Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Több
21 éve 10 hónapja #87620 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Augustín:az RTL-klubon :wink:

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #87616 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Az RTL Klubon, vagy a német RTL-en?

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #87614 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Ma 2-szer láttam az RTL-en bemutatót :D ...az MTV-s jobban tetszett :?

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #87613 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Nem igaz, hogy ti mindig láttok bemutatókat a tv-ben, én meg soha!!! :evil:

Több
21 éve 10 hónapja #87596 Írta: ipszilon
ipszilon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
félrefordítások: ja, vannak.

más: megy a TV-ben a 2 torony bemutató, de semmi különös.

Domb? Hm... igen, ezaz, bár elég elhamarkodott szó olyasmire, ami azóta itt áll, mióta a világ ezen része alakot öltött.

Több
21 éve 10 hónapja #87585 Írta: Augustíne
Hát, igen, némelyiken én is nagyot néztem! :?

Több
21 éve 10 hónapja #87578 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Gandalf írta: Húúú, tegnap moziban is láttam az előzetest, ráadásul magyarul! Nagyon jó lett!!!

Hát, eltekintve a félrefordításoktól :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #87575 Írta: Augustíne
Vááá, én is rohanok az újságoshoz!!! :dance: - meg postert vanni!!
Én valahogy soha semmit nem látok a tv-ben... :bawling:
Ja, a szinkronizált trailer szövegét hol lehet +találni, mert meg szeretném kívülről tanulni (vagy legalábbis maga a szinkronizált trailer hol van)?!
/Az angolt már megtaláltam!/ :wink:

Több
21 éve 11 hónapja #87568 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Húúú, tegnap moziban is láttam az előzetest, ráadásul magyarul! Nagyon jó lett!!!

Több
21 éve 11 hónapja #87471 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Hmmm...van hátránya azért annak is hogy nem nézek sokat TV-t :) Egyébként ne szomorkodjatok hogy még olyan sok nap van hiszen olyan gyorsan elfognak telni a napok ;)
Jah..láttam egyik nap a TVben német TTT-s műsort... (tom ezt már irtam valahol) egy megállapitásom van: A német szinkron is borzalmas :dead: Nem értem hogyan lehet ennyire elcseszni :? na mind1...

Több
21 éve 11 hónapja #87459 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Jaj, tudjátok mit láttam az előbb? Magyar TV-n GYU bemutatót!!
Tök jó volt :)

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 11 hónapja #87371 Írta: [Nerwen]
Úúú, az MTV-n megint volt egy filmecske a készítésről, ma 5-kor :D
Szóltam volna, de csak most jutottam hozzá a nethez :oops: :( ...csak kapcsolgattam aztán hirtelen TTT 8O :D

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 11 hónapja #87256 Írta: Onering
Onering válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Ezen sajna csak a tornyok vannak, de akkor is szupi!!!

"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)

Több
21 éve 11 hónapja #87252 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Onering írta: És van nekem is egy csúcs hírem! A Duna Plazában a Virgin Megastore-ban láttam tök nagy TTT-s pósztert!!! (990 Ft), de nagyon állat!!! Azt is meg kéne szerezni! :D :D :D

Melyik poszzter?Az official?
Vagy amin a tornyok vannak?
Jaaaaaaaaaj,de meg akarom venni!!!!

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 11 hónapja #87251 Írta: Onering
Onering válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Hali!!! Júúúúúj a pósztermagazint én is láttam! Ja ja ja a Frodós kép tényleg olyan nagy rajta!!! :mrgreen: :hello: :dance:
Ne aggódj Elanor, kb annyi, mint a Gyűrű Szövetsége pószterfüzet volt (380 Ft körül)-asszem.
De én is mindenképpen meg szeretném venni!!!
Ithil Iarfeniël: Igen, az tényleg elég gáz, hogy mind a két oldalon kép van!

És van nekem is egy csúcs hírem! A Duna Plazában a Virgin Megastore-ban láttam tök nagy TTT-s pósztert!!! (990 Ft), de nagyon állat!!! Azt is meg kéne szerezni! :D :D :D
Üdv.: Onering (Kinga)

"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)

Több
21 éve 11 hónapja #87248 Írta: Ithil Iarfeniël
300 akárhány forintért vesztegetik...de szerintem megér annyit :roll:
csak az az egy bajuk h a poszterek a lap minkét oldalán vannak úgyhogy nem lehet az összeset egyszerre kirakni :cry:

Több
21 éve 11 hónapja #87244 Írta: Elanor

Ithil Iarfeniël írta: Elanor:én láttam azt a magazint belülről is és nagyon szépek a poszterek :itscool: A Frodós hatalmas :arrow: négy A4-es lap méretű (azt hívják A2-esnek? :oops: )

Wow, ez komoly??? 8O Jaj, csak bírjam ki holnapig ;) És ugye nem vészesen drága...? (Mert sajna azt se tudtam megnézni... :? )

Több
21 éve 11 hónapja #87239 Írta: Ithil Iarfeniël
Elanor:én láttam azt a magazint belülről is és nagyon szépek a poszterek :itscool: A Frodós hatalmas :arrow: négy A4-es lap méretű (azt hívják A2-esnek? :oops: )

Több
21 éve 11 hónapja #87226 Írta: [Nerwen]
Bizti spórolni akartak h ne kelljen egy "Hamarosan a mozikban"-t is csinálni :)

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 11 hónapja #87224 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Hú..olyan nekem kell...rohanok is holnap az ujságoshoz :) Ja és pénteken mit látok amikor megyek le a metrohoz? TTT plakát (a legelső) :D nagyon jó érzés volt látni...(bár nem értem mért volt aláirva hogy: "Már mozikban!" :roll: )

Több
21 éve 11 hónapja #87223 Írta: Elanor
Na, mit láttam ma emberek?? TTT poszter-magazint!! Csak megvenni nem tudtam, mert be volt zárva az újságos... :evil:

Azért gondoltam, szólok :)

Több
21 éve 11 hónapja #87164 Írta: [Nerwen]
Az MTV-set én is láttam tegnap (az első TTT előzetesem :D ), utána kb 5 percig ugráltam :)

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 11 hónapja #87119 Írta: equus5
equus5 válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Az MTV-n ma volt este fél hétkor 1 filmecske a TTT készítéséről... Tudom jókor szólok, de én se láttam :roll:
De nekem felvették :evil3:

Több
21 éve 11 hónapja #87118 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Ragoran írta:

Ulmo írta: Fák Úrnője: kitartás! Már csak 20 nap! :bounce:

Yó, de sztem az első időben még jegyet sem lehet kapni! :cry:

Rago: nekünk (úgy 90 embernek) már megvan a jegye 8)
A link, amit beszúrtál, nem előzetes, hanem előzetesekből összevágott "klip" Gollam dalára.

Több
21 éve 11 hónapja #87096 Írta: Augustíne
A James Bond előtt is van trailer! Annyit sikítottam, hogy a mellettem ülő pasi megkérdezte, hogy nem fogok e meghalni (poénból, mert mindig azt hajtogattam, hogy "Úristen, kihalok!")! :)

Több
21 éve 11 hónapja #87088 Írta: Ithil Iarfeniël
Végre, végre!!! Láttam énis az előzetest!!! :dance: :bounce: :hello: :look:
Tegnap az Mtv-n, ma meg a moziban a HP előtt! :mrgreen: Visítottunk is a barátnőimmel (6-an voltunk) :wink: 8) Hogy ez mien jó film lesz!!! :roll:
Niph:én se tudom sose letölteni az előzeteseket :crying:

Több
21 éve 11 hónapja #87003 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Nem ez a -Narië által beszurt- trailer megy a mozikban?? Úgy nagyjából... :roll:

img-nex.theonering.net/movies/go ... d_High.mov

Több
21 éve 11 hónapja #86985 Írta: Ragoran
Niph:Persze, hogy rövid! Egyvégtébe +nézném az összes Filmet,előzetest,interjút, mindent, dehát ki nem? :wink:

Több
21 éve 11 hónapja #86984 Írta: Niphredil/Szméagol
Nekem minden előzetes rövid...Meg a film is! Én letöltöttem mind a két előzetest az egyik ismerősömnél, persze amilyen béna az én gépem, nálam nem mennek el. :(
De nem baj, mert mindjárt itt a Film! :D

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 11 hónapja #86983 Írta: Ragoran

Ulmo írta: Fák Úrnője: kitartás! Már csak 20 nap! :bounce:

Yó, de sztem az első időben még jegyet sem lehet kapni! :cry:

A Fák Úrnője írta:

Ragoran írta: De a moziban elég hosszan! :wink:

Az addig oké, de az én türelmem is véges! (és lassan itt a vége) :bawling:

Persze, de ha mindent rögtön +kapnánk akkor nem is örülnénk neki annyira!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.718 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére