- Közösség
- Fórum
- Tolkien HU Fórumok
- Magyar Tolkien Társaság
- EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
- fqqdk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
code a rat the monster on doom in it
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Celebrom
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Vigyázzatok az erdei állatokra... !!!!!
(képeket hova lehet küldeni?)
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Esgal
- Nem elérhető
Köszönet:
A tábornokoknak, hogy megszervezték, és újfent lehetőségem volt csapatot vezetni.
Dorwnak külön is, mert istennő, és ezúton üzenem neki, hogy továbbra is áll a meghívásom bármire, ami sok, és amit szeret.
A többi csapveznek, és a rendvezeknek, hogy ők.
Orsienak, hogy helyettesem és lelki támaszom volt.
Leginkább a csapatomnak. Imádlak titeket, baruk khazad, valamint
THIS IS TÁRNAAAAAA!!!!!!!!
Névsorban:
Artemisznek, hogy erdőjáró-rendvezsegédként is annyit volt a csapattal, amennyit bírt, valamint a csapatállatunkat, Zsigulit, a plüssdenevért.
Áginak, hogy tényleg Sunshine Lady, mert tényleg mindig mosolygott.
Eglarnak, hogy igazi harcos, és ezt nem csak a mesterdarab miatt mondom.
Eldernek, hogy energiabomba, és hogy olyan csapatpajzsot csinált, hogy hét nyelven beszél.
Ickének, hogy a fiam, valamint, hogy a legtöbb neve neki van: Diplomatörp, Üvöltő Dervis, Akasztott Ember, Pszichopatörp, Amatörp, és így tovább.
Lamynak, a csapatdarabokért is, valamint, hogy neki és fiamnak köszönhetjük a baltaírást.
Remzynek, hogy Dinnyetörp, és kreatív és lelkes volt.
Sirgonnak, hogy igazi törp csapatjátékos, és még a sámánná-pszichológussá maszkírozást is elviselte.
Snufflesnek, hogy a olyan, amilyen.
Tirionnak, hogy ő is fiam, és egy lusta medve, és a szám szerint 8 db ölelést.
Csapaton kívül összevissza:
Felagundnak, a shaolin botformákért, valamint Garkháért és Pörcért, és a csomagcipelésért.
Rohinnak a mestervizsgáért.
Alewnek, hogy mesélt - bízom benne, hogy nem sértődött meg nagyon, hogy sorozatosan belealudtam a játékba.
Szofinak, hogy elviseli Ryhan és Namael gőgjét, és Garkha társaságát.
Rabynnak, Alyrnak, Annisnak, Ryanának és Mogynak az utolsó este világbajnok sztorijaiért, és a némi pletykáért.
Mincnek és Sissnek, hogy vannak, és hogy mindketten pont olyanok, amilyennek lenniük kell.
Momonak a lelkieket, és a tapasztalatcserét.
Erynek, hogy jóvoltából én lehettem a Szenvedő Alany.
Launak, hogy kölcsönadta Siriust.
Nidonak, hogy megint mélyen szánthattunk, valamint nem tudom eléggé megköszönni a sátrat, amely nem ázott be, nem vitte el a szél, jól zárt a bogarak ellen, valamint két perc felállítani (oké, reklám off).
Márkfaunnak a véleményét.
Celebromnak, hogy váltótársam volt a reggeli zeneszolgáltatásban.
Ranának a kocsijáért, mikor csődöt mondott a technika, valamint az ír kocsmametálért.
Fqnak, hogy ha nem létezne, akkor ki kéne találni, és a bizalmat.
Alighanem miután elküldtem a hozzászólást, számtalan egyéb fog még eszembe jutni.
Addig is, álljon itt a Törpartizánok csapatindulója, amit alig néhányszor sikerült előadnunk, mindannyiszor meglepően hamisan, de kellő átéléssel. A Lenin-dal dallamára kell énekelni. Idősebbek még emlékezhetnek rá, fiatalabbaknak pedig a Best of Communism albumot tudom ajánlani meghallgatásra.
Az elménken eddig homály volt
De széttörte büszkén a törp
Hát éljen a bányai nép
Ki elnyerte új életét
Törpök!
Hát éljen a földmélyi nép
A fátyol elménkről lehullott
S a hős törp a tárnába néz
A baltát emeld fel az égig
És kulcs legyen nálad, míg élsz
Törpök!
Hát éljen a földmélyi nép
Törp-artisans foreva! Baruk khazad! Khazad ai menu!
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Gyönyörű, és nagyon meghatódtam...
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Olosta
- Nem elérhető
Legnagyobb köszönet Aminak, és a szervezőknek, különösen Dorwnak!!!
Szintén hatalmas köszönet Rabyn Hoodnak és a Vidámfiúknak!!
Irgalmatlanul nagy köszönet a 16-os szoba lakóinak (még Ankalimonnak is), és az ott hosszabb-rövidebb ideig megforduló egyéneknek!
Többé-kevésbé a köz kívanatára, meg mert kértétek, és megígértem, valamint mert olyan jól ment az üzlet (köszönet érte minden kedves csecse-becsére vágyó tolkienita leányzónak ): ékszerek
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Niph
- Nem elérhető
Durván fél órája haza értem én is.
Nagyon köszönök mindenkinek mindent! Listát inkább az elkövetkezendő napokban irnék... :biggrin2:
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Idhren írta:
Alyr Arkhon írta: "Nem vagyok tünc és nem vagyok ent
Nem vagyok túl nagy szám
De van mithrilem, ez a szexepilem
Buknak a törpnők rám"
Vazz, ha ez az indulótok volt akkor rotfl!!!
Ugyan ez csak az első versszak.
Egyébként igen, csapatinduló.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Kincső
- Nem elérhető
nem várunk többet az ebédre
nem úszunk többet esőben
és nem ordítozzuk azt hogy vesztettem"
na elmentem aludni
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Íme a sablon köszönömlista:
Köszönöm
- Dorwnak, hogy egy tündér és mindig türelmes volt és kedves, pedig mindent szanaszét hagytunk
- Suhinak a kintalvást, az öngyújtót meg mindent, az egész tábort úgy ahogy volt
- SÚnak, hogy gazdagított egy egyötödnyi Gyűrűk Ura Vázlatkönyvvel
- Peredhilnek a beszélgetéseket
- Esgalnak, hogy törpanyánk volt
- Artemisznek az utolsó éjjeli tábortüzes énekeket
- Eglarnak, hogy csapattagok lehettünk
- a Törpartizánoknak, hogy nagyon jól éreztem magam velük (és hogy Ági mindig vigyorog )
- Isilrohirnak, hogy abszolút pozitív csalódás volt számomra
- Nádának a béna, ütőfával való egymástcséplést
- efkúnak a TheGame ismertetését
- ésésés mindenkinek, az ötös faház lakóinak (bár az utolsó mozzanat, amikor Suhival ketten ganéztuk ki az egészet, az nem volt annyira vicces... ), a házi szúnyogainknak és annak a tetű farkaspóknak, hogy valamelyikünk ágya alatt ólálkodott...
Akit kihagytam, annak előre is szorri, de a többiek alvás után, én alvás előtt írom/írtam be ezeket
Ja és elvesztettem a játékot én is. De ez egy ilyen tábor. "Elveszítjük az emlékeinket is, a játékot is folyton elveszítjük..." by Peredhil
És van nálam egy csomó talált tárgy, majd beírom a listát, csak egyelőre mosásban vannak a ruhaneműk.
szerk: és nagyon köszönöm a Harcos Rendnek, hogy bénázásaim ellenére nem engem henteltek, hanem Remzyt, és sajnálom, hogy nem voltam elég aktív, de ennek ellenére én nagyon-nagyon jól éreztem magam, csak hát egy oltári nagy kontár vagyok köztetek
"Well, I'm back."
- Zsodoo
- Látogató
Köszönjük Emese!
- Stara
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
- mogy
- Nem elérhető
Köszönöm minden búcsúztatónak a búcsúztatást
Köszi, hogy vagytok nekem, és most joggal mondhatom, hogy jövőre Veletek Újra!!
We're the men in tight tights!!!! ))
és akkor most megyek, rápihenek erre kicsit. Csak hogy újraálmodhassam az egészet
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Aeglos
- Nem elérhető
Akármilyen esőt eltűrtem volna, hogy még maradhassak Veletek egy kicsit.
Élményeink rovat következik:
-Dalnok rend forevör, Amy for prezident!
-Dorw!!!
-16-os szoba bulik
-Parmezán, az MTT-s kiscica (jelenleg Ankalimonnál lakik)
-Cadbury Choclairs Nut Dream
-Amikor Napsütésre Ébredtem
-MELEGVÍZ! (Háh, délután mindig volt...)
-Ebédek a verandán
-Tehénüldözés, majd fordítva
-sok MTT-s egy helyen ez egy maradandó, jó élmény, és sajnos megint egy csomó idő amíg újra lesz ilyen alkalom.
-uccsóesti buli
-beszélgetések (annyira sajnálom, hogy nem tudtam mindenkivel beszélgetni, akivel szerettem volna, de ahhoz sajna egy hónapos tábor kéne )
-beteg csapatelőadások 0 fő normális emberrel (ahogy azt Dreamer nagyon pontosan megfogalmazta alant )
-Home and the Heartland csapat
-Fekete-fehér númenori szövetségesek éjszakai kiruccanása, ahol a szőlőtőkék mögül egy félelmetes vérFQ leselkedett az ártatlan lelkekre.
-és ide még 5 joker élmény tartozik, de egyszerűen nem bírok válogatni mert az egész tábor annyira jó volt, és annyira nem akartam hazajönni...
Anti-élmény rovat:
-vesztettem játék (nemiis várta ki senki az 1 órát )
-a réten lévő csúszós moha
-szúnyogok
-LEGYEK (váááh)
-hideg / eső
Nagyon köszönöm a tábor szervezőinek: Dreamer, Dorw, Gillz, Gandalf, hogy félretéve a saját kényelmüket, dolgoztak azért, hogy 10 napig szórakozhassunk.
Köszönöm a rendi vezetőmnek, Amynak, és a csapvezemnek, Angwennek az odafigyelést és szeretetet amit tőlük kaptam ebben a 10 napban.
Hiányoztok!
(de mint tudjuk, nem minden könny keserű...)
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Julcsi_
- Nem elérhető
Itt vigyorgok az előző köszönöm-listákon, olyan jó olvasni őket és Ti olyan hülyék vagytok. A vállamon itt ül a papagájom (tényleg), a maxiarrrrrrrrrrrrgh fílíng folytatódik - csak éppen túl nagy a csönd. Esküszöm igazán jól esik, de a lelkem valamiféle önpusztító mazochista darabkája mégis eleped egy jó kis vesztettemért, vagy legalább egy bödönnyi cukros gusztustalanság (gy.k. menzatea) lötyögne itt mellettem. Hát jó is meg rossz is, de itthon vagyunk.
argh
- Attila
- Nem elérhető
Idhren írta:
Nem vagyok túl nagy szám
Buknak a törpnők rám"
Amúgy télleg hiányoztatok innen, meg mindenhonnan!!!
RE!
Na, sírtatok?
10-es skálán 15-ös
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
Köszönöm, hogy kibírtátok az esőt, valamint az emiatt elmaradt programokat és tábortüzeket és performanszokat, a lassú konyhásnénit, a hideget, a tömbösítést a programban, a sok újítást, egymás fáradtságát és ingerlékenységét, a nem mindenesetben a legjobb beosztásokat, a táborhely lepukkantságát!
Az, hogy mindezt kibírtátok, a lehető legnagyobb segítség volt számunkra!
Az idei keretjáték hangulatában "vértolkienitának" lett szánva (általában sikerült is nagyrészt elérni), de megvalósulásában inkább live-szerepjáték elemekre épített és "belső lelki változásokra", moralitásra volt kihegyezve. Éppen ezért kevés, de annál intenzívebb keretjátékos esemény volt, a hangulat többi részét a résztvevőkre bízva. A három legfontosabb jelenet (megnyitó, a 6. nap sűrű eseményei Eryék eltűnésétől Bombadilig, és a keserédes lezárás) reményeink szerint alakult, szerintem hangulatosra és érzelmileg is erőteljesre sikeredtek, ezt is külön köszönöm Nektek! A csapatküldetéseknél (a Homálytól való megszabadulás feladatai) már nem mindenhol sikerült teljesen tolkieni hangulatot teremteni (ebből a szempontból legjobban az eregioniakkal való "köpeny és Gyűrű-konfliktus" sikerült a legeslegfenomenálisabban, ezer hála az ebben aktívan résztvevő táborozóknak és beépített embereknek egyaránt), de nem is lett volna erre minden csapatnál igény.
Alapvetően meghatározó volt a táborozók személysége, a csapatok összetétele, ezekhez kellett igazítanunk, átalakítanunk a hangulatot is a helyszínen.
A cél, hogy sírjatok a végén, azt hiszem, többé-kevésbé el lett érve: az a csend, amit magunk után hagytunk kivonuláskor a tűz körül, talán minden várt könnycseppnél többet mondott nekünk.
Persze, örültünk volna, ha minden este tudunk hasonlóan intenzív kerettörténetes hangulatot kialakítani az esti tábortüzeknél, de sajnos ez - nagyrészt az esőzéseknek és hidegnek köszönhetően - nem jött össze, ezért én külön elnézést kérek mindenkitől, aki igényelte volna. Nekem is hiányzott.
A koncepciónkat, amit elterveztünk, szinte teljesen sikerült megvalósítanunk, hogy ebben mi az, ami kevésbé volt szerencsés, és mi az, ami jó újítás volt, majd az idő eldönti. Alapvetően nekem úgy tűnt, a többség nagyon jól érzi magát, és ez mindig mefgerősítést adott nekünk.
Mikor visszavittük ma este a raktárba a cuccokat, a kirakatban lévő Eriador-térképre pillantottam. Harmadkori ugyan, de jól látható Eryn Vorn ősvadonja. Odaléptem, s az üvegen keresztül megérintettem az erdőt, mely valaha a Szent Ligetet rejtette magában. És a szívemben egy emlék-foszlány megmozdult, s gondolatban olyan helyen jártam, ahol a könny az áldott boldogság bora...
- Remzy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
szal én nemszeretnék mindent megköszönni mert arra a net nemlenne elég sok uj embert ismertem meg, sok oan emberrel beszélgettem akivel még nem beszélgettem, meg sok sok régi emberrel beszélgettem ujra mindenki tudja hogy kinek mit köszönök ha van mit, szal ing neming alapon müködik a dolog. aszem akkor lényegébe ennyi is lett volna a dolog csokolom
OHTARI!! MAN TARASSELYA!!?
neköss bele a hejesirásomba ;>
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Nem vagyok túl nagy szám
Buknak a törpnők rám"
Amúgy télleg hiányoztatok innen, meg mindenhonnan!!!
RE!
Na, sírtatok?
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Acho
- Nem elérhető
- Köszönetek: 5
- Finwe
- Nem elérhető
- Orsie
- Nem elérhető
bővebben majd alvás után...
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Köszönőlista:
Köszönöm
- A kék törpök csapatnak, hogy voltak és kreatívkodtak, meg minden
- Ring törpanyámnak hogy törpanyám és később királyi feleségem lett egy délutánra (szigorúan politikai okokból)
- A Bölcseknek, hogy alternatív bölcsek voltunk
- Hannának, azaz Miss Szauronnak, hogy nem adta fel
- Annisnak, hogy megismerhettem, és hogy aranyosan nevet
- Ancalimának, hogy habár keveset, de azért beszélgettünk
- A szobatársaknak, hogy megtűrtek maguk mellett
- A szomszédoknak, hogy jó szomszédok voltak
- Áginak a dartsot
- Remzynak és Alewnek a tábortűz melletti kellemes ki-mitől-fél-jobban beszélgetést (predátor, predátor jaj jaj)
- Remzynek a sztorikat
- Mindenkinek akit sikerült megnevettetnem, hogy nevetett (volt aki igen kemény dió volt)
- Ranának az íjászversenyt
- A harcosoknak a harcot
- A táborszervezőknek a tábort
- Rabynnak, hogy van
- Mindenki másnak, akit itt szórakozottságom okán elfelejtettem megemlíteni mindazt amit szintén elfelejtettem megemlíteni, de biztos fontos, csak én vagyok feledékeny.
Amit nem köszönök:
- Az esőnek a sok esést. Kicsit (kicsit?) túlzásba vitte.
- A konyhásoknak a kaját. Mint azt ott is megjegyeztem, ha a világot egy hónapig ilyenre kényszerítenénk, megugrana a vegetariánusok száma.
- Még egypár dolgot, de az nem publikus.
Én jól éreztem magam.
"Nem vagyok tünc és nem vagyok ent
Nem vagyok túl nagy szám
Buknak a törpnők rám"
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Íme némi SZEMÉLYES statisztika mindenkinek, a sablon "köszönömök" helyett:
- Leszakadt ajtók száma: 2
- Leszakadt ajtókból ácsolt tengerjáró kalózhajók száma: 2 (állítólag, de többet loptak a kalózok)
- Captain Planet idézések száma: 2 (ugyanis utoljára kérte, hogy gyűjtsünk szelektív hulladékot)
- Esőben őrülten tomboló tolkienita sereg: 1
- Meghasadt szívek: 1 (ennyiről tudok)
- Összefércelt szívek: 3 (legalább)
- Kéretlenül betérő látogatók száma: 5
- Kéretlenül betévedő látogatók, akiket hazaküldtem: 3
- Hülyék száma: minimum 110
- Normális emberek száma: 0
- Gagyi csapatelőadások száma: 0
- Lómaiak száma: x (utódokkal, házasságokkal, vagy anélkül?)
- Cucuje eljárása: 2
- "Vesztettem": a Főszervező mindig nyer, amúgy rengeteg
- Jácintok száma: 1
- Konyhásnénik száma: minimum 20
- Nem tolkienita konyhásnénik száma: 1
- Szakítások száma: 0 (amiről én tudok)
- Táborban megkezdett kapcsolatok ill. itt kialakult párok száma: 2
- Ankalimon alvással töltött órái száma egy napra átlagolva: 3 (és fél)
- 2-4 sikeres megjátszása Pók ellen: 1
- "Hé Joe" performanszok száma impróval: sok
- Hangulat-O-meter: 100 a pozitív irányba
- Magukat komolyan vevő csapatok száma: 0
- Elázott de be nem ázott sátrak: mind-2 (de ebből egynek kellett elhagynia a sátrát)
- Szabályokkal teljesen tisztában levő MTT röplabdások száma: 0 (beleértve ezen sorok íróját is)
- Fáradt és elégedett főszervezők száma: 1
- Fáradt emberek száma: minimum 110 fő
- Dorwok száma: 1
- Dorwok száma, aki nélkül még mindig pakolnánk/kergetnénk a raktárat, kaját, mittomén mit: 1
- Dorwok száma, aki koronát ácsol nekünk: 1
- Peredhilek száma, akik meglepően zseniálisan énekelnek: 1
- Poker közben hisztiző Peredhilek száma: 1
- Fogfájós és ezért fogorvoshoz menekülők száma: 2
- Szellemek száma: 4
- Emlékek száma: x
- Csapatvezetők száma: 9
- Rendi vezetők száma: 9
- Főszervezők száma: 4
A ligetet benőtték a fák. A számokat elmosta az eső. Nem minden könny keserű.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- fqqdk
- Nem elérhető
nekem a táborban nagyon sok vágyam teljesült, köszönöm!
code a rat the monster on doom in it
- Náda
- Nem elérhető
Már eléggé fáradt vok így majd ígérem holnap írok egy hosszabb köszönöm listát meg mindent!
Jóéjt,pusza mindenkinek!
Náda
"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."
- Rabyn
- Nem elérhető
Köszönöm a csapatomnak, a támaszaimnak, azoknak akikkel együtt nevethettem, beszélgethettem át éjszakákat.
Külön megköszönném Dorw munkáját!
Éljenek a leszakadt ajtók!
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Orsi_
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
nagyonnagyon jóóóó volt mindenkinek köszönöm, a csapatomnak, a röpis bagázsnak, az utolsó esti bulis társaságnak... szóval mindent köszi, a főszervezőknek és szervezőknek.... a barátaimnak... és hogy megint veletek lehettem, újra, ugyanolyan jól éreztem magam, mint minden MTTs rendezvényen!!! ZSÍRKIRÁLY VOLT!!!!
még képeket!!!!
VESZTETTEM :tongue:
A szeretet fény a vakoknak, hang a némáknak, dal a süketeknek.
- Attila
- Nem elérhető
Patiszon írta: Mindenkinek üdv újra itt Hiányoztatok! Olyan kihalt volt a fórum nélkületek Csend volt
Sok puszi
Csatlakozom, azért az a 113 ember, hogy nem volt itt nagyon meglátszott. Örülök, hogy itt vagytok. :szeretetteljesmosoly:
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
Sok puszi
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- Közösség
- Fórum
- Tolkien HU Fórumok
- Magyar Tolkien Társaság
- EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.