Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Több
21 éve 8 hónapja #105568 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Alyr Arkhon írta: Ha a FotR ban összekovácsolták, akkor a FotR második részében (tehát Völgyzugoly után) és az egész TTT alatt Aragorn miért a régi kardját használja?

A válasz egyszerű, a FotR-ban nem kovácsolták még össze, így végig nem is azt viselte. Az Andrúilt pedig valószínűleg Halbarad hozza magával (északi kószák), hogy vele lesz Arwen, azt nem tudom.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #105563 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Jaj, jaj! Egyre jobban kezdek félni, h mi lesz! Bár sztem teljesen fölösleges, mert akárhogy sikerül is a film, biztos nem fogom +utálni! :wink:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #105560 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Ha a FotR ban összekovácsolták, akkor a FotR második részében (tehát Völgyzugoly után) és az egész TTT alatt Aragorn miért a régi kardját használja?

Na ez egy jó kérdés. Már arra is gondoltam, hogy az az Anduril, amit használt, de hát nem túl valószínű, hogy a tünde-kovácsok a markolatát is megváltoztatták.

Csak akkor azt nem értem, hogy a kard hogyan jut majd el Aragornhoz, ha nem a vögyzugolyi indulásukkor kapja meg. Van egy olyan rossz érzésem, hogy Arwen viszi majd el neki...

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
21 éve 8 hónapja #105555 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Cerebrum: akkor újra megkérdezem:

Ha a FotR ban összekovácsolták, akkor a FotR második részében (tehát Völgyzugoly után) és az egész TTT alatt Aragorn miért a régi kardját használja?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 8 hónapja #105344 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

...nem mondanám, hogy kevésszer láttam a FotR-ot, de a Narsil összekovácsolására vhogy nem emlékszem!! Sztem Alyr mondja jól, hogy az csak a RotK-ban fog megtörténni!!

Hát igen, konkrétan nem volt róla szó, de emlékeim szerint a bővített verzióban Elrond megemlítette, hogy a tünde kovácsok újra tudják a Narsil-t kovácsolni. Tehát a ROTK-ban nyilván egy kicsit visszamennek majd az időben, oda mikor a csapat elindul Völgyzugolyból (mint a TTT-ben az Arwen-es részeknél), és itt lesz szó a kardról. Szóval erre értettem azt, hogy már a FOTR-ben újjákovácsolták...

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
21 éve 8 hónapja #105218 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
akkor én most picit pesszimista leszek: a második rész megbizonyosított arról, hogy semmi jót nem várhatok a köv résztöl, és most a legrosszabbakra számítok. eleve az elsö és második részre is rossz elöérzettel ültem be, hogy úúristen, nehogy elrontsák. az elsö résznél nagyon örültem, hogy ez nem így lett, a második részrö meg ne is beséljünk... :? úgyhogy jobb ha nem is ámítom magam szépekkel és jókkal, be kell látni hogy ez is csak egy film, aminek nézökre van szüksége, és ennek érdekében sokban eltér a könytöl :? (de ezt már máshol kitárgyaltuk :D )

Több
21 éve 8 hónapja #105202 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Szerinem, ha minden kósza hírt kp-nek vennénk, már rég öngyilkosok lehettünk volna. Tényleg nem volt semmi, amilyen hírek a TTT előtt szárnyrakeltek :roll: (az az Arwenes szerencsére nem lett igaz, meg a szerelmi 3szög sem :lol: )

Már nagyon várom a trailert :wink: :D

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 8 hónapja #105200 Írta: Lominas
Lominas válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Nem hiszem, hogy kimaradna a Megye megtisztítása... Én is azt olvastam, hogy PJ tudja, hogy az Tolkiennek fontos volt és nem hagyja ki.
Bár kétségtelen, hogy azt a részt nagyon nehéz lesz filmrevinni, úgy, hogy hatásos is legyen. A hatalmas csaták után, katarzis, a gyűrű megsemmisül, stb. nem nagyon lesz egyszerű tovább fokozni a feszültséget és meg kell oldani a problémát, hogy senki ne érezze túlnyújtottnak a filmet...
szóval nem1xű, de PJ-nek képesnek kell lennie rá.

Az a felnyársalt Szarumán meg... lehet, hogy csak megtévesztés :itscool:

és végülis az is nagyon hatásvadász, hogy így a film elején kovácsolják össze a kardot. Megadja az alaphangulatot. Különben ezt nagyon eltalálták, hogy minden film egy ilyen felütéssel kezdődik. Első részben a csatajelenet, másodikban Gandalf vs. Balrog, itt meg ez.

Szóval én nem aggódom. 210 perc, úgyhogy csak jó lehet :mrgreen:

Én kicsit Szauron megjelenítésétől félek... szerintem jó ez így ahogy van, ez a Barad-dur tetején villogó szem el lett találva. Sokkal rémisztőbb dolog az ismeretlen. Nem véletlen az, hogy Tolkien sem taglalja, hogy néz ki. Nekem már az a páncélos figura is túl kézzelfogható volt. Bár nem volt rossz megoldás.
Egyébként a könyvben ha jól emléxem, mikor Pippin belenéz a palantírba, akkor látja Szauront, de OTT SEM tudjuk meg, hogy is néz ki. nem véletlenül.
Ha sikerül tényleg szuperül megcsinálni, akkor meg emelem kalapom :hello:

Több
21 éve 8 hónapja #105180 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Elanor: No meg az Arwen-Aragorn-Legolas szerelmi háromszög :lol: Jah meg a tündeSEREG Helmszurdokban...meg még egy csomó minden...szó nincs okunk pánikolni ;) Hiszem ha látom ;)

Több
21 éve 8 hónapja #105175 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Rabyn: olvasd el a könyvet, abban benne van, hogy mikor születik Elanor (khm... ;) ).

Megye megtisztítása: erről már hallottunk olyat, hogy végképp kimarad, de aztán vki berakott egy linket, hogy mégis benne lesz, csak nem olyan formában, ahogy a könyvben. Sztem ez csak jövő januárban fog kiderülni... :roll:

Narsil:
Cerebrum: nem mondanám, hogy kevésszer láttam a FotR-ot, de a Narsil összekovácsolására vhogy nem emlékszem!! Sztem Alyr mondja jól, hogy az csak a RptK-ban fog megtörténni!!

És Telunak van igaza: a TTT, meg a FotR előtt is milyen rémhírek terjengtek már (talán a legdurvább az Arwen-Aragorn-Éowyn szerelmi háromszög volt), és azoknak sem volt semmi alapjuk!

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 8 hónapja #105146 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Rabyn: persze, minden hír hír, de nem mind lesz igaz.

:arrow: Pl. Szarumánnak 5 különféle halált filmeztek le, és garantáltan nem az lesz, amit közkézre adtak az interneten. Folyamatosan csiszolják az utómunkálatokon a dolgokat. Én úgy hallottam, hogy igen erős titoktartást kellett fogadni az egész stábnak (by filmkönyv...)

Majd a 3. rész után megbeszélhetjük, hogy mi jött be a pletykákból.

Mellesleg tiszteletet PJ-nek :!: , ha nem tetszik a film Neked, akkor csinálj jobbat :roll: :twisted:

Több
21 éve 8 hónapja #105125 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
nem moindtam hogy nem lesz palatir.. csakhogy sztem nem lesz.-((((

Az biztosan szarumán-((( (azon a képen amit láttatok)

De azt tényleg nem értem,hogy a film vége felé samu lánya szalad Samu elé. De amikor ők elindultak Frodoval akkor még Samu nem volt összeházasodva Rozival. akkor hogy csinálta neki a gyereket??

És még1x elnézést nem akarok pánikot kelteni de gondoltam beirom hiszen minden hir hir. nem?

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 8 hónapja #105114 Írta: Ery
Nyugalom! Lesz palantír és Cirith Ungol! meg a többi is (kivéve a megye megtisztítását).

Καναπή!

Több
21 éve 8 hónapja #105113 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Narsilt már összekovácsolták Andúrillá?
Akkor Aragorn mért nem azt hordozza magával?

Szerintem a filmben a RotKban kovácsolják össze, és ezt PJ már a FotR elott megmondta.

Szarumán lelökése pedig osszel képként is felkerült valahova, és erosen találgattuk, nem Gandalf-é, mert állítólag a ruhája Gandalfé volt...
A Megye megtisztítása...
nos ezzel kapcs is voltak hírek...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 8 hónapja #105111 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Már leírtam a másik topicban is.... csalódott vagyok...nagyon... DE, Emberek! Hogyha valamiről nincs hír akkor az nem biztos hogy kimarad!!!!! Emlékeztek hogy PJ mit mondott? Hogy a második részben változtatott a legtöbbet tehát...van remény ;) Remélhetőleg... ;)

Több
21 éve 8 hónapja #105108 Írta: Ery

Rabyn írta: Tehát: a kezdő jelenet az ahogy összekovácsolják a Narsilt (bocs de sztem azt már összekovácsolták!!)

Hát igen össze kellett volna, de elmaradt, s így csak most fogják majd.

Καναπή!

Több
21 éve 8 hónapja #105107 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Rabyn írta: és pippin a palantirral is.

Nyüssz! Pedig az annyira aranyos rész volt... :(

Több
21 éve 8 hónapja #105105 Írta: Rabyn
Hát én már most csalodtam...
nagyon-(((

Egyébként olvasd el mert a könyv klasszisokkal jobb..

Igen sztem is kimarad a megye megtisztiása és pippin a palantirral is.

Több
21 éve 8 hónapja #105096 Írta: Augustíne
Jézus! :?
Most azon gondolkozom, hogy elolvassam-e a 3. részt, és nagyjából tudjam előre a történetet, vagy inkább ne, és akkor nem csalódok akkorát, ha vm. nem úgy lett a RotK-ban, mint ahogy elképzeltem... :wink:

Ööö...milyen "gépek" nyársalják fel Szarumánt? :?

Több
21 éve 8 hónapja #105079 Írta: Cerebrum

a kezdő jelenet az ahogy összekovácsolják a Narsilt (bocs de sztem azt már összekovácsolták!!)

Hajaj! Már a FOTR-ben...

SZARUMÁN MEGHAL!!! GRÍM LELÖKI AZ ERKÉLYRŐL ÉS FELNYÁRSALJA EGY GÉPEZET.

Atyaúristen! :x Akkor gondolom a Megye megtisztítása is elmarad... :(

A legvégén Galadriel elmonmdja miként hal meg Arwen és Aragorn és ezt még láthatjuk is.

Azért remélem mást is mondd majd...

Több
21 éve 8 hónapja #105075 Írta: Rabyn
Sziasztok!
Nem tudtam hova rakjam ezt be de szeritem ide is jo lesz.
Megtudtam hireket a Király visszatrérről..
Szomoru hirek de hirek..-(

Tehát: a kezdő jelenet az ahogy összekovácsolják a Narsilt (bocs de sztem azt már összekovácsolták!!)

SZARUMÁN MEGHAL!!! GRÍM LELÖKI AZ ERKÉLYRŐL ÉS FELNYÁRSALJA EGY GÉPEZET. :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:

Lesz viszont banyapok..

Aragorn is végigmegye a holtak ösvényén

És ispotály is lészen (há hiszen vhol egymásba kell szeretni Éowynnek és Faramirnak)

Gondort támadó hajoflotta(???)

Pelennor mezeje lesz a csúcs!! (Remélem NEM arwen öli meg a nazgult!!!)

Lehetésges, hogy látjuk Szauront!!

A film utolsó jelentei között lesz szürkerév ahol a feketlovasok elhagyják középföldét (ezt nem egészen értem őket megölték nemde???)

Samu lánya Elanor is megjelenik a film végén (csak tudnám mikor csinálta))) :roll:

A legvégén Galadriel elmonmdja miként hal meg Arwen és Aragorn és ezt még láthatjuk is.

Én mélységesen csalodott vagyok-( :bawling: :crying: :closed: :eek2:

Több
21 éve 8 hónapja #105004 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Én a Westendben nem láttam kalóz DVD-t, csak normált, bővítettet, meg díszdobozosat. De mind a FotR volt.
Aki megvette a kalóz-TTT-t, kenje a hajára :)

Több
21 éve 8 hónapja #105000 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Utánajárt vki a kalóz DVD-nek? Mikor ott voltam a Lurdyban TTT-t nézni, még előtte bementem egy fotósboltba, az egyik eladónő egy DVD-t szorongatott a kezében, csak a szemem sarkából láttam, de aztán mondta a másiknak, hogy kíváncsi már A két toronyra, ha hazaér, megnézi, itt a szinkronos változat!!! Végül is nem kérdeztem rá, meg el is rakta. Ez február 12-én, szerdán történt, másnap kérdezi az egyik legjobb barátom: Hallottam-e, hogy a Media Marktban lehet kapni kalózkiadást a TTT-ből, ráadásul magyarul beszélőt. Ezért írtam be ide. Ha igaz volt, azóta csak eladták azt az adagot, többet meg tuti nem adnak, mert teljesen illegális a buli.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
21 éve 8 hónapja #104763 Írta: Augustíne
2 tünde szöveg, feltehetőleg a ROTK-ból:

www.elvish.org/gwaith/movie_rotk.htm#law

Több
21 éve 8 hónapja #104655 Írta: Niphredil/Szméagol
Meg Pippin és a palantír és a Banyapók! Köszi, Ulmo, remélem, ezek tényleg benne lesznek. És remélem, hamar eltelik az idö március végéig...
Most ezzel a kalóz TTT-dvd-vel mi van?

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 8 hónapja #104243 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
de várom már a trailert :!: :D :D bene lesz Faramir és Éowyn találkozása :D :D :D (de persze a többi rész sem mellékes :lol: :wink: )

lehet, hogy későn szólok, de ma este az rtl klubon lesz a Ronin c. film Sean Beannel :!:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 8 hónapja #104142 Írta: Augustíne
Húúú, Ulmo: Nagyon-nagyon köszi!!! Már iszonyatosan várom!!! :D

Több
21 éve 8 hónapja #104098 Írta: Ery
Ez lesz a márciusi trailerben? Alig várom már. Erősen vissza kell fogjam magam, hogy a feladatomra tudjak koncentrálni.

Καναπή!

Több
21 éve 8 hónapja #104086 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Innen: :)
www.theonering.net/perl/newsview/8/1044081420

De ez még csak pletyka, majd meglátjuk mi lesz belőle :roll:

Több
21 éve 8 hónapja #104083 Írta: Augustíne
Woww! Honnan tudod? :wink:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.757 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére