Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Több
21 éve 10 hónapja #88744 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Jaaaaj :!: hát nem lemaradtam az MTVs bemutatóról???deee! :( Venvégségben voltunk benne-a videjónk tropa...én meg peches! :cry:

Faramir pont annyira változott meg,mint Boromir(Frodo,stb...)...(már ami a hajszínt illeti...) :arrow: engem ez igazán nem zavar! :D

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #88742 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Sziasztok!

Remélem nem baj,ha ide írom:
:arrow:
január 11. Spektrum 14:10-14:50 Tolkien

Óh,hogy miért nincs nekünk Mtv-nk? :cry: :cry: Nem tudná vki kölcsönadni nekem? :cry:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #88736 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Faramirral nincs semmi baj szerintem.
Élvezet volt látni a még "pókhálós" Theodént. Milyen lesz majd a megfiatalodása? :wink: Jó kis muri lesz! :wink:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 10 hónapja #88688 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Nekem tetszett az MTVs werkfilm is :wink:
Igaz, hogy a felét nem értettem, de amit igen, az tetszett :D :wink: Mondjuk Faramir elég gázos amikor ott a karddal piszkálja a Gyűrűt, meg én még mindig nem vagyok kibékülve a haja szinével...miért nem lehet fekete, könyörgöm :x :x :twisted:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 10 hónapja #88664 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Eleven: ez tetszik! ;)

Iowa: először szinkronosan nézed meg :arrow: ez a premierre vonatkozik?

Hát igen, az a jelenet is érdekes volt, amit Gandalf mondott...meg volt még néhány ilyen, sőt én sztem eddig nem is láttam olyan jelenetet, ami pontosan így lett volna a könyvben... :roll:

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 10 hónapja #88661 Írta: Eleven
Eleven válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Én úgy fogom fel ezt a filmet, mintha valaki elmesélné nekem sok ezer év távlatábol, nem mindenre emlékszik, nem mindenre úgy ahogy volt de azért még emlékszik az egészre :)

Több
21 éve 10 hónapja #88644 Írta: nido
nido válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
En is lattam az MTV-n, negyed oraval elotte talaltuk meg a musorban. :o

Amit ertettem, az jo volt, es keves, hala a tesoimnak. :shake: Nem baj, majd videorol megegyszer meg megegyszer...

Több
21 éve 10 hónapja #88610 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Na, megnéztem. Mi mondjak: ISTENI VOLT.
Nagyon tetszett mikor a szünet előtt Lij benyögte: Hello MTV. (lehet, hogy még valamit mondott), de még rengeteg minden tetszett. Amúgy megvettük a jegyeket a premierre. Már nagyon várom. Először megnézem szinkronosan, aztán még azon a héten feliratosan, és minden hétvégén, valamilyen formában.........amíg a pénzem bírja, bár ez nem fog sokáig tartani. :roll:

Lij, you are my life!

Több
21 éve 10 hónapja #88604 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
nekem nagyon bejott ez az MTVs werk;VEGRE NEM DUMALT BELE SENKI :D :D :D !!!
egyebkent valszeg egyedul vagyok ezzel az eszrevetellel,de szerintem Faramir pont ugy nez ki,mint Jezus Krisztus... :oops:

'a prayer for the wild heart,kept in cage'

Több
21 éve 10 hónapja #88592 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Jó voltz és kész!Nem kell ezen vacakolni! :D

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #88568 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Érdekes volt a mai MTV-sben, hogy Samu bíztatta Frodót a Gyűrű felhúzására...

Több
21 éve 10 hónapja #88561 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Iszonyat jó volt, és már írtam is róla... Nekem is folyt a nyálam!! :wink:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 10 hónapja #88557 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Mikor Billy becílt, az naonééédesvolt... :roll:
Meg voltegypár jelenet, amihez nemvolteddig szerencsém... :itscool:
Ott nésztemeggyet, hogy Faramir honnan tud a Gyűrűről... Dehát őktuggyák... :?

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
21 éve 10 hónapja #88543 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Lemaradtam az MTV-rol. :(
Nem tudja vki, hogy lesz-e ismétlése vmikor :?:

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 10 hónapja #88533 Írta: Iowa

Elanor írta: Na, jöhetnek a vélemények az MTV-s werkfilmről! ;)

Sztem jó volt, csak röviiid...
De azért volt egy-két olyan jelenet, amik nem egészen így voltak a könyvben... pl. az utolsó, amikor Frodóék elbújnak az emberek elől...

Tudom, PJ mondta, hogy ez az a film, ami a legtöbb dolgoban eltér a könyvtől, de nem lesz ez már egy kicsit sok??

Én még nem tudtam megnézni, csak egy pár pillanatot belőle/bár ezt már a Frodós topicba is írtam, talán néhányan már unják, hogy mindenhova Én írok/, de amit láttam: Elijah gyönyörű égszínkék szeme, és a hangja....................... Folyt a nyálam, meg Én magam is elfolytam.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 10 hónapja #88519 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Háteznemigaz!mennyi minden történt,amíg én síeltem...MTV elôzetes,trailerek...Nem tudná valaki kölcsönadni?Naaa....

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 10 hónapja #88511 Írta: Elanor
Telu: viszem Debrecenbe, úgyhogy nyugi ;)

Több
21 éve 10 hónapja #88510 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Én már leirtam de most valami eszembe jutott...az orkok szinkronhangja 8O fujjjj :dead: Mintha a Star Warst néztem volna.... :oops: neeeeeeee.....lemaradtam az MTV Specilaról :( :P

Több
21 éve 10 hónapja #88505 Írta: Elanor
Na, jöhetnek a vélemények az MTV-s werkfilmről! ;)

Sztem jó volt, csak röviiid...
De azért volt egy-két olyan jelenet, amik nem egészen így voltak a könyvben... pl. az utolsó, amikor Frodóék elbújnak az emberek elől...

Tudom, PJ mondta, hogy ez az a film, ami a legtöbb dolgoban eltér a könyvtől, de nem lesz ez már egy kicsit sok??

Több
21 éve 10 hónapja #88413 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
aha! Quicktime kell hozzá...

Több
21 éve 10 hónapja #88406 Írta: Iowa
Nekem sajnos nem jön be, de biztos jó.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 10 hónapja #88398 Írta: Augustíne
Hát, igen, éppen ezt tárgyaltuk, és megállapodtunk abban, hogy LEgsi volt a legjobb!!! UGYE??! :twisted: :wink:
ja, találtam egy exclusive video-t! elég jó! :
www.lordoftherings.net
(A sorban a második képre kattintsatok rá! Fölé is van írva, hogy exclusive video.)

Több
21 éve 10 hónapja #88341 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
December 26-án éjfél után (akkkor már 27-én :oops: ) volt egy félórás bemutató: Így készült: A Gyűrűk Ura: A Két Torony-Visszatérés Középföldére. Felvettem videokazira és nagyon király. a végére még csatajelenetet is raktak ajándékba :hello: nagyon cool volt :bounce: :dance: :up:

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 10 hónapja #88340 Írta: Iowa

Az az igazság, hogy én legfőképpen Frodó rajongó vagyok, de ahogy Legolas felugrott a lovára!

Hát evvel nem vagy egyedül, Én is Frodó őrült vagyok !!! :cool2: Pontosabban Lij, de az majdnem ugyanaz.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 10 hónapja #88336 Írta: Iowa

hódica írta:

Iowa írta: Nem tudjátok az MTV-bn lesznek még? Mert én szoktam kukkolni, de mikor Én nézem csak ilyen zenei hülyeség van........ :(

holnap, 18,30-kor Movie Special :wink:

KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI! :!: :!: :!: :!: :itscool:
Fel vagyok pörögve :bounce: :hello:
Köszi! :D

Lij, you are my life!

Több
21 éve 10 hónapja #88327 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Elanor írta:

zsoffija írta: Igen-és az is látszott Orlin,hogy teljes beleéléssel műveli a tündeséget(csakúgy,mint Viggo a kószaságot!

És mint Lij a hobbitságot ;)

Igenigenigen... :oops: majdnem leírtam,csak akkor eszembe jutott Trufa,Pippin,Samu,Gandalf,az orkok...Arwen... :!:
Mindannyiukat szeressük :!: :!: :!:

És tényleg jó látni,hogy ilyen jó barátok lettek... :cheers:
(lásd:Sean kisfilmje- :?: :?: :?: azt megnézném :!: :D )

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 10 hónapja #88240 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Elanor:mondták is, hogy bárcsak sose lenne vége...

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #88234 Írta: Elanor

Lili írta:
Amúgy nem tudom ti,hogy vagytok vele,de mindig teljesen meghatódom azon,hogy mennyire összekovácsolódott a forgatócsoport azalatt a 18 ónap alatt.Itt most főleg a színészekre gondolok... :D :P :wink: (nah ez most jól leírtam... :heu: )

Én teljesen ugyanígy vagyok vele :) Már egy csomó helyre leírtam, de most is megteszem: sztem az azért meglátszik egy filmen (de akármilyen más csapatmunkán is), hogy olyanok csinálták, akik szívből rühellik egymást, vagy olyanok, akik szeretik egymást, és élvezik a munkát a társaikkal. A GyU minden kétséget kizáróan az utóbbi fajtába tartozik :)

Be kell valljam, kicsit még irigykedtem is, amikor néztem a werkfilmeket, vagy olvastam a filmkönyvet... olyan jó lehetett egy iylen társaságba egy ilyen filmen dolgozni...az biztos, hogy örök élmény marad...szipp... :)

Hogy ne csak offoljak:
holnap, MTV, 18:30, werkfilm, GyU :)

(Ha már írta vki, bocsi, de legalább felfrissítem, nehogy elfelejtsétek ;) )

Jaaj, most látom, hogy hódica pár hozzászólással tényleg megtette... de sebaj, ismétlés a tudás atyja, vagy mi... ;)

Több
21 éve 10 hónapja #88144 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Sziasztok!

Én is láttam a werkfilmet!!!!!!! :P :P :wink: Komolyan mondom nagyon jó volt pedig voltak amiatt aggodalmaim,hogy az rtlklub adja le... :roll: Aztán majdnem elaludtam,mert az előtte levő film vmi borzalom volt,de mihelyst elkezdődött rögtön felébredtem.(a családom legnagyobb örömére :lol: )
Amúgy Gollam szinkronja miatt félek egy kicsit és úgy tűnt mintha Trufának nem ugyanaz lenne a magyarhangja... :roll:
Amúgy nem tudom ti,hogy vagytok vele,de mindig teljesen meghatódom azon,hogy mennyire összekovácsolódott a forgatócsoport azalatt a 18 ónap alatt.Itt most főleg a színészekre gondolok... :D :P :wink: (nah ez most jól leírtam... :heu: )
Ja és a csúcs Legolas fölszállása a lóra!!! :P :up:

Több
21 éve 10 hónapja #88128 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Elanor írta: Sztem az egyik legjobban sikerült dolog a filmben a szereplőválogatás.

Jaja! :wink:

Szerintem a mostaniaknál jobb szereplőket el sem lehetne képzelni...(kiv. talán Mir, de ez nem az a topic... :roll: )

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.877 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére