EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Több
16 éve 4 hónapja - 16 éve 3 hónapja #367483 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Íme tehát az ide termés. Nem vállalok felelősséget a tartalomért! :P
Az idézetek valószínűleg több helyen pontatlanok és az sem biztos, hogy jó embert írtam elé. Ha ilyet találtok, szóljatok és javítom! Ha tudtok még, nyugodtan lehet bővíteni az idézetek tárházát! :D

Jó szórakozást!

UPDATE a végén, néhány lemaradt!

2008-07-12

Nóli: Mondom mi bajod velük? 2 aranyos kislány.
/Hatalmas csattanás/
Ben: Ja, 2 aranyos kislány, azt most vágták be az ajtót.

Elder: Ákos voltál múlt héten felvonulni?

Nóli: Most jöhet a padlás.
Missy: És azt te állítod vagy én is mehetek?

Nóli: Egy gyertyafényes tüdőütögetés.

Estel: Entvíz = eredeti tünde recept

Sebcsaba: Ne nézz a pohár fenekére! /Üveg víz alá zseblámpa/

Celebrom: Hosszú hajam van és nincs szakállam.

Milendoria: Olyan zebra háromszögnek néznek ki.

2008-07-13

Fq: Orsie, biztos csináljak neked egy lavor takonyt? /müzli/

Rabyn: Kiskorú tündék nem isznak pálinkát.
Peredhil: Miii, ez van írva az emlékfoszlányra?

Rabyn: Pontosítok Estel. Ne lássam, hogy bemászol Brandir ágyába.

Vki: Technikai segítség. Felesége van?
Celebrom: Igen, a technika ördöge.

Ratzkha: Ahol a vizet is víz borítja.
Sirgon: Méghozzá több rétegben.

Gillz: Viszont nem tudna valaki a tűzre rakni? /Pók és Brandir elkapja és viszi a tűz felé./

2008-07-14

Ulmo: Remzy az utolsó ütőkártyánk.

Missy: Én úgy szeretem Fq gatyáit.

Newra: Gyertek kezet mosni és arcot nyalni.

/Bejön Náda/ Missy: Elkapott Ratzkha?

Missy: Szerintem Jázmin rakta be nekünk. /folyékony szappan/

2008-07-15

Mogy: Polónk céltábla, kendőnk nyíl.
Annis: És majd lefejeljük a hasunkat?
Vki: Majd egymás hasát.

Nudli: Anna, menj vissza a sarokba…
Oda a helyedre!

Snuffles (Olivérnek): Szakszerűen odaugrálok hozzád.

Mogy: Ákoska 5 perce még meg akartál halni. Ne hagyd abba…

2008-07-16

Newra: Jön egy merülőforraló.
Ulmo: És hozza Drizztet.

Maglor: Nem kapunk tisztességes ölelést Szürkétől.
Vki: Miért kérnél?
Maglor: Nem.
Fq: Tudtam! Te tisztességtelen ölelésre vágysz!

Ryana: Feanor kellesz!

Nudli: Mi az a sárkánynak?
Brandir: Ezüst takony.
Nudli Én is szeretném, ha ezüst taknyom lenne.

Milendoria: Ho-ho, ez ha-ha. /kép/

/Rabyn a gép fölé hajol./ Ryana: Most megmutatod a laptopnak a melleidet?

Alew: Nekem ki ad puszit?
Remzy: Gyere ide drága!

2008-07-17

Newra: Jaj süt a nap és a lábamra sütött. De jó!

Dorw: Alew a hungarikum.

Vki: Ti nem vettetek részt a lincselésben? /„reggeli torna”/
Dorw: Én mindkét felet erkölcsileg támogattam.

Rabyn: Adjál olyan sz*rt a számba! /svédcsepp/

Nóli: Sör-csoki hasam van.

Fq: Azt a roh*dt, ki használ rohadás szagú tusfürdőt?

Nóli: Tök jó, előttem mindenki elmegy. /sátor előtt/

Missy: Tavaly is én ettem meg a virslijét. /Ákoskáét/

Estel: Mégis hajat mosok. Mégiscsak jön a tv.

Lau: Ankalimon környékén van áram.

Mogy: A fiúkat úgy válogatjuk, hogy ne kelljen ruha.

Maglor: Én táplálom Anor lányát.

Dorw: Párolog a pegy!

Vki: Hova tűnt Aeglos, Feanor és Kuvasz?
Narb: Nekem az egész népem tűnt el.

/Cipelik Eryt./ Vki: Tök jó lehet Erynek.
Másvki: Hulla-hopp.

Nóli: Wazz, semmi boncolás. A keretjáték újraírását követelem!

Maglor: Távozzatok tőlem, csillogós magloritiszem van!

Lómai Olivér: Márk elvette a szüzességemet. /borotválkozásit/

Lómai Olivér: Nó fotó!

Lómai Olivér: Bőrlégzéssel tájékozódom.

Missy: Beleszállt a lyukaimba a szúnyog.

Estel: Fogjál még egy ütőfát és fogd rá a nyuszira.

Remzy: Kifingta a boci a szivárványt.

/Megjelenik Bombadil Toma – Ádám/ Estel: De jó, akkor Ryana = Aranymag!

Ádám: Holnap reggel 7:30-kor várok mindenkit egy közösülésre.

2008-07-18

Nudli: Szétesett a macska.
KisLúthien: Csak a fülei.
Newra: Ez hallatlan.

Estel: Ha valakit nem kértünk, akkor az te voltál. /légy/

Ery: Miért cseréltek 2 paradicsomot?
Nóli: 1 fél cukkiniért.
Ery: Már fel van karikázva.
Nóli: Rakjátok össze!

Felagund: A levél kicsit tündésen fellengzős.
Rabyn: Hát mert tündék vagyunk, drága bogár!

Felagund: Mint mondtam leányaink szépek és csinosak.
Peredhil: És mindegyik 5 éves.

Estel: Szóljatok, ha kinyalhatom. /tányér/

Alew: Pillanat. A szívem lángol, de valami ennél is sürgősebb.

Dorw: Maglor megevett egy fél üveggel. Még él. /Svédcseppes méz/

Sebcsaba: Metaflora, elnyerted a faster than google címet.

/Szólamok/ Nóli: Átcsúsztam Pókba.
Pók: Az nem baj, csak én ne csússzak át beléd.

2008-07-19

Missy: Mióta nincsen ajtó, azóta nem kihívás a férfi mosdó.

Missy: SÚ-val és Lamyval perceken belül csináljuk.

Ratzkha: A női wc már igazán nyilvános.

2008-07-21

Newra: Nem közösültünk.
Missy: Pedig én úgy akartam!

Newra: Ákoska ajánlgatja a kukiját.

Lómai Olivér: Niph, ha terhes leszek hozzád megyek.

Alyr: Megmondtam neki, hogy azzal jár, akivel akar.
Rabyn: De én veled akarok.
Alyr: Na ez a baj.

Alyr: Jaj, mindenki tudja már, hogy hagyta el Remzy a piercingjét.
Rabyn: Én tekertem ki neki.

Dátum nélkül

Maglor: Durvább szerelmi kalandjaim voltak, mint Beren és Lúthien. És Huan is.

Maglor: Te, Liliomtipró.
Dorw: Persze, liliom ba**meg.

/Isilrohir nagyon beveri a fejét./ Newra: Hú, ez fájhatott!
Isilrohir: Nem, csak lenyomja a hajamat.

UPDATE:

Dorw: A szajkó vadul röhög a szárnytollaiba.

Remzy: Az én sátram 10 centiig vízálló.... B*sszus, nyitva hagytam az ajtót!!!

/Medvéről beszélgetünk/ Nóli: Arra senki nem gondol, hogy az apuka vitte a medvebocsot? Vasárnapi apuka.

Missy: Papirkás krumpli lesz.

Mirrand: B*sszus itt volt egy tök jó tócsa, amibe meg tudtam volna a lábamat mosni.

Orsie: Gandalf és Ankalimon bemehetnek és még azt is megengedem, hogy hangosan sikítozzanak.

Orsie-ék csapata csapatszütyőket készít. Megégették a madzag széleit és lyukakat csináltak rá.
Orsie: Adjatok tüzet, hogy kiégethessem a lyukaimat.

Ugyanúgy csapatszütyő készítés
Remzy csinálja a szütyőjét, rábízza Orsie-ra, úgy hogy ledobja a földre. Jön vissza: Vörös dög, hol van a zacsim?
Orsie: A két lábam között.

Ancalima: Nekem meleg víz kell nem diszkréció!

Van mi arany, bár nem fénylik...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 4 hónapja #367473 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Ranamarth (Endóriel) írta: Idén csak nagyon kevés képet csináltam...bocsi...de azért itt van néhány:
www.kep.tar.hu/eldamire

És ennyi videót csináltam...ez is elég érdekes lett:

Ú, ez is cool videó lett! 8)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 4 hónapja #367468 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Na, essünk rajt' túl...

Az idei Táborból sokkal képlékenyebb élményanyag maradt rám, mint a tavalyiból (tán a sok eső az oka :P ), de muszáj, muszáj, mert szeretlek titekeeeet, és hátha valaki örül annak, hogy így van.

KÖSZÖNÖM

Dorw-anyunak: MINDENT! A lelkesítést, a türelmet, a svédcseppet és hogy megölelhettem!
Dremamernek, hogy beszélgettünk. Kéne még sokat. És légyszíves, legalább ne töröld a blogodat! *szépennéz*
Gandalfnak - kéne egyszer beszélgetnünk Veled is. És Esvánakerál FOREVER!!

Az ERDŐJÁRÓKNAK a szóval ki nem fejezhető lelkesedését, vidámságát, kreatívságát, a bevonulásokat, a beszélgetéseket, a röhögéseket, a rengeteg élményt! Csodálatosak voltatok, jobbat álmodni se lehetne! *szívecske*
Maglornak a lendületéért, a tudásáért, a kedvességéért és a fotókért.
Eldernek a kifogyhatatlan energiáiért és a zenékért - meg csapattársként a pajzsért és a szélsőségmentességéért. Tőkesúlya voltál a Törpartizánok kilengésekre extrémen hajlamos népének, ezért hatalmas köszönet és ölelés!!
Ingweának és Nibnek a tökéletes kósza-karakterükért - jómagyarul mondva mentek, mint a meszes, és ha nem is szó szerint, de mentálisan húztak, mint a bányaló. Imádlak Titeket, lyányok!
Eszternek, hogy igyekezett tartani velünk a lépést.
Sirgonnak, hogy megbízható, derűs és kitartó - meg az esernyőt.
Mincnek, hogy ő is vidám volt és kitartó.
Ankalimonnak, hogy nem sértődött meg a piros iksz miatt :D
Mindenkinek, aki segített a prezentációkat összerakni (a Tündérkének NEM! :evil: )!
Az alkalmi kísérőknek: Náda, Gergő, Meta, Ulmo, Caladril - hogy ott voltak.

A TÖRPARTIZÁNOKNAK:
Esgal: mintacsapvez voltál, úgy is mint húzó-főember és úgy is, mint végtelen türelmű diligyógyász. És milyen jó karmester! :mrgreen:
Ági: csak mert voltál! És édes vagy, de nagyon! We support Sunshine Lady! :up:
Tirion: mert türelmes vagy, megbízható és mindig lehetett rád számítani! Örülök, hogy masszírozhattalak :)
Lamy: egyszerűen jó volt a társaságodban lenni, őszintén sajnálom, hogy nem beszélgethettünk igazából :( És köszi a mesterdarabodat, haláli volt! :D
Remzy: sajnálom, hogy nem tudtuk normalizálni a viszonyunkat, én igyekeztem, de úgy látszik, csak rontottam vele a helyzeten. Mindenesetre te voltál a legjobb Dinnyetörp, a legjobb Keresztapa és Király, és jó volt veled egy csapatban lenni!
icke - most mit mondjak? :P
Eglar: dettó. Igazándiból rád se volt annyi időm, amennyit akartam.
snuff: hogy mindig fel tudsz vidítani, és olyan készségesen adsz mindent, amire csak szükségem van, hogy már lelkifurdalásom van miatta :oops: *ölel*
Orsienak a közös röhögéseket (gyíkpisiiiii :D )

A Kalózoknak:
Ratz: szóval AAAARGGGH. Szeretlek! Az állomási beszélgetésért meg különösen. Meg a színdarabért. Meg a közösebédért. Meg mindenért. De miért adtad vissza a láncot? 8O
Mírci: a fene megesz a függőágyadért! És jók voltak az alkalmi dumcsik.
Mau & Leto: rengeteget kaptam Tőletek, nem tudom, éreztétek-e. Mindenesetre több mindent, amit egy Fórumra ki lehet teríteni.
Missy: kis tündér-ugrabugrancs. Mosolyognom kell, ha csak rád nézek! :P
Nido: dettó. Azt, hogy vagy.
Momo: *macskaköröm* És hogy rád adhattam a pulcsimat.
Náda: hogy segítettél Eldernek lelki támogatással és pingálással.
Cuénak: hogy egyszerűen fergeteges voltál! Mindenben!

A Sötét Uborkáknak (ennyi erővel lehetnétek Padlizsánok is akár :evil3:):
Szofi: elsőrangú óvónéni voltál, ezt úgy is mondom, mint szakmabeli :mrgreen: És jó, hogy szóltál, hogy köcsög vagyok.
Ulmo: a vizsgafilmedet, és hogy voltál velünk túrázni.
Narb & Lyona: a festegetést, a mosolyotokat, és hogy Csabában tartottátok a lelket - ha nem is tudatosan. Nagyon köszönöm!
Drizzt & csintz: jó együtt látni titeket!
SÚ: hogy végre kicsit közelebbről is láthattalak.
Celebrom: a rövid beszélgetést, a focit és több más életleckét. És persze a szarvast :mrgreen: Kár, hogy nem voltál velünk túrán.

Rabyn zöldicsekjeinek a darabjukért, a faházbeli nótázásért (kiemelten mogyinak), Nóli játékáért, Newra mosolyáért és Ami fáradhatatlan aktivitásáért. És persze Peredhilnek - nagyjából mindenért.

Dávidnak a hajáért és hogy minden helyzetben igyekszik kibontakoztatni önmagát, de már nem olyan direkten, mint anno. Jobb vagy, mint valaha!

Márknak amiért Harcos és Ember. És megint nem tudtunk dumálni, nyühühü... :bawling:

KisPanninak, hogy meglepően és örömtelien sokszor választotta a társaságomat.

Hannának a Bölcs-performanszért, kevésszer röhögtem ennyit, irtóra eltalált volt - és hogy igyekszik úgy nyitni magán, hogy közben a bájos tulajdonságait nem hagyja maga mögött, jó nézni!

Angwennak, hogy ott volt. Veled is sajnálom, hogy nem beszélgettünk többet. A játékképességeid pedig még mindig ámulatba ejtenek!

A Holdacskáknak - fájdalmasak voltatok :P KincsőHuginak a nótákért, Metának, hogy egy valószerűtlen kis tünemény, Namarienak, hogy megölelt, Foxnak, hogy mindig megtalálható volt, ha kellett; és Caladrilnak a bűbájáért.

A Kéktörpikéknek a temetési szertartást, Ring búcsúbeszédét és kedvességét, és Alyrnak, hogy engedett lőni az íjával az esőben *hálás*.

Na, szerintem már így is kimerítettem a karakterszámot! :P
Ölelek mindenkit!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
16 éve 4 hónapja #367449 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Idén csak nagyon kevés képet csináltam...bocsi...de azért itt van néhány:
www.kep.tar.hu/eldamire

És ennyi videót csináltam...ez is elég érdekes lett:

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."

Több
16 éve 4 hónapja #367434 Írta: Olorin.papa

Ryana írta: 2 more videos:

.... Jön: Remzy Queen-t énekel. Háttértáncosok: Rabyn és Momo. (Sajnos szintén csak alámondással, a recsegős verzió kikerülése érdekében.)

:up: Ez igen, ez is az MTT, és gyanítom, hogy az igazi közösség formáló erő...

még még még :D :D

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
16 éve 4 hónapja #367429 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
2 more videos:

.... Jön: Remzy Queen-t énekel. Háttértáncosok: Rabyn és Momo. (Sajnos szintén csak alámondással, a recsegős verzió kikerülése érdekében.)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
16 éve 4 hónapja #367399 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Vissza szeretnék menni a Ligetbe. :cry: Utoljára talán a második (de lehet, hogy csak az első) velemi tábor után éreztem ezt ennyire erősen. Azt hiszem ez mindent elmond. Köszönömöket nem akarok írni, mert igyekeztem mindenkinek személyesen elmondani, amit lehet. A lényeget úgysem tudom szavakba önteni.

Azt azonban a tábor egészének köszönöm, kezdve a főszervezőtől, az összes résztvevőig, hogy két év után újra teljes jogú MTT-snek érezhettem magam, és bár nem ittam, a részegségnek abban a stációjában vagyok, amikor mindenkit nagggyon szeretek :cheers:

Jah, és végre megtaláltam valós identitásomat. Uruk Hááájjj :urukhai1:

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
16 éve 4 hónapja #367395 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Meta én kéééreeeeem:)

Ry: zseniális:D Remzy queen előadását is csináld meeeg:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
16 éve 4 hónapja #367388 Írta: Metaflora
Metaflora válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Nekem is van videóm az esőben táncolásról (a másik oldalról - szóval az én legnagyobb köszönetem a fényképezőgépemet illeti, hogy hősiesen tűrte a sok esőt), meg aztán a profik esőben táncolásáról (sajnos a végén nem hallatszik, hogy de most már menjetek ebédelni), meg a következő esőben Remzyről és a dinnyéről, valamint még egy Maglorról mint a tarhonyáshús reklámarcáról. Viszont ezért nem fogok regisztrálni a youtube-ra, szóval el lehet kérni őket MSN-en, illetőleg majd a képekkel együtt megpróbálom továbbítani a közösbe.

Több
16 éve 4 hónapja #367384 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
hehehehe :D

az a vicces az egészben, hogy nem látszik ám, hogy úgy zuhog az eső mintha dézsából öntenék, csak annyi nyilvánvaló hogy egy csomó ruhástul zuhanyzott hülye ugrál fel-le a frissen kisütő sunshine-ban és ennek valami rejtélyes okból nagyon örül.

lol :D

jók voltunk. Éljen a Svéd Csepp.

argh

Több
16 éve 4 hónapja #367382 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Tessék: youtube.com/watch?v=zdvpHVepyA0
(Amúgy mindig meglepnek a technika csodái, pl hogy a youtube miért vágta le a végéről azt kb 3 mp-et, hogy szépen érjen véget a zene...)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
16 éve 4 hónapja #367373 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Remzy írta:

csakhogy még iderondítsak D:::

Atyaég LOL :D :D :D

ez már élőben is iszonyú vicces volt, egyike a tábor "szakadok a röhögéstől" pillanatainak, de felvételen is teljesen visszajön...

Amúgy ez meg off, de évek óta nem néztem meg ezt, és hihetetlen hogy milyen fejek bukkannak fel. Ilyenek voltunk négy éve:
youtube.com/watch?v=Vv22UT11_7U

kicsit sírok-kicsit nevetek

argh

Több
16 éve 4 hónapja #367361 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Aeglos írta:

Fimbrethil írta: Az is mehet aki nem volt táborban, csak rettentő cicafil, és szeretne egy kazal MTTst is látni?

Lehet róla szó! :)

Most már igazán kíváncsi vagyok, kinek a macskáját hoztátok el :P . Végül is, ha jövőre nem oda megyünk... :P

Több
16 éve 4 hónapja #367359 Írta: Milendoria
a szokásos köszönőlistám szokásosan elmarad, max fejben fogalmazódik meg, szóval köszönök mindenkinek mindent!
elsősorban a nevetéseket/nevettetéseket, táncokat, dalokat, vidámságokat, öleléseket, szeretéseket, kifigurázásokat, pletykákat, sztorikat, gyertyázásokat, zöldeket, csokikat, pingpongasztalokat, szivárványokat, fáklyákat, eleven lángokat, bókokat, horkoláshallgatásokat, sátorbotladozásokat, titkos összemosolygásokat, szúnyoghálókat, kedves tescoba menő embereket, kinti sétákat, beépített veszekedéseket, indulókat, hülyeségeket, álmokat...

és egy fontos kérdés: nem találkozott valaki Joe-val, a kék lábmegmentőmmel? úgy néz ki mint egy zokni, élénkkék és indaminták vannak az oldalán, az aljára meg rá van írva hogy Joe a hős! és és jajj nagyon szükségem lenne rá mert ő a bokarögzítőm és nélküle nem tudok táncolni :(

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Több
16 éve 4 hónapja #367351 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Képeim

Még csak 6. napig jutottam, de folyamatosan töltöm őket.

Több
16 éve 4 hónapja #367344 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Sötét Úr írta: Rabyn: ugye nem gondolod komolyan a 4GB-os e-mailt? :D Majd írom DVD-re, de hogy hogyan jusson el hozzád, az rajtad is múlik. (DVD-t sem tudok MSN-en átküldeni, bár dolgozom a projekten. ;) )

Peredhil: a vizsgaelőadást vettem, az esti gálát meg - úgy tudom - Ulmo videózta. Elvileg két változat is van róla.

Szóval vannak aranyköpések? És hol? Nincs még fent? :)

Egy aranyköpet eszembe jutott: azon egy hete röhögök, hogy PÁROLOG A PEGY! :D

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
16 éve 4 hónapja #367333 Írta: Sötét Úr

Gandalf írta: volgyzugoly.uw.hu/public/eryn_vorn.jpg

Azannya, jó sokat kutyagolhattunk, mi avárok... Szerintem jó esélyünk van a "legjobban eltévedt nép" címére :)

(Ugyebár, mi nem mentünk nyugatra, ergo meg kellett kerülnünk Ardát, hogy ennyire a nyugati partra jussunk...)

Több
16 éve 4 hónapja #367331 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

icke írta: Jövőre találkozunk ugyanitt : D=

Ugyanott? Jaj csak azt ne :D

"Well, I'm back."

Több
Több
16 éve 4 hónapja #367329 Írta: Remzy
Remzy válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

csakhogy még iderondítsak D:::

OHTARI!! MAN TARASSELYA!!?

neköss bele a hejesirásomba ;>

Több
16 éve 4 hónapja #367328 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Fimbrethil írta: Az is mehet aki nem volt táborban, csak rettentő cicafil, és szeretne egy kazal MTTst is látni?

Lehet róla szó! :)

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
16 éve 4 hónapja #367321 Írta: Newra
Köszönök Mindenkinek mindent!

Sötét Úr írta: Szóval vannak aranyköpések? És hol? Nincs még fent? :)

Dolgozom rajta! :lol: :D

Több
16 éve 4 hónapja #367314 Írta: Fimbrethil
Az is mehet aki nem volt táborban, csak rettentő cicafil, és szeretne egy kazal MTTst is látni?

Ankalimon írta: És a sokat vért lényeg: Parmezán (alias Cutie) remekül érzi magát, és ezt üzeni:

Parmezán írta: Én alapvetően bizalmatlan természetű vagyok, de a táborban valahogy megszelidültem, és most már hiányzik a sok kényeztetés. A mostani lakótársam az én izlésemhez képest kicsit túl sok időt tölt a számítógép előtt, ahelyett, hogy velem törődne, úgyhogy eldöntöttem: július 27-én vasárnap 14 órától és 17 óra között általános cicasimogató parti lesz nálunk. Lehet hozni mindenféle macskafinomságot (bár a szállásadom érthetetlen különcsége miatt a nyers oldalasokat kéretik mellőzni), meg cicajátékokat, meg ilyesmi.
Nyif.

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Több
16 éve 4 hónapja #367313 Írta: Ryana

dorwinion írta:

Ryana írta: Csináltam az esőben táncolós videóból használható verziót (recsegett, ezért alávágtam az eredeti zenét), de nemtom mennyire örülnének egyesek ha a gatyában táncolásukat a jútúbra tolnám fel, szal engedélyeket és/vagy alternatív lehetőséget kérek. ;)

Királylány vagy! ezen aggódom a jeles esemény óta, hogy lesz-e belőle használható verzió! Az pedig, aki 100 ember előtt képes gatyában táncolni már néhány millió előtt nem fog szemérmeskedni! Engedély megadva! :D

Azért messze nem az egész, két rövid részletet összetettem, összesen másfél perc. Nomeg a képminőségen sem tudtam javítani, ami szintén nem túl mesés. :)
Mi lenne akkor, ha feltenném, idelinkelném nektek, és ha nagyon gáz, akkor leszedem youtube-ról, hm? (Nem túl sokan nézegetik az én videjóimat... :P ) Csakmert ahhoz elég nagy h küldözgessem meg letöltögesse mki...
Szóval elkezdem feltölteni, addig nyikorogjon aki nagyon tiltakozik. *muhahaha*

Több
16 éve 4 hónapja #367307 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Üdvözletem!

Azt hiszem, alapvetően senki nem tagadhatja, hogy egy rendkívül vegyes hangulatú táboron vagyunk túl. Azon elemek között, melyek a negatív oldalt erősítve elérték, hogy ne legyen egyértelmű a pozitív kicsengés, akadtak vis maior jellegűek, melyekért a szervezőket nem terhelheti felelősség (folyamatos eső, kétes megbízhatóságú szakács, a tábor általános műszaki állapota [lásd ajtók, csapok], stb.), viszont bőven akadtak olyanok is, amelyek további szervezéssel, vagy a közösséget mozgató bizonyos tényezők figyelembe vételével kiküszöbölhetőek vagy csökkenthetőek, hatásukban mérsékelhetőek lettek volna. Nem tisztem ujjal mutogatni senkire, valamint nem érzem úgy, hogy a közösség bizonyos tendenciáinak kivesézésére ez lenne a legalkalmasabb hely és idő, ezért aki kíváncsi az egyáltalában nem releváns ( :twisted: ) véleményemre, azzal személyesen szívesen megosztom ([size=9:u2uda6ht]blogomon is kint lesz[/size]), itt csak egyetlen, nagyon alapvető, és talán legnagyobb részt objektív tapasztalatomat szeretném megosztani a nagyérdeművel.
Minden egyes MTT-tábor hangulata alapvetően az első két-három nap eseményein, elsősorban a keretjátékos eseményeken múlik. Ha az első este elkap a társaság egy hangulatot, és azt másnap sikerült fenntartani, esetleg továbbvinni, akkor a továbbiakban öngerjesztő módon működik és fejleszti magát; míg ha ez elmarad, vagy csak késve próbál beindulni, a tábor utolsó napjaiig próbálja utolérni magát, és reménytelen küzdelmet vív az elveszett idővel.
Mindenki döntse el magának, hogy számára kellő alapozás volt-e az idei tábor eleje, részemről a dolog további része magánvélemény, és nem ide való. A pozitív elemek hirtelen eszembe ötlő részének viszont szeretnék megköszönni néhány dolgot:
- csapatomnak, a Kék-hegység törpjeinek, hogy valódi törpökként szálltak (szálltunk) szembe a Homállyal és minden más fenyegetéssel, hogy mindenben összetartottunk, és hogy amikor végre dolgunk akadt, olyan kitűnően és hatékonyan tudtunk együttműködni;
- személy szerint Esgalnak a csapatvezetést, Eldernek a hihetetlen mennyiségű energiáját (amit a csapatba ölt, és ami még maradt is neki), Remzynek a szélsőségeit;
- Hannának a gyümölcsöző és hatékony együttműködést, még ha nekem csak kis részem volt is benne, és a tudattágító cukorkát : D= ;
- a Bölcsek Rendjének, hogy nyitottan és érdeklődve fogadták újító koncepciónkat, és hogy végig rettentően lelkesek és aktívak voltak;
- a "lómai" csapatnak az őszinte és nyílt együttműködést;
- a khazad-d

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
16 éve 4 hónapja #367300 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Nyilván azért kérték az utolsó napi gépre feltöltést, hogy ne kelljen leszedegetni és/vagy küldözgetni. Tehát aki feltette vki gépére, annak már nem kell újra elküldenie, csak aki elmulasztotta ezt! (Ill. aki készített utána is képeket, az azokat juttassa el.)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
16 éve 4 hónapja #367296 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
jó lesz úgy.
Tényleg nekem az is jó ha valamelyik tábvezhez jutnak el a képek és tőlük hozzám.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
16 éve 4 hónapja #367294 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Peredhil/Phoenix írta:

Gandalf írta: Ma nagyot nőtt az árnyék:

youtube.com/watch?v=Moi_i9MV7Bc
Szabó P. Szilveszter, Dolhai Attila

youtube.com/watch?v=J6uFekMM2Oo
Szabó Dávid, Szabó P. Szilveszter

youtube.com/watch?v=I_uoLVHG2eY
Feke Pál, Wunderlich József

És a mi verziónk hol maradt? :D
Na jó, nem egó, de tényleg kiváncsi vagyok, hogy mennyire volt gáz kívűlről nézve...készült egyáltalán akármilyen video a mester vizsgák utáni estéről és azon belüli fellépésekről?

Én is felvettem. Egészen tűrhető minőségű lett.

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
16 éve 4 hónapja #367293 Írta: Remzy
Remzy válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

OHTARI!! MAN TARASSELYA!!?

neköss bele a hejesirásomba ;>

Több
16 éve 4 hónapja #367291 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Rabyn írta: SU: nekem mindegy, hogy jut el hozzám, de tényleg nem fogom egyesével leszedegetni őket a képtárról.

Az enyémeket Efkú felrakta indulás előtt az egyik laptopra [size=9:32qzaxns](csak majd nyilván fájlnév szerint kell őket rendezni, mert a gépemen egyik nap lenullázódott a dátum)[/size]. Így jó lesz, vagy még külön küldözgessem is?

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.606 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére