Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Több
21 éve 6 hónapja #114206 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Ulmo írta:

Alyr írta: És ha Bilbó elmegy, Gollam honnan tudja hogy "Megyeeeeee" "Zááákooossszz" ?

Mondjuk onnan, hogy Bilbó elárulta neki a nevét. Mikor Gollam előbújt a hegyekből, ki tudta deríteni, hová valósi Bilbó.

No, jó a könyv alapján persze. De pont azt beszéltük, hogy a filmen egy kicsit furcsán van megoldva a helyzet, mintha Bilbó nem is találkozott volna személyesen Gollammal.

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #114195 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Rabyn: egy ideig úgy tűnt, hogy a RotK előzetese a Két Torony végén lesz, mint tavaly a TTT előzetese volt. Aztán a New Line valamiért elhalasztotta az előzetes kiadását (talán még nincs kész :hein: ) Így most csak reménykedni tudunk, hogy májusban már itt lesz a trailer.
A palantíros részek valószínűleg rendben lesznek (lehet, hogy Szarumán azzal együtt zuhan le :roll: )

Alyr írta: És ha Bilbó elmegy, Gollam honnan tudja hogy "Megyeeeeee" "Zááákooossszz" ?

Mondjuk onnan, hogy Bilbó elárulta neki a nevét. Mikor Gollam előbújt a hegyekből, ki tudta deríteni, hová valósi Bilbó.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #114175 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Ulmo azt írtad, hogy még egy hónapot kell várni a ROTK bemutatóra..
Akkor most mikor fogjuk vééégre látni???

Én még mindig akkor leszek a legmérgesebb ha elszurják a palanitros részt meg a nazgulkirály megölését.. Akkor nagyon nagyon mérges leszek.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 6 hónapja #114131 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Cerebrum írta: Hmm. Ha már a Hobbit megfilmesítéséről van szó... Ti észrevettétek, hogy a FOTR-ben egy kis hibát vétettek, mikor Bilbó megtalálja a Gyűrűt?

Előttetek van? Bilbó lehajol a Gyűrűért, majd hirtelen meghallja Gollam jajveszékelését és gyorsan elillan onnan. Pedig akkor ugye Gollam még nem is tudhatta, hogy elveszett a Gyűrűje, hiszen azt a Bilbóval való találkozás és a találós kérdések után veszi csak észre...

Szóval kíváncsi vagyok a Hobbitban (ha lesz) ezt megváltoztatják-e vagy sem...

Igen, én ezért gondoltam, hogy nem fogják megfilmesíteni.
És ha Bilbó elmegy, Gollam honnan tudja hogy "Megyeeeeee" "Zááákooossszz" ?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 6 hónapja #114126 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Hmm. Ha már a Hobbit megfilmesítéséről van szó... Ti észrevettétek, hogy a FOTR-ben egy kis hibát vétettek, mikor Bilbó megtalálja a Gyűrűt?

Előttetek van? Bilbó lehajol a Gyűrűért, majd hirtelen meghallja Gollam jajveszékelését és gyorsan elillan onnan. Pedig akkor ugye Gollam még nem is tudhatta, hogy elveszett a Gyűrűje, hiszen azt a Bilbóval való találkozás és a találós kérdések után veszi csak észre...

Szóval kíváncsi vagyok a Hobbitban (ha lesz) ezt megváltoztatják-e vagy sem...

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
21 éve 6 hónapja #114113 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Tavaly nyáron olyan jeleneteket vettek fel a TTT-hez,mint pl. Aragorn lezuhanása, Frodó és Samu verekedése, stb. tehát főleg a film (szerintem) elszúrt jeleneteit.... remélem, idén nem valami új, extrém ötlettel állt elő P.J., hanem mondjuk újraforgatja az osgiliathi jelenetet normálisan a Bővített Változat számára... :roll:

Több
21 éve 6 hónapja #114082 Írta: Ulmo
Szméagol: Frodó és Bilbó együtt biztos nem szerepelnének a Hobbitban, hiszen 78 év korkülönbség van közöttük. Bár ha NAGYON kitágítjuk a sztorit :roll:
Szmóg és Bilbó beszélgetése az egyik nagy kedvencem a könyvben (a találós kérdések mellett :itscool: ) Azt nagyon jó lenne látni!

[size=9:1nt4j8u2]Bocs a áprilisi tréfáért :) nem gondoltam, hogy ennyire komolyan veszed[/size]

Több
21 éve 6 hónapja #114045 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Ulmo : Hát én nem tudom a többiek mit szóltak hozzá, de én TUDOD? HOGY MEGIJEDTEM???!!! Ha ez áprilisi tréfa volt... Még mindig dobog a szívem! MÉG HOGY FRODÓ? ....a Katlanba? Jaaaj. Tudod mikor jöttem rá, hogy viccelsz? Csak alidércek Szürkerévebennél. Bele tudsz gondolnim, hogy mit éreztem? (Hogy lehet valaki ilyen naív.) :D :x Húúúú. Azért...
(Bocs az OFF-ért...)

Gandalf! Légyszi engem kérj fel Gollam szinkronizálására!!! :D Én jobb vagyok, mint Láng Balázs. (Szívesen újra szinkronizálom a GYU-t is. :twisted: )
Szóval én a legjobban a Sárkánnyal való beszélgetést várom, meg persze Gollamot. Viszont én azon gondolkoztam, hogy mutatják, hogy hogyan is kerül Frodó Bilbóhoz... :oops: Na, megszólalt a Frodó fan. De miért ne? Egészen a rég várt ünnepélyig mutathatnák...
Gandalf pedig bemondja: "És így kezdődött a Gyűrű-háború..." (Valahol :roll: :) )

Több
21 éve 6 hónapja #113978 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Wellingotnban? :wink: Hát úgy látszik nagyon a szívéhez nőtt Új-Zéland! (mondjuk asszem ez nem újdonság :wink: :roll: ) :D

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 6 hónapja #113976 Írta: Ulmo
Elanor: részemről mehet a téma (még legalább egy hónapot ki kell bírnunk RotK előzetes nélkül :( addig jöhet a Hobbit és King Kong ).

Annyi adalék a hírhez, hogy ezt az új King Kongot Wellingtonban fogják forgatni.

Több
21 éve 6 hónapja - 21 éve 6 hónapja #113974 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Nos, ezt olvastam ma egy napilapban:

Jackson újrarendezi a King Kongot

Peter Jackson, a Gyűrűk Ura rendezője újra mozivászonra viszi a King Kong című amerikai klasszikust. Az óriási majomról szóló történet forgatásához a Gyűrűk Ura harmadik részének befejezése után kezd hozzá a rendező. A film 2005-ben kerülhet a moziba.

Nem tudom, ez-e a megfelelő topic ennek a dolognak a kitárgyalására (Ulmo...? :) ), de kíváncsi vagyok a véleményetekre :)

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 6 hónapja #113972 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Sorel írta: A "Hobbit" kapcsán:

Gandalf írta: Szméagol: Szerintem is Arwen felbukkanhat pár perc erejéig Völgyzugolyban, Legolas meg Thranduil oldalán (akár az Öt Sereg Csatájában is). De Galadrielt pl. be lehetne csempészni egy Fehér Tanács - jelenetbe, ahol arról döntenek, mi legyen Dol Guldur Varázslójával... tök buli lenne, ha a Hobbit-filmben mutatnák, hogyan űzik ki Szauront a Bakacsinerdőből! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) Ja, és persze, Ulmo, jöhet Lobélia a végén! :wink:

Csak a szerepeket n
e variálják át, pl. nem szeretném, ha Bard helyett egy női karakter végezne Smaug-gal... brrr... :cry:

Ilyen alapon akár Aragorn is szerepelhetne a filmben: Ha jól számolom kb. 12 éves kisfiúként mondjuk labdázhatna Arwen nénivel az erdőszélen.
(Ja bocsánat, Arwen akkoriban Lórienben élt)

Milyen poén lenne, ha a kis Gornit Viggo fia játszaná :roll: :roll: Bár enyhén szólva nem lenne rá alkalmas :x 8O :oops: [size=9:3w1rbe93](bár ki tudja...)[/size]

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 6 hónapja #113909 Írta: adastra
adastra válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Még mielőtt elfelejtem: a Gy.U. főbb szereplői visszatértek Új-Zélandra, némi plusz forgatásta. Lehet, hogy PJ még az utolsó pillanatban is változtat a Király Visszatér-en? Vagy megint csak elszúrtak néhány régebben felvett jelenetet? :roll:

Nem, eddig minden évben visszamentek, de szerintem ez nem "elszúrás" miatt van, inkább Jackson maximalizmusa miatt. Még mindig finomít rajta, még mindig csiszolgat!

"Home is behind
the world ahead..."
www.tar.hu/captainofgondor

Több
21 éve 6 hónapja #113897 Írta: Nimdraug
Nimdraug válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Én úgy hallotam minden film bemutatása előtt még visszamennek Új-Zélandra és egypár jelenetet újra felvesznek a biztonság kedvéért.

Több
21 éve 6 hónapja #113892 Írta: Ulmo
Hát a Fehér Tanács biztos az lenne: Elrond, Galadriel, Gandalf, Szarumán, Radagast egyesült erővel a Varázsló Tornya ellen 8O

Még mielőtt elfelejtem: a Gy.U. főbb szereplői visszatértek Új-Zélandra, némi plusz forgatásta. Lehet, hogy PJ még az utolsó pillanatban is változtat a Király Visszatér-en? Vagy megint csak elszúrtak néhány régebben felvett jelenetet? :roll:

Több
21 éve 6 hónapja #113881 Írta: Gandalf
De tegnap már megterveztem magamban Dol guldur ostromát és Szauron kiűzetését.... lelki szemeim előtt meg is jelent és baromi látványos jelenet lenne! 8) 8) 8)

Több
21 éve 6 hónapja #113879 Írta: Gandalf
És a végén kiderül, nem is a Hobbitot filmesítettük meg, hanem Bilbó titkos naplóját a Humor-topicból! :lol: :lol: :lol:

Több
21 éve 6 hónapja #113863 Írta: Ulmo
Mire PJ belefogna a Hobbitba, mi már elkészülünk a komplett forgatókönyvvel :D
Sorel: Aragorn tényleg szerepelhetne a Hobbitban, pl ott szaladgálhatna Bilbó és Gandalf körül a kicsi Estel Völgyzugolyban :)

[size=9:1c0sls5c](Jól elvagyunk itt ezzel a Hobbittal, amíg nincs Király Visszatér előzetes :) )[/size]

Több
21 éve 6 hónapja #113839 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
A "Hobbit" kapcsán:

Gandalf írta: Szméagol: Szerintem is Arwen felbukkanhat pár perc erejéig Völgyzugolyban, Legolas meg Thranduil oldalán (akár az Öt Sereg Csatájában is). De Galadrielt pl. be lehetne csempészni egy Fehér Tanács - jelenetbe, ahol arról döntenek, mi legyen Dol Guldur Varázslójával... tök buli lenne, ha a Hobbit-filmben mutatnák, hogyan űzik ki Szauront a Bakacsinerdőből! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) Ja, és persze, Ulmo, jöhet Lobélia a végén! :wink:

Csak a szerepeket n
e variálják át, pl. nem szeretném, ha Bard helyett egy női karakter végezne Smaug-gal... brrr... :cry:

Ilyen alapon akár Aragorn is szerepelhetne a filmben: Ha jól számolom kb. 12 éves kisfiúként mondjuk labdázhatna Arwen nénivel az erdőszélen.
(Ja bocsánat, Arwen akkoriban Lórienben élt)

Több
21 éve 6 hónapja #113830 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Jah! Köszi! :wink:

Több
21 éve 6 hónapja #113822 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Augustine:hogy az 50ből 31 (ha jol számoltam) a Lotr-re keres rá! :)
főleg a második rész trailerére

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 6 hónapja #113819 Írta: Augustíne
Svin: ugye tényleg csak vicc volt?! (Én is utálom az április 1.-ét! :x ) :wink:

Cerebrum írta: Tök jó! Ezt érdemes megnézni!

paul.caffeinatedbliss.com/export/index.php

Mit nézzek rajta? :oops:

Több
21 éve 6 hónapja #113806 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Én olyat is hallottam, hogy csak június-július körül lesz trailer :(

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 6 hónapja #113805 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Shaira:én úgy tudom hogy május körülre
Ulmo:elég kegyetlen lenne ha ezek így történnének... :D

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 6 hónapja #113796 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Utálom április 1-ét! Svin! Ez nem volt vicces!!
Tényleg kb-ra mikorra várhatunk Király Visszatér előzetest?

Több
21 éve 6 hónapja #113775 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Ha jól sejtem ez is április 1-ei tréfa lesz...
Idáig egy alig 2-3 perces trailert sem kaptunk most meg kapnánk egy 48 perces videót? :roll: :lol:
Ráadásul 530 MB... :roll:
Ugye jól gondolom,hogy csak vicc? :oops:

Több
21 éve 6 hónapja #113759 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

svindler írta: A gnutella halozatara felkerult egy 48 perces video A Kiraly Visszater kulnobozo jeleneteibol osszevagva! 530MB!

Ez most komoly?
Nincs valami internetcím? :roll:

Több
21 éve 6 hónapja #113689 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Hahahahaha.
Jó vicc!

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 7 hónapja #113672 Írta: Cerebrum
Húúú, már-már a szívroham kerülgetett hirtelen, ahogy elkezdtem olvasni... Rendesen megizzasztottál! :D

Több
21 éve 7 hónapja #113659 Írta: Ulmo
Újabb információk a Király Visszatér változtatásairól:

:arrow: Éowyn nem a Nazgulok Urát öli meg, hanem Arwent.
:arrow: A morannoni csata után Aragorn koronázása Barad Dur várában lesz.
:arrow: Gollam magával rántja Frodót Végzet Katlanba.
:arrow: Szarumán eljut a Megyébe, és eladja rabszolgának a hobbitokat.
:arrow: A film végén a Gyűrűlidércek elhajóznak Valinorba.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.790 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére