Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Több
21 éve 10 hónapja #91546 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Te jóó isten és akkor mi maradt ebbe a filmbe??
Leglább holtláp lesz??
És Aragorn felkelti a halottakat?? vagy azt is sziveskdetek kihagyni?-(( :cry:

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #91544 Írta: julien
julien válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Sziasztok mindenki.

Tudna valaki segíteni nekem, hogy hol lehet Internyeten rendelni plakátokat a filmhez? Előre is köszi.

Julien :oops:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #91490 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Nem. Ugyanis Banyapók része kb Minas Tirith ostromával egyszerre játszódik (ami sokkal odébb van még), így elég nehéz lett volna belegyömöszölni ebbe a filmbe.

Több
21 éve 10 hónapja #91487 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Ulmo: biztosan azt gondolták, hogy a 3. köny túl rövid, ezért megtoldották... az első rész sem ott ért véget,ahol a könyvben... bár ez nem volt ennyire zavaró.
Elhiszem,hogy fontos a Helm szurdoki csatajelenet, de talán nem kellett volna 30 percig verni az ellent, hanem lecsíphettek volna 10 percet a banyapóknak is.... nem gondolod? :evil:

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 10 hónapja #91482 Írta: Ulmo
kriszana: sajna igaz... :(
Nem hiába lesz 3,5 órás a Király Visszatér, ami most kimaradt, ott lesz bepótolva.

Több
21 éve 10 hónapja #91480 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
affene :!: Nagyon kiakadok, ha nincs banyapók...akkor minek kapta Frodó Elendil fényét? hol fogja használni?
Arra várok,hogy Vasudvardnál találkozik ez az egész társaság, és azt átrakták a 3. részbe :?: Ez kész őrület. Mondjátok,hogy nem igaz :twisted:
/me dühös...nagyon...

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 10 hónapja #91450 Írta: nido
nido válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Én se sokat szoltam még, de el kell kezdeni.

Állítólag (német ismerős) Vasudvard még bennne van, az a vége, hogy ellovagolnak, Frodóék meg bolyonganak vmi erdőben.
Persze lehet, hogy nála Vasudvard = Edoras, mert a könyvet nem olvasta, és a film se tetszett neki. :cry:

Több
21 éve 10 hónapja #91443 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Aj pedig igazából azt a jelenetet vártam nagyon amikor Aragornék és a két hobbit találkoznak Vasudvardnál :) .
Amikor Gimli olyan mulatságosan kikel magából! :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :) :) :? :? :( :( :cry: :cry: :cry:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 10 hónapja #91356 Írta: Ulmo
Gyöngyszem: Gríma kihajigál néhány dolgot a toronyból, de csak a Király Visszatérben (az egyik nagyot fog koppanni ;) ) Gandalfék is csak akkor érnek el Vasudvardba.

Több
21 éve 10 hónapja #91275 Írta: Niphredil/Szméagol
Aragornék szála alig ér majd túl a Helm-szurdoki csatán. Vagy nem is?
Egyébként tegnap láttam az Mtv-n (Music Television :) ) azt a jó kis werkfilmet, isteni! Reémlem, fogják még adni!
:wink:

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 10 hónapja #91268 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Havaska,Gyongyszem:NEM :( !!!!
de van mas,amiert erdemes megnezni :wink: !

'a prayer for the wild heart,kept in cage'

Több
21 éve 10 hónapja #91252 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Bocs a hozzászólásért, bogarásszátok valahogy ki. Akkor Gríma sem fogja a palantírt kihajítani :hein: A Banyapók nuku??? Szegény húgom, pedig ezért várja a 2. részt.

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 10 hónapja #91221 Írta: Havaska
Havaska válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Akkor Gandalfék el se mennek Vasudvardba pálcát törni :?: :o :hein: :rmad2:

Előre Éorlfiak!
Ne féljétek a Sötétséget!

Több
21 éve 10 hónapja #91196 Írta: Ulmo
Faramir lóháton :hein: Nekem ez új... Az egyik előzetesben Éomer volt, kicsit ziláltan, véresen, lóháton egy erdőben. Ez állítólag a Vas-folyónál vívott csata után volt, ahol Théodred elesett.

Több
21 éve 10 hónapja #91188 Írta: svindler
svindler válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Nemcsak Banyapok maradt ki.
Mind a 3. mind a 4. konyv utolso 4-4 fejezete kimaradt A Ket Toronybol.

Amugy az egyik elozetesben volt egy olyan kep, amin Faramir lathato lohaton egy erdoben. Ez a filmen nem lathato. Sot szerintem egy olyan Frodo-s jelenet is volt ami szinten nincs a filmben.

Több
21 éve 10 hónapja #91152 Írta: Ery
Hát ezt meg!

Καναπή!

Több
21 éve 10 hónapja #91146 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Lerawen:Arwen alig lesz a filmben,amennyit lesz,az pedig nagyon szep es jo lesz :wink: (ezt jol megaszontam :lol: )!!!!!

'a prayer for the wild heart,kept in cage'

Több
21 éve 10 hónapja #91142 Írta: Lerawen
Lerawen válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Salve!

Új vagyok még itt, de szeretnék hozzászólni :closed: :roll: :

Gyöngyszem!:Való igaz, hogy "Ilájdzsá", de szerintem mindenki úgy mondja, ahogy neki jól esik. Én is 'Elijáh'-nak ejtem és van ismerősöm aki 'ilájdzsnak'. Ejtsd úgy, ahogy jól esik.
:itscool:

Bemutatók: Egyet értek Minervával, én is a bemutatók hatása alatt állok. Sikerült is eddig felvenni majdnem 1 órányi anyagot. :roll:

Micsoda?!!!? Nem lesz Banyapók?! :?: :eek4: :cry:
Bezzeg az Arwen mennyi időt foglal a filmben!!! :cry: :evil:

Na, jó! Befejezem. :D

Namarie!

"Közel a Föld, oly végtelen a nyugalom
Álomtalan a leghosszabb álom..."

Több
21 éve 10 hónapja #91135 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Nem "Ijájdzsá", hanem "Ilájdzsá".

Több
21 éve 10 hónapja - 21 éve 10 hónapja #91033 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Pontosabban [ilájzsá (rövid á-val a végén)] :wink:

Banyapók a Két Torony könyv végén van, de PJ áttette a ROTK elejére a történetet.

Több
21 éve 10 hónapja #90905 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Gyönygyszem! Az Elijah-t tényleg "Ilájdzsá"-nak kell ejteni, bár ezt már régebben +tárgyaltuk a Frodós topicban! Tuti! :wink: :)
Amúgy bocs! Lehet, hogy én vagyok hülye, de a Banyapók nem a 3. részben lesz? :? :roll:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 10 hónapja #90851 Írta: Ery
Szó mi szó, az a sok hieroglifa tényleg zavaró.

Καναπή!

Több
21 éve 10 hónapja #90846 Írta: A Fák Úrnője
Nah, ebből a hozzászólásból semmit sem értettem... egy fél ismétlés, és rengeteg egybeírt quote. Hajajaj... kifejtenéd világosabban az ezzel a hozzászólásoddal közölni kívánd információt? Nah, most olyan voltam, mint Doodie... ezt jól megaszondtam :)

Na tessék, ezzel az üzivel elkéstem... :roll:

Nin o Chithaeglir, lasto beth daer,
Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!

Több
21 éve 10 hónapja #90844 Írta: Lora
Ez hogy tudta így az üzenetem megszerkeszteni!???????????
Bocs mindenki

Több
21 éve 10 hónapja #90842 Írta: Lora
Ez a szinkron.....
Én is eléggé kiakadtam, meg "Ilijá" Wood, az Rtl-en "Eládzsá"W. Én "Elijáh"-nak ejtem. Akkor most hogy kell?
Az MTV-sb&#337;l csak az a jelenet tetszett, amikor (talán a Banyapóknál) Frodó fekszik (talán ájultan, úgy nézett ki) a földön, és Samu rángatja, majd Frodó kezét hirtelen magához rántja(csak pár mp). Ez tök jó volt. :roll: nekem tetszett ez a jelenet. meg vmi olyat mondtak hogy A Gy&#369;r&#369; segítségével a jöv&#337;be látsz, mondd mit hoz a jöv&#337;? <--Ilyen hogy kerül bele :?: :!: Ez a szinkron.....
Én is eléggé kiakadtam, meg "Ilijá" Wood, az Rtl-en "Eládzsá"W. Én "Elijáh"-nak ejtem. Akkor most hogy kell?
Az MTV-sb&#337;l csak az a jelenet tetszett, amikor (talán a Banyapóknál) Frodó fekszik (talán ájultan, úgy nézett ki) a földön, és Samu rángatja, majd Frodó kezét hirtelen magához rántja(csak pár mp). Ez tök jó volt. :roll: nekem tetszett ez a jelenet. meg vmi olyat mondtak hogy A Gy&#369;r&#369; segítségével a jöv&#337;be látsz, mondd mit hoz a jöv&#337;? <--Ilyen hogy kerül bele :?: :!:

Több
21 éve 10 hónapja #90629 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Én is lemaradtam róla, bár most el&#337;zetes-túltengésben szenvedek... :roll: :D

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 10 hónapja #90553 Írta: A Fák Úrn&#337;je
Nyugi ipszilon, már igazán nem kell sokat várni, hogy az egész filmet egészben lásd! :wink:

Nin o Chithaeglir, lasto beth daer,
Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!

Több
21 éve 10 hónapja #90527 Írta: ipszilon
ipszilon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
nyugi, én is lemaradtam, pedig én még tudtam is róla, csak az én drágalátos Odüsszeuszom kalandjaival voltam elfoglalva. hogy verné meg az isten! :rmad2:

Domb? Hm... igen, ezaz, bár elég elhamarkodott szó olyasmire, ami azóta itt áll, mióta a világ ezen része alakot öltött.

Több
21 éve 10 hónapja #90468 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Köszi a vigasztalást!! Azt hiszem ennél nagyobb problémám nem is lesz soha! Max az, hogy hogy jutok ka a köv. premierre Londonba!! :wink:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 10 hónapja #90459 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Off:Augustine, ne bántsd magad. Nem vagy szerencsétlen, hülye se és figyelmetlen se. Különben ne legyen soha ennél nagyobb problémád!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.735 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére