Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
- Cerebrum
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ulmo írta:
Alyr írta: És ha Bilbó elmegy, Gollam honnan tudja hogy "Megyeeeeee" "Zááákooossszz" ?
Mondjuk onnan, hogy Bilbó elárulta neki a nevét. Mikor Gollam előbújt a hegyekből, ki tudta deríteni, hová valósi Bilbó.
No, jó a könyv alapján persze. De pont azt beszéltük, hogy a filmen egy kicsit furcsán van megoldva a helyzet, mintha Bilbó nem is találkozott volna személyesen Gollammal.
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ulmo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
A palantíros részek valószínűleg rendben lesznek (lehet, hogy Szarumán azzal együtt zuhan le )
Alyr írta: És ha Bilbó elmegy, Gollam honnan tudja hogy "Megyeeeeee" "Zááákooossszz" ?
Mondjuk onnan, hogy Bilbó elárulta neki a nevét. Mikor Gollam előbújt a hegyekből, ki tudta deríteni, hová valósi Bilbó.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rabyn
- Nem elérhető
Akkor most mikor fogjuk vééégre látni???
Én még mindig akkor leszek a legmérgesebb ha elszurják a palanitros részt meg a nazgulkirály megölését.. Akkor nagyon nagyon mérges leszek.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Cerebrum írta: Hmm. Ha már a Hobbit megfilmesítéséről van szó... Ti észrevettétek, hogy a FOTR-ben egy kis hibát vétettek, mikor Bilbó megtalálja a Gyűrűt?
Előttetek van? Bilbó lehajol a Gyűrűért, majd hirtelen meghallja Gollam jajveszékelését és gyorsan elillan onnan. Pedig akkor ugye Gollam még nem is tudhatta, hogy elveszett a Gyűrűje, hiszen azt a Bilbóval való találkozás és a találós kérdések után veszi csak észre...
Szóval kíváncsi vagyok a Hobbitban (ha lesz) ezt megváltoztatják-e vagy sem...
Igen, én ezért gondoltam, hogy nem fogják megfilmesíteni.
És ha Bilbó elmegy, Gollam honnan tudja hogy "Megyeeeeee" "Zááákooossszz" ?
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Cerebrum
- Nem elérhető
Előttetek van? Bilbó lehajol a Gyűrűért, majd hirtelen meghallja Gollam jajveszékelését és gyorsan elillan onnan. Pedig akkor ugye Gollam még nem is tudhatta, hogy elveszett a Gyűrűje, hiszen azt a Bilbóval való találkozás és a találós kérdések után veszi csak észre...
Szóval kíváncsi vagyok a Hobbitban (ha lesz) ezt megváltoztatják-e vagy sem...
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Gandalf
- Nem elérhető
- Ulmo
- Nem elérhető
Szmóg és Bilbó beszélgetése az egyik nagy kedvencem a könyvben (a találós kérdések mellett :itscool: ) Azt nagyon jó lenne látni!
[size=9:1nt4j8u2]Bocs a áprilisi tréfáért nem gondoltam, hogy ennyire komolyan veszed[/size]
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Ulmo : Hát én nem tudom a többiek mit szóltak hozzá, de én TUDOD? HOGY MEGIJEDTEM???!!! Ha ez áprilisi tréfa volt... Még mindig dobog a szívem! MÉG HOGY FRODÓ? ....a Katlanba? Jaaaj. Tudod mikor jöttem rá, hogy viccelsz? Csak alidércek Szürkerévebennél. Bele tudsz gondolnim, hogy mit éreztem? (Hogy lehet valaki ilyen naív.) Húúúú. Azért...
(Bocs az OFF-ért...)
Gandalf! Légyszi engem kérj fel Gollam szinkronizálására!!! Én jobb vagyok, mint Láng Balázs. (Szívesen újra szinkronizálom a GYU-t is. )
Szóval én a legjobban a Sárkánnyal való beszélgetést várom, meg persze Gollamot. Viszont én azon gondolkoztam, hogy mutatják, hogy hogyan is kerül Frodó Bilbóhoz... Na, megszólalt a Frodó fan. De miért ne? Egészen a rég várt ünnepélyig mutathatnák...
Gandalf pedig bemondja: "És így kezdődött a Gyűrű-háború..." (Valahol )
- Augustíne
- Nem elérhető
ORLANDO 4ever!!!!
- Ulmo
- Nem elérhető
Annyi adalék a hírhez, hogy ezt az új King Kongot Wellingtonban fogják forgatni.
- Elanor
- Nem elérhető
Jackson újrarendezi a King Kongot
Peter Jackson, a Gyűrűk Ura rendezője újra mozivászonra viszi a King Kong című amerikai klasszikust. Az óriási majomról szóló történet forgatásához a Gyűrűk Ura harmadik részének befejezése után kezd hozzá a rendező. A film 2005-ben kerülhet a moziba.
Nem tudom, ez-e a megfelelő topic ennek a dolognak a kitárgyalására (Ulmo...? ), de kíváncsi vagyok a véleményetekre
I feel complete when I feel sick inside
- hódica
- Nem elérhető
Sorel írta: A "Hobbit" kapcsán:
Gandalf írta: Szméagol: Szerintem is Arwen felbukkanhat pár perc erejéig Völgyzugolyban, Legolas meg Thranduil oldalán (akár az Öt Sereg Csatájában is). De Galadrielt pl. be lehetne csempészni egy Fehér Tanács - jelenetbe, ahol arról döntenek, mi legyen Dol Guldur Varázslójával... tök buli lenne, ha a Hobbit-filmben mutatnák, hogyan űzik ki Szauront a Bakacsinerdőből! Ja, és persze, Ulmo, jöhet Lobélia a végén!
Csak a szerepeket n
e variálják át, pl. nem szeretném, ha Bard helyett egy női karakter végezne Smaug-gal... brrr...
Ilyen alapon akár Aragorn is szerepelhetne a filmben: Ha jól számolom kb. 12 éves kisfiúként mondjuk labdázhatna Arwen nénivel az erdőszélen.
(Ja bocsánat, Arwen akkoriban Lórienben élt)
Milyen poén lenne, ha a kis Gornit Viggo fia játszaná Bár enyhén szólva nem lenne rá alkalmas 8O [size=9:3w1rbe93](bár ki tudja...)[/size]
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- adastra
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Még mielőtt elfelejtem: a Gy.U. főbb szereplői visszatértek Új-Zélandra, némi plusz forgatásta. Lehet, hogy PJ még az utolsó pillanatban is változtat a Király Visszatér-en? Vagy megint csak elszúrtak néhány régebben felvett jelenetet?
Nem, eddig minden évben visszamentek, de szerintem ez nem "elszúrás" miatt van, inkább Jackson maximalizmusa miatt. Még mindig finomít rajta, még mindig csiszolgat!
"Home is behind
the world ahead..."
www.tar.hu/captainofgondor
- Nimdraug
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Ulmo
- Nem elérhető
Még mielőtt elfelejtem: a Gy.U. főbb szereplői visszatértek Új-Zélandra, némi plusz forgatásta. Lehet, hogy PJ még az utolsó pillanatban is változtat a Király Visszatér-en? Vagy megint csak elszúrtak néhány régebben felvett jelenetet?
- Gandalf
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- Ulmo
- Nem elérhető
Sorel: Aragorn tényleg szerepelhetne a Hobbitban, pl ott szaladgálhatna Bilbó és Gandalf körül a kicsi Estel Völgyzugolyban
[size=9:1c0sls5c](Jól elvagyunk itt ezzel a Hobbittal, amíg nincs Király Visszatér előzetes )[/size]
- Sorel
- Nem elérhető
Gandalf írta: Szméagol: Szerintem is Arwen felbukkanhat pár perc erejéig Völgyzugolyban, Legolas meg Thranduil oldalán (akár az Öt Sereg Csatájában is). De Galadrielt pl. be lehetne csempészni egy Fehér Tanács - jelenetbe, ahol arról döntenek, mi legyen Dol Guldur Varázslójával... tök buli lenne, ha a Hobbit-filmben mutatnák, hogyan űzik ki Szauront a Bakacsinerdőből! Ja, és persze, Ulmo, jöhet Lobélia a végén!
Csak a szerepeket n
e variálják át, pl. nem szeretném, ha Bard helyett egy női karakter végezne Smaug-gal... brrr...
Ilyen alapon akár Aragorn is szerepelhetne a filmben: Ha jól számolom kb. 12 éves kisfiúként mondjuk labdázhatna Arwen nénivel az erdőszélen.
(Ja bocsánat, Arwen akkoriban Lórienben élt)
- Augustíne
- Nem elérhető
ORLANDO 4ever!!!!
- Arden Borough
- Nem elérhető
főleg a második rész trailerére
Örökké nem eshet...
- Augustíne
- Nem elérhető
Cerebrum írta: Tök jó! Ezt érdemes megnézni!
paul.caffeinatedbliss.com/export/index.php
Mit nézzek rajta?
ORLANDO 4ever!!!!
- Elanor
- Nem elérhető
I feel complete when I feel sick inside
- Arden Borough
- Nem elérhető
Ulmo:elég kegyetlen lenne ha ezek így történnének...
Örökké nem eshet...
- shaira
- Nem elérhető
Tényleg kb-ra mikorra várhatunk Király Visszatér előzetest?
- Lili
- Nem elérhető
Idáig egy alig 2-3 perces trailert sem kaptunk most meg kapnánk egy 48 perces videót?
Ráadásul 530 MB...
Ugye jól gondolom,hogy csak vicc?
- shaira
- Nem elérhető
svindler írta: A gnutella halozatara felkerult egy 48 perces video A Kiraly Visszater kulnobozo jeleneteibol osszevagva! 530MB!
Ez most komoly?
Nincs valami internetcím?
- Ery
- Nem elérhető
Jó vicc!
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Cerebrum
- Nem elérhető
- Ulmo
- Nem elérhető
Éowyn nem a Nazgulok Urát öli meg, hanem Arwent.
A morannoni csata után Aragorn koronázása Barad Dur várában lesz.
Gollam magával rántja Frodót Végzet Katlanba.
Szarumán eljut a Megyébe, és eladja rabszolgának a hobbitokat.
A film végén a Gyűrűlidércek elhajóznak Valinorba.