Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Több
21 éve 7 hónapja #113647 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Tök jó! Ezt érdemes megnézni!

paul.caffeinatedbliss.com/export/index.php

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja - 21 éve 7 hónapja #113646 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Gandalf írta: Ez A Gyűrű kersésében van leírva (Az erebori kutatás c. fejezet) Érdemes elolvasni, mert új megvilágításba helyezi A hobbitot! :wink:

Húú, azt még csak most tervezem, hogy elolvasom. :oops:

Amúgy ez a ROTK összeállítás hogyan érhető el?

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #113645 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Cerebrum írta:

Azt is olvastam, hogy tkp. Gandalf azért küldi el Bilbóékat a Sárkány elpusztítására, mert ki akarja vonni a forgalomból, még mielőtt Sauron megerősödik és felhasználhatná a Gy.H-ban!

Hmmm. Ez érdekes. De akkor mondjuk miért nem a tündékre bízta? Vagy a Fehér Tanácsra?

Ez A Gyűrű kersésében van leírva (Az erebori kutatás c. fejezet) Érdemes elolvasni, mert új megvilágításba helyezi A hobbitot! :wink:

Több
21 éve 7 hónapja #113642 Írta: Cerebrum
:D Nekem a Nyelem fájt a legjobban. :x Meg az, hogy drágaságom helyett azt mondja szívemnek szottya. :mad2:

Azt is olvastam, hogy tkp. Gandalf azért küldi el Bilbóékat a Sárkány elpusztítására, mert ki akarja vonni a forgalomból, még mielőtt Sauron megerősödik és felhasználhatná a Gy.H-ban!

Hmmm. Ez érdekes. De akkor mondjuk miért nem a tündékre bízta? Vagy a Fehér Tanácsra?

Több
21 éve 7 hónapja #113641 Írta: svindler
svindler válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
A gnutella halozatara felkerult egy 48 perces video A Kiraly Visszater kulnobozo jeleneteibol osszevagva! 530MB!

Több
21 éve 7 hónapja #113640 Írta: adastra
adastra válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Cerebrum írta: Azért remélem (ha tényleg lesz), hogy a Hobbit filmen kicsit komolyabb hangvételű lesz, mint a könyvben. Olyan, mint amilyennek később Tolkien is szerette volna, hogy legyen.

Én is azt remélném. Már csak azért is, mivel a Gy.U. után olvasva nagyon sok utalás, összefüggés megvilágosodik benne. Csak a magyar fordítást, csak azt tudnám feledni! :)
Tényleg nem akarja valaki újrafordítani - baromira ráférne (manók, babók, törpék, tündérek brrrrr! :evil: ).

"Home is behind
the world ahead..."
www.tar.hu/captainofgondor

Több
21 éve 7 hónapja #113637 Írta: Gandalf
A könyvben Frodó kb. annyi éves, mint amennyi Bilbó volt A babóban. De a filmben Frodó sokkal fiatalabb!

Több
21 éve 7 hónapja #113635 Írta: adastra

Gandalf írta: Azért Bilbó nem volt annyira fiatal! A Gyűrű miatt nem nagyon öregedett!

De azért mégiscsak 60 évvel a Gy.H. előtt játszódik. Másrészt a könyvben Frodó sem olyan fiatal: 30-40 éves?

"Home is behind
the world ahead..."

Több
21 éve 7 hónapja #113630 Írta: Cerebrum
Azért remélem (ha tényleg lesz), hogy a Hobbit filmen kicsit komolyabb hangvételű lesz, mint a könyvben. Olyan, mint amilyennek később Tolkien is szerette volna, hogy legyen.

Több
21 éve 7 hónapja #113622 Írta: Gandalf

Több
21 éve 7 hónapja #113615 Írta: adastra

Szerintem jó keret lenne az ha a film elején az öreg Bilbó meséli a történetet, mondjuk Frodónak, közben az ifjú Bilbó kalandjai lennének, közben, és még a végén feltűnnének. Frodónak örülnének a lányok...

Én meg eljátszottam ennek hallatán azzal az ötlettel, mi lenne, ha a fiatal Bilbót is Elijah játszaná? Vagy ez túl direkt lenne? Hiszen a sztoriban elvégre a rokona! :lol:
És egy csomó "ismerősünk" feltűnhetne,a hogy már említette Gandalf is, csak szegény Aragorn nem férne bele :cry:

"Home is behind
the world ahead..."

Több
21 éve 7 hónapja #113610 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Én elvállalom Szmaugot :twisted: (profil)

*Fúj dehogy

De igen, drágaszágom

*ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! HELP!!

*(pillanatnyi üzemzavar (skizofrénia!!! :( ))

Kārātārānen a áirâë...

Több
21 éve 7 hónapja #113585 Írta: Gandalf
Én Gandalfot raknám be narrátornak, hogy ne Bilbó szemszögéből lássuk a történetet. Így nagyobb távlatokat kapna és jobban rálátnánk a középföldi eseményekre. Egy amolyan utólagos visszaemlékezése az öregnek...

Több
21 éve 7 hónapja #113536 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Niphredil/Szméagol írta: Gandalf, ezek valóban remek ötletek! Egyébként egy Tv-újságban azt olvastam, hogy Sir Ian McKellen terveket készít PJ-vel A hobbit tévéfilm-változatáról. :bounce:
Olyan jó lenne! Szóljunk PJ-nek, hogy szerzödtesse Gandalfot rendezönek (vagy minimum forgatókönyvírónak). 8)

Vagy Gandalfnak. Végül is van már egy Elrondunk (Hugo Weaving, vagy ÉN :wink: ), és egy törpünk is (John-Rhys Davies).

Szerintem jó keret lenne az ha a film elején az öreg Bilbó meséli a történetet, mondjuk Frodónak, közben az ifjú Bilbó kalandjai lennének, közben, és még a végén feltűnnének. Frodónak örülnének a lányok...

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
21 éve 7 hónapja #113457 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Ulmo írta: A hírek szerint a PJ-féle King Kong bemutatóját 2005-re tervezik:

www.theonering.net/perl/newsview/8/1049071622

Ez a King Kong-os film is nagy vágya PJ-nek? Én nem rajongok azt ilyen típusú filmekért, de ha PJ rendezi tuti, hogy megnézem 8) :wink:

itt egy cikk róla :arrow:
www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=8021

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 7 hónapja #113387 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Hát ?szintén szólva én nem örülök ennek a King Kong dolognak --> Oltári nagy hülyeség, csak lejáratná magát P.J.
Viszont a Hobbitnak én is örülnék. :)

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 7 hónapja #113384 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
A hírek szerint a PJ-féle King Kong bemutatóját 2005-re tervezik:

www.theonering.net/perl/newsview/8/1049071622

Sir Ian McKellen egyelőre csak győzködi PJ-t, hogy csinálja meg a Hobbitot. Én bízom benne, hogy elvállalja.

Több
21 éve 7 hónapja #113359 Írta: adastra

Niphredil/Szméagol írta: Egyébként egy Tv-újságban azt olvastam, hogy Sir Ian McKellen terveket készít PJ-vel A hobbit tévéfilm-változatáról. :bounce:

Hát az szuper lenne, de igazán tényleg az előbbi ötletekkel megfűszerezve :D

De most azt olvastam egy honlapon, hogy 2005-ben (v.2005-re?) King-Kongot akar forgatni PJ. Ezt már amúgy is olvastam, hogy szíve vágya volt...

"Home is behind
the world ahead..."

Több
21 éve 7 hónapja #113348 Írta: Niphredil/Szméagol
Gandalf, ezek valóban remek ötletek! Egyébként egy Tv-újságban azt olvastam, hogy Sir Ian McKellen terveket készít PJ-vel A hobbit tévéfilm-változatáról. :bounce:
Olyan jó lenne! Szóljunk PJ-nek, hogy szerzödtesse Gandalfot rendezönek (vagy minimum forgatókönyvírónak). 8)

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 7 hónapja #113332 Írta: Gandalf

Több
21 éve 7 hónapja #113325 Írta: Ulmo
Ha PJ végül elvállalná a Hobbit elkészítését (legalább a producerséget), jó ötlet lenne a Gy.U. filmek szereplőit betenni a filmbe.
Gandalf, nagyon jókat írtál :itscool: Egy ilyen Hobbitot nagyon szívesen megnéznék!

Több
21 éve 7 hónapja #113321 Írta: Gandalf
Szméagol: Szerintem is Arwen felbukkanhat pár perc erejéig Völgyzugolyban, Legolas meg Thranduil oldalán (akár az Öt Sereg Csatájában is). De Galadrielt pl. be lehetne csempészni egy Fehér Tanács - jelenetbe, ahol arról döntenek, mi legyen Dol Guldur Varázslójával... tök buli lenne, ha a Hobbit-filmben mutatnák, hogyan űzik ki Szauront a Bakacsinerdőből! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) Ja, és persze, Ulmo, jöhet Lobélia a végén! :wink:

Csak a szerepeket ne variálják át, pl. nem szeretném, ha Bard helyett egy női karakter végezne Smaug-gal... brrr... :cry:

Több
21 éve 7 hónapja #113306 Írta: hódica

Sesy Olórea írta:

Sorel írta: Egy filmben mindenképen kellenek női szereplők. És szerelmi szál is.

De ez nem csak egy film, ez a GyU!

De, hogy eladható legyen hálivúúúúúúdban kell bele lámúúúúr (ami női szereplő nélkül elég nehez, de manapság ki tudja...). :roll: :D

Több
21 éve 7 hónapja #113295 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Hát nem tudtím, hogy Liv olyan híres színész... :roll: És egyáltalán miért is akarta PJ annyira betenni a filmjébe?

A Hobbitban pedig simán feltűnhet az apja mellett Völgyzugolyban, egy-egy jelentőségteljes pillanatnál, mikor Bilbó a tündéket csodálja... :P :x :twisted: :D (Azt is el tudom képzelni, hogy Thranduil mellett ott fog állni Legolas...)

Több
21 éve 7 hónapja #113287 Írta: Ulmo
Gandalf: elfeledkezel a hőn szeretett Lobéliáról :) Bár ő csak a sztori végén bukkan elő. Női főszereplő tényleg nincs a Hobbitban :(

Több
21 éve 7 hónapja #113275 Írta: Saczy
Saczy válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
figyelj képesek rá és berakják pl arwent vagy galadrielt vagy mittom én kit...egy bakacsin erdei csajt.... :D

Elen síla lúmenn omentilelvo!

Több
21 éve 7 hónapja #113211 Írta: Gandalf
Gyerekek, mi lesz, ha a Hobbitot filmesítik majd meg? Abban egyetlen árva női szereplő sincs! :roll: Márpedig közönségfilm női szereplők nélkül....

Több
21 éve 7 hónapja #113166 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Sorel írta: Egy filmben mindenképen kellenek női szereplők. És szerelmi szál is.

De ez nem csak egy film, ez a GyU!

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~

Több
21 éve 7 hónapja #113139 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Lehet, hogy előre nem kaptak a szinészek olyan sok gázsit, de utólag azért elég jól kaszálhatnak...

Több
21 éve 7 hónapja #112968 Írta: hódica

Sorel írta: Ha Julia Roberts, vagy Jennifer Lopez játszaná Arwent, akkor lehetne arra gyanakodni, hogy csak a nagy név miatt tették be - P. J.-t sok mindennel lehet vádolni, csak azzal nem, hogy a hollywoodi népszerűség alapján válogatott volna színészeket.

Nem hiszem, hogy ezek a szárocskák vállalták volta a forgatás megpróbáltartásait, s kötve hiszem, hogy olyan "csekély" honoráriummal is megelégedtek volna, mint Liv.(Persze, azért ő sem éhbérért forgatott, de bizos nem kapott annyit, mint amennyit mondjuk a fent említett (színész)nőcskék kértek volna :roll: Meg elég nehéz elképzelni egy JLo-t Awrennek, mikor mindenki tudja, hogy mekkora egy hisztérika :x :x

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.722 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére