EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Több
16 éve 4 hónapja #366224 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Időjárás

Úgy csomagoljatok, hogy hideget-meleget egyaránt mondanak a jövő hétre! :!: Az esték pedig pláne hűvösek tudnak lenni, úgyhogy inkább csomagoljatok plusz pulcsikat, hosszúgatyát, zoknikat, dzsekit, mint hogy fázzatok! Nem szeretnénk, ha a fél tábor megbetegedne! (De azért a ló másik oldalára sem kell átesni: nagy melegre való könnyű ruhák, sapi, fejkendő, naptej, stb. is legyen! :) )

Met.hu előrejelzése S.újhelyre:
szombat napos 14-30°C
vasárnap változékony 16-32°C
hétfő zápor, zivatar 20-27°C
kedd zápor, zivatar 16-20°C
szerda zápor, zivatar 14-20°C
csütörtök zápor, zivatar 14-20°C

Metnet.hu -é (reggel / délután):
szombat 15 és 20 °C 31 és 36 °C
vasárnap 15 és 20 °C 30 és 37 °C
hétfő 17 és 22 °C 25 és 32 °C
kedd 13 és 20 °C 22 és 28 °C
szerda 12 és 17 °C 23 és 28 °C

De a 15 napos előrejelzés* szerint utána megint napos és meleg idő lesz ;) :!:

*kattintsatok az "északkelet" fülre, praktikusan :P

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 4 hónapja #366209 Írta: Sötét Úr

Alyr Arkhon írta: Sztrájkra visszatérve: Legutóbb egy egész délelőttön át tartott...
A szakszervezetnek se érdeke, hogy túl sokáig ne menjenek a vonatok, erre rájöttek még télen, amikor kiderült, hogy a Volán ha szűkösen is de tudja pótolni a legtöbb kieső vonatot.
Lehet h most tovább húzzák, de nem hiszem h túlságosan...

Sajnos ennél bonyolultabb (és mocskosabb) a dolog, de legyen igazad. (Ha bővebben kifejteném, súlyosan vétenék a fórum szabályai ellen...)

Dorw: Mivel többszörösen is vonathoz vagyok kötve, ki kell hagynom e nagyszerű alkalmat sokoldalúságom bizonyítására :(

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 4 hónapja #366192 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Finwe írta: én nem megyek ugyan táborba de ha kell szívesen segítek:)
biztosra:)

Köszönöm! :D
Még valaki, aki lovagfélének érzi magát és nem csak dáridózni szeret, hanem küzdeni is? :wink:

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
16 éve 4 hónapja #366186 Írta: Alyr Arkhon
Sztrájkra visszatérve: Legutóbb egy egész délelőttön át tartott...
A szakszervezetnek se érdeke, hogy túl sokáig ne menjenek a vonatok, erre rájöttek még télen, amikor kiderült, hogy a Volán ha szűkösen is de tudja pótolni a legtöbb kieső vonatot.
Lehet h most tovább húzzák, de nem hiszem h túlságosan...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
16 éve 4 hónapja #366184 Írta: Lyona
Lyona válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

dorwinion írta: Autós fuvarra áhítozók!
A táborban lévő autós személyekkel el lehet intézni a dolgot, de illik megkérdezni a dolog anyagi vonzatát! (néhány km a távolság, de az autó nem lvegővel meg, és sok kicsi... :wink: )

Mondomén, mosoly, csoki, anyagiak :) (láttam már olyat, hogy valaki a csokinak jobban örült... ;) )

Nem szenvedek őrültségben... Minden percét élvezem!

Több
16 éve 4 hónapja #366183 Írta: Estel Adániel
Az már kettő... 8) még valaki? :look:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
16 éve 4 hónapja #366180 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
én nem megyek ugyan táborba de ha kell szívesen segítek:)
biztosra:)

Több
16 éve 4 hónapja #366155 Írta: Sötét Úr

Sil írta:

Sötét Úr írta: ha jól emlékszem, a kenguru.hu-t ajánlotta ilyen célokra Sil, Minden Linkek Úrnője :)

Félig emlékszel jól. Olosta volt az, nem én. :wink:

Ld. a profilom utolsó mondatát :D

[szerk] Inkább ellenőriztem, és valóban. Szóval az utolsó előttit... [/szerk]

Több
16 éve 4 hónapja #366153 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Aki még egyszer le mer orsikázni pofon vágom. Komolyan mondom.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
16 éve 4 hónapja #366109 Írta: Estel Adániel
Ilyesmitől tartottam. :? Jó, akkor legyen 100%. ;)
[size=9:3v07cwj0](...ez a 90 nekem is új ám! 8O) :D [/size]

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
16 éve 4 hónapja #366100 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Furi írta: én mennék, de nem vagyok től markos! meg azt se tudom hova kell menni és mikorra...

Minden tiszteletem a tiéd, de valóban nem. ;)
Egyébként péntek reggel 8-negyed 9, Csepel Pláza.

Több
16 éve 4 hónapja #366096 Írta: Furi
Furi válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
én mennék, de nem vagyok től markos! meg azt se tudom hova kell menni és mikorra...

Több
16 éve 4 hónapja - 16 éve 4 hónapja #366095 Írta: dorwinion
Autósfuvarra áhítozók!
A táborban lévő autós személyekkel el lehet intézni a dolgot, de illik megkérdezni a dolog anyagi vonzatát! (néhány km a távolság, de az autó nem levegővel megy, és sok kicsi... :wink: )

És most jön a feketeleves!

Korábban kértem 3-4 markos legény segítségét a péntek reggeli cuccoláshoz. Eddig csak Estel jelentkezett. (ő csak 90%-ra tudta megígérni, de ezért is köszönet illeti, mert a szándék ott van.) Ez a hozzáállás siralmas.
Csak, hogy tisztázzuk: a cuccok maguktól nem fognak rámászni az utánfutóra. Ha nekem kell lehordanom a holmikat...
... ide mindenki gondolja a legborzalmasabb dolgot, ami valaha az eszébe jutott!

Több
16 éve 4 hónapja #366009 Írta: Remzy
Remzy válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
umm, mire vagy képes pénzért ? o.O

OHTARI!! MAN TARASSELYA!!?

neköss bele a hejesirásomba ;>

Több
16 éve 4 hónapja #366002 Írta: Nóli i linantea
Furi neked is nő a pajeszod nem csak Ákoskának? XD

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
16 éve 4 hónapja #366001 Írta: Furi
Furi válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
anyagi téritésért (kápéban) képes vok, várom a jelentkezőket :lol: :lol:

Több
16 éve 4 hónapja #365998 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Lora írta:

Gandalf írta: Nincsen bolt a közelben.

de vaaan. :P kfalván van egy kisbolt.. (asszem tavaly még kettő volt , de a másik bezárt. ) és tényleg nagyon alapdolgok vannak, de vannak :)

A hangsúly a közelben szón van. :wink:

Aki tűző napon képes fél órát sétálni a szűk kínálatú kisbolthoz, azután vissza, annak nem probléma.

Több
16 éve 4 hónapja #365997 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Gandalf írta: Nincsen bolt a közelben.

de vaaan. :P kfalván van egy kisbolt.. (asszem tavaly még kettő volt , de a másik bezárt. ) és ténlyeg nagyon alapdolgok vannak, de vannak :)

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
16 éve 4 hónapja #365995 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Sziasztok!

Ki jön látogatni? Én egészen biztosan látogatok, sátorral leszek, aki nem fél velem megosztani a sátramat, szívesen látom : D=
Jah, és ezúton jelezném, hogy egy autóval rendelkező kedves emberre számítanék a visszajutás szempontjából vasárnap :) Köszönöm!

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.

Több
16 éve 4 hónapja #365987 Írta: Isilrohir
Isilrohir válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Akkor jó. Illetve nem... szegény későn jövők... :(

Több
16 éve 4 hónapja #365986 Írta: Furi
Tünde: ezt az egyszerre válaszolást :lol: :lol:

Több
16 éve 4 hónapja #365985 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Isilrohir írta: Nem úgy volt, hogy hétvégén nem lesz sztrájk?

14-e az hétfő

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
16 éve 4 hónapja #365984 Írta: Furi
de igen. 14edike hétfő akkor lesz sztrájk :wink:

Több
16 éve 4 hónapja - 16 éve 4 hónapja #365983 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Isilrohir írta: Nem úgy volt, hogy hétvégén nem lesz sztrájk?

A hétvégén nem is: júli 14. az már jövő hét hétfő. Akik később utaznak le, azoknak még problémákat okoz. Remélhetőleg a visszautazásunknak már nem tesz keresztbe.

Több
16 éve 4 hónapja #365982 Írta: Isilrohir
Isilrohir válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Nem úgy volt, hogy hétvégén nem lesz sztrájk?

Több
16 éve 4 hónapja #365980 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Sötét Úr írta: ha jól emlékszem, a kenguru.hu-t ajánlotta ilyen célokra Sil, Minden Linkek Úrnője :)

Félig emlékszel jól. Olosta volt az, nem én. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
16 éve 4 hónapja #365975 Írta: Sötét Úr
Próbálj meg valami telekocsi-szisztémás dolgot találni... ha jól emlékszem, a kenguru.hu-t ajánlotta ilyen célokra Sil, Minden Linkek Úrnője :)

Több
16 éve 4 hónapja #365968 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Finc: állítólag több részletben, mert úgy hatásos :roll:
(van egy szakszervezetis ismerősöm ő mondta, de pontosan még nem tudják ők sem)

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
16 éve 4 hónapja #365967 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Viszont a volánbuszos alternatíva gyakorlatilag nem létezik, nagyon gázosak a lehetőségek :rmad2:
Tudja valaki, meddig szándékoznak sztrájkolni a kedves vasutasok?

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
16 éve 4 hónapja #365959 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

mogy írta: és a buszról leszállva a házig mondjuk még 100 max (de lehet h rossz a szemmértékem)

A buszról leszállva a táborkapuig kb 4, a legmesszebb lévő házig további 50 ;)

Our knees do not bend easily

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.625 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére