Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Több
21 éve 10 hónapja #88126 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

zsoffija írta: Igen-és az is látszott Orlin,hogy teljes beleéléssel műveli a tündeséget(csakúgy,mint Viggo a kószaságot!

És mint Lij a hobbitságot ;)
De sztem ezt minden szereplőről elmondhatjuk, hogy beleéléssel játszik! Sztem az egyik legjobban sikerült dolog a filmben a szereplőválogatás.

Telumehtar írta: Elanor: Szerintem végigsikítozzuk az egész filmet vagy pedig mindenki visszafojtott lélegzettel fog ülni és másodpercenként megszólalunk: "De aranyos!!"

Telu: hát ez lehetséges...sőt, valószínű :) És ha esetleg a többi nézőnek nem tetszik...nembaj, mi többen leszünk! :twisted:

(Eh...csinálunk egy kis negatív reklámot az MTT-nek! ;) )

I feel complete when I feel sick inside

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #88125 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Iowa írta: Nem tudjátok az MTV-bn lesznek még? Mert én szoktam kukkolni, de mikor Én nézem csak ilyen zenei hülyeség van........ :(

holnap, 18,30-kor Movie Special :wink:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #88124 Írta: hódica
Gyerekek ez a werkfilm....hmmmmm.... :D :D jó, hogy éjfélkor volt, mert különben végigsikítottam volna az egészet :P :P
ami jó volt benne :arrow:
LIJLIJLIJLIJ!!!!!!!!!!!! :P :P :P + a többiek is :wink:
SZUILSZAKÁLL!!!!!!!!anyám, milyen jó lettt!!!!jobb már nem is lehetett volna, PJ egy isten! :wink: :P
Legolas fölszállása a lóra... 8O 8O 8O hát az nem semmi :wink:
Mir magyar hangja(mármint Éowyné) Cool :P
Liv tök édin nyilatkozot, kezdem megszeretni... :roll:
Orli tünde hajjal és kendővel 8) :D :D

most egy csomó mindent kihagytam, hogy mi volt benne jó, de akárhányszor megnézem, mindigcsak tátott szájjal bámulom a képernyőt, és nem tudok betelni a látvánnyal :roll: :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #88119 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Igen-és az is látszott Orlin,hogy teljes beleéléssel műveli a tündeséget(csakúgy,mint Viggo a kószaságot)-őt is szeressük!
Az MTV műsora benne van az újságban? :hein: :? :D

Éowynnak nem lesz kicsit furi a hangja?bár-neeeeeem!Asszem,még szép is a hangja!
Gollamból nég mindig nem láttam semmi értékelhetőt,de a hangja-az teccik!
Kígyónyelvű nem nyilatkozott!Pedig sz'tem tökjóra sikeredett!
Viszont az egyik orknak alig mozgott a szája,amikor beszélt... :roll: de ő is jófej volt! :hello:
Szilszakáll haláli!
jujjdevárom-jujjdevárom :!: :hello:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 10 hónapja #88118 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Legolas ugrásánál nekem is tátva maradt a szám.. 8O 8O 8O Az a jelenet naggyon jóó :D
Elanor: Szerintem végigsikítozzuk az egész filmet vagy pedig mindenki visszafojtott lélegzettel fog ülni és másodpercenként megszólalunk: "De aranyos!!" ;)

Több
21 éve 10 hónapja #88115 Írta: Niphredil/Szméagol
Hát, ahogy a lóra ugrott, attól teljesen tátva maradt a szám... Ha eddig volt kultusza Orlinak, mostantól aztán végképp lesz... De ami a német RTL-n volt még 25-én, abban volt pár dolog, ami a magyaron nem! (pl. Dom és Billy második reggelije).
:wink:

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 10 hónapja #88089 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Sztem a fórumozók nagyrésze ilyen "megrögzött őrült" ;) én legalábbis biztos!
Huh, az a tegnapi (vagyis inkább mai) werkfilm nem volt semmi! Tényleg kb ugyanaz volt, mint ami az RTL-en volt, de azért jó volt magyarul is látni. De ami a másikban nem volt benne azok az uccsó képsorok! 8O 8O 8O 8O
Az az igazság, hogy én legfőképpen Frodó rajongó vagyok, de ahogy Legolas felugrott a lovára! Azt láttátok? Gimli már rajta ült, a ló futott és Legolas futtában (asszem) csak az egyik kezét használva felugrott rá! Hát ott estem le a székről! Ha sok ilyen lesz a filmben, én szívrohamot kapok! :D

(Apropó, ha már az ilyen félórás műsorokon síkítozunk, stb, akkor mi lesz a premieren??? :lol: )

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 10 hónapja #88082 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Aug: ha véletlenül lemaradtál volna valamiről, akkor majd menézheted a DVD nézésem,mert én fölvettem mindent :P
Nehogy kimaradjunk a jóból... :lol:

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 10 hónapja #88050 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Area írta: Lara, ne félj, az ágyamon ugyráltam örömömben, sikítoztam becsukott szemmel, a fejem bevertem a falba, az ágyam meg kidobta a taccsot. :roll: :wink: :D

Ezt nekem akartad mondani? (Lara a rokonlelkem, és ugyanolyan az avatarunk, biztos azért kevertél össze minket!)
Na, akkor Hál' Istennek nem csak én vagyok ilyen megrögzött őrült, ha GyU-ról van szó! :wink:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 10 hónapja #88036 Írta: Erda niire (Area)
Lara, ne félj, az ágyamon ugyráltam örömömben, sikítoztam becsukott szemmel, a fejem bevertem a falba, az ágyam meg kidobta a taccsot. :roll: :wink: :D

'Is there anybody out there?'

Több
21 éve 10 hónapja #88020 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Nem tudjátok az MTV-bn lesznek még? Mert én szoktam kukkolni, de mikor Én nézem csak ilyen zenei hülyeség van........ :(

Lij, you are my life!

Több
21 éve 10 hónapja #87994 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Én ugrálni meg visítozni szoktam :) ,de ezt most magamba kellett fojtanom mert alszik a család :x ...a fenébe is!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #87989 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Belőlem csak nagy sóhajok szakadtak ki időnként 8)
Tök jó, hogy ilyen kései órán ennyien vagyunk!!!! Ilyentájt már mindig unatkozni szoktam, mert mindenki alszik....

Több
21 éve 10 hónapja #87985 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Hál' Isten anyámék nincsenek itthon, de azt hiszem a szomszéd fölébredt a sikításomra!! :roll: Ti is ezt szoktátok csinálni, vagy csak én vagyok ilyen korlátoltan hülye?!

Több
21 éve 10 hónapja #87978 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Az RTL-es bemutató szinte ugyanaz volt, mint az MTV-s, csak magyarul :) meg egy kicsit rövidebb :(
Majdnem leharaptam az ujjam mikor megjelentek Orliék meg Lijék meg mki ( :oops: ) :D Szal tök jóó volt!!

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #87977 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Area írta: Ma 23:55 RTL, Így készül A Gyűrűk Ura! Állítólag nagyon karaj...

Láttam :)
Nem rossz. Bár a vargok "lefordítása" farkasokra fájt :roll:

Gandalf: nem vitatkozom. Engem mindenesetre zavart.

Több
21 éve 10 hónapja #87976 Írta: Augustíne

Area írta: Ma 23:55 RTL, Így készül A Gyűrűk Ura! Állítólag nagyon karaj...

ÚRISTEN... ÚRISTEN!!! Még mindig bőgök! Ilyen nincs! Megnéztem... és tök véletlenül pont 55-kor találtam meg a neten a tv-műsorban, h az RTL-en lesz egy werkfilm! JÉZUSOM! Én esküszöm, nem vagyok normális! Na, jó, befejeztem. Majd ha lenyugodtam lehet, hogy többet is írok róla(de az azt hiszem csak holnap lesz!) ZSEPIIIIIIIT!!! :bawling:

Több
21 éve 10 hónapja #87897 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Penngaladiel: Szerintem ez elhanyagolható, nem kell mindent szó szerint lefordítani. Szerintem itt szándékosságról van szó, érthető, hogy nem akartak tükörfordítást..

Több
21 éve 10 hónapja #87886 Írta: Erda niire (Area)
Ma 23:55 RTL, Így készül A Gyűrűk Ura! Állítólag nagyon karaj...

'Is there anybody out there?'

Több
21 éve 10 hónapja #87861 Írta: Onering
Onering válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Sorry mindenkinek, aki felkelt ma reggel, hogy megnézze a német RTL-en az előzetest! Előző este láttam, de nem az elejétől, ezért úgy döntöttem, hogy ma reggel felveszem. Hát nem benyomtak helyette valami **** rajzfilmet!!! :crying: :bawling: :rmad2: :shake: :closed:
De sebaj, jövő hét csütörtökön a magyar RTL-en lesz este a Stella moziklubban! :D

Hódica:Sajna csak egyfajta TTT-s plakát volt, és mikor most legutóbb voltam már az összes elfogyott! :crying: De azért remélem, hogy hoznak még (nagyon valószínű)! :wink: Arra nem emlékszem már, hogy a nevek ott voltak-e? :oops: A két torony volt rajta!

Penngaladiel:Igen a Viasatos fordítás tényleg elég gázos! De mi értelme van? :mrgreen: 8O

Üdv.: Onering (Kinga)

"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)

Több
21 éve 10 hónapja #87739 Írta: Penngaladiel
Min: egész pontosan így hangzott a You cannot pass "fordítása": Te! Szaron! Ide! :twisted: 8O [size=9:2w56xr54](nem írtam el a Szaront, mer' így mon'ták :P )[/size]

Gandalf: az előzetest nézve hallottam magamban az angol szöveget (hehe, megnéztem egy párszor :lol: ), és volt néhány furcsaság. Egy konkrét példa: Frodó azt mondja: "A Gyűrű... a hatalmába kerít." Pedig angolul: "The Ring... is being heavier", vagyis hogy egyre nehezebb. Meg amiket Elrond mond, de azt nem tudom idézni, a magyar előzetest csak egyszer láttam, a 007 előtt.

Több
21 éve 10 hónapja #87734 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Bocs...

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 10 hónapja #87731 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Mi most A Két Torony mozielőzeteséről beszéltünk, s abban én nem találtam ilyet...

Több
21 éve 10 hónapja #87727 Írta: Minerva
Gondolj csak a Viasat3-féle "Hé, Sauron! Itt úgysem jössz át!" című sz*rságra... :x :rmad2:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 10 hónapja #87725 Írta: Gandalf

Több
21 éve 10 hónapja #87658 Írta: Minerva
Meg lesz egy werkfilm az RTL klubon is, csüt. 26-án, 23:55-kor. Ha még vki nem tudná... :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #87639 Írta: hódica

Onering írta: És van nekem is egy csúcs hírem! A Duna Plazában a Virgin Megastore-ban láttam tök nagy TTT-s pósztert!!! (990 Ft), de nagyon állat!!! Azt is meg kéne szerezni! :D :D :D

milyenek vannak???? jók? A moziplakát, tehát vannak alul a szereplők neve + ilyesmik? 8O :roll: :P

Több
21 éve 10 hónapja - 21 éve 10 hónapja #87635 Írta: [Nerwen]
Na, megnéztem (és nem ugráltam, nem visítoztam :D ), ennek a Livnek h mien nyávogós hangja van 8O !Jaj, úgy sajnáltam szegény Samut, mikor (még a FOTR forgatásán) belegázolt a vízbe Frodó után, belelépett vmibe és ömlött a lábából a vér 8O :( !
Viszont tök mókás volt mikor az a bemondó-pasi v mi mondta h: Derr Herrr derr Ringe meg Ahrhragorn :lol:

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #87627 Írta: [Nerwen]
Jaj, én már meg se merek nézni egy előzetest, mert utána kb 10 percig ugrálok és visítozok :oops: ...

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #87625 Írta: Onering
Onering válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
A német RTL-en is lesz mozielőzetes MA: 16:30-kor ! (bocs,de csak most olvastam az újságban), ha valaki lamarad róla, akkor megnézheti az ismétlést: HOLNAP:(csüt) reggel 5:45-kor !

Üdv.: Onering (Kinga)

"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.767 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére