Csevegés

Több
14 éve 3 hónapja #391318 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Csevegés
Hahó Mindenkinek!

Yzak felkért a vasárnapi hepaj kajafelelősének, tehát indokolatlan mennyiségben felpörög a szakácsénem, kérem vigyázzanak!
Előszöris: fellelhető a házigazdánál két bogrács és egy grillsütő.

Ötletek:
- chili con carne bográcsban, csirkehússal (vegáknak külön recept alapján, sajttal)
- grillhúsok, grillzöldségek különféle grillfűszerekkel/pácokkal
- palacsinta, hozott töltelékekkel
- Baldor sírköve, ha van rá igény (ha nincs, nem erőltetem meg magam :mrgreen: )

Hozni kéne:
- innivaló
- pénzbeli hozzájárulás (a mascarpone és a húsok drágábbak, tehát ha ilyen kajákat akarunk, össze kéne dobni)

Egy olyan 300-600 között mozgó összegben benne vagytok? Mivel a rendezvény egésznapos, szerintem az ár-érték arány elég fair. Ha valakinek nem férne bele eme összeg, szóljon és megoldjuk.

Vélemények?
(Indítok egy facebook eventet is.)

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391310 Írta: Aeglos
Trrrrrrrr! :mrgreen: Vasárnaaaaap!

Amúgy... Ha van kedvetek süthetünk együtt Baldor sírkövét. Naaa? :D
Persze hozzávalók összedobós alapon mert nem annyira olcsó a mascarpone meg a barack.
Ha Yzakéknál a konyhát nem illendő csatatérré (vagy éppen temetővé :P ) változtatni, süthetek itthon is egy kis adagot és akkor azt viszem Gödre. ;)

Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391299 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Csevegés
Tökéletes! :) )

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391298 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Csevegés
Jeee!!! Vasárnap talizunk!!! : )

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391297 Írta: Athramien
Athramien válaszolt a következő témában: Csevegés
volt csapatfotó?:( mikor?:(

Idhren, mi is el akartunk köszönni, csak Totó nagyon sietett, de akkor most és itt: eszméletlenül jó volt Éothéodnak lenni, és nagyon jól éreztem magam, és nagyon örülnék, ha jövőre is valami ilyesmi felállítású csapatban lehetnék (értsd: arcok:D) úh nagyon köszönöm!!!!!

"Sane is boring"
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391295 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Csevegés

Yzak írta: Nekem a péntek nem igazán lenne jó, mert már Lamyékkal megbeszéltünk egy Turi-túrát stílusos ruhák után kutatva, de ha az emberek jelentős többségének ez lenne jó akkor persze még lemondhatom. Viszont utána már teljesen szabad vagyok, tőlem akár aki akar itt is aludhat... XD

Viszont jó lenne gyorsan megbeszélni a dolgot mert a hétvége rohamosan közeleg és a végén még nem lesz az egész dologból semmi. Nincs valakinek meg esetleg sok ember elérhetősége? Nem tudná valaki végigkérdezni azokat is akik eddig nem fordultak meg a fórumon?

Nem mondod le, jössz!!! :D
Vasárnap nekem is jó!!!!:)

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391290 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Csevegés
Na, közben nekem is jó lett a vasárnap, ahogy néztem az többeknek jó, fixáljuk le mondjuk, és akkor zsír lesz :)

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391289 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Csevegés
Oké, akkor meghirdetek egy VASÁRNAPot!
Délelőtt kimennénk, és ottan ellennénk jól.
Bocsánat azoktól, akiknek nem jó, még csinálunk talit, komolyan :D

Ez tehát hivatalosan egy Éothéod néptali, de más ENTitások is jöhetnek, of course :)
Embereinket végigkérdezem :)

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391286 Írta: Yzak
Yzak válaszolt a következő témában: Csevegés
Tőlem akárki jöhet...
Van itt egy szép nagy mező a házzal szembe. :roll:
Ott akár az egész MTT elférhet XD
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391283 Írta: Hírilorn
Hírilorn válaszolt a következő témában: Csevegés
Nekem sajnos nem jó a hétvége... :(

Csak csöndben a szó,
csak éjben a fény,
csak elmúlásban a lét:
sebes röptű sólyommadár
a tiszta égen át.
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391270 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Csevegés
Fészbúk esetleg? Ott elég sokan fent vannak... csak éothéodoknak, vagy egyéb entitásoknak is szóljunk?

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391261 Írta: Yzak
Nekem a péntek nem igazán lenne jó, mert már Lamyékkal megbeszéltünk egy Turi-túrát stílusos ruhák után kutatva, de ha az emberek jelentős többségének ez lenne jó akkor persze még lemondhatom. Viszont utána már teljesen szabad vagyok, tőlem akár aki akar itt is aludhat... XD

Viszont jó lenne gyorsan megbeszélni a dolgot mert a hétvége rohamosan közeleg és a végén még nem lesz az egész dologból semmi. Nincs valakinek meg esetleg sok ember elérhetősége? Nem tudná valaki végigkérdezni azokat is akik eddig nem fordultak meg a fórumon?
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391256 Írta: Elder
Elder válaszolt a következő témában: Csevegés
Nekem nem jó a szombat! :evil: Leginkább a vasárnap lenne az amit meg tudnék oldani, úgy-ahogy, viszont akkor le kéne fixálni. :? Családi vállalkozásban dolgozom és bármelyik pillanatban vihetnek dolgozni. Még vasárnap is viszont ha szólok előre akkor öcsémet szervezik be munkára. Ezért nekem csak a vasárnap a legopcionálisabb! 8-)
Már megint sokat szövegelek! :ugeek:
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391255 Írta: Idhren
Esetleg a péntek?
Nekem működne.
Mások?

Kérek mindenkitől visszajelzést, hogy péntek, szombat, vagy vasárnap a jobb :)
Leginkább Yzaktól, merhogy ő a vendéglátó :D

Attila: hehhe :twisted:
de azért javítottam :D

Esgal: drukk!!

Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391250 Írta: Aeglos
Juhú, menjünk Yzakhoz Gödre a hétvégén! :D
Köszi a meghívást!

Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391247 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Csevegés
Yzak, ez isteni ötlet!

A szombat sajnos nekem nem lesz jó, de a vasárnap igen. Ezen kívül tőlem még hétköznapok is játszanak, de csak addig, amíg nincs munkám. Erről jut eszembe, szurkoljatok, hogy behívjanak interjúzni, és fel is vegyenek :) banki ügyfélszolgálat, de tetszene ez most, és király lenne, ha minél hamarabb lenne azért állásom (ugyanis abból hamarabb jön pénz :D )

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391246 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: Csevegés
Nekem sajnos nem jó, de nektek jó Gödözést. :( :) :(

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391245 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Csevegés
Idhren, valamilyen időnyerőt használt, hogy összesen 134 és fél órát tudott aludni jóval kevesebb idő alatt...király vagy ;) .
Én "12 órát" aludtam, szüleim szerint még négy napig ennyit alszom, akkor bepótolom a táboros alvás nélkül töltött órákat...de szerencsémre a KÖMF-ös brigád gondoskodott róla és bár ezek a mondatok ironikusan hangoznak, de nagyon örülök ennek és kö9szönöm és ááááá imádlak titeket. :) :D
Göd???Baromi jól hangzik, tekintve, hogy én még a tanulók és azon belül is a középiskolások nem népes ám de lelkes táborához tartozom, így nyári szünet mint olyan van rá elég időm. :) Ergó akár szombat akár vasárnap nyerő nap nálam. :)
Amúgy észrevettem, hogy a csapatfotónkon nincsen rajta Sziszi és ez :( :( pótolnunk kellene valahol valamikor, mondjuk, ha előbb nem akkor táboros talin...bár ha az utolsó hétvége lesz augusztusban, akkor én nem fogok ráérni (gólya táboroztatok :twisted: )
Amúgy...már megint mennyit pofázok...egyszerűen ez már pofátlanság... :D Szeretlek titeket éothéodok :)

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391241 Írta: Minerva
akkor szombaton :mrgreen:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391239 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Csevegés
Yzak, zseniális! Meg amúgyis jókat hallottam Gödről :)

az van, hogy veszettül hiányoztok ám... Ma korán kellett kelnem és táncoltam+fotóztak egész nap, és fura volt normális emberek között lenni, nyíííí... még nem dolgoztam fel teljesen ezt a tömény 13 napos élménybombát, tutira eltart egy ideig még...

vasárnap varsányben lépek fel, csütörtökön meg Ringgel Sziszivel és Beomónával Zamárdiban, ha arra jártok, nézzetek meg :)

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391238 Írta: Minerva
Most vasárnap, gyermekeim?

Téma zárolva.
  • Byris
  • Látogató
  • Látogató
14 éve 3 hónapja #391237 Írta: Byris
Byris válaszolt a következő témában: Csevegés
igen ér mer nagyon jó volt a tábor,köszi :D
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391225 Írta: Idhren
Yzak: Ez egy tök jó ötlet!!! :)
Menjünk pancsizni, meg grillezni, már rég voltam füstszagú, erősen 4 napja :D

Byris: :(
De nekem muszáj volt ennyit aludnom, mert már alig támolyogtam tegnap, meg tegnapelőtt este... az ér? :)

Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391211 Írta: Yzak
Vissza tértem, no! :)
Asszem kezdek veszíteni a kocka erőmből mert már egy szimpla memória elcsúszást sem tudok diagnosztizálni... :roll:

Na csak azt akartam írni, hogy remélem ezzel nem inzultálom a társaságot, de szívesen felajánlanám szerény otthonomat az összeröffenés színhelyének.

Hely: Göd, Határ utca (30 perc vonat a Nyugatitól + kb 15 perc séta)

Extrák:
- Duna 15m-re (igen, a gát mellett lakom) a háztól strandolható partszakasszal (és már mióta eszemet tudom benne fürdőzőm)
- Hatalmas füvesített kert (opcionálisan ribizli kutyával - attól függ, hogy az albérlő itt van e :D )
- Csárda 200m-re (viszonylag jó kajákkal budget áron)
- Tűzrakó hely/ grill sütögetés esetére
Téma zárolva.
  • Byris
  • Látogató
  • Látogató
14 éve 3 hónapja #391197 Írta: Byris
Byris válaszolt a következő témában: Csevegés

Idhren írta: Én fél órája ébredtem,

de jó neked :cry: én 7-kor keltem ma,lementem eddzésre és most értem csak haza... :cry:
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391194 Írta: Idhren
Nyíí...

Én fél órája ébredtem, miután tegnap olyan 10kor sikerült hazajutnom (durrdefekt, meg eleve később indultunk), és 12kor lefeküdtem. aludtam 13 és fél órát, király volt! :D
De nagyon fura volt arra ébredni, hogy nincs körülöttem még 10 ember, hogy nem kell sietni a reggelihez, és nem lesz nemzetségi idő sem :(
Hiányoztok Béláim, de nagyon ám...

Ja, és Sziszi + Totó!
Annyira sajnálom, hogy nem tudtam elbúcsúzni tőletek, fel is akartalak titeket hívni Ringtől, vagy Miltől a buszon, de akkor robbant ki a kerekünk...
Szóval ezúton is köszönök nektek mindent, meg ölelés, meg egy kis könnyedzés, amit a többiek már megkaptak tőlem :P

Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391176 Írta: Aeglos
Nekem is nagyon hiányzik az egész csapat!
Remek volt veletek és remélem minél előbb találkozunk.

Augusztus 15-31 között Csehországban leszek, de előtte jó lenne még összefutni. :)

Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391156 Írta: Viki
Viki válaszolt a következő témában: Csevegés
Nagyon szuper volt veletek, remelem minel hamarabb ujra lathatlak titeket!:) mindenkinek koszonom hogy ilyen jol erezhettem magam, es jo visszaolvasni amiket utso nap irtatok... Tovabbi nagyon jo nyarat kívánok! Hianyoztok!!!

"Éljél úgy, mintha holnap meghalnál, de tanulj úgy, mintha örökké élhetnél!"
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391137 Írta: Athramien
Athramien válaszolt a következő témában: Csevegés
egyik nap erre ébredtem:

Dancing in the moonlight
Singing in the rain
Oh, it's good to be back home again
Laughing in the sunlight
Running down the lane
Oh, it's good to be back home again

azóta majdnem csak ez megy a fülemben..

és fogalmam sincs, hogy fogom felvenni az eddigi életem ritmusát.. jelenleg zombulok...

"Sane is boring"
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391127 Írta: Hírilorn
Hírilorn válaszolt a következő témában: Csevegés
Köszönöm nektek ezt a fantasztikus 11 napot! Nagyon de nagyon jó volt!!! :D

Csak csöndben a szó,
csak éjben a fény,
csak elmúlásban a lét:
sebes röptű sólyommadár
a tiszta égen át.
Téma zárolva.