek neveztek ki oda topic-gazdát? Vagy ez csak most dőlt el, hogy be lett zárva?

Szvsz csak most lett bezárva... Sejtésem van, h miért, de megvárom Svin nyilatkozatát... 8)

Üdv:

Dín

Több
20 éve 9 hónapja #171414 Írta: Slytherin James Halliwell
Brisa: Megkaptad az üzenetem?

Rabyn: Ebben mondjuk szerintem igaza van Brisa-nak, mert tényleg felesleges lenne ilyen topicokat nyitni-> gondolom erre kettőt szánnál, egy Boldog névnaposat, és egy Boldog szülinaposat.

Abban mondjuk Rabyn-nal egyet értek, hogy ha gyszer beírok valamit, és arra nem is figylnek, csak a szülinaposokra. :cry:

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 9 hónapja #171412 Írta: Dínchamion

Rabyn írta: Csak egy ötlet: kéne egy olyan topic ahol a születés és névnapok ünneplését (booodgo névnapo sznapot) lehetne lerendezeni mert a beszélgetőst lassan már másra se használják csak erre :) Ami mondjuk nem baj, csak egy csomo más info amit közbeszurunk eltűnik.

Én már javasoltam Svinnek, hogy van egy kiegészítő a phpBB motorhoz, ami megmutatja az aktuális szülinaposokat a főoldalon, amennyiben megadták... Még nem válaszolt, meg nem is tudom, h kompatibilis-e ezzel a boarddal, de szerintem is ésszerűbb lenne priviben... Bár, ha jobban belegondolok, akkor a privát üzenetek tárhelyét kell növelni, mert máskülönben bedugul pillanatok alatt. :D Legalábbis a Beszélgetős topic tapasztalatai alapján...

Hm. Lehet, h tényleg jó lenne egy külön topic, de az meg hülyén hat, ha "benézek, hátha felköszöntött valaki". Nem?

Üdv:

Dín

Több
20 éve 9 hónapja #171409 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
ok oké bocs, nem tudtam, ezt a topicot nem figyelem, ezért nem tudhattam. csak egy ötlet volt. :(

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 9 hónapja #171408 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Rabyn írta: Csak egy ötlet: kéne egy olyan topic ahol a születés és névnapok ünneplését (booodgo névnapo sznapot) lehetne lerendezeni mert a beszélgetőst lassan már másra se használják csak erre :) Ami mondjuk nem baj, csak egy csomo más info amit közbeszurunk eltűnik.

Rabyn, Svin már százszor megmondta, hogy nem lesz ilyen topik. A Beszélgetős bőven megteszi erre. Ne feszítsétek túl a húrt!

Brisa

Több
20 éve 9 hónapja #171407 Írta: Slytherin James Halliwell
Hogy hogy svin bezárta a Harry Potteres topicot? Mikor, és miért?

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 9 hónapja #171406 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
A közösségben CSAK eltérő topicoc vannak... Mivel a közösségről szól..

Több
20 éve 9 hónapja #171405 Írta: Slytherin James Halliwell
Rabyn: Ebben mondjuk részben igazad van, de asszem azt mondták, nem lesz több etérő topic a fórumban->mármint Tolkientől eltérő.

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 9 hónapja #171404 Írta: Narinoc
[size=9:3egu1r0l]Születés- és névnapokat esetleg priviben...?[/size]

Több
20 éve 9 hónapja #171402 Írta: Rabyn
Csak egy ötlet: kéne egy olyan topic ahol a születés és névnapok ünneplését (booodgo névnapo sznapot) lehetne lerendezeni mert a beszélgetőst lassan már másra se használják csak erre :) Ami mondjuk nem baj, csak egy csomo más info amit közbeszurunk eltűnik.

Több
20 éve 9 hónapja #171399 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Nem, azt Svin zárta be. Őt kell kérdezni.

Brisa

Több
20 éve 9 hónapja #171394 Írta: Slytherin James Halliwell

Brisa írta: Zen, csak addig zártam le, amíg kitakarítottam... :roll:

Gondolom ez így van a Hp-s topiccal is. :D

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 9 hónapja #171306 Írta: Brisa
Zen, csak addig zártam le, amíg kitakarítottam... :roll:

Brisa

Több
20 éve 9 hónapja #171301 Írta: Slytherin James Halliwell
Miért zártátok be a "Vallás"-topicot?
Mi lesz helyette? :roll:

[size=9:1yd22mnr]gondolom semmi[/size] :cry: :cry: :cry:

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 9 hónapja #171230 Írta: Aeglos

Sil írta:

Aeglos írta: Szerencsétlen Finrod, Gil-Galad és Fëanor a női avatarok között van. 8O

Szauron is pl (Pennie avatárja), szóval nincsenek egyedül... :roll: :lol:

Ja, tényleg, őt kihagytam, de a férfiak közt is vannak nők... :roll:

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
20 éve 9 hónapja #171228 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Aeglos írta: Szerencsétlen Finrod, Gil-Galad és Fëanor a női avatarok között van. 8O

Szauron is pl (Pennie avatárja), szóval nincsenek egyedül... :roll: :lol:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 9 hónapja #171226 Írta: Aeglos
Szerencsétlen Finrod, Gil-Galad és Fëanor a női avatarok között van. 8O

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
20 éve 9 hónapja #171204 Írta: Slytherin James Halliwell
Küldesz svinnek képeket, a svindler@tolkien.hu -ra, (bocs, ha nem ez a e-mailja), ls ő gondolom majd tesz fel neked-egy ltatad választottat.
Sok sikert!

Bocs, hogy sárgával írok, de nekem zöld style van, és nem is fogok leszokni a sárgáról:)
Mégegyszer bocs.

Ui: Majd kijelölitek. :wink:

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 9 hónapja #171195 Írta: Tarathradiel
Nekem lenne egy olyan kérdésem hogy hogy tehetnék fel saját avatart? Előre is köszi annak aki válaszol! :)

Visszavonva, most látom hogy lejjebb is erről van szó...Hiába késő van. :D

"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."

Több
20 éve 9 hónapja #170863 Írta: Dínchamion

|Zen| írta: Miért, még milyen ügy van? 8O
A topic-gazdaságra gondolsz, vagy mire? :)

Ja, és még mielőtt el nem felejtem!
Svin: Ha küldök képeket- olyan 15-öt, akkor már lehet külön ikonom?
Amúgy csak Gyűrűk Urás lehet, vagy másmilyen is?
És milyen kategóriájuk legyenek a képeknek?
Milyen címre küldjem őket?

1. minél többet, annál nagyobb esélyed van :wink:

2. ott van az e-mail ikon Svindler hozzászólásánál, de tessék: svindler@tolkien.hu

3. azért lehetőleg olyan, ami 1. nem volt még; 2. valamennyire kapcsolódik a témához

4. ne felejtsd el, h nem törvényszerű, h kapsz saját avatárt... Ne vedd készpénznek! :!:

Üdv:

Dín

Több
20 éve 9 hónapja #170855 Írta: Narinoc
Svin, lesznek még szavazások? Lehetne már pl. valami Szilmarilok témakörből is, de persze ez csak javaslat

Több
20 éve 9 hónapja #170843 Írta: Slytherin James Halliwell
Miért, még milyen ügy van? 8O
A topic-gazdaságra gondolsz, vagy mire? :)

Ja, és még mielőtt el nem felejtem!
Svin: Ha küldök képeket- olyan 15-öt, akkor már lehet külön ikonom?
Amúgy csak Gyűrűk Urás lehet, vagy másmilyen is?
És milyen kategóriájuk legyenek a képeknek?
Milyen címre küldjem őket?

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 9 hónapja #170826 Írta: svindler

Vanilia írta: És a moderátorok véleménye ez ügyben? 8O

Melyik ugyben?
Ha topic nyitasra gondolsz, akkor nem nyitunk ilyen topicot. Az alatalad emlitettek is alhibazott lepesek voltak. Sajnos utolag mar nem lenne szerencses bezarni oket. Tobb Tolkien tematol elrugaszkodott topic azonban nincs.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.854 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére