Kezdjük ezzel, úgyis ez a legfontosabb:
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fb ... =1&theater
Na ezek a képek.
Röviden: örültem nagyon ismét, hogy ott lehettem veletek! Voltak az előadásaimon, látszólag még értékelték is:) Nagyon klassz fülbebigyókat vettem ismét Olostától és Narbelethtől - elismerésem nektek, nagyon kreatívak vagytok, ügyesek, Andim meg odavan értük:) És sok emberrel tudtam beszélgetni, Orsie, Mogyi, SÚ, Fq, _Neo, Angwen, Rózsa, ADIM, stb... persze az idő hiányában nem mindenkivel sikerült, de majd pótolom - ha igény van rá...

Pl. nem tudtam beszélgetni Morganaval - alig láttam, keveset voltál ott!!! - Ankalimon, rajtad mindig lógtak vagy hatan, Ulmo, hamar el kellett húznod - érthető okokból - stb.
Paparazziztam is ezerrel. Ott a link.
De jó volt, feltöltődtem, komolyan!
Gyakrabban kéne járnom MTT rendezvényekre??? Alighanem... lelkiekben sokat jelent, nagyon is!
Pár poén.
Tünde: Szerintem szálanként kéne árulni a ropit...
Alcar: Bakker, Tünde, ennyire ne legyél anyagias...
ADIM: Alcar! Ajánlok barter üzletet neked...
Alcar: éspedig?
ADIM: egy szál ropi egy szál hajért...
...vajon miért intettem be neki 5 mp üveges tekintet után?
Reggel.
_Neo: Basszus Alcar, úgy horkoltál negyed hét felé, mint egy nazgúl... már ha azok alszanak egyáltalán...
Előadások között, Bródy söröző.
Belépek. Szerkó, láttátok: barna bakancs, kék farmer, fekete bőrdzseki, nuku haj. Elém áll egy kb. 190 centis nyugdíjas bácsi - már erősen nem volt szomjas - kezet fog velem, és megkérdi: "Ön ugyebár közterület-felügyelő?"
... ritka az, amikor köpni-nyelni nem tudok, de ez olyan volt. Fel nem foghatom, honnan vette az öreg, hogy szürke farkas vagyok...
Kisfiam a vonaton.
Ákos: Apa....
Én: Ja, fiam, mi van?
Ákos: Ennek az ADIMnak olyan vicces a feje... látszik rajta, hogy teljesen hülye...
Én: (visít... felhív ADIM és Tünde... Ők is visítanak... és röhögnek...)
Vettem egy rahedli Lassi-t... némelyik persze már megvolt. Nem baj, támogattam az MTT-t:)))
És az egész fénypontja... pont beszélgetek Mogyi hugival, amikor Bigfoot közli, hogy ő már pedig bejelent, méghozzá fontosat, ergo kussoljunk.
Kussoltunk.
Aztán az Egy Gyűrű, Mogyi elpityeredik, és én is:))) Bekötik a hugim fejét! Azért ezzel a tudattal búcsúzni, nem volt semmi:)
Szóval ennyi. Élveztem:)))