Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

• Anonymous
  • Látogató
  • Látogató
17 éve 2 hónapja #342156 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
"Úgysem ismeri őket senki"???
Nem tom. Én nem vagyok éppen "új" itt (bár sokakhoz képest igen :) ),de nem járok rendezvényekre, tehát nem ismerek senkit(és engem sem ismernek).Attól még érdekelnek a vélemények.Szóval szerintem mi fórumozók sem feltétlenül ismerjük egymást. Ez nem jelent semmit.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 2 hónapja #342153 Írta: Randír

Encsi írta: Szntem nem fontos rögtön írni, ha csak nincs konkrét okod, amiért regeltél, én pl eleinte csak olvasgattam :)

Én vagy 2 évig...akkor írtam össz talán 20 HSZ-t.Pedig elég gyakran jártam erre.
De kezdünk OFFolni nem?

A szívünk mélyén mindannyian utazók vagyunk – vagy futók./Dominic Vernius gróf(Dűne)/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 2 hónapja #342148 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Szntem nem fontos rögtön írni, ha csak nincs konkrét okod, amiért regeltél, én pl eleinte csak olvasgattam :)

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
17 éve 2 hónapja #342097 Írta: Beradan
OK! Akkor: az ötlet elvetve! :D És akinek még mindig nincs elég bátorsága, az olvassa el amiket írtunk, reméljük segít! :)

Több
17 éve 2 hónapja #342095 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Beradan írta: Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy van-e valamilyen "fogadóbizottság" az új tagok számára. Például azoknak akik most regisztráltak, küldhetne valaki egy fórumozásra bíztató üzit, lehet, hogy sokan azért nem írnak, mert úgy gondolják, hogy úgysem ismeri őt senki (márcsak magamból kiindulva). Ha szerintetek jó ötlet én szívesen elvállalom ezt a "hatalmas feladatot". :)

Én őszintén szólva feleslegesnek tartom a dolgot. Gondolj bele: az emberek általában azért regisztrálnak egy fórumra, mert írni akarnak arra a fórumra. Olvasni lehet regisztráció nélkül is. Ha valakit regisztráció után még bíztatni kell az írásra, ott valami gáz van.

Több
17 éve 2 hónapja #342039 Írta: Beradan
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy van-e valamilyen "fogadóbizottság" az új tagok számára. Például azoknak akik most regisztráltak, küldhetne valaki egy fórumozásra bíztató üzit, lehet, hogy sokan azért nem írnak, mert úgy gondolják, hogy úgysem ismeri őt senki (márcsak magamból kiindulva). Ha szerintetek jó ötlet én szívesen elvállalom ezt a "hatalmas feladatot". :)

Több
17 éve 3 hónapja #341511 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Attila írta: Lenne egy kérdésem de mivel sehova nem tudtam feltenni így...nos ide teszem fel :D
Szóval a Film témában miért nincs Gimlinek topicja? Pl. Grímának van akin sztem sokkal kevesebbet szerepel...akkor Gimlinek miért nincs??? Tudom, hogy ez ügyben a moderátoroknak kell szólni..de... :roll: :roll: :roll:

Erre az a legegyszerűbb válasz, hogy történelmileg így alakult. Szarumánnak is utólag lett topicja.

Több
17 éve 3 hónapja #341393 Írta: Attila
Lenne egy kérdésem de mivel sehova nem tudtam feltenni így...nos ide teszem fel :D
Szóval a Film témában miért nincs Gimlinek topicja? Pl. Grímának van akin sztem sokkal kevesebbet szerepel...akkor Gimlinek miért nincs??? Tudom, hogy ez ügyben a moderátoroknak kell szólni..de... :roll: :roll: :roll:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
17 éve 3 hónapja #340414 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Kösz, Nóli. mondom, nem akarja a rendszer, hogy chateljek... :(

Több
17 éve 3 hónapja #340398 Írta: Nóli i linantea
Acho: privi ment.

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 3 hónapja #340382 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Ha valamelyik áldott lélek segítene nekem csatlakozni a mIRC-re,akkor igencsak hálás lennék. Már nagyon közel vagyok,de valami még hibádzik... :oops:

Több
17 éve 3 hónapja #340259 Írta: Nóli i linantea
Chatre próbálj IRCen keresztül csatlakozni, lentebb írta Snuffles hogy hogyan.

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 3 hónapja #340258 Írta: Gera Bea
Nem értem de ide tudok írni a chatre meg nem. :cry:

Tarkakutya

Több
17 éve 3 hónapja #340159 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Sajnos arra nem tudtunk csatlakozni, egyikre sem, pedig ott lett volna. :(

"Well, I'm back."

Több
17 éve 3 hónapja #340158 Írta: Gandalf
Vissza a gyökerekhez? :lol: A jó öreg irc-s chat, mint anno... az extra és az elte szerverén volt régen #tolkien_hu terem, ott garázdálkodtunk (lehet, hogy még egyébként él vmelyik...)

Több
17 éve 3 hónapja #340149 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Bocsánat, hogy ide is beírom, de úgy érzem, itt is aktuális.

Megy a cset.

Először is tudnivalók, hasznos lehet:
www.irc.hu/ircpage/irc.html
www.mirc.co.uk/translations/hungarian.html
letoltes.prim.hu/index.prm?pid=28

Aztán. Miután elindítottátok a mIRC-et, bejön egy üres ablak, alul egy sáv, amibe lehet írni. Beírjátok ezt:
/server irc.freenode.net
Ezután csatlakozik a cucc és kijön egy kis ablakocska egy sávval, ahová ezt írjátok be:
#tolkienHU
És elvileg ennyi.

Kérdést Benhez vagy hozzám, általánosságban Jaco és efkú is tud válaszolni. :)

"Well, I'm back."

Több
17 éve 3 hónapja #339664 Írta: Silcucc
értem, köszöntem, akkor nincs kvíz... az IE-ben annyira nagyon nem bízok.... :P

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."

Több
17 éve 3 hónapja #338806 Írta: Ulmo

Silcucc írta: Gondoltam játszok kicsit a kvízzel, hogy vajon mennyire emlékszem, de nem hajlandó kiértékelni a válaszaimat, valami "cannot retrieve data......" -üzenetet dob ki minden válasz után... hmm...?!
a firefox-ot nem szereti, engem nem szeret, vagy valami más galiba lehet a dologban...?!

Cucc

Ez sajnos kimondottan Firefox probléma :( . Nekem IE alatt megy, a Firefox jelez állandóan hibát.

Több
17 éve 3 hónapja #338795 Írta: Silcucc
Gondoltam játszok kicsit a kvízzel, hogy vajon mennyire emlékszem, de nem hajlandó kiértékelni a válaszaimat, valami "cannot retrieve data......" -üzenetet dob ki minden válasz után... hmm...?!
a firefox-ot nem szereti, engem nem szeret, vagy valami más galiba lehet a dologban...?!

Cucc

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."

Több
17 éve 4 hónapja #336893 Írta: Ulmo

Ilweran írta: Lehet ez egy hülye kérdés, de hogyan tudom törölni a hozzászólásomat???
És azt el lehet valahogy érni, hogy a mások által tőlem idézett szöveg is törlődjön, ha kitörlöm az eredeti bejegyzést???

Ha minden kötél szakad, a topicgazda, valamelyik moderátor, esetleg én törölhetjük a kérdéses hozzászólást, és belemódosíthatunk abba, amiben tőled idézett szöveg van. Ha áll még a probléma, szólj nekem.

Több
17 éve 4 hónapja #336884 Írta: Randír

cortez71 írta:

Ilweran írta:

cortez71 írta:

Ilweran írta: Lehet ez egy hülye kérdés, de hogyan tudom törölni a hozzászólásomat???
És azt el lehet valahogy érni, hogy a mások által tőlem idézett szöveg is törlődjön, ha kitörlöm az eredeti bejegyzést???

Szerkesztés gomb a hsz fölött! :) Ha pedig valaki rádidézett, akkor megkéred azt, aki idézett tőled, hogy vegye ki. Ennyi.

Jó, de nekem nincs törlés gomb a szerkesztésnél... max módosítani tudok.
Mindegy, megtennéd, hogy a HP topicban az utóbbi két napban tőlem idézett dolgokat kiveszed a saját hozzászólásodból? Nagyon fontos lenne!
Köszi

Törölni nem is lehet, csak módosítani :) Megtörtént ;)

Törölni addig lehet amíg a kérdéses hsz az utolsó.

A szívünk mélyén mindannyian utazók vagyunk – vagy futók./Dominic Vernius gróf(Dűne)/

Több
17 éve 4 hónapja #336883 Írta: cortez71

Ilweran írta:

cortez71 írta:

Szerkesztés gomb a hsz fölött! :) Ha pedig valaki rádidézett, akkor megkéred azt, aki idézett tőled, hogy vegye ki. Ennyi.

Mindegy, megtennéd, hogy a HP topicban az utóbbi két napban tőlem idézett dolgokat kiveszed a saját hozzászólásodból? Nagyon fontos lenne!
Köszi

Törölni nem is lehet, csak módosítani :) Megtörtént ;)

Több
17 éve 4 hónapja #336880 Írta: Ilweran

cortez71 írta:

Köszi

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
17 éve 4 hónapja #336879 Írta: cortez71

Több
17 éve 4 hónapja #336878 Írta: Ilweran
Lehet ez egy hülye kérdés, de hogyan tudom törölni a hozzászólásomat???

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
17 éve 4 hónapja #336870 Írta: Acho
Nálam semmi probléma nincs a kvízzel... 8O

Több
17 éve 4 hónapja #336840 Írta: Ulmo
Szolgálati közlemény

Komolyan megkérnék mindenkit, hogy ezzel vonuljon át a Beszélgetősbe. Ne kelljen már takarítanom, OK? Reagálásokat nem kérek, köszöntem.

Szolgálati közlemény vége

Több
17 éve 4 hónapja #336836 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Óóó, igen, igen, nem vagyunk ám felügyelet nélkül! :D

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
17 éve 4 hónapja #336833 Írta: Randír
Szerintem hagyjátok abba az OFFolást mielőtt vmejik moderátor mérges lesz..

Több
17 éve 4 hónapja #336831 Írta: Encsi
Igen eléggé szánalmas egy alak volt...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.790 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére