HNE

Több
17 éve 10 hónapja #314052 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: HNE
Megvettem a bort
2000 forint
hozaztok egy csepp pénzt

csókolat

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 10 hónapja #314049 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: HNE
Üdvözletem!

Ja, jókor szóltok... Körülnézek azért a pincében...

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 10 hónapja #314043 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: HNE

Newra írta: Thummerer pincészet, Eger

Most reggel 9 óra van... akkor az elkövetkezendő órákat vadászattal töltjük, de mi van, ha nem kapunk ilyet...? 8O
Mehetünk a rétre...? :twisted:

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 10 hónapja #314036 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: HNE
Népek, aki még olvassa és tud, hozzon magával bögrét !

Szőnyeg már van, de mivel múltkor sem zavart senkit sem a padlón ülés, így mind1.

A bátyám itt ül mellettem, üdvözletét küldi és ugyan nem üzeni, de rendkívüli módon örülne némi ajándéknak. (Ajándék alatt értsd: jófajta magyar vörösbor (Thummerer pincészet, Eger))
Szó szerint idézem: "Ha nem akkor sincs harag, csak legközelebb mentek a rétre gyűlni." :mrgreen:
Másik fontos dolog: Aki még 1x magázni meri, arra olyat ráver, mint egy barlangi troll. :blackeye: :twisted:

Van mi arany, bár nem fénylik...

Több
17 éve 10 hónapja #313475 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: HNE

Alyr Arkhon írta:

Gandalf írta: A Hírlevélben és a Hírmondóban egy nagyon rövid élménybeszámoló szokott lenni ezekről az alkalmakról.

Ery ezen kívül a Tolkien.HU főszerkesztőjeként majd szorgalmazni fogja, hogy a HNE előadói előadásuk vázlatait vagy szövegét töltsék fel a főoldalra. Reméljük, minél többen szánják erre rá magukat. :wink:

Az a baj h ezek igazából nem előadások, hanem témavezetések.

Így van. Mindazonáltal ha van olyan lelkes ember (egyáltalán nem kell azonos legyen a témavezetővel), aki szívesen írna beszámolót többé-kevésbé összefüggő formában mindarról, amiről szó esik, ne fogja vissza magát! :)

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
17 éve 10 hónapja #313408 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: HNE

Gandalf írta: A Hírlevélben és a Hírmondóban egy nagyon rövid élménybeszámoló szokott lenni ezekről az alkalmakról.

Ery ezen kívül a Tolkien.HU főszerkesztőjeként majd szorgalmazni fogja, hogy a HNE előadói előadásuk vázlatait vagy szövegét töltsék fel a főoldalra. Reméljük, minél többen szánják erre rá magukat. :wink:

Az a baj h ezek igazából nem előadások, hanem témavezetések.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 10 hónapja #313312 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: HNE
A Hírlevélben és a Hírmondóban egy nagyon rövid élménybeszámoló szokott lenni ezekről az alkalmakról.

Több
17 éve 10 hónapja #313309 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: HNE
Nem lehetne esetleg egy összefoglaót írni arról, hogy mi is történt ottan?

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 10 hónapja #313226 Írta: Gandalf
Kérlek írjatok ki minden fontos tudnivalót a főoldalra, majd engedélyezem! Köszi!

:!:

Több
17 éve 10 hónapja #312846 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: HNE

Remzymama/Tünde írta:

Artemisz (Erenya) írta: Mikor lesz a köv. HNE?

20.-a (köv szombat) 14 óra Newra bátyjának lakása (címet lásd egy kicsit lejjebb) :D

Hannon le

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
17 éve 10 hónapja #312845 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: HNE

Artemisz (Erenya) írta: Mikor lesz a köv. HNE?

20.-a (köv szombat) 14 óra Newra bátyjának lakása (címet lásd egy kicsit lejjebb) :D

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 10 hónapja #312844 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: HNE
Mikor lesz a köv. HNE?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
17 éve 10 hónapja #312841 Írta: Angwen

Newra írta: Eddig 14h-kor kezdtünk. Angwen: most is lehet ekkor a kezdés?

Igen, ez az időpont eddig úgy tűnt, beválik.

Több
17 éve 10 hónapja #312826 Írta: Melian

Newra írta: Igen, áll a helyszín javaslat, ha Nektek is megfelel. :)

Előre is nagyon köszönjük! :itscool:

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 10 hónapja #312812 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: HNE
Én most sajnos, úgy néz ki, nem tudok menni. :cry:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
17 éve 10 hónapja #312797 Írta: Newra
Igen, áll a helyszín javaslat, ha Nektek is megfelel. :)

Bátyuskám úgy sem lesz otthon, úgyhogy szabadon garázdálkodhatunk. :lol:

Eddig 14h-kor kezdtünk. Angwen: most is lehet ekkor a kezdés?

Beidézem, amit a múltkori alkalom előtt írtam, hátha valaki még nem tudja a címet.

Newra írta: Cím: Ferenc körút 24. 3. emelet. A 32-es kapucsengő.

Megközelíthetőség:
4/6-os villamos Mester utcai megállója. Onnan kb. 20 lépés. Van ott egy bolt, amiben anyagokat árulnak és ki van írva, hogy: "Anyagok 390 Ft/m-ért, mert újra megbolondultunk!" Na a ház pontosan amellett található jobbra.
VAGY
Metróval a Ferenc körút megállóig kell menni. Onnan végig a Ferenc körúton kb. 5 perc gyalog.

A telefonszámom még mindig: 06-20/777-93-45

Több
17 éve 10 hónapja #312636 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: HNE
Üdv!

Azt találtuk ki FB megbeszélésen, hogy a Wikipédia eléggé szegényes és néhol hibás is a Tolkien témájú cikkekkel kapcsoltaban. Mivel a Tolkien Tudósaink itt tanyáznak ezért rátok bíznánk a feladatot, hogy ezen változtassatok:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 10 hónapja #312425 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: HNE

Melyanna írta: Ha Newra - és a kedves bátyókája (akié minden tiszteletünk, hogy olyan jól viselt bennünket a múltkor :wink: ) is úgy akarják, akkor reméljük, van helyszín :D

Tudtommal az a helyszín áll, legalábbis pár hete még így volt. De kéretik eljuttatni a "mikrofont/szócsövet" Newrához, nyilatkozzon ő. :twisted: :D

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 10 hónapja #312367 Írta: Melian

Oisin írta: Helyszín van már vagy keressek én?

Ha Newra - és a kedves bátyókája (akié minden tiszteletünk, hogy olyan jól viselt bennünket a múltkor :wink: ) is úgy akarják, akkor reméljük, van helyszín :D

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 10 hónapja #312342 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: HNE
OK, vállalom a BoLT végét. Helyszín van már vagy keressek én?

Üdv,
Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
17 éve 10 hónapja #312007 Írta: Newra
Előadó hiányában meg teázunk egy jót! :D

Képeim a múltkori alkalomról: (Bár csak egy kép lett igazán jó)

kep.tar.hu/newra22/50417748#2

Több
17 éve 10 hónapja #311879 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: HNE
Ha más nem, én lehet h elvállalom, péntekig kérek gondolkodási időt.

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
17 éve 10 hónapja #311860 Írta: Angwen

Alyr Arkhon írta:

Gandalf írta: Akkor végül Az elveszett mesék könyvének második kötetéből semmi sem maradt hátra?

De. Én csak az első három sztoriról meséltem, a vége még hátravan.

Hm, csak kétszer kérdeztem rá... ;)

Hát akkor, ki vállalja az Elveszett Mesék II/2-t? Figyelem, ez az utolsó alkalom, hogy magyar forrásból lehet alkotni!

Több
17 éve 10 hónapja #311772 Írta: Rózsa
Rózsa válaszolt a következő témában: HNE

Angwen írta:
(Zárójeles közérdekű információ: valószínűleg az elkövetkezendő időszakban az MTT könyvtára nálam fog vendégeskedni, úgyhogy amennyiben bárki szeretné felhasználni mindenféle okos tevékenységhez, pl. HNE-re való készüléshez, nekem szóljon!)

Szia Angwen!

Nem tudom, meddig fog ott vendégeskedni a könyvtár, de a LEP-en a könyvtár számára vett az MTT 3 könyvet. Akkor azt Neked juttassam el?
Mondjuk jan.15. vezetőségin...

Rózsa

Nekünk arról kell döntenünk, hogy mire használjuk az időt, ami megadatott"

Több
17 éve 10 hónapja #311664 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: HNE

Gandalf írta: Akkor végül Az elveszett mesék könyvének második kötetéből semmi sem maradt hátra?

De. Én csak az első három sztoriról meséltem, a vége még hátravan.

20án nem tudok menni, utánavaló héten előreláthatólag 4 vizsgám lesz.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 10 hónapja #311642 Írta: Gandalf
Akkor végül Az elveszett mesék könyvének második kötetéből semmi sem maradt hátra?

Több
17 éve 10 hónapja #311640 Írta: Angwen
Na, tovább nem várok, meghirdetem a jan. 20-ai HNE témáját, ami nem más, mint a harmadik kötet: The Lays of Beleriand. Kb. egy hetetek van rá, hogy lestoppolja valaki a témát, különben én tartom, és akkor jaj nektek! :D

(Zárójeles közérdekű információ: valószínűleg az elkövetkezendő időszakban az MTT könyvtára nálam fog vendégeskedni, úgyhogy amennyiben bárki szeretné felhasználni mindenféle okos tevékenységhez, pl. HNE-re való készüléshez, nekem szóljon!)

Több
17 éve 11 hónapja #309159 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: HNE

Aranill írta: Január 20 fixnek tekinthető!? Hol?

Szerintem fixnek, a helyszín meg gondolom Newra bátyjának a lakása, Ferenc körút 24, 3. emelet 32-es kapucsengő. :)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 11 hónapja #309139 Írta: Aranill
Aranill válaszolt a következő témában: HNE
Január 20 fixnek tekinthető!? Hol?

Mensch werden ist eine Kunst.

06 20 99 29 525

Több
17 éve 11 hónapja #309116 Írta: Angwen
Akkor ellenszavazat hiányában (ha jól értettem, Felagundnak nem a jan. 20-szal, hanem a vizsgaidőszakkal van baja, ezen meg sajnos nem áll módomban segíteni :( ) meghirdetem a következő alkalmat jan. 20-ra. Alyr, áll még a kérdésem: maradt még olyan rész a második kötetből, amit nem érintettünk?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.553 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére